Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εάν ισχύει ότι ο λουτσεσκου αποφάσισε να ζητήσει βασικό 10αρι, το είχαμε θέληση, είχαμε τα λεφτά αλλά δεν προλάβαμε δεν περνάει ούτε στο 4ο Δημοτικό Τούμπας.
To 10αρι δεν θα επρεπε να ειναι καν στην συζητηση. Η ευπαθεια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ομαρ το εκανε φανερο.
10αρι που θα γραφει γκολ μαλιστα γιατι ειδαμε και χθες (και ξερουμε και τον Τσουμπα) οτι πολλα γκολ απο τα φορ μας δεν θα παρουμε. Δεν μπορω να διανοηθω οτι δεν θα γινει κινηση
Αν σκεφτουμε οτι ο Ομαρ λογιζοταν και ως λυση στα εξτρεμ εγω θα ελεγα κατι που ελεγε εδω και καιρο και ο rain, οτι κανονικα χρειαζομαστε και αλλον εξτρεμ. Αλλα τελος παντων μην ζηταμε πολλα. (εκει ισως λογιζεται ως εναλλακτικη ο Μπιρσε πλεον).
Rain εδω και μερες γραφεις για Μιτριτα για ενα θεμα που πρεπει να ξεπεραστει και οτι ελπιζεις να προλαβουμε. Ειναι τοσο περιπλοκο που παιζει να μην προλαβουμε τις 31/8; Ειναι ακομα ανοιχτη δηλαδη η μεταγραφη;
10αρι που θα γραφει γκολ μαλιστα γιατι ειδαμε και χθες (και ξερουμε και τον Τσουμπα) οτι πολλα γκολ απο τα φορ μας δεν θα παρουμε. Δεν μπορω να διανοηθω οτι δεν θα γινει κινηση
Αν σκεφτουμε οτι ο Ομαρ λογιζοταν και ως λυση στα εξτρεμ εγω θα ελεγα κατι που ελεγε εδω και καιρο και ο rain, οτι κανονικα χρειαζομαστε και αλλον εξτρεμ. Αλλα τελος παντων μην ζηταμε πολλα. (εκει ισως λογιζεται ως εναλλακτικη ο Μπιρσε πλεον).
Rain εδω και μερες γραφεις για Μιτριτα για ενα θεμα που πρεπει να ξεπεραστει και οτι ελπιζεις να προλαβουμε. Ειναι τοσο περιπλοκο που παιζει να μην προλαβουμε τις 31/8; Ειναι ακομα ανοιχτη δηλαδη η μεταγραφη;
Ο τσορμπα μολις είπε για Καμπελά στον σπορτfm.
Θέλω πολύ να το πιστέψω, αλλά μάλλον παπάς ε?
αν ερθει ο καμπελα θα κλαψω... απιστευτος παικτης
τελειωνει το συμβολαιο , αλλα σιγα μην τον δωσει η κρασνονταρ, βασικοτατος ειναι
τελειωνει το συμβολαιο , αλλα σιγα μην τον δωσει η κρασνονταρ, βασικοτατος ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 27 Αύγ 2021, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;astral έγραψε:Ο τσορμπα μολις είπε για Καμπελά στον σπορτfm.
Γιατι βγαζουν ονοματα προς τα εξω γαμωωωωω
Ετσι για Κλαεσον.....
Εκτος και αν εχει γινει το θαυμα......
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην λέτε τέτοια..astral έγραψε:Ο τσορμπα μολις είπε για Καμπελά στον σπορτfm.
Μακάρι αλλά μετά το συμβάν Κλαεσον, μου φαίνεται δύσκολο
-
makispaspartou
Μακάρι να μπορούσαμε να το πιστέψουμε ... Αλλά αν πάμε με τα λεφτά που δίναμε για Claesson κατάλαβα... Άσε που ο Cabela θα θέλει και κανένα τρελό συμβόλαιο.
με 2 χιαστους ο Καμπελα ν αρεσει στον Λουτσε δυσκολα με βαση αυτα που διαβαζουμε για Ζουμπερ και we'll see ρε.
Το θεμα ειναι να μην χαθει χρονος σε περιπτωσεις παικτων που ειναι πολυ αμφιβολες και δυσκολες.Να ασχοληθουν με παικτες και ομαδες που εχουν σαφη διαθεση να διαπραγματευτουν κοντα στα θελω και μπορω μας.
31 χρόνων είναι…Πόσο να θέλει;Πάνω από 1,2;makispaspartou έγραψε:Μακάρι να μπορούσαμε να το πιστέψουμε ... Αλλά αν πάμε με τα λεφτά που δίναμε για Claesson κατάλαβα... Άσε που ο Cabela θα θέλει και κανένα τρελό συμβόλαιο.
- milhouse777
Μια φορά χιαστούς και περυσι είχε γεμάτη σεζόν. Σε εμάς σκόραρε μέσα εξω. Για τον Ρεμί Καμπελά αν μιλάμε