Και τι τραγικη ειρωνια χρηστο . ο Γιαννης να χασει την μητερα του μολις λιγες μερες πριν. Οσα χρονια κι αν περασουν ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕfalconakis έγραψε:Εγώ και ο τώρα πια κουμπάρος μου ειμασταν μαζί τους το δικό μου αυτοκίνητο ήταν και σε μένα έκανε το μπουρδέλο κράτος μας δικαστήριο για να τα κουκουλωσουν...sourmenetes έγραψε:Αθάνατοι!!!
Αν θυμάμαι καλά κάποιο παλικάρι από εδώ μέσα ήταν στο αμαξι, γιατί νομίζω ήταν 4 άτομα μέσα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- ΑποστόληςΑ
Καλό Παράδεισο να έχουν όλοι!
Οι τραγωδίες δεν θα σταματούν ποτέ, όσο υπάρχουν άνθρωποι. Εμείς που μένουμε πίσω οφείλουμε να μην τους ξεχνάμε και να κάνουμε όσα πρέπει γι αυτούς.
Οι τραγωδίες δεν θα σταματούν ποτέ, όσο υπάρχουν άνθρωποι. Εμείς που μένουμε πίσω οφείλουμε να μην τους ξεχνάμε και να κάνουμε όσα πρέπει γι αυτούς.
- john4serres
Έχουν περάσει έξι μέρες και μην μπορώντας να δεχτούμε τον άδικο και σύντομο χαμό του αδερφού μας Δημήτρη, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και με όση δύναμη μας έχει απομείνει ανακοινώνουμε σε όλους τους φίλους, συγγενείς, γνωστούς, συνοπαδούς και γενικότερα όποιον ένιωσε κάποια στιγμή στη ζωή του τον Δημήτρη κοντά του ότι από αύριο το πρωί Τρίτης (12/5) ξεκινάει μια προσπάθεια να μαζευτεί ένα οικονομικό ποσό (για κάλυψη εξόδων μεταφοράς της σορού και οικονομική ενίσχυση της οικόγενειας) το οποίο είναι αρκετά μεγάλο λόγω των συνθηκών που επικρατούν (κορωνοϊός, κλειστά σύνορα κτλ) για να μπορέσει να έρθει πίσω στην οικογένεια του, το σπίτι του και τους φίλους του για το τελευταίο αντίο...
Αυτός είναι ο τελευταίος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε για τον αδερφό μας Δημήτρη πριν τον αποχαιρετήσουμε.
Ο παρακάτω λογαριασμός θα είναι διαθέσιμος μέχρι Παρασκευή 22/5/2020.
Τράπεζα : Eurobank
Δικαιούχος : Αθανάσιαδου Μαργαρίτα Μιχαήλ
ΙΒΑΝ : GR6802603880000290200487224
SWIFT BIC : ERBKGRAA

Αυτός είναι ο τελευταίος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε για τον αδερφό μας Δημήτρη πριν τον αποχαιρετήσουμε.
Ο παρακάτω λογαριασμός θα είναι διαθέσιμος μέχρι Παρασκευή 22/5/2020.
Τράπεζα : Eurobank
Δικαιούχος : Αθανάσιαδου Μαργαρίτα Μιχαήλ
ΙΒΑΝ : GR6802603880000290200487224
SWIFT BIC : ERBKGRAA

Τι γίνεται ρε πουστη μου φέτος; Φεύγουν τα καλύτερα παιδιά. Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο.
- john4serres
5 Μαϊου 2020
Μαύρη μέρα για την μεγάλη μας οικογένεια ...έχουν περάσει 25 ημέρες από την ημέρα που χάσαμε τον αδερφό, συνοπαδο, κολλητό, συνοδοιπόρο. Τον άνθρωπο που πάντα χαμογελούσε και μας έφτιαχνε τη διάθεση.Τον άνθρωπο που πάντα θα έχουμε κάτι δικό του πάνω μας...Μετά από προσπάθεια και πολύ υπομονή επιτέλους η σωρός του αδερφού μας έφθασε σήμερα στην πατρίδα ...
Γι'αυτό λοιπόν θέλουμε να ενημερώσουμε συγγενείς φίλους και αδελφούς ότι την προσεχή Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 16:00 θα τελεστεί η κηδεία του αδερφού μας Δημήτρη στο καθεδρικό ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς στην Καλαμαριά και εν συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στα κοιμητήρια Καλαμαριάς
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο για την άμεση ανταπόκριση, το ενδιαφέρον και τη στηριξη που έδειξε ώστε να μαζευτεί το χρηματικο ποσό που χρειαζόταν για να επιστρέψει εδώ η σωρός... Συνυπογράφουμε τα λόγια της μητέρας του και μητέρας μας Μαργαρίτας Αθανασιάδου:
"Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας και την βοήθεια που προσφέρατε για τον επαναπατρισμό της σωρού του αγαπημένου μου υιού . Εύχομαι ολόψυχα υγεία αγάπη και χαρά σε όλους."
Υγ. Ντέλο ζεις
Υγ2 Επιθυμία της μητέρας είναι αντί για κατάθεση στεφάνων να γίνει δωρεά στο κέντρο προστασίας ανηλίκων "Φάρος του κόσμου" (θα υπάρχει κουτί για δωρεά έξω από την εκκλησία).
(από 1926.gr)
Μαύρη μέρα για την μεγάλη μας οικογένεια ...έχουν περάσει 25 ημέρες από την ημέρα που χάσαμε τον αδερφό, συνοπαδο, κολλητό, συνοδοιπόρο. Τον άνθρωπο που πάντα χαμογελούσε και μας έφτιαχνε τη διάθεση.Τον άνθρωπο που πάντα θα έχουμε κάτι δικό του πάνω μας...Μετά από προσπάθεια και πολύ υπομονή επιτέλους η σωρός του αδερφού μας έφθασε σήμερα στην πατρίδα ...
Γι'αυτό λοιπόν θέλουμε να ενημερώσουμε συγγενείς φίλους και αδελφούς ότι την προσεχή Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 16:00 θα τελεστεί η κηδεία του αδερφού μας Δημήτρη στο καθεδρικό ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς στην Καλαμαριά και εν συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στα κοιμητήρια Καλαμαριάς
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο για την άμεση ανταπόκριση, το ενδιαφέρον και τη στηριξη που έδειξε ώστε να μαζευτεί το χρηματικο ποσό που χρειαζόταν για να επιστρέψει εδώ η σωρός... Συνυπογράφουμε τα λόγια της μητέρας του και μητέρας μας Μαργαρίτας Αθανασιάδου:
"Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας και την βοήθεια που προσφέρατε για τον επαναπατρισμό της σωρού του αγαπημένου μου υιού . Εύχομαι ολόψυχα υγεία αγάπη και χαρά σε όλους."
Υγ. Ντέλο ζεις
Υγ2 Επιθυμία της μητέρας είναι αντί για κατάθεση στεφάνων να γίνει δωρεά στο κέντρο προστασίας ανηλίκων "Φάρος του κόσμου" (θα υπάρχει κουτί για δωρεά έξω από την εκκλησία).
(από 1926.gr)
Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο, στον μεγάλο αρχηγό,
του τελικού Κυπέλλου, των ξυρισμένων κεφαλιών...

Εκτός απ τα 14 χρόνια παικτικής προσφοράς του,
έμεινε πιστός οπαδός της ομάδας, μέχρι το τέλος...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα
και ο Θεός ας τον αναπαύσει,
τον ΓΙΓΑΝΤΑ Γιάννη Πολίτη...
Υ.Γ. Η κηδεία του, την Δευτέρα, στα κοιμητήρια Καλαμαριάς...
του τελικού Κυπέλλου, των ξυρισμένων κεφαλιών...

Εκτός απ τα 14 χρόνια παικτικής προσφοράς του,
έμεινε πιστός οπαδός της ομάδας, μέχρι το τέλος...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα
και ο Θεός ας τον αναπαύσει,
τον ΓΙΓΑΝΤΑ Γιάννη Πολίτη...
Υ.Γ. Η κηδεία του, την Δευτέρα, στα κοιμητήρια Καλαμαριάς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 13 Ιουν 2020, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
R. I. P......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
σε ειδα....ζωντανα....να παιζεις
γιαννη πολιτη με την μεγαλη μυτη καλο ταξιδι φιλε
γιαννη πολιτη με την μεγαλη μυτη καλο ταξιδι φιλε
Παντα χαμηλων τονων και παντα υπηρετης του ΠΑΟΚ.
Καλη ανταμωση,αρχηγε!
Καλη ανταμωση,αρχηγε!
- ΑποστόληςΑ
- Katsimamouro
Είχα την τύχη και την τιμή να τον έχω καθηγητή στο Α' εξάμηνο της Διδακτικής της Καλαθοσφαίρισης στο πανεπιστήμιο...
Καλό σου ταξίδι δάσκαλε
Καλό σου ταξίδι δάσκαλε

- rade paprica
ΑΘΑΝΑΤΟΙ παλικαρια.
Στο μπροστινο το πουλμαν ειμασταν,χαμπαρι δε πηρε κανενας μας τι ειχε γινει,δεν ηταν διαδεδομενα και τα κινητα τοτε,λογικο.
Γυρνωντας σπιτι αυπνος ξημερωματα,βλεπω τα φωτα ανοιχτα.Φοβηθηκα οτι κατι επαθε καποιος δικος μου.Μπαινω,η τηλεοραση επαιζε.Τοτε το εμαθα.Ισως απο τις πιο λυπημενες μερες της ζωης μου.
Στο μπροστινο το πουλμαν ειμασταν,χαμπαρι δε πηρε κανενας μας τι ειχε γινει,δεν ηταν διαδεδομενα και τα κινητα τοτε,λογικο.
Γυρνωντας σπιτι αυπνος ξημερωματα,βλεπω τα φωτα ανοιχτα.Φοβηθηκα οτι κατι επαθε καποιος δικος μου.Μπαινω,η τηλεοραση επαιζε.Τοτε το εμαθα.Ισως απο τις πιο λυπημενες μερες της ζωης μου.
- painkiller4