Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από fossa »

konsanas54 έγραψε:Η θύρα 4 ανοίγει στο ματς με τον Απόλλων ..Θεωρώ ότι πίεσε ο Λουτσεσκου και μίλησε με τον Σαββίδη για την όλη κατάσταση και μετά είπανε τους συνδέσμους ότι μάγκες ανοίξτε ...
Το θέμα τώρα είναι να μην έχουμε καταστάσεις όπως στο ΠΑΟ ιωνικός όπου έγινε το ντου από ορισμένους και το κατέγραψε η κλειστή κάμερα και φαγανε δυο αγωνιστικές
Δε ξέρω πως θα γλυτώσουμε αυτό γιατί μετά από πόσο καιρό θα είναι ανοικτή η 4 και θα ψιλό γίνει χαμός ..
Μακάρι να μη γίνει τίποτα και να κάνουμε επιτέλους σοβαρή κερκίδα με τον Δυναμίτη που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και πιστεύω θα είναι στο κάγκελο όπως πρέπει να είναι
Σιγά μην έκανε κουμάντο ο προπονητής του ΠΑΟΚ ούτε είναι δική του δουλειά. Στο φινάλε η ΠΑΕ μπορούσε να έχει ανοικτή τη 4.
Από την αρχή κάποιοι ΣΦ θέλανε ανοικτή τη 4 σεβάστηκαν όμως τους υπόλοιπους.
Πλέον δεν είχε ουσία όμως και είπαν να ανοίξει.
Δεν ήταν μόνο το θέμα των εμβολίων.
Καταλαβαίνετε ότι θέλουν να επαναφέρουν τον χουντονόμο;
Αν ανάψεις πυρσό κάτι που γίνεται πλέον σε όλη την Ευρώπη και σε ευρωπαϊκά ματς είναι στην ευχέρεια της αστυνομίας να σε συλλάβει και να μπεις στη στενή χωρίς δίκη.
Ούτε δολοφόνος και βιαστής να ήσουν.
konsanas54

Δημοσίευση από konsanas54 »

fossa έγραψε:
konsanas54 έγραψε:Η θύρα 4 ανοίγει στο ματς με τον Απόλλων ..Θεωρώ ότι πίεσε ο Λουτσεσκου και μίλησε με τον Σαββίδη για την όλη κατάσταση και μετά είπανε τους συνδέσμους ότι μάγκες ανοίξτε ...
Το θέμα τώρα είναι να μην έχουμε καταστάσεις όπως στο ΠΑΟ ιωνικός όπου έγινε το ντου από ορισμένους και το κατέγραψε η κλειστή κάμερα και φαγανε δυο αγωνιστικές
Δε ξέρω πως θα γλυτώσουμε αυτό γιατί μετά από πόσο καιρό θα είναι ανοικτή η 4 και θα ψιλό γίνει χαμός ..
Μακάρι να μη γίνει τίποτα και να κάνουμε επιτέλους σοβαρή κερκίδα με τον Δυναμίτη που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και πιστεύω θα είναι στο κάγκελο όπως πρέπει να είναι
Σιγά μην έκανε κουμάντο ο προπονητής του ΠΑΟΚ ούτε είναι δική του δουλειά. Στο φινάλε η ΠΑΕ μπορούσε να έχει ανοικτή τη 4.
Από την αρχή κάποιοι ΣΦ θέλανε ανοικτή τη 4 σεβάστηκαν όμως τους υπόλοιπους.
Πλέον δεν είχε ουσία όμως και είπαν να ανοίξει.
Δεν ήταν μόνο το θέμα των εμβολίων.
Καταλαβαίνετε ότι θέλουν να επαναφέρουν τον χουντονόμο;
Αν ανάψεις πυρσό κάτι που γίνεται πλέον σε όλη την Ευρώπη και σε ευρωπαϊκά ματς είναι στην ευχέρεια της αστυνομίας να σε συλλάβει και να μπεις στη στενή χωρίς δίκη.
Ούτε δολοφόνος και βιαστής να ήσουν.

Είμαι 100% σίγουρος ότι πίεσε η ομάδα , τι νομίζεις ότι δε το συζητάν στα αποδυτήρια ότι η τούμπα είναι άδεια και εκκλησία ; Τέθηκε το θέμα και έτσι ξεκίνησε η πάρλα ,έτσι πιστεύω εγώ
Τώρα για το άλλο που λες , εγώ είμαι κατά αυτού μαζί σου αλλά το ιδιώνυμο είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της κατάστασης που είχε εκτροχιαστεί στα οπαδικα ,πια είναι η άλλη λύση για να ηρεμήσουν ; στο χέρι τους είναι να σταματήσουν οι ενέδρες και να κοπεί και ο νόμος μαζί .
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το κάθε 17 χρόνο πλέον το βλέπει χούλιγκαν και κρατάει μαχαίρι που μπορεί να αφαιρέσει ζωή ;
Οι άλλοι στο Χαριλάου μέχρι και τσεκούρια βγάλανε πέρσι και πιστόλια ...
Η άλλη λύση πια είναι ; Να συνεχίσει έτσι η κατασταση μέχρι να έχουμε ξανά Νάσο και Τόσκο;
konsanas54

Δημοσίευση από konsanas54 »

Άνοιξε εχθές το πέταλο με σχετικά καλή κερκίδα ,μετά από κοντά 3 χρόνια ο δυναμίτης στο κάγκελο αν και κατέβηκε στο ημίχρονο και ανέβηκε ένας καινούργιος ο οποίος Μ φάνηκε λίγο ότι να ναι πολύ μαγκιά ..επίσης τα δυτικά είχαν ένα καινούργιο ο οποίος ενώ όλοι ήταν σε ένα Ρυθμό αυτός έδινε παλαμακια ...
Τέλος πάντων με Κοπεγχάγη όλοι παρών γιατί θα έχουμε και φιλοξενούμενους
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Bump.

Συγγνώμη, konsanas54.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τωρα δηλαδή οι εμβολιασμενοι που πηγαίνουν στο γήπεδο θα φοράνε μασκα 90 λεπτά. Κ αν όχι που δεν θεωρείτε λογικο θα τιμωρείται η ομαδα...
Και γαμω τη καταδίκη μου υπάρχει κόσμος που τους υποστηρίζει..
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Αυτό είναι ανεφάρμοστο... Δλδ τι θα κάνει η κάθε διοίκηση? Θα γεμίσει τις θύρες με σεκιουριτάδες? Να πάει ο άλλος να πει μέσα στον οπαδικό πυρήνα της όποιας ομάδας στον Μπάμπη το σουγιά "βάλε μάσκα". Τι νομίζει ρε πστμ αυτή η κυβέρνηση ότι είναι τα Ελληνικά γήπεσα? Το Ολντ Τραφορντ?
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ενα φιλτρο για να φαινεται ο κοσμος να φοραει μασκα μεσα απο τις καμερες κατα τη διαρκεια του αγωνα και λυθηκε το ζητημα για την κυβερνηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Guitarman έγραψε:Αυτό είναι ανεφάρμοστο... Δλδ τι θα κάνει η κάθε διοίκηση? Θα γεμίσει τις θύρες με σεκιουριτάδες? Να πάει ο άλλος να πει μέσα στον οπαδικό πυρήνα της όποιας ομάδας στον Μπάμπη το σουγιά "βάλε μάσκα". Τι νομίζει ρε πστμ αυτή η κυβέρνηση ότι είναι τα Ελληνικά γήπεσα? Το Ολντ Τραφορντ?
H αμηχανη στιγμή που τα γήπεδα της Αγγλίας είναι γεμάτα με 100% πληρότητα εδώ και μήνες.

Εδιτ: και φυσικά επιτρέπονται οι μετακινήσεις για όλα τα εκτός έδρας.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

John... το ποιντ ηταν οτι αν οι Αγγλοι θέλουν να εφαρμόσουν κατί μπορούν. Δε νομίζω να θεωρείς οτι αυτό μπορεί να γίνει εδω...

Κατά τα άλλα, εγώ είμαι υπέρ να τους αφήσουμε όλους χύμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά μη ζητάνε ΜΕΘ μετά... να το αντιμετωπίσουν με τον "φυσικό" τρόπο...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Мир έγραψε:Ενα φιλτρο για να φαινεται ο κοσμος να φοραει μασκα μεσα απο τις καμερες κατα τη διαρκεια του αγωνα και λυθηκε το ζητημα για την κυβερνηση.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Η υπερ-τρολλιά που θα έκανε το γύρο του πλανήτη, θα ήταν να σηκώσουμε πανό στη Τούμπα, σε διαστάσεις πανό Μηχανιώνας, ένα πανό-μάσκα. Αυτή η εικόνα θα έφτανε στον μητσοτέτοιον, όχι η άδεια 4.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Guitarman έγραψε:John... το ποιντ ηταν οτι αν οι Αγγλοι θέλουν να εφαρμόσουν κατί μπορούν. Δε νομίζω να θεωρείς οτι αυτό μπορεί να γίνει εδω...

Κατά τα άλλα, εγώ είμαι υπέρ να τους αφήσουμε όλους χύμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά μη ζητάνε ΜΕΘ μετά... να το αντιμετωπίσουν με τον "φυσικό" τρόπο...
Ωραια θα ήθελα να δω όλους εσάς που θεωρείτε ότι όλα γίνονται στην Αγγλία να σας δω να φοράτε κ μασκα 90 λεπτά σε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Σε λίγο θα ακούσω και μπράβο στο τσιρκο τη κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

αθλιοτητα ανεφαρμοστη ειναι αυτο που σοφιστικαν ....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Βγαίνω εκτός τόπικ, αλλά βγαίνει ο Τσίπρας να μιλήσει και αντί να σχολιάσει τις μαλακίες που βγάλανε πάλι για τους ανεμβολίαστους να μην μπαίνουν σε μαγαζιά για να αγοράσουν ρούχα χωρίς τεστ, ή στις δημόσιες υπηρεσίες κτλ, αντί να σχολιάσει το μηνιαίο πάγιο πρόστιμο στους ανεμβολίαστους μέσω των υποχρεωτικών τεστ από την τσέπη τους για να πάνε στη δουλειά τους, αντί να σχολιάσει την παπαριά με τις μάσκες στα γήπεδα και τα πρόστιμα για τις ομάδες... βγαίνει και λέει γιατί δεν έβαλαν ραπιντ τεστ και στις εκκλησίες.

Ρε μας δουλεύουν όλοι μαζί ρε, δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε σε αυτή τη χωρά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ο τσιπρας θα μπορουσε να ειχε ξεφτιλισει τον κουλη με τοσα καραγκιοζιλικια που κανει ,αλλα αποδυκνειεται λιγος ο πολακης που τον λενε γραφικο λογω του τροπου που μιλαει λεει παρα πολλα σωστα ,και αυτος ειναι ο μονος που ασκει πραγματικη αντιπολειτευση.....
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Guitarman έγραψε:John... το ποιντ ηταν οτι αν οι Αγγλοι θέλουν να εφαρμόσουν κατί μπορούν. Δε νομίζω να θεωρείς οτι αυτό μπορεί να γίνει εδω...

Από τη στιγμή που πληρώνεις φόρους,ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΜΕΘ.Ουτε θα μπει σε διαπραγματευση,ουτε θα ζητηθει απο κανεναν η άδεια.Αντε γιατί πολυτράβηξε αυτη η επικίνδυνη ανοησία που ψεκάζουν οι παπαγάλοι των μμε.Γεμίσαμε αντώνηδες,πορδοσάλτε και μπογδάνους...
Αντι να μοιράσουν τα πακέτα βοήθειας σε κομματοσκυλα,κολλητους,μμε,τηλε-γιατρούς κλπ,να φτιάξουν περισσότερες ΜΕΘ για να νοσηλευτει ο καθε ανθρωπος που έχει ανάγκη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”