o τζιολης ειναι μια πολλη περιεργη περιπτωση οπου στον βαζελο ηταν οτι ηταν και για μας ο μπαλαφας αλλα εκει στον βαζελο εχουν την τεχνη να απαξιωνουν καθε καλο ελληνα ποδοσφαιριστη που εχουν βγαλει. γενικα ηταν ενα παιδι με αρκετο ταλεντο και αυτο φανηκε οταν πηγε σε μια καλα δουλεμενη ομαδα και με σταθερες βασης.ετσι την σεζον 08-09 (αν θυμαμαι καλα) στο δευτερο μισο πηγαινει στην βερντερ και κανει ενα πολυ καλο δευτερο γυρο με περισσοτερα απο 20 ματς και εναν τελικο ουφα. δυστυχως για τον ιδιο απο κει και μετα και αφου δεν πηρε την πολυποθητη μεταγραφη στην βερντερ (καθως οι βαζελοι νομιζαν οτι θα πιασουν κοτσους τους γερμανους) και μετα απο ενα εξαμηνο παραγκωνισμο στον βαζελο ερχονται οι λαθος επιλογες καθως καταληγει στην χειροτερη ομαδα του καμπιονατο την σιενα. μετα τον υποβιβασμο της ιταλικης ομαδας κανει μια καλη επιλογη και καταληγει ως δανικος σε μια ομαδα που μετεπειτα θα τερματισει στην μεση της πριμερα. αλλα και παλι η τυχη δεν του χαμογελασε καθως ενω ηταν βασικο στελεχος της ομαδας ενας σοβαρος τραυματισμος (αν θυμαμαι καλα εσπασε το ποδι του) τον αφηνει εκτος αγωνιστικων χωρων για πανω απο 4 μηνες και μεχρι να ξαναβρει την φορμα του προλαβε να παιξει μονο καποια ματς.
την επομενη σεζον και αφου στην σαντατερ ηταν ευχαριστημενοι απο τον τζιολη απεκτησαν τα πληρη δικαιωματα του παικτη αλλα και παλι αποδεικνυετε λανθασμενη και αυτη η επιλογη του τζιολη,διοτι η ισπανικη ομαδα αντιμετωπιζει οικονομικα προβληματα (μετα την δικαιωση του κοντη και τα εκατομμυρια που κερδισε για την περιπτωση βιτολο

) και ειναι με διαφορα η χειροτερη ομαδα της πριμερα οπου υποβιβαζετε,ενω νωριτερα ο τζιολης για να γλυτωσει κανει το λαθος και παιρνει μεταγραφη σε ενα πρωταθλημα και μια ομαδα που σιγουρα δεν του ταιριαζει.
στην μονακο περασε και δεν ακουμπησε , σε αντιθεση με την κυπρο (ποια κυπρο θα πουν μερικοι) που λενε οτι εκανε ενα πολυ καλο πρωταθλημα .
μ αυτα και μ αυτα ο τζιολης εχει και καμια 40αρια συμμετοχες και στην εθνικη Ελλαδος.
υγ εγω προσωπικα δεν θελω να ερθει στον ΠΑΟΚ γιατι πιστευω οτι με την προσθηκη του θα γινει ακομα πιο αργο το ειδη αργο κεντρο μας,αλλα και παλι ποιος ειμαι εγω για να κρινω αν μας κανει ή οχι ο παικτης