77. Kiril Despodov

Patron

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από Patron »

Τι έχει πάθει αυτός; Ειδική θεραπεία στη Σόφια διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπορεί να ετοιμάζεται για επιστροφή στην πατρίδα.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Patron έγραψε:Τι έχει πάθει αυτός; Ειδική θεραπεία στη Σόφια διαβάζω.
Κάποιος τραυματισμός νομίζω.

Αυτό που έχει πάθει γενικά ο Κιρίλ είναι ο προπονητής μας. Με τον Ντεσπότοβ τα έχει κάνει θάλασσα ο Λούτσε και είναι πολύ κρίμα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Κίριλ είναι τοπ επιπέδου στα καλά του χαρακτηριστικά και παίκτης Β εθνικής στα κομμάτια που υστερεί. Πράγμα που εξηγεί γιατί ήταν στην Βουλγαρία μέχρι τα 26 του. Νομίζω ότι του έκανε κακό ότι στην Λουντογκόρετς ήταν ο απόλυτος σταρ και έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει τις αδυναμίες του. That beeing said, εγώ τον θέλω στην ομάδα και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Σε ποια ομαδα του ανταγωνισμού δεν θα έπαιζε ο Κιριλ; Άντε στον ΠΑΟ έχουν στην ίδια θέση τις 2 ακριβότερες επενδύσεις τους(τετε πελιστρι). Δεν θα έπαιρνε χρόνο στο χαρτί ή στο γαύρο,;
Στον γαύρο βασικός θα έπαιζε και στο χαρτί τα μισά ματς βασικός.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Σε καμία δεν θα έπαιζε βασικός κατά την γνώμη μου
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

vs40 έγραψε:Δε χρειάζεται παίκτη. Θα παίξει δεξιά ο Σορετιρε που είναι η φυσική του θεση, αλλαγή του Αντριγια. Αριστερά να ψάξουν ενα βασικό εξτρεμ, ενώ αν πουληθεί ο Ντελιας, και ένα ακόμη 10αρι.
Ακριβώς
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

cartman έγραψε:Σε ποια ομαδα του ανταγωνισμού δεν θα έπαιζε ο Κιριλ; Άντε στον ΠΑΟ έχουν στην ίδια θέση τις 2 ακριβότερες επενδύσεις τους(τετε πελιστρι). Δεν θα έπαιρνε χρόνο στο χαρτί ή στο γαύρο,;

Στην χάρτινη θα έπαιρνε την φανέλα σπίτι του. Σε Βαζελο & Γαύρο θα είχε πάνω κάτω ίδιο χρόνο που έχει και με εμάς ελέω Tete & Gelson
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Patron έγραψε:Τι έχει πάθει αυτός; Ειδική θεραπεία στη Σόφια διαβάζω.
Έχει πρήξιμο στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού που δεν υποχωρεί
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σουριναμέζος έγραψε:Ο Κίριλ είναι τοπ επιπέδου στα καλά του χαρακτηριστικά και παίκτης Β εθνικής στα κομμάτια που υστερεί. Πράγμα που εξηγεί γιατί ήταν στην Βουλγαρία μέχρι τα 26 του. Νομίζω ότι του έκανε κακό ότι στην Λουντογκόρετς ήταν ο απόλυτος σταρ και έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει τις αδυναμίες του. That beeing said, εγώ τον θέλω στην ομάδα και του χρόνου.
Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς έναν καλό παικτη αν δεν μπορείς να τον εκμεταλλευτείς.
Ο ντεσποντοφ πέρσι που η ομάδα τον έδινε την μπάλα στο χώρο και τον εκμεταλλεύονταν ως κρυφό επιθετικό ήταν σούπερ.
Φέτος πέρα ότι πληρώνει την μακακια που έκανε και αποκλείστηκε η ομάδα από το champions league ( όπως κάποτε το ίδιο ίσχυε με τον σάστρε) , δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε καθόλου με τον τρόπο που ευνοεί τον βούλγαρο.
Αντίθετα περιμένουμε από αυτόν να κάνει ό,τι κάνει ο σέρβος...ε αυτά δεν γίνονται
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

cartman έγραψε:Σε ποια ομαδα του ανταγωνισμού δεν θα έπαιζε ο Κιριλ; Άντε στον ΠΑΟ έχουν στην ίδια θέση τις 2 ακριβότερες επενδύσεις τους(τετε πελιστρι). Δεν θα έπαιρνε χρόνο στο χαρτί ή στο γαύρο,;

Στον γαυρο θα ηταν βασικοτατος. Ταιριαζει γαντι μιας και ταχυδυναμη, γιομες και σεντρες ειναι απο τα βασικοτερα στοιχεια του παιχνιδιου της ομαδας του βαγγελα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από aivas19 »

Δυσκολα λογω δυσκολιας στην καλυψη. Στην χαρτινη δυσκολα λογω δυσκολιας στην πιεση.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Κυριλλός τι ακριβώς έπαθε τελικά και δεν παίζει ? :?:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Κάκωση σε δάκτυλο (το μεγάλο;) σε ένα από τα πόδια του η οποία δεν υποχωρεί. Πιθανώς να έχει και οστικό οίδημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί να έχει κάταγμα, αλλά αυτό είναι εύκολο να διαπιστωθεί με μια απλή ακτινογραφία. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η αναστάτωση και η μη θεραπεία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”