Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Πελκας για Λουτσεσκου
Για το ποιος προπονητής τον έχει επηρεάσει περισσότερο: «Από όλους τους προπονητές προσπαθώ να παίρνω κομμάτια τα οποία θεωρώ εγώ χρήσιμα. Σίγουρα ο Ράζβαν ήταν αυτός που με σημάδεψε πιο πολύ γιατί με αυτόν καταφέραμε πολλά πράγματα και εξελίχθηκα και εγώ ως ποδοσφαιριστής».
Ελειπε ενα χρονο ο Τσιγγαρας και δεν πηρε το μεμο οτι ο Ραζβαν βαζει μονο 30 και ανω.
-
Μπαρκαρούτσος
-
montekristo
Πολυ ενδιαφερον θα εχει το ποιος ΑΡΔ
αλλα και ποτε θα του κανει την ερωτηση:
Κυριε Λουτσεσκου χρειαζεται ΤΔ η ομαδα;"
αλλα και ποτε θα του κανει την ερωτηση:
Κυριε Λουτσεσκου χρειαζεται ΤΔ η ομαδα;"
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή που ήρθε για την δεύτερη του θητεία στην ομάδα είχε κάνει ξεκάθαρο πως θα ήθελε να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή.
Χαρακτηριστικά στην πρώτη του συνέντευξη τύπου είχε τονίσει την ανάγκη για την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή στην ομάδα λέγοντας: “Η ομάδα χρειάζεται έναν αθλητικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει με κάποιον σε αυτή τη θέση. Είναι θέμα χρόνου αλλά δεν μας δημιουργεί πίεση. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ήδη ένα γκρουπ καλών παικτών. Πιστεύω στη δουλειά του οργανισμού”.
Kάτι που δεν πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης όπως υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτηση του πως “Δοκιμάζουμε το σύστημα χωρίς αθλητικό διευθυντή για να αποφύγουμε προβλήματα συνεννόησης που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι υψηλότεροι”.
Για τον τεχνικό διευθυντή: "Δεν είμαι ο αρμόδιος να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα, είναι καλό για την στρατηγική και το μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια επίσημη δήλωση αλλά το δικό μου προσωπικό σχόλιο. Νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στη λειτουργία του κλαμπ".
μερικα αποσπασματα απο συνεντευξεις του Λου πριν ερθει ο Μποτο...
Χαρακτηριστικά στην πρώτη του συνέντευξη τύπου είχε τονίσει την ανάγκη για την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή στην ομάδα λέγοντας: “Η ομάδα χρειάζεται έναν αθλητικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει με κάποιον σε αυτή τη θέση. Είναι θέμα χρόνου αλλά δεν μας δημιουργεί πίεση. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ήδη ένα γκρουπ καλών παικτών. Πιστεύω στη δουλειά του οργανισμού”.
Kάτι που δεν πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης όπως υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτηση του πως “Δοκιμάζουμε το σύστημα χωρίς αθλητικό διευθυντή για να αποφύγουμε προβλήματα συνεννόησης που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι υψηλότεροι”.
Για τον τεχνικό διευθυντή: "Δεν είμαι ο αρμόδιος να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα, είναι καλό για την στρατηγική και το μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια επίσημη δήλωση αλλά το δικό μου προσωπικό σχόλιο. Νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στη λειτουργία του κλαμπ".
- GREATANASTASIOS
-
montekristo
Αυτα τα γνωριζω αλλα ειναι "last year".-psykoman έγραψε:Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή που ήρθε για την δεύτερη του θητεία στην ομάδα είχε κάνει ξεκάθαρο πως θα ήθελε να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή.
![]()
![]()
Για τωρα λεω μετα απ τη φυγη Μποτο!
Ποτε και ποιος ΑΡΔ θα τον ρωτησει(;).-
Πάρτε έναν μεταφραστή, κάντε κάτι. Ταλαιπωρία σε κάθε συνέντευξη ...
ps:Πάρτε και χαφ.
ps:Πάρτε και χαφ.
Βλέπω τίτλο στην κεντρική " φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από πέρσι". Και ρωτάω εγώ... γιατί πέρσι δεν ήσασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια ομάδα επιπέδου Λέφσκι?
Και εγώ ρωτάω γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι με την Εστερσουντ και δε πήγαμε καλά , γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν έτοιμη με τη Βελέζ , ο ΠΑΟ με την Αστανα , η Φενερ κάποτε με τον ΠΑΟΚ , η Μπεσίκτας κλπ και γενικότερα γιατί δεν ήταν έτοιμο το κάθε ένα φαβορί που Ιούλιο μήνα έχασε από ένα αουτσαιντερ.
Με τρώνε αυτά τα καυτά ερωτήματα.
Με τρώνε αυτά τα καυτά ερωτήματα.
Από μούτρα γλώσσα σώματος διάθεση κλπ πρώτον έβγαλα συμπέρασμα ότι ο ντουγκλας θα χαιρετήσει και δεύτερον και σημαντικότερο ότι είναι το λαστ ντανς του λουτσεσκου .
Προσωπική άποψη και τίποτα άλλο.
Δεν θέλει άλλον μεταφραστή ούτως η άλλως εγώ δεν τον ακούω καν γιατί τα αγγλικα του λουτσεσκου είναι σαν τα δικά μου , μια χαρά τον καταλαβαίνω . Χρειάζεται νομίζω μεταφραστή Ρουμάνο και να μην μιλάει καθόλου αγγλικα .
Προσωπική άποψη και τίποτα άλλο.
Δεν θέλει άλλον μεταφραστή ούτως η άλλως εγώ δεν τον ακούω καν γιατί τα αγγλικα του λουτσεσκου είναι σαν τα δικά μου , μια χαρά τον καταλαβαίνω . Χρειάζεται νομίζω μεταφραστή Ρουμάνο και να μην μιλάει καθόλου αγγλικα .
άρα θέλει άλλο μεταφραστή!DamoN έγραψε: Δεν θέλει άλλον μεταφραστή ούτως η άλλως εγώ δεν τον ακούω καν γιατί τα αγγλικα του λουτσεσκου είναι σαν τα δικά μου , μια χαρά τον καταλαβαίνω .Χρειάζεται νομίζω μεταφραστή Ρουμάνο και να μην μιλάει καθόλου αγγλικα .
Συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερα με ρουμάνο μεταφραστή.
Χαχαχαχχα εννοουσα ότι δεν φταίνε τα αγγλικα του μεταφραστή μας αλλά του λου . Δεκτό αδερφε
Ο Αγκούστο θα πωληθεί αλλά συμφωνώ με το φίλο που έγραψε πιο πάνω , ο τρόπος που μίλησε και η γενικότερη εικόνα του δείχνει άτομο σε όχι καλή κατάσταση.