Να είστε γεροί να τον θυμάστε. Η απωλεια του πατέρα είναι για όλους μας ένα ορόσημο... Τα συλλυπητήριά μου.Odi έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σας για τον πατέρα μου..
Ήταν αγνός ΠΑΟΚτσης, παντελονατος και γνήσιος ως το τέλος. Ζούσε για την ομάδα, έλεγε και στο ραδιόφωνο πως ο ΠΑΟΚ ειναι και αυτός μέλος της οικογένειας μας.
Να ξέρετε πως έφυγε όπως ήθελε ο ίδιος και τώρα ξεκουράζεται.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- kataramenos5
- Επισκέπτης
- falconakis
Τι κι αν πέρασαν 29 χρόνια...η σκέψη μένει εκεί... χιλιάδες αν...αν οτιδήποτε γινόταν διαφορετικά ο Ευθύμης κι ο Κωστής θα ήταν μαζί μας τώρα...εικόνες που δεν σβήνουν...η φωτιά...ο Ευθύμης κι ο Κωστής να γυρίζουν μέσα στο αυτοκίνητο...το κατεστραμμένο χέρι που δεν είχε δύναμη ν ανοίξει την πόρτα...ο άγνωστος που το κτυπησε με τον πυροσβεστήρα να το ξεκολλήσει απ' αυτήν...ο πόνος... Και η τεράστια στεναχώρια όταν συνειδητοποιείς ότι δύο παλικάρια χάθηκαν επειδή ήταν ΠΑΟΚ και το μπουρδέλο κράτος που ζούμε που δεν έψαξε τ τσογλανια που το έκαναν...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΑΘΆΝΑΤΟΙ...
.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.
- sourmenetes
- Moderator
Αθάνατοι!!!
Αν θυμάμαι καλά κάποιο παλικάρι από εδώ μέσα ήταν στο αμαξι, γιατί νομίζω ήταν 4 άτομα μέσα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θυμάμαι καλά κάποιο παλικάρι από εδώ μέσα ήταν στο αμαξι, γιατί νομίζω ήταν 4 άτομα μέσα.
Να σαι καλά να τους θυμάσαι αδερφέ, καλή αντάμωση να έχουμε εκεί ψηλά....
Αθάνατοι!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αθάνατοι!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
- navigator11
falconakis έγραψε:Τι κι αν πέρασαν 29 χρόνια...η σκέψη μένει εκεί... χιλιάδες αν...αν οτιδήποτε γινόταν διαφορετικά ο Ευθύμης κι ο Κωστής θα ήταν μαζί μας τώρα...εικόνες που δεν σβήνουν...η φωτιά...ο Ευθύμης κι ο Κωστής να γυρίζουν μέσα στο αυτοκίνητο...το κατεστραμμένο χέρι που δεν είχε δύναμη ν ανοίξει την πόρτα...ο άγνωστος που το κτυπησε με τον πυροσβεστήρα να το ξεκολλήσει απ' αυτήν...ο πόνος... Και η τεράστια στεναχώρια όταν συνειδητοποιείς ότι δύο παλικάρια χάθηκαν επειδή ήταν ΠΑΟΚ και το μπουρδέλο κράτος που ζούμε που δεν έψαξε τ τσογλανια που το έκαναν...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΑΘΆΝΑΤΟΙ...
.

- falconakis
Εγώ και ο τώρα πια κουμπάρος μου ειμασταν μαζί τους το δικό μου αυτοκίνητο ήταν και σε μένα έκανε το μπουρδέλο κράτος μας δικαστήριο για να τα κουκουλωσουν...sourmenetes έγραψε:Αθάνατοι!!!
τι λες ρε μάγκα...
καλή δύναμη...
ο θεός να δίνει κουράγιο
καλή δύναμη...
ο θεός να δίνει κουράγιο
- john4serres
Απίστευτο να είστε γεροί να θυμάστε να θυμόμαστε αυτά τα παιδιά......falconakis έγραψε:Εγώ και ο τώρα πια κουμπάρος μου ειμασταν μαζί τους το δικό μου αυτοκίνητο ήταν και σε μένα έκανε το μπουρδέλο κράτος μας δικαστήριο για να τα κουκουλωσουν...sourmenetes έγραψε:Αθάνατοι!!!
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk