Μεταγραφές χειμώνα 2026
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Σε ρεπορτάζ για τον γαύρο το sport24 αναφέρει ότι η Αουγκσμπουργκ αυτή τη στιγμή κοστολογεί τον Γιαννούλη 5-6 εκ.
Αν ισχύει πολύ δύσκολη περίπτωση. Δε νομίζω ότι δίνουμε ούτε τα μισά.
Αν ισχύει πολύ δύσκολη περίπτωση. Δε νομίζω ότι δίνουμε ούτε τα μισά.
-
dimitris7777
Για το Γιαννούλη τα έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει, ότι έχει ομάδα που τον κοστολογεί κάποιο σημαντικό ποσό, μάλιστα κάποιος συμφορουμίτης είχε γράψει ότι σε ερώτηση που έκανε η Μπενφίκα για τον παίκτη της είπαν 5εκ.....δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα φαίνεται να το ξεχνούν ή δε θέλουν να το θυμούνται......
Η gazzeta γράφει ότι ο πρώτος στόχος για στόπερ είναι ο Σλοβένος Ντρούγκσιτς της Ζενίτ και ότι εάν δεν γίνει αυτή η μεταγραφή η εναλλακτική είναι ο Σέρβος ο Μάρκοβιτς της Βικτόρια Πλιζέν, αυτός που παλαιότερα είχε περάσει από το γαύρο και την αελ. Δε νομίζω ότι ενθουσιάζει αυτή η επιλογή, μην πω ότι προβληματίζει....
Η gazzeta γράφει ότι ο πρώτος στόχος για στόπερ είναι ο Σλοβένος Ντρούγκσιτς της Ζενίτ και ότι εάν δεν γίνει αυτή η μεταγραφή η εναλλακτική είναι ο Σέρβος ο Μάρκοβιτς της Βικτόρια Πλιζέν, αυτός που παλαιότερα είχε περάσει από το γαύρο και την αελ. Δε νομίζω ότι ενθουσιάζει αυτή η επιλογή, μην πω ότι προβληματίζει....
Προβληματίζει με ποια έννοια; Επειδή έχει περάσει ανεπιτυχώς από τον γαύρο πριν 5 χρόνια,;
Το θέμα είναι τι έχει κάνει σε αυτά τα 50 παιχνίδια σε δύο χρόνια στην Πλζεν. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Ταιριάζουν με το παιχνίδι μας;
Όποιος τον θυμάται ας μας πει. Αυτό πρέπει να απασχολεί
Το θέμα είναι τι έχει κάνει σε αυτά τα 50 παιχνίδια σε δύο χρόνια στην Πλζεν. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Ταιριάζουν με το παιχνίδι μας;
Όποιος τον θυμάται ας μας πει. Αυτό πρέπει να απασχολεί
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, sakis_the_fraud
φετος παντως ενω αρχισε βασικος, ειναι απο τελη Σεπτεμβρη παγκιτης της Πλζεν
οταν μιλανε ολοι για στοπερ με ηγετικα χαρακτηριστικα, ψιλοπροβληματιζομαι στο ακουσμα του Μαρκοβιτς
οταν μιλανε ολοι για στοπερ με ηγετικα χαρακτηριστικα, ψιλοπροβληματιζομαι στο ακουσμα του Μαρκοβιτς
-
black death
Με τα μπακ που έχει η πλζεν, δεν νομιζω γενικα οτι καποιος δικός μας θα επαιζε βασικος εκει.
Τωρα εμεις θελουμε στοπεραρα ηγετη κλπ που πρακτικα θες 10 χαρτια για να τον παρεις και δεν προκειται να δοθουν.
Τωρα εμεις θελουμε στοπεραρα ηγετη κλπ που πρακτικα θες 10 χαρτια για να τον παρεις και δεν προκειται να δοθουν.
- Kabamaru11
Δεν μου αρεσει ο Μαρκοβιτς,μανατζερικος στοπερ.Με το ζορι να παιξει ποδοσφαιρο επιπεδου.Στον γαυρο ακλαφτος πηγε.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Jim_Chatz
Στα αμυντικά χαφ δεν έχουμε κάτι καλό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Καλή ηλικία και καλό ύψος ο Κοντούρης για την θέση, αλλά δεν ξέρω τί μπορεί να προσφέρει σε υψηλότερο επίπεδο.Taseos έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:40 Εγώ έλληνες από μικρές ελληνικές ομάδες δε θέλω αν δεν είναι κάτι τρομερό. Αν είναι να πάρεις παίκτες από Παναιτωλικό και λειβάδια, μια χαρά ακαδημίες έχεις.
Αυτός που ήταν καψούρα μου από όσους μέχρι τώρα μετακινήθηκαν ήταν μόνο ο Τεττέη για δεύτερος. Ίσως και ο Τσάπρας για την ίδια χρησιμότητα.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Το ωραίο που θυμάμαι εγώ, είναι όταν ξεροστάλιαζα στο φόρουμ το βράδυ που πήραμε Μίσιτς. Ανεβαίνει μια φωτο από το αεροδρόμιο που ταξίδευε και ένα παλικάρι εδώ μέσα είδε ότι η ζακέτα του ήταν καινούργια (είχε ακόμα το καρτελάκι). Το το γράφτηκε δεν λέγεται... όχι πήγε να πάρει καμιά ζακέτα τώρα που έκανε μεταγραφή, όχι καλοφόρετο το παλτό..... Και ο τίμιος Γιόζιπ τλιμησε και με το παραπάνω την φανέλλα.paokkerkir έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 21:16 Καποιοι μπορει να λετε οτι δεν ησασταν εδω τοτε, αλλα το κραξιμο για τον Κρεσπο ηταν ανεπανάληπτο. Ινιγκο Λοπεζ τον ανεβαζανε mr υποβιβασμο τον κατεβαζανε.
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 2):
- trouman, paokkerkir
δημοσιευματα για να αγχωθουμε και να δωσουμε τα 5 ειναι μην τα παιρνετε στα σοβαρα. παρολα αυτα αν ειναι αληθινα, δεν πα να δινει και 200 η οβιεδο ο παικτης εχει ρητρα στα 5dimitris7777 έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:13 τα δημοσιεύματα για το Γιακουμάκη αρχίζουν και.....πληθαίνουν και αυτό είναι ανησυχητικό, με τελευταίο αυτό ότι οι Βραζιλιάνοι της Αθλέτικο Μινέϊρο κατέθεσαν πρόταση 5,5 εκ ευρώ (6,5εκ $).....
Έχει γούστο στο τέλος να μείνουμε με το Γερεμέγιεφ στο χέρι.....![]()
![]()
![]()
- These users thanked the author margas for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, sakis_the_fraud
Στον γαύρο ήταν 20 χρόνων όταν έφυγε. Μπορεί να βελτιώθηκε δεν τον έχω παρατηρήσει. Για τον Κουντούρη δεν καίγομαι ο Σαρρής που πήραμε μοιάζει καλύτερο πρότζεκτ.
Με μια γρηγορη συγκριση που εκανα μεταξυ κοντουρη-μπιανκο μεσω sofa score, ο κοντουρης υπερισχυει στα περισσότερα στατιστικα στους αγώνες πρωταθλήματος (δε μιλαω για γκολ/ασιστ αλλα για στατιστικα που αφορουν καθαρα τα χαφ). βεβαια αυτα δεν παιζουν μπαλα ας τον δουμε στο γηπεδο, μπορει να μην παρει ουτε 5 ματς στον βαζελο