Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από embuji »

μαγκες την πλευρα του Ιβαν την ακουσαμε και την ειδαμε και μεσα απο τα μεσα του. Στο σκοταδι ειναι ο ΑΣ αυτη την στιγμη. Οπως ειπα, ΚΑΛΗ Ή ΚΑΚΗ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

embuji έγραψε:φιλε οσο καιρο ειμαι εδω μεσα ο GINOLA παιζει να ειναι ο πιο συγκρατημενος και προσεκτικος στον λογο του απ'ολους μας. Εισαι πολυ αδικος μαζι του. Για να γραφει οτι γραφει κατι εχει γινει. Κατι χοντρο, το οποιο ειτε δε ξερουμε ακομα ή παιζει και να μη μαθουμε ποτε δυστυχως.

Ότι και να έγινε αν δεν έχεις αποδείξεις
και αν δεν ξέρεις τι έκαναν οι άλλοι
και αν επειδή έχεις πληροφορίες
νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα δε
λες "σιχαμενες τακτικές"' που
ακολουθεί ο Ιβάν ο πρόεδρος
και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.
Δεν έχει πει ποτέ κανένας δημόσια κάτι
τέτοιο.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι
που ξέρουν πολύ περισσότερα
από τον ginola και είναι μέλη
της ΠΑΕ και του ΑΣ κλπ.

Δεν είπε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο.
Και μην ξεχνάμε ότι η ημιμαθεία
και η γνώση της μιας πλευράς
είναι χειρότερη της αμάθειας.

Σέβομαι τον ginola, αλλά το
Έχω πληροφορίες, δε μου λέει τίποτε.
Εγώ βγάζω τα συμπεράσματα μου
από δηλώσεις, γεγονότα και
επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές.

Δεν είπε κανείς ότι ο Σαββίδης είναι
Άγιος, αλλά ξαφνικά και ενώ πάνε
τα πράγματα να ηρεμήσουν και ίσως
ο Κατααρης που έκανε την πατάτα τραβηχτεί
να λέμε τέτοια πράγματα για τον Σαββίδη;

Με συγχωρείτε αλλά για αυτά πρέπει να έχεις αποδείξεις.
Δεν είναι μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

DamoN έγραψε:Εσύ αδερφέ τις ξέρεις και δεν μπορείς να τις μοιραστείς ;

Δεν ξέρω αν αυτό αναφέρεται σε μένα. Αλλά ναί, αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι η κωλοκυβέρνηση που κυβερνάει τον τόπο ΔΕΝ τολμάει να πειράξει τον Ιβάν. Τα νήματα τα κινούν τα βουβάλια. Σιγά μην τα κινεί αυτός που χαιρετάει τις κούκλες. Απλά, αφού μπήκε το βουβάλι μπροστά να κάνει γήπεδο, χώνεται και η κωλοκυβέρνηση ...

Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, θέλουμε το καλό του συλλόγου. Για τους κυβερνώντες είμαστε ψήφοι, τίποτε άλλο. Γι αυτό και δεν τολμάνε να πειράξουν τον Ιβάν.

Αυτό που μένει είναι η σύγκρουση δύο μεγάλων επιχειρηματιών που τυγχάνει να είναι ΠΑΟΚτζήδες.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Eagle1980 έγραψε:Παιδιά το καλύτερο θα ήταν όλοι οι σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. να φέρουν κοντά και τους δύο Μεγιστάνες μέσω ενος ντιμπέιτ να επιχηρηματολογίσουν και να μας πούν τα ονειρά τους για τον ΠΑΟΚ μας .Ενωτικός θα είμαι απο εδώ και στο εξής όλες οι απόψεις προς ενώτητα θα είμαι μαζι σας !!! :nairepaok:

Καλή πρόταση!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

DamoN έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:
DamoN έγραψε:Θα ψηφίσουμε κιόλας;

Φίλε το ακους αυτο που λέω περίεργο αλλά είναι το πιο ενωτικό που μπορούμε να κάνουμε όπως εξελίσετε η κατάσταση...

Οτι πιο ενωτικό είναι να αμφισβητήσουμε και επίσημα τον ιβαν .
Μάλιστα . Τις ερωτήσεις ποιος θα τις κάνει ο μπουζας;
Θα είναι του τύπου παζάρι εσύ τι δίνεις ; Γήπεδο
Εσύ ; Εγω δυσκολεύομαι λίγο τώρα θα δώσω μια ανανέωση Ντελια;

Εγω είμαι με τον ΙΒΑΝ αλλά αν έχει όντως οικονομικές δυσκολίες στην μεταφορά καιφαλαίων εάν ερχόταν και ο κύριος ΤΕΛΗΣ και εφτιαχνέ το γήπεδο , θα μπορούσε υστερα απο μια διευθέτηση ισως τέλος του πολέμοθ και ενεργότερη επαναδραστηριοπιηση του ΙΒΑΝ το ποσό στον Κυριο Τέλη που έβαλε , μια γουιν γουιν κατάσταση.ΕΝΩΤΙΚΟΣ προς το συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ. πάντα ο ιγκλ !!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Magpies4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Εσύ αδερφέ τις ξέρεις και δεν μπορείς να τις μοιραστείς ;

Αυτό που μένει είναι η σύγκρουση δύο μεγάλων επιχειρηματιών που τυγχάνει να είναι ΠΑΟΚτζήδες.

Με την υποσημείωση ότι προς ώρας ο ένας είναι φάση "πιο ενεργά πεθαίνεις" μπλεγμένος στα του ΠΑΟΚ, έστω και ... εξαφανισμένος, μπατίρης κοκ ενώ ο άλλος φάση "το εν δυνάμει καλύτερο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα"
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Αντί να συνεχίσουμε τα σενάρια
και τις κόντρες θα ήταν καλύτερο
να προτείνουμε λύσεις
και αν μπορούμε να τις προωθήσουμε.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Equalizer έγραψε:Φίλε Ζινολά, στο έχω ξαναπεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή τι λες και πως το λες.

Έχεις χτίσει ένα πρόσωπο στο φόρουμ χάρη στις πληροφορίες που κατά καιρούς μεταφέρεις για τις μεταγραφές.

Το τελευταίο μεγάλο διάστημα περισσότερο μεταφέρεις πικρία και κριτική για το πως δουλευουν οι μεταγραφές, παρά πληροφορίες. Απολύτως σεβαστό, πιθανότατα δίκαιο και εύστοχο.

Εδώ όμως δεν είναι μεταγραφές.

Πασχίζουμε να κρατήσουμε ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και δίκαια κριτική προς όλες τις πλευρές, ΑΣΧΕΤΑ με τις ατομικές μας εντυπώσεις και απόψεις.

Πες καθαρά τι εννοείς για χωρίς εννοούμενα και υποννοούμενα.

ΥΓ. Προσωπική άποψη: Για μια μπίζνα που δεν έγινε, τι ακριβώς θα περίμενε κανείς να είναι η ψυχολογία της Χ Πόπουλους; Αχ τι καλά που δεν πήραμε ακόμα τα λεφτά; Προφανώς αρνητική θα είναι.

ΥΓ2. Εγώ είδα μια αρνητική έντονη και κακή αντίδραση του περιβάλλοντος Σαββίδη την επομένη της ανακοίνωσης Κατσαρή. Δεν βλέπω να το συνεχίζουν. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δε βλέπω και πολλά δημοσιεύματα για το θέμα γενικά, εκτός από συγκεκριμένα ΜΜΕ που λύσσαξαν να λένε πως όσοι έκαναν αρνητική κριτική για τον τρόπο του ΑΣ, είναι σιτιζόμενοι.

Φίλε δεν μπορεί να μου λες να πω με λεπτομερείς ότι γίνεται.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ γιατί δεν είμαι ο ΑΣ ,ούτε πιστεύω ότι αν βγουν όλα θα κάνουν καλό. Και προφανώς αν εδώ το κάνω γκοσιπ σόου θα είναι λάθος

Αυτό που έκανα μετά από πολύ σκέψη είναι να πάρω θέση στην προστασία του κ.Κατσαρη από ότι γίνεται γιατί θεωρώ ότι είναι σωστό.πιστευω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.

Δεν θα πάω παραπέρα για τον Ιβαν γιατί πρώτον τον σέβομαι για όσα έδωσε στην ομάδα αλλά θα δεχόμουν αυτό το πίσω από τις κουρτίνες που λένε τα παιδιά δικαιολογημενο αν υπήρχε η ίδια λύσσα όταν για μήνες ολόκληρους ο κλοουν της νέας Φιλαδέλφειας πχ μας είχε παρασκήνιακα ξεσκίσει στις επιθέσεις.

Επίσης για τις μεταγραφες που προφανώς δεν λέω ονόματα η πληροφορίες γτ πήρα το μάθημα μου στο παρελθόν, πρώτος είπα ότι ας κάνουμε υπομονή μέχρι την προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα,καλό θα ήταν να υπάρχει μια ειλικρίνεια στο θέμα γήπεδο και όχι αόριστιες του θα γίνει όταν οποίος λιγο έχει ασχοληθεί ξέρει ότι ειμαστε πολύ πολύ πίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Παρ 20 Ιουν 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Απ'το "ενοτητα" και "οχι νερο στο μυλο του διχασμου" πηγαμε σε αρθρα τυπου "Ο Ιβαν και οι Κατσαρηδες" απ'τους εμισθους του ΣΔΝΑ και "κατσαρη γιατι δεν σηκωνεις τηλεφωνα" και τωρα φτασαμε στο αν δεν εχεις αποδειξεις μη μιλας

Τουλαχιστον αποδειχτηκε οτι τα αντανακλαστικα του ιδιοκτητη μια χαρα ειναι και οταν θελει μια χαρα ενεργοποιει μηχανισμους πιεσης. οποτε τοσα χρονια με μαρουπες, παρκινγκ παπαρινα μαλλον δεν ηθελε οχι δεν μπορουσε
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Ρε equalizer δεν ανοίγεις ξανά
εκείνο το γαμημενο το δημοψήφισμα
μπας και ηρεμήσουμε λίγο
και εκτονωθουμε;
Τώρα που είμαστε πιο ενωτικοί....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Παρ 20 Ιουν 2025, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εγω μια βλεπω. Κοινη συνεντευξη τυπου Μυστακιδη-ΑΣ που θα μας πουν τα παντα. Τουλαχιστον την πλευρα τους και τι τους οδηγησε στις αποφασεις τους.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το κακό με το SDNA είναι ότι τους έχουμε αποσυγκεντρώσει και δεν έχουν την προσήλωση που πρέπει στα του Παναθηναϊκού.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θα σ πω μια λύση που σκέφτηκα αν ήμουν ιβαν και διάβαζα παοκμανια.
Λέω στον Τέλη να κάνει το γήπεδο και στον κατσαρή συγγνώμη . Μόλις τελειώσει το γήπεδο τους λέω ευχαριστώ παίρνω την ομάδα και την πάω στην Βουλγαρία να παίζει τα εντός . Σοφια έχει κάνα καλό γήπεδο;
Αν πάλι είμαι θυμωμένος παραπάνω με αυτό που διαβάζω σκέφτηκα και άλλο
Πουλάω την ομάδα στον τέλη και πάω και παίρνω το σκουλήκι . Επιχειρηματίας δεν είμαι; Τι πειράζει ;
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

embuji έγραψε:Εγω μια βλεπω. Κοινη συνεντευξη τυπου Μυστακιδη-ΑΣ που θα μας πουν τα παντα. Τουλαχιστον την πλευρα τους και τι τους οδηγησε στις αποφασεις τους.

Κάτι πιο ενωτικό, πιο ενωτικό,
Όπως λέμε πιο εκλεκτο :lol:
dev

Δημοσίευση από dev »

Να καλεσει ο ΑΣ συνελευση με θεμα το γηπεδο και να ζητηθουν τα 2 σχεδια με χρονοδιαγραμματα

αυτο ειναι το δικαιο

ο Ιβαν δεν μπορει παιδια να κανει γηπεδο. και δεν εχει τα κεφαλαια εδω λογω πολεμου και δεν εχει τα απαιτητα κονε με τη ΝΔ

στην Ελλαδα ειμαστε

ειναι αυτοκτονια να πεταξουμε την προταση Μυστα. και ειναι και αυτοκτονια να βριζουμε Ιβαν επισης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”