Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Πελκας για Λουτσεσκου
Για το ποιος προπονητής τον έχει επηρεάσει περισσότερο: «Από όλους τους προπονητές προσπαθώ να παίρνω κομμάτια τα οποία θεωρώ εγώ χρήσιμα. Σίγουρα ο Ράζβαν ήταν αυτός που με σημάδεψε πιο πολύ γιατί με αυτόν καταφέραμε πολλά πράγματα και εξελίχθηκα και εγώ ως ποδοσφαιριστής».
icue

Δημοσίευση από icue »

Ελειπε ενα χρονο ο Τσιγγαρας και δεν πηρε το μεμο οτι ο Ραζβαν βαζει μονο 30 και ανω.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν διαβάζει Paokmania Forum ο Χάρης!
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Πολυ ενδιαφερον θα εχει το ποιος ΑΡΔ
αλλα και ποτε θα του κανει την ερωτηση:
Κυριε Λουτσεσκου χρειαζεται ΤΔ η ομαδα;"
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή που ήρθε για την δεύτερη του θητεία στην ομάδα είχε κάνει ξεκάθαρο πως θα ήθελε να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή.

Χαρακτηριστικά στην πρώτη του συνέντευξη τύπου είχε τονίσει την ανάγκη για την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή στην ομάδα λέγοντας: “Η ομάδα χρειάζεται έναν αθλητικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει με κάποιον σε αυτή τη θέση. Είναι θέμα χρόνου αλλά δεν μας δημιουργεί πίεση. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ήδη ένα γκρουπ καλών παικτών. Πιστεύω στη δουλειά του οργανισμού”.

Kάτι που δεν πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης όπως υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτηση του πως “Δοκιμάζουμε το σύστημα χωρίς αθλητικό διευθυντή για να αποφύγουμε προβλήματα συνεννόησης που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι υψηλότεροι”.

:pano:

Για τον τεχνικό διευθυντή: "Δεν είμαι ο αρμόδιος να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα, είναι καλό για την στρατηγική και το μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια επίσημη δήλωση αλλά το δικό μου προσωπικό σχόλιο. Νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στη λειτουργία του κλαμπ".

μερικα αποσπασματα απο συνεντευξεις του Λου πριν ερθει ο Μποτο...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Να φύγει και αυτός μαζί να δουμε άσπρη μέρα.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

psykoman έγραψε:Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή που ήρθε για την δεύτερη του θητεία στην ομάδα είχε κάνει ξεκάθαρο πως θα ήθελε να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή.

Χαρακτηριστικά στην πρώτη του συνέντευξη τύπου είχε τονίσει την ανάγκη για την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή στην ομάδα λέγοντας: “Η ομάδα χρειάζεται έναν αθλητικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει με κάποιον σε αυτή τη θέση. Είναι θέμα χρόνου αλλά δεν μας δημιουργεί πίεση. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ήδη ένα γκρουπ καλών παικτών. Πιστεύω στη δουλειά του οργανισμού”.

Kάτι που δεν πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης όπως υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτηση του πως “Δοκιμάζουμε το σύστημα χωρίς αθλητικό διευθυντή για να αποφύγουμε προβλήματα συνεννόησης που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι υψηλότεροι”.

Για τον τεχνικό διευθυντή: "Δεν είμαι ο αρμόδιος να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα, είναι καλό για την στρατηγική και το μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια επίσημη δήλωση αλλά το δικό μου προσωπικό σχόλιο. Νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στη λειτουργία του κλαμπ".

μερικα αποσπασματα απο συνεντευξεις του Λου πριν ερθει ο Μποτο...
Αυτα τα γνωριζω αλλα ειναι "last year".-
Για τωρα λεω μετα απ τη φυγη Μποτο!

Ποτε και ποιος ΑΡΔ θα τον ρωτησει(;).-
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάρτε έναν μεταφραστή, κάντε κάτι. Ταλαιπωρία σε κάθε συνέντευξη ...

ps:Πάρτε και χαφ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βλέπω τίτλο στην κεντρική " φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από πέρσι". Και ρωτάω εγώ... γιατί πέρσι δεν ήσασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια ομάδα επιπέδου Λέφσκι?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Και εγώ ρωτάω γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι με την Εστερσουντ και δε πήγαμε καλά , γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν έτοιμη με τη Βελέζ , ο ΠΑΟ με την Αστανα , η Φενερ κάποτε με τον ΠΑΟΚ , η Μπεσίκτας κλπ και γενικότερα γιατί δεν ήταν έτοιμο το κάθε ένα φαβορί που Ιούλιο μήνα έχασε από ένα αουτσαιντερ.

Με τρώνε αυτά τα καυτά ερωτήματα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Από μούτρα γλώσσα σώματος διάθεση κλπ πρώτον έβγαλα συμπέρασμα ότι ο ντουγκλας θα χαιρετήσει και δεύτερον και σημαντικότερο ότι είναι το λαστ ντανς του λουτσεσκου .
Προσωπική άποψη και τίποτα άλλο.
Δεν θέλει άλλον μεταφραστή ούτως η άλλως εγώ δεν τον ακούω καν γιατί τα αγγλικα του λουτσεσκου είναι σαν τα δικά μου , μια χαρά τον καταλαβαίνω . Χρειάζεται νομίζω μεταφραστή Ρουμάνο και να μην μιλάει καθόλου αγγλικα .
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

DamoN έγραψε: Δεν θέλει άλλον μεταφραστή ούτως η άλλως εγώ δεν τον ακούω καν γιατί τα αγγλικα του λουτσεσκου είναι σαν τα δικά μου , μια χαρά τον καταλαβαίνω .Χρειάζεται νομίζω μεταφραστή Ρουμάνο και να μην μιλάει καθόλου αγγλικα .
άρα θέλει άλλο μεταφραστή! ;)
Συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερα με ρουμάνο μεταφραστή.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Χαχαχαχχα εννοουσα ότι δεν φταίνε τα αγγλικα του μεταφραστή μας αλλά του λου . Δεκτό αδερφε
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Αγκούστο θα πωληθεί αλλά συμφωνώ με το φίλο που έγραψε πιο πάνω , ο τρόπος που μίλησε και η γενικότερη εικόνα του δείχνει άτομο σε όχι καλή κατάσταση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”