Κρίμα ρε Ζήση, απλά κρίμα.
Καλή καρδιά, εύχομαι.
Γινει δεν γινει η μεταπηδηση στον βαζελο αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Παραγοντικα ο Βρυζας για τον ΠΑΟΚ τελειωσε οποια και να ειναι η αποφαση του.Γιατι δεν νομιζω μετα απο οσα εχω διαβασει οτι θα ειναι ιδιαιτερα ευπροσδεκτος αν θελησει να γυρισει ποτε πισω στη διοικηση...Maximus έγραψε:Αυτο πιστευω και εγω... Μονο αυτη η πιθανοτητα υπαρχει για να κανει πισω κυριολεκτικα στο παρα πεντε...Zorro4 έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ...99% ... ΚΑΙ ΛΕΩ 99% ...
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΩ 1% ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Αλλα και παλι, το λαθος εχει γίνει, το ονομα σπιλωθηκε...
Πόσα ++++ θές ρε αδερφέ? Αισθάνομαι τυχερός που βλέπω άτομα εδώ μέσα να αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο με μένα. Με απόψεις ψύχραιμες και σωστά αναλυμένες. Αισθάνομαι επίσης τυχερός, που ο θεός έδωσε τόσο μεγάλο στομάχι στο σκύλο. Να αντέχει εμάς και τις βλακείες μας πολλές φορές. Παρακαλάω μέσα απο την καρδιά μου αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή να δικαιωθεί και να δικαιώσει και τις προσδοκίες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!Zorro4 έγραψε:Αδέλφια .... εγώ θα πω 2 κουβέντες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Εμείς όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων (2007 και πίσω)... Είχαμε 'ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ικανό να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Στην πορεία αποκτήσαμε ακόμη ένα και πιστέψαμε πολύ σε αυτό το δίδυμο.
Ο δεύτερος οφείλει σχεδόν τα πάντα στον πρώτο... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ.
(Και θυμάμαι πόσο έιχαν στραβώσει και πολλοί συνοπαδοί μας που ΤΑΧΑ έφερε το φιλαράκι του (Ο ΠΡΩΤΟΣ) να παρει σύνταξη.
ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΝΆΜΕ ΑΥΤΆ.
Στην πορεία τους εξισώσαμε και τους αγαπήσαμε μαζι... ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ... είναι ή δεν είναι έτσι?
Στη συνέχεια άρχισαν τα όργανα με κάτι περίεργες ανακοινώσεις τύπου Θοδωράκη κλπ.
ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
Πριν ατα παιχνίδια με Φενερ... ΣΩΣΤΑ? ... (δεν θα μιλήσω για τα λάθη Μπερέτα)...
ΕΦΥΓΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ... ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Ο ΖΑΓΟΡ ?... ΕΓΩ ΟΧΙ
Γεγονότα ποια γεγονότα, όπως οτι έρχονται η άραβες η ζορζε κωστα δεν τους έχετε καταλάβει τόσα χρόνια οτι θέλουν να μας τρυπάνε...................όταν ανακοινωθεί λέτε ότι θέλετε και εγώ μαζι αλλά όπως λέει και ο Ελληνικός λαός........Maximus έγραψε:Ακη, δηλαδη αν τελικα παει, θα καταρρευσει ο κοσμος σου;
Μα και εμεις αυτο πιστευαμε... Αλλα απο οτι φαινεται τα γεγονοτα μας διαψευδουν...
Zorro4 έγραψε:ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ... είναι ή δεν είναι έτσι?
ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
Πριν ατα παιχνίδια με Φενερ... ΣΩΣΤΑ? ...
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Ο ΖΑΓΟΡ ?... ΕΓΩ ΟΧΙ[/size]