Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από potamda »

Σε ρεπορτάζ για τον γαύρο το sport24 αναφέρει ότι η Αουγκσμπουργκ αυτή τη στιγμή κοστολογεί τον Γιαννούλη 5-6 εκ.
Αν ισχύει πολύ δύσκολη περίπτωση. Δε νομίζω ότι δίνουμε ούτε τα μισά.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Για το Γιαννούλη τα έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει, ότι έχει ομάδα που τον κοστολογεί κάποιο σημαντικό ποσό, μάλιστα κάποιος συμφορουμίτης είχε γράψει ότι σε ερώτηση που έκανε η Μπενφίκα για τον παίκτη της είπαν 5εκ.....δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα φαίνεται να το ξεχνούν ή δε θέλουν να το θυμούνται......

Η gazzeta γράφει ότι ο πρώτος στόχος για στόπερ είναι ο Σλοβένος Ντρούγκσιτς της Ζενίτ και ότι εάν δεν γίνει αυτή η μεταγραφή η εναλλακτική είναι ο Σέρβος ο Μάρκοβιτς της Βικτόρια Πλιζέν, αυτός που παλαιότερα είχε περάσει από το γαύρο και την αελ. Δε νομίζω ότι ενθουσιάζει αυτή η επιλογή, μην πω ότι προβληματίζει....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προβληματίζει με ποια έννοια; Επειδή έχει περάσει ανεπιτυχώς από τον γαύρο πριν 5 χρόνια,;
Το θέμα είναι τι έχει κάνει σε αυτά τα 50 παιχνίδια σε δύο χρόνια στην Πλζεν. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Ταιριάζουν με το παιχνίδι μας;
Όποιος τον θυμάται ας μας πει. Αυτό πρέπει να απασχολεί
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

φετος παντως ενω αρχισε βασικος, ειναι απο τελη Σεπτεμβρη παγκιτης της Πλζεν

οταν μιλανε ολοι για στοπερ με ηγετικα χαρακτηριστικα, ψιλοπροβληματιζομαι στο ακουσμα του Μαρκοβιτς
Dim1926

Δημοσίευση από Dim1926 »

Prist64 Πως και πως σε περιμένουμε από το πληκτρολόγιο σου κρεμόμαστε 😁
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η πλζεν στο Europa εχει την καλύτερη άμυνα για την ωρα
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

76 λεπτά έχει παίξει συνολικά στο Europa
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ο prist ειναι καλοκαιρινός τύπος φαίνεται.
black death

Δημοσίευση από black death »

Με τα μπακ που έχει η πλζεν, δεν νομιζω γενικα οτι καποιος δικός μας θα επαιζε βασικος εκει.
Τωρα εμεις θελουμε στοπεραρα ηγετη κλπ που πρακτικα θες 10 χαρτια για να τον παρεις και δεν προκειται να δοθουν.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν μου αρεσει ο Μαρκοβιτς,μανατζερικος στοπερ.Με το ζορι να παιξει ποδοσφαιρο επιπεδου.Στον γαυρο ακλαφτος πηγε.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Jim_Chatz
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Taseos έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:40 Εγώ έλληνες από μικρές ελληνικές ομάδες δε θέλω αν δεν είναι κάτι τρομερό. Αν είναι να πάρεις παίκτες από Παναιτωλικό και λειβάδια, μια χαρά ακαδημίες έχεις.
Στα αμυντικά χαφ δεν έχουμε κάτι καλό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Καλή ηλικία και καλό ύψος ο Κοντούρης για την θέση, αλλά δεν ξέρω τί μπορεί να προσφέρει σε υψηλότερο επίπεδο.
Αυτός που ήταν καψούρα μου από όσους μέχρι τώρα μετακινήθηκαν ήταν μόνο ο Τεττέη για δεύτερος. Ίσως και ο Τσάπρας για την ίδια χρησιμότητα.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

paokkerkir έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 21:16 Καποιοι μπορει να λετε οτι δεν ησασταν εδω τοτε, αλλα το κραξιμο για τον Κρεσπο ηταν ανεπανάληπτο. Ινιγκο Λοπεζ τον ανεβαζανε mr υποβιβασμο τον κατεβαζανε.
Το ωραίο που θυμάμαι εγώ, είναι όταν ξεροστάλιαζα στο φόρουμ το βράδυ που πήραμε Μίσιτς. Ανεβαίνει μια φωτο από το αεροδρόμιο που ταξίδευε και ένα παλικάρι εδώ μέσα είδε ότι η ζακέτα του ήταν καινούργια (είχε ακόμα το καρτελάκι). Το το γράφτηκε δεν λέγεται... όχι πήγε να πάρει καμιά ζακέτα τώρα που έκανε μεταγραφή, όχι καλοφόρετο το παλτό..... Και ο τίμιος Γιόζιπ τλιμησε και με το παραπάνω την φανέλλα.
These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 2):
trouman, paokkerkir
margas

Δημοσίευση από margas »

dimitris7777 έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:13 τα δημοσιεύματα για το Γιακουμάκη αρχίζουν και.....πληθαίνουν και αυτό είναι ανησυχητικό, με τελευταίο αυτό ότι οι Βραζιλιάνοι της Αθλέτικο Μινέϊρο κατέθεσαν πρόταση 5,5 εκ ευρώ (6,5εκ $).....

Έχει γούστο στο τέλος να μείνουμε με το Γερεμέγιεφ στο χέρι..... :D :D :D
δημοσιευματα για να αγχωθουμε και να δωσουμε τα 5 ειναι μην τα παιρνετε στα σοβαρα. παρολα αυτα αν ειναι αληθινα, δεν πα να δινει και 200 η οβιεδο ο παικτης εχει ρητρα στα 5
These users thanked the author margas for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, sakis_the_fraud
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Στον γαύρο ήταν 20 χρόνων όταν έφυγε. Μπορεί να βελτιώθηκε δεν τον έχω παρατηρήσει. Για τον Κουντούρη δεν καίγομαι ο Σαρρής που πήραμε μοιάζει καλύτερο πρότζεκτ.
margas

Δημοσίευση από margas »

Με μια γρηγορη συγκριση που εκανα μεταξυ κοντουρη-μπιανκο μεσω sofa score, ο κοντουρης υπερισχυει στα περισσότερα στατιστικα στους αγώνες πρωταθλήματος (δε μιλαω για γκολ/ασιστ αλλα για στατιστικα που αφορουν καθαρα τα χαφ). βεβαια αυτα δεν παιζουν μπαλα ας τον δουμε στο γηπεδο, μπορει να μην παρει ουτε 5 ματς στον βαζελο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”