Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Σιγα μην εχουμε μπαν. Τον κανις πως τον πηραμε? Εκτος αν εννοει ατυπο μπαν λογω χωρα προελευσης Ιβαν. Αυτο να ακουσουμε και τι αλλο.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.laola1.at/de/red/fussball/b ... r-schwebe/
αυτό είναι το λινκ της είδησης. Λενε ότι έχουν επιβληθεί κυρώσεις στον Ιβάν και παλεύει να λύσει το θέμα ρευστότητας μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Δεν μιλάνε επί της ουσίας για μπάν...
αυτό είναι το λινκ της είδησης. Λενε ότι έχουν επιβληθεί κυρώσεις στον Ιβάν και παλεύει να λύσει το θέμα ρευστότητας μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Δεν μιλάνε επί της ουσίας για μπάν...
Αυτοί θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή λόγω του θέματος ρευστότητας του Ιβάν.
Ποιο μπαν και μαλακίες, καμία σχέση.
Ποιο μπαν και μαλακίες, καμία σχέση.
Υπάρχει μια στο εκατομμύριο να είχαν επιβληθεί κυρώσεις στον Ιβάν και να μην είχε γίνει σημαία από τα μέσα του Μαρινάκη;
Αποκλείεται λέω εγώ
Αποκλείεται λέω εγώ
- Shivaspace
Ετσι. Απλα αναπαραγουνε ειδησεις του καφενειου. Δεν βαζει λεφτα εχει προβλημα και ετσι. Αν υπηρχε κατι επισημο θα ειχε βουιξει το τοπος.
- Mutasevic
Τον Πελκα αμα τον ζητάει ο λουτσεσκου ας τον πάρουμε από Ομάρ μπισε αναβάθμιση θαναι, μεγάλη ιστορία να ξέρει κάποιος του λουτσε τα συστήματα αλλιως 6 μηνες θα κάνεις να παίξεις και να βγαζεις άκρη. Στις αποφασεις πλην Ιβάν Γιώργη Μποτο Λουτσε πρέπει ΌΛΟΥΣ τους άλλους να τους γράφουνpapwolf έγραψε:Ο Μίχος, με όποια αξιοπιστία έχει, γράφει κι άλλα στο άρθρο του. Γράφει ότι ο Πέλκας δεν θα έρθει, παρότι τον θέλει ο Λουτσέσκου δεν τον θέλουν κάποιοι άλλοι μέσα στην ομάδα. Και για τον Βιπότνικ, ότι τον θέλει ο Γιώργης και ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από όλους τους μνηστήρες με ένα ποσό 2-2,5 εκ. καθώς έχει χρήμα να ξοδέψει από την επικείμενη πώληση Ίγκανσον...!
Επαναλαμβάνω όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος.
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
VfB v2
Immer locker bleiben Junge.Shivaspace έγραψε:Hütteldorfer hurensöhne eeeiii eei
Αλήτηicue έγραψε:Οταν εχεις μπαν δεν μπορεις να πουλησεις κιολας;
Ειλικρινά δεν ξέρω άλλη Ελληνική ομάδα που οι παίκτες της να έχουν τόση ζήτηση. Η μισή 11άδα μας και βάλε έχει προτάσεις. Αυτό κάτι λέει φυσικά.
Δεν το κρύβω οτι η καθυστέρηση στο να έρθουν παίκτες σε συνάρτηση με αυτἀ που ακούγονται για αποχωρήσεις, είναι τρομερά ανησυχητικά φαινόμενα.
Δεν το κρύβω οτι η καθυστέρηση στο να έρθουν παίκτες σε συνάρτηση με αυτἀ που ακούγονται για αποχωρήσεις, είναι τρομερά ανησυχητικά φαινόμενα.
Ρε σεις...δεν λέει κάτι άλλο εκτός από τα γνωστά και το " "Transfersperre" είναι σε εισαγωγικά.
Δηλαδή υποτιθέμενη απαγόρευση.
Αντε ανακοινώστε κανά παίχτη να ξελαμπικάρουμε.
Δηλαδή υποτιθέμενη απαγόρευση.
Αντε ανακοινώστε κανά παίχτη να ξελαμπικάρουμε.
Καταρχήν αν ειχαμε μπαν θα το είχαν γράψει τα γαβρο σάιτ εδώ κ καιρό ..