Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από joshua »

Kατα 99% περιμενουμε εναν επιτελικο και 1% τερματοφυλακα.Πανω απο 2 εξτρα κινησεις ειναι σχεδον απιθανο για τον Λουτσεσκου και στις υπολοιπες θεσεις υπαρχουν πολλοι παικτες και αρκετα σημαντικοι στο μυαλο τοσο του προπονητη οσο και της διοικησης. Εγω δεν ειμαι σιγουρος ουτε καν για τον επιτελικο παρα την προφανη επιθυμια του Ραζβαν,καθως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πως μπορουν να κινηθουν γρηγορα και στοχευμενα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

10αρι, εξτρεμ και στο βαθος τερμα.
Αν δεν ανανεώσει ο Ινγκασον, στοπερ γιατι ο Βαρελα πρεπει να αποσυρθεί σιγά σιγά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο τζιοβινκο παιζει ακομα ή λαθος εχω καταλαβει;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

black death έγραψε:Ο τζιοβινκο παιζει ακομα ή λαθος εχω καταλαβει;
Απο τους ΑΡΔ νομιζω κανεις δεν ξερει με σιγουρια
Καποιοι λενε οτι θα παμε για ανεβασμενη τελικη προταση καποιοι οτι απομακρυνθηκε σχεδον οριστικα
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Καλημέρα συνευρωπαίοι.Εγω εχω την ελπιδα οτι θα γινει του Τζιοβινκο, ασχετα με του Μιτριτσα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εχω την ελπιδα οτι μπορει να γινει του Κλαασεν.Κατι τετοιο μας λειπει αυτη τη στιγμη μεσοεπιθετικα.Ενα καλο και δυνατο κορμι με ανεση στο γκολ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:Kατα 99% περιμενουμε εναν επιτελικο και 1% τερματοφυλακα.Πανω απο 2 εξτρα κινησεις ειναι σχεδον απιθανο για τον Λουτσεσκου και στις υπολοιπες θεσεις υπαρχουν πολλοι παικτες και αρκετα σημαντικοι στο μυαλο τοσο του προπονητη οσο και της διοικησης. Εγω δεν ειμαι σιγουρος ουτε καν για τον επιτελικο παρα την προφανη επιθυμια του Ραζβαν,καθως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πως μπορουν να κινηθουν γρηγορα και στοχευμενα.

έτσι.

δυστυχώς σύμφωνω και στο υπόλοιπο. βέβαια από την στιγμή που ο προπονητής πήρε την απόφαση για τετάρτη κίνηση ΕΆΝ δεν γίνει πρέπει να δούμε τους υπεύθυνους γιατί θα είναι σοβαρό.

εγώ εκτιμώ πάντως πως θα γίνει η τετάρτη κίνηση η οποία όπως είπα δεν θα γινόταν με τίποτα αν δεν περνούσαμε.

τέλος χωρίς να έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα υπάρχουν δευτέρες σκέψεις για kagawa. Όχι βέβαια ότι γίνεται ουρά από ενδιαφερόμενους αλλά εδώ που φτάσαμε πλέον δεν περισσεύει κανείς.

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο την πρωτιά στον όμιλο για να φτάσει απευθείας στους 16.

επίσης ο ζούμπερ και ο άγγλος έχουν κοπεί από τον προπονητή λόγω ιστορικού τραυματισμών. Δείχνει ευαίσθητος σε αυτό το κομμάτι σε παίκτες που δεν γνωρίζει προσωπικά, και πρέπει να το σεβαστούμε.

Περιμένουμε τις επόμενες μέρες και θα δούμε , θεωρώ ότι παραπάνω κουβέντα περί πληροφοριών είναι άτοπη. θα γράψω μόνο αν μου πουν ξέχνα τον τέταρτο ,τα κάναμε σκατά. Οπότε ελπίζω να μην γράψω. :)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσωπικά ελπίζω να μείνει ο Ιάπωνας.

Άσχετα με το αν έρθει (που όλοι αναμένουμε και απαιτούμε) δεκαρι παικταρας.

Τον πιστεύω τον Ιάπωνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη λες οτι εξεταστηκε σοβαρα ο Ουιλσιρ αλλα κοπηκε απο τον Λουτσεσκου?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

όχι σοβαρά, ως πρόταση περισσότερο εδώ και καιρο. Άλλωστε 8 δεν έψαχνε

περισσότερο η περίπτωση του ελβετού έπαιξε αλλά και αυτός κόπηκε γρήγορα, όπως είπα λόγω ιστορικού τραυματισμών.

Εντάξει , δεν λέω καμία τρελή εξυπνάδα βέβαια αφού προφανώς όλοι αυτοί έχουν προταθεί σε όλες τις ομάδες του κόνφερενς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι περιεργο να κοπει ο Αγγλος λογω ιστορικου αλλα αν πχ τελευταιες 2-3 μερες σου πουν οτι ερχεται με το συμβολαιο του Τειλορ δεν σε βαζει σε πειρασμο?
Παντως δικαιολογια χρονου δεν υπαρχει καθως δεν μιλαμε για θεση που προεκυψε τωρα αλλα θεση στην οποια αναζητουμε παικτη απο την αρχη του καλοκαιριου αρα η λιστα εχει καταρτιστει εδω και καιρο και εχουν γινει και οι πρωτες κουβεντες με μανατζερ και παικτες.
Mula4

Δημοσίευση από Mula4 »

rainmaker έγραψε:Προσωπικά ελπίζω να μείνει ο Ιάπωνας.

Άσχετα με το αν έρθει (που όλοι αναμένουμε και απαιτούμε) δεκαρι παικταρας.

Τον πιστεύω τον Ιάπωνα
Ρειν,υπαρχει περιπτωση να ειναι γκαστον ραμιρεζ???
στα 30,νομιζω πιο λογικη επιλογη απο τζιοβι,με καλη χρονια σχετικα περυσι στη σαμπ..
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αυριο λογικα θα εχει ονομα στη φορτσα
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ο Τζιοβινκο όσο παράξενο και να ακούγεται δεν είναι ακόμα ελεύθερος. Ακόμα υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις εκ μέρους του και δεν εχει εξοφληθεί πλήρως. Έτσι άκουσα τουλάχιστον. Μπορεί να πρέπει να τον περιμένουμε μέχρι και 15 Σεπτέμβρη. Με αυτήν την λογική και αν δεν μπορεί να έρθει κατευθείαν θα προτιμούσα κάποιον άλλον εξίσου καλό στο 10. Το θέμα είναι αν υπάρχει...όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε ουσιαστικό επίπεδο. Μπορεί πχ να μας δώσει τα ίδια πράγματα και ένας παίκτης όπως ο Ραμιρεζ; Ας ελπίσουμε οτι ο Λουτσε θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Κομβικοτατατη η θέση, ειδικά με τις ευπαθειες του παικταρά Καντουρι και την έλλειψη αθλητικοτητας του εξίσου παικταρά Μπισε.

Εάν μείνει ο Ιάπωνας θα ήθελα το 10 να παίζει εξίσου άνετα στα αριστερά. Στα νιάτα του το είχε ο Τζιοβινκο..δεν ξέρω όμως τώρα αν μπορεί να ανταπεξέλθει.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

έχει μια φιλοσοφία. Αν γεμίσει το ρόστερ με παίκτες που ίσως και αν παίξουν και έχει πολλούς που περιμένουν αλλά δεν παίζουν χαλάνε τα αποδυτήρια.

από εκεί και πέρα συμφωνώ 100 % ,αν 31 πουν δεν προλάβαμε τότε θα μιλάμε για κωμωδία.

περιμένουμε όμως, τώρα ψελίζεται ένα έχουμε λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι γίνεται περισσότερο για να πουν μετά " πόσο τσακάλια είμαστε προλάβαμε"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”