Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από desperando »

o τζιολης ειναι μια πολλη περιεργη περιπτωση οπου στον βαζελο ηταν οτι ηταν και για μας ο μπαλαφας αλλα εκει στον βαζελο εχουν την τεχνη να απαξιωνουν καθε καλο ελληνα ποδοσφαιριστη που εχουν βγαλει. γενικα ηταν ενα παιδι με αρκετο ταλεντο και αυτο φανηκε οταν πηγε σε μια καλα δουλεμενη ομαδα και με σταθερες βασης.ετσι την σεζον 08-09 (αν θυμαμαι καλα) στο δευτερο μισο πηγαινει στην βερντερ και κανει ενα πολυ καλο δευτερο γυρο με περισσοτερα απο 20 ματς και εναν τελικο ουφα. δυστυχως για τον ιδιο απο κει και μετα και αφου δεν πηρε την πολυποθητη μεταγραφη στην βερντερ (καθως οι βαζελοι νομιζαν οτι θα πιασουν κοτσους τους γερμανους) και μετα απο ενα εξαμηνο παραγκωνισμο στον βαζελο ερχονται οι λαθος επιλογες καθως καταληγει στην χειροτερη ομαδα του καμπιονατο την σιενα. μετα τον υποβιβασμο της ιταλικης ομαδας κανει μια καλη επιλογη και καταληγει ως δανικος σε μια ομαδα που μετεπειτα θα τερματισει στην μεση της πριμερα. αλλα και παλι η τυχη δεν του χαμογελασε καθως ενω ηταν βασικο στελεχος της ομαδας ενας σοβαρος τραυματισμος (αν θυμαμαι καλα εσπασε το ποδι του) τον αφηνει εκτος αγωνιστικων χωρων για πανω απο 4 μηνες και μεχρι να ξαναβρει την φορμα του προλαβε να παιξει μονο καποια ματς.
την επομενη σεζον και αφου στην σαντατερ ηταν ευχαριστημενοι απο τον τζιολη απεκτησαν τα πληρη δικαιωματα του παικτη αλλα και παλι αποδεικνυετε λανθασμενη και αυτη η επιλογη του τζιολη,διοτι η ισπανικη ομαδα αντιμετωπιζει οικονομικα προβληματα (μετα την δικαιωση του κοντη και τα εκατομμυρια που κερδισε για την περιπτωση βιτολο :lol: ) και ειναι με διαφορα η χειροτερη ομαδα της πριμερα οπου υποβιβαζετε,ενω νωριτερα ο τζιολης για να γλυτωσει κανει το λαθος και παιρνει μεταγραφη σε ενα πρωταθλημα και μια ομαδα που σιγουρα δεν του ταιριαζει.
στην μονακο περασε και δεν ακουμπησε , σε αντιθεση με την κυπρο (ποια κυπρο θα πουν μερικοι) που λενε οτι εκανε ενα πολυ καλο πρωταθλημα .
μ αυτα και μ αυτα ο τζιολης εχει και καμια 40αρια συμμετοχες και στην εθνικη Ελλαδος.
υγ εγω προσωπικα δεν θελω να ερθει στον ΠΑΟΚ γιατι πιστευω οτι με την προσθηκη του θα γινει ακομα πιο αργο το ειδη αργο κεντρο μας,αλλα και παλι ποιος ειμαι εγω για να κρινω αν μας κανει ή οχι ο παικτης ;) :)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:αλλα και παλι ποιος ειμαι εγω για να κρινω αν μας κανει ή οχι ο παικτης ;) :)
με αυτό συμφωνώ. Με τον Τζιόλη όχι. :D :D :D :D
Αλλά είπαμε, ποτέ δεν ξέρεις. Νταξ :) είναι και Έλληνας..
Για τον Σάντος έχεις δίκιο. Δεν το περίμενα, αλλά πήρε συμμετοχές. :o
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

επιτέλους μία ανάλυση για παρελθόν τζιόλη

με το υστερόγραφο συμφωνώ απόλυτα despe
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

το υγ τα λέει όλα...

εμείς λέμε τη γνώμη μας ή καζούρα κάνουμε, αλλά σαφώς άλλοι γνωρίζουν καλύτερα.

Για τον Κατσουράνη δε λέγαμε ότι είναι αδιάφορος, αλλά τελειωμένος παίχτης με πολλά κουσούρια, που θα κάνει μπάχαλο την ομάδα. Ήρθε και μας έδειξε άλλα και εμείς τελικά τον ψηφίσαμε MVP πίσω από το Λίνο, οπότε ας μην προτρέχουμε για κανέναν παίχτη!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πολλα συν για κτ που ναι μεν θα πρεπε να ειναι αυτονοητο αλλα δεν ειναι...

Τεσπα.....Για μενα δεν παρχει καμια βιασυνη για τις μετεγγραφςες....πρπει να κανουμε ομαδα της επομενης 3ετιας τουλ/...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μου αρέσει όταν οι συν-οπαδικές διαφωνίες βρίσκουν αυτό το ουσιώδες κοινό σημείο αναφοράς!!!!!!!!! :D

ΥΓ: Ας έλθει και πού θα πάει, θα τσιτώσει....άν όχι στον ΠΑΟΚ, που; :D :D
:pano:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Για τους Ελληνες διεθνείς παίχτες υπάρχει μεγάλο κίνητρο αυτή την στιγμή, το παγκόσμιο στην Βραζιλία, αν έρθει κάποιος σαν τον Τζιόλη ή Μάκο, πιστεύω ότι θα τα δόσουν όλα για να παίζουν και στην εθνική. Ο Κατσουράνης τρελάθηκε όταν δεν τον πήρε ο Σάντος στην εθνική γιατί δεν είχε ομάδα, και σε εμάς ασχέτως με ότι δήλωνε, ήρθε για να αποδίξει ότι ακόμα έχει θέση στην εθνική, και ότι μπορεί να παίξει σε ακόμα ένα παγκόσμιο (μακάρι) και να κλείσει επιτυχημένα την καριέρα του. Με τα κατάλληλα χρήματα (χαμηλο συμβόλαιο με μπονους συμμετοχών) δεν λέω όχι σε κάποιον σαν τον Τζιόλη ή Μάκο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

γιατι οχι Μπαλάφας αντι για Τζιόλη ?
δηλαδη ειλικρινα , ποσα κιλα μπαλα ξερει παραπανω ο Τζιολης απο τον Μπαλαφινιο ?
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

desperando έγραψε:υγ εγω προσωπικα δεν θελω να ερθει στον ΠΑΟΚ γιατι πιστευω οτι με την προσθηκη του θα γινει ακομα πιο αργο το ειδη αργο κεντρο μας,αλλα και παλι ποιος ειμαι εγω για να κρινω αν μας κανει ή οχι ο παικτης ;) :)
+100
Ο Τζιόλης είναι δεν είναι ικανός αμ. χαφ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ..ΤΕΛΟΣ! Αργούς στο κέντρο έχουμε..Γρήγορο 6άρι σκυλί (μαύρο) θέλουμε...

K μιας κ το ανέφερα να ένα καλό παράδειγμα..Λέει κ ότι τελειώνει το συμβόλαιο του..

http://www.transfermarkt.de/de/mohamed- ... _6119.html
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Μαλιστα....
Δηλαδη εσυ θες να "πνιξουμε" την φετινη αποκαλυψη του ΠΑΟΚ που ακουει στο ονομα Κατσε και ειναι 19 χρονων και να παρουμε βασικο 28χρονο στην θεση του.
Εξαιρετικη προταση :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μπορει να ειμαι λιγακι ανυπομονος αλλα
η ντεμεκ προεργασια που εκαναν οι της ομαδας φαινεται εκ του αποτελεσματος οτι ειναι οι νεοαποκτηθεις Λοπεζ, Σκονδρας ενω γινεται προσπαθεια για Τζιολη και Μορα....
εγω τωρα τι να κανω? να πεταξω απο ενθουσιασμο? 16 μυρια μπατζετ για να μου φερεις εναν προπονηταρα και δευτεροτριτες επιλογες? ρε μ αυτους θα σηκωσουμε την κουπα του τσου λου.....?
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

zoomgr έγραψε:Έλληνες απο το εξωτερικό είπε ο Γεωργίαδης... μας προετοίμασε για κάτι?
Φορτούνης?
Τζιόλης?
Νίνης?
Παπασταθόπουλος?

Εντωμεταξύ ο Γεωργιάδης αγχωμένος μην του ξεφύγει τίποτα... χαχαχαχαχα

Ο Παπασταθοπουλος μολις πηρε μεταγραφη στην Ντορτμουντ.
Ο Φορτουνης λογικα ειναι αλμυρος πολυ.
Ο Ταχτσιδης μετα την συνιδιοκτησια με Ρομα επεστρεψε στην Τζενοα που εξαγορασε το υπολοιπο 50% των δικαιωματων του.
Ο Κυριακος Παπαδοπουλος αξιζει οσο η Τουμπα
Ο Νινης, ο Τζιολης και ο Τζαβελλας απο γνωστους ειναι εφικτες περιπτωσεις. Απο αυτους μονο ο Τζαβελλας εχει θεση πιστευω, πιθανώς και ο Νινης. Ο Τζιολης ειναι καλος αλλα απο αργοκινητα καραβια στο κεντρο μια χαρα ειμαστε και ετσι.
Τωρα αν εχουν ακρες με Ελληνες αγνωστους αλλα ταλεντα(καποτε γραφονταν υμνοι για τον Terry Antonis π.χ.) καλως να ορισουν.

YΓ. Ο Αϊμαρ παει για μεγαλη αρπαχτη στην εξωτικη Μαλαισια. Δε νομιζω οτι μπορουμε να κοντραρουμε οικονομικα τετοιες "τρελες" προτασεις. Για να δελεασουμε καποιον παικτη εκτος απο καλα χρηματα του προσφερουμε τη δυνατοτητα να πραγματοποιησει καποιες φιλοδοξιες. Τωρα αν αυτος ειναι κορεσμενος ή δεν εχει φιλοδοξιες με γεια του με χαρα του.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γουσταρα αιμαρ αλλα και μονο που μπηκε στον κοπο να σηκωσει το τηλεφωνο και να μιλησει με μαλαισια ουτε για αστειο δεν θα τον ηθελα.υπαρχει και ενα οριο.ποια μαλαισια.κατ'αρχην η ομαδα που τον θελει εχει το ονομα του ιδιοκτητη της.αν σεβεσαι λιγο τον εαυτο σου δεν κανεις τετοια σαχλαμαρα.απο την αλλη αν τα εχεις παρατησει και λες να τελειωσει την καριερα σου με απειρα φραγκα και χαβαλε το κανεις.και για να μπηκε στον κοπο να το εξετασει προφανως τα εχει παρατησει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Athens έγραψε:μπορει να ειμαι λιγακι ανυπομονος αλλα
η ντεμεκ προεργασια που εκαναν οι της ομαδας φαινεται εκ του αποτελεσματος οτι ειναι οι νεοαποκτηθεις Λοπεζ, Σκονδρας ενω γινεται προσπαθεια για Τζιολη και Μορα....
εγω τωρα τι να κανω? να πεταξω απο ενθουσιασμο? 16 μυρια μπατζετ για να μου φερεις εναν προπονηταρα και δευτεροτριτες επιλογες? ρε μ αυτους θα σηκωσουμε την κουπα του τσου λου.....?
λιγη ηρεμια ρε.μια δεκαδα τουλαχιστον παικτες θα φερουμε.ολοι αεροδρομιου θα ειναι?και για ενισχυση του ροστερ και αυτοι που ηρθαν και αυτοι που ακουγονται μια χαρα ειναι.ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο ΠΑΟΚ ειχε 18αδα και οχι με το ζορι 11αδα.ας περιμενουμε.ας κρινουμε στο τελος.και στην τελικη καμια ομαδα στον κοσμο δεν εχει τελειωσει τις μεταγραφες της μεσα ιουνιου οπου κ αν παιζει.εγω πιστευω οτι στην προετοιμασια ενας καλος κορμος θα υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ; ούτε ο κουβέντιδης δεν κάνει ετσι που λέει ο λόγος δηλαδή :):)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”