77. Kiril Despodov
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: 77. Kiril Despodov
Κάποιος τραυματισμός νομίζω.Patron έγραψε:Τι έχει πάθει αυτός; Ειδική θεραπεία στη Σόφια διαβάζω.
Αυτό που έχει πάθει γενικά ο Κιρίλ είναι ο προπονητής μας. Με τον Ντεσπότοβ τα έχει κάνει θάλασσα ο Λούτσε και είναι πολύ κρίμα.
- Σουριναμέζος
Ο Κίριλ είναι τοπ επιπέδου στα καλά του χαρακτηριστικά και παίκτης Β εθνικής στα κομμάτια που υστερεί. Πράγμα που εξηγεί γιατί ήταν στην Βουλγαρία μέχρι τα 26 του. Νομίζω ότι του έκανε κακό ότι στην Λουντογκόρετς ήταν ο απόλυτος σταρ και έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει τις αδυναμίες του. That beeing said, εγώ τον θέλω στην ομάδα και του χρόνου.
Σε ποια ομαδα του ανταγωνισμού δεν θα έπαιζε ο Κιριλ; Άντε στον ΠΑΟ έχουν στην ίδια θέση τις 2 ακριβότερες επενδύσεις τους(τετε πελιστρι). Δεν θα έπαιρνε χρόνο στο χαρτί ή στο γαύρο,;
Στον γαύρο βασικός θα έπαιζε και στο χαρτί τα μισά ματς βασικός.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώςvs40 έγραψε:Δε χρειάζεται παίκτη. Θα παίξει δεξιά ο Σορετιρε που είναι η φυσική του θεση, αλλαγή του Αντριγια. Αριστερά να ψάξουν ενα βασικό εξτρεμ, ενώ αν πουληθεί ο Ντελιας, και ένα ακόμη 10αρι.
-
- Επικοινωνία:
Στην χάρτινη θα έπαιρνε την φανέλα σπίτι του. Σε Βαζελο & Γαύρο θα είχε πάνω κάτω ίδιο χρόνο που έχει και με εμάς ελέω Tete & Gelsoncartman έγραψε:Σε ποια ομαδα του ανταγωνισμού δεν θα έπαιζε ο Κιριλ; Άντε στον ΠΑΟ έχουν στην ίδια θέση τις 2 ακριβότερες επενδύσεις τους(τετε πελιστρι). Δεν θα έπαιρνε χρόνο στο χαρτί ή στο γαύρο,;
-
- Επικοινωνία:
Έχει πρήξιμο στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού που δεν υποχωρείPatron έγραψε:Τι έχει πάθει αυτός; Ειδική θεραπεία στη Σόφια διαβάζω.
Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς έναν καλό παικτη αν δεν μπορείς να τον εκμεταλλευτείς.Σουριναμέζος έγραψε:Ο Κίριλ είναι τοπ επιπέδου στα καλά του χαρακτηριστικά και παίκτης Β εθνικής στα κομμάτια που υστερεί. Πράγμα που εξηγεί γιατί ήταν στην Βουλγαρία μέχρι τα 26 του. Νομίζω ότι του έκανε κακό ότι στην Λουντογκόρετς ήταν ο απόλυτος σταρ και έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει τις αδυναμίες του. That beeing said, εγώ τον θέλω στην ομάδα και του χρόνου.
Ο ντεσποντοφ πέρσι που η ομάδα τον έδινε την μπάλα στο χώρο και τον εκμεταλλεύονταν ως κρυφό επιθετικό ήταν σούπερ.
Φέτος πέρα ότι πληρώνει την μακακια που έκανε και αποκλείστηκε η ομάδα από το champions league ( όπως κάποτε το ίδιο ίσχυε με τον σάστρε) , δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε καθόλου με τον τρόπο που ευνοεί τον βούλγαρο.
Αντίθετα περιμένουμε από αυτόν να κάνει ό,τι κάνει ο σέρβος...ε αυτά δεν γίνονται
Στον γαυρο θα ηταν βασικοτατος. Ταιριαζει γαντι μιας και ταχυδυναμη, γιομες και σεντρες ειναι απο τα βασικοτερα στοιχεια του παιχνιδιου της ομαδας του βαγγελα.cartman έγραψε:Σε ποια ομαδα του ανταγωνισμού δεν θα έπαιζε ο Κιριλ; Άντε στον ΠΑΟ έχουν στην ίδια θέση τις 2 ακριβότερες επενδύσεις τους(τετε πελιστρι). Δεν θα έπαιρνε χρόνο στο χαρτί ή στο γαύρο,;
77. Kiril Despodov
Δυσκολα λογω δυσκολιας στην καλυψη. Στην χαρτινη δυσκολα λογω δυσκολιας στην πιεση.
Κάκωση σε δάκτυλο (το μεγάλο;) σε ένα από τα πόδια του η οποία δεν υποχωρεί. Πιθανώς να έχει και οστικό οίδημα.
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να έχει κάταγμα, αλλά αυτό είναι εύκολο να διαπιστωθεί με μια απλή ακτινογραφία. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η αναστάτωση και η μη θεραπεία.