Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από teod1980 »

Έχουν καταλάβει όλοι οι ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες που δε δίνουν 10 € αλλά απαιτούν ομαδάρα ότι η ΑΜΚ είναι σημαντική για την ύπαρξη της ομάδας ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άψογος Μάξιμε σε όλα τα οποία τα είχαμε σκεφτεί απο το 2007 και τα συζητούσαμε σε πολλές παρέες με παιδιά απο εδώ μέσα.
Πολλά απο αυτά έχουν επίσης μεταφερθεί και στην ΠΑΕ με κάποιους τρόπους!!!
Υπάρχει ένα θέμα-αγκάθι γραφειοκρατικό που ακούει στο όνομα ΧΡΕΗ.

Τα βήματα μας είναι νηπιακά σε όλους τους τομείς και φταίνε πολλά για αυτό.
Απο την ΠΑΕ αν πάρεις μέχρι το οπαδικό σε όλα τα ζητήματα.
Πολλά φταίνε και πολλά είναι για συζήτηση τα θέματα.
Αλλά για να φτιάξεις βουνό θέλεις εκατομμύρια χρόνια.
Όλα ξεκινούν απο εμάς και καταλήγουν πάλι σε εμάς.
Θα μου πεις μείναμε απο καύσιμα τώρα...
Ε και?
Πάλι θα βρεθεί η λύση και πάλι θα υπερκεραστούν τα λογής εμπόδια.
Είναι η φύσις τέτοια του αετού να υπερίπταται.
Φαύλος κύκλος δεν είναι τίποτα σπείρες είναι όλα αν στο περιέγραφα Γεωμετρικά.
Ο Σάντος κάποτε μας είχε πει Νασιονάλ και μάλλον δεν είχε άδικο την αλήθεια είπε και μας πείραξε ή μας τσίγκλισε με αυτό που μας είπε ο ξένος απο το πουθενά.
Εμείς μέσα μας όμως δεν το πιστεύουμε αυτό και όσο σιγοκαίει η φλόγα τόσο θα ανάβει.
Τους προγόνους μας τους υμνούμε σήμερα που φτιάξανε το γήπεδο τότε και σήμερα είναι η φωλιά του Αετού με 5δρχ το κουπόνι κάπου τόσο αν θυμάμαι το ποσό.
Και μάλιστα έφτιαξαν το μεγαλύτερο γήπεδο των Βαλκανίων τότε ιδιόκτητο.
Σήμερα η ιστορία κάτω απο αντίξοες συνθήκες πάλι διεξάγεται όπως τότε και ήρθε η στιγμή τώρα να γράψουμε την ιστορία μας που θα μιλάνε οι επόμενες γενιές για εμάς.
Ακόμα και αν δεν ζούμε ή δεν δούμε ποτέ τίτλο.
Το δικό μας χρέος όμως εμείς θα το έχουμε πράξει για να κοιμηθούμε ήσυχα και έχουμε κόψει απόδειξη για αυτό που αγαπάμε.
Η αρχή έγινε.
Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Σήμερα κάτι μου λέει ότι θα έχουμε καλά νέα απ' την αύξηση...που το ξέρω?? αφού πήγα και γω ρεεεεε :lol:
Λοιπόν πέρα από υπερηφάνιες κ.λ.π. το νινί στην Τράπεζα makes my day...
Θόδωρε πότε θα ξαναέχει ΑΜΚ?? :lol:
Οπως είχα πεί και στην προηγούμενη το καθήκον απέναντι στον εαυτό μου έκανα και όχι στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αφου ο Gash και ο Orwell βλέπουνε πιπινια στις τραπεζες, δεν μπορει...Και η δικια μου τραπεζα στην περιοχη που μενω, θα εχει κανενα καλό πιπίνι...Αν ομως με εξυπηρετησει κανενας μαντραχαλας, το κριμα στο λαιμο σας! Δεν ξαναπάω ΑΜΚ λαιμαι... :lol:

ΥΓ.

Ο μετοχος υπ' αριθμον 3.452 με ποσοστό 0,0000001 % του κεφαλαίου, μπορει να διωξει ή να προσλαβει προπονητή; Πειτε τη μαγική λεξη...please...make my day! :mrgreen:
Τωρα που θα γινω μετοχος, ετοιμαστειτε για την μεγαλη επιστροφη! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΕΓΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (πάντα ήμουν) ... ΕΓΙΝΑ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (Ξανά) ... Όλοι "ΝΤΟΥ" στα καταστήματα της "MARFIN EGNATIA BANK" ... απομένουν άλλες 2 μέρες ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ.

Εικόνα

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
kos

Δημοσίευση από kos »

Realcon έγραψε:
kos έγραψε:2130 μετοχοι τρεις μερες πριν την ληξη. μαλιστα. οσο και της τελευταιας στιγμης να ειναι ο ελληνας ο αριθμος δεν μπορει να παει πανω απο 5000 μετοχους. μην δεν παει ουτε 3000.

το ειχα γραψει και λιγο πριν αρχισει η αυξηση. χρηματα να μην περιμενει κανεις να μαζευτουν. δεν ειναι καιρος για να "πεταει" ο κοσμακης φραγκα. ο ελληνας χωρις χρεη σε τραπεζες και καρτες ειναι ειδος προς εξαφανιση. την ψυχολογια του, την γαμησαν τα βρωμοκαναλα (παγωμα μισθων, αυξηση φορων, καταστροφη, μπαροζο, αλμουνια, ολι ρεν και το λουρι της μανας. η ανεργεια στο κοκκινο, τα φεσια στην αγορα στο βαθυ κοκκινο κτλ κτλ. τον εβαλαν να μαζευει και αποδειξεις απο τον κουλουρτζη, που να βρει το κουραγιο να μπει στην τραπεζα.

οι μπακαλιστικοι υπολογισμοι του στυλ 100,000 Παοκτσηδες απο 100 ευρω μας κανουν 10,000,000 ειναι απο ανευ ουσιας εως γραφικοι. δεν υπαρχουν ουτε οι 100,000 Παοκτσηδες ουτε τα 100 ευρω.

στοχος ηταν η συμμετοχη, ακομη και με 10 ευρω. τα νουμερα ειναι απογοητευτικα. 2000 ατομα ειναι ξευτιλα αλλα δεν ηταν δυσκολο να το προβλεψει καποιος. δεν μπαινει ρε ο αλλος στην τραπεζα για 10 ευρω. φωτια θα τα βαλει αλλα στην τραπεζα δεν μπαινει για να βαλει 10 ευρω. θεωρει οτι ειναι ντροπη, οτι δεν αξιζει τον κοπο, οτι δεν θα κανει την διαφορα και οτι αλλο θελεις. απλα δεν μπαινει. αποδεδειγμενα. μεχρι εχθες και συμφωνα με το πρωτοσελιδο των σπορ μπηκαν 235.621 απο 2130 ατομα. δηλαδη μ.ο τα 110 ευρω.

τα λογια ειναι φτωχια. εαν θελει η παε συμμετοχη για να αποκτησει ενα οπλο για το μαρκετινγκ της εταιριας ή για να πιεσει το κρατος για τα χρεη ας βρει αλλο τροπο για να παρει τα 10ευρα. ας πουλησει μετοχες απο τα γραφεια της τουμπας. στην περιοδο πωλησης των διαρκειας για τα πλει οφ θα περασουν απο τα γραφεια της παε 21,000 ατομα. το ιδιο θα συμβει και το καλοκαιρι. να κοψουν το κεφαλι τους να βρουν τροπο. αν θελουν. αν δεν θελουν να ξερουν οτι οσες αυξησεις και αν κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι θα συμμετεχουν. 10,000 στην πρωτη, 4,000 στην δευτερη, 2,000 στην τριτη και καποια στιγμη δεν θα εχει ουσια το ολο εγχειρημα.

Να το εκ λάβω ως κομπλιμέντο το γραφικοί και το άνευ ουσίας;

Να είσαι καλά αδερφέ όπου και να είσαι γιατί σε εμένα αναφέρεσαι, γιατί εγώ το είπα. Με την διαφορά μίλησα για 150 ευρώ. και 100,000 ΠΑΟΚτσήδες, βέβαια το ανέφερε ένα άλλο Μέλος στην παρέα μας... Αλλά το υποστήριξα και το έγραφα συνέχεια.

Βλέπεις από την αγάπη μας μπορεί να κάνουμε και τον μπακάλη. Αν είχα τα εκατομμύρια δεν θα σου απαντούσα αλλά θα έπαιρνα την ομάδα.

Αδερφέ... παράγοντας δεν είμαι, αλλά ο παράγοντας σεβασμός νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει. Άλλωστε ιδέες λέμε για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα νομίζω.

Να είσαι καλά!!!
καμια σχεση. αυτη η μπακαλιστικη λογικη εχει γραφτεις 200 φορες στις 114 σελιδες του τοπικ.
μπορει να την εγραψα και εγω καποια στιγμη. σκοπος μου δεν ηταν να θιξω ουτε εσενα ουτε καποιον αλλον.
εαν θεωρεις οτι σε εθιξα σου ζητω συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αυτός ο μπακαλίστικος υπολογισμός όμως ... θα έπρεπε να ισχύει και στην πραγματικότητα ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ... ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕ 100.000 ΜΕΛΗ ... (τύπου BARCELONA)

ΟΣΟ ΖΩ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ...ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ.

Εικόνα

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Έτσι ακριβώς, οι μπακαλίστικοι υπολογισμοί μας έχουν φάει. Τουλάχιστον να προσγειωθούμε και να πάμε σε άλλες λύσεις. Δεν ξέρω ποιές, ας τις προτείνουν αυτοί που δεν έγιναν μέτοχοι...
Η έμπνευση μου έφθανε ως την αγορά μετοχών από τον λαό.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ας βάλει θέμα ότι προτεραιότητα στα διαρκείας έχουν οι μέτοχοι σε οποιαδήποτε θύρα. Και αφού δηλώσουμε όσοι θέλουμε να παρουμε (πριν το πληρώσει ο καθενας) τοτε να παρουν και οι υπόλοιποι...
τότε να δείτε πόσα πανυγηράκια θα στέκονται στην ουρά για μετοχές...γιατί αν είσαι ΠΑΟΚ και καταλαβαίνεις μόνο από εκβιασμό τότε καλά θα σε κάνει και η ΠΑΕ...γιατί η γκρίνια γκρίνια αλλά η αγάπη μόνο στις χαρές...στα δυσκολα
''α εγω; εγώ δεν πολυασχολούμαι...''

kalamata4 γράψε ότι ιδέα έχεις δε πειράζει..άλλωστε μόνο μέτοχοι 2.150 άτομα μπένουν στο site.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

2 πρώτες ώρες μάθημα και μετά είχαμε 4 κενά και τελευταία ώρα μάθημα...

Εκανα το χρέος μου κι εγώ... Αν και σε αλλουνού όνομα αλλά τα λεφτά μπήκαν...!!! :nairepaok:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Νταν.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

2.150 μετοχοι και 255.000 ευρω. Σε σχεδον δυο εβδομαδες...
Ενα σολντ αουτ αγωνα πιο πολλα λεφτα εξασφαλιζει :cry: :cry: :cry: :? :? :?

Ας ελπισω να ειναι ολοι σαν και μενα που αυριο θα παρω αδεια απο τη δουλεια στην οποια βρισκομαι εδω και δυο εβδομαδες ΜΟΝΟ για να επισκεφτω τη Μαρφιν. Ψιλοφρικαρε το αφεντικο οταν του ειπα για αδεια. Σου λεει τι τρεχει μ αυτον ακομα δεν ηρθε αρχισε? Πιθανον παντως να εχουμε εντυπωσιακη αυξηση σημερα και αυριο. Πολλοι ειναι αυτοι που θα κανουν το ιδιο... ελπιζω
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

kalamata4 έγραψε:Έτσι ακριβώς, οι μπακαλίστικοι υπολογισμοί μας έχουν φάει. Τουλάχιστον να προσγειωθούμε και να πάμε σε άλλες λύσεις. Δεν ξέρω ποιές, ας τις προτείνουν αυτοί που δεν έγιναν μέτοχοι...
Η έμπνευση μου έφθανε ως την αγορά μετοχών από τον λαό.

Αυτοι θα προτεινουν το καλοκαιρι ποιους παιχτες να παρει καλαματα4 σιγα μην ασχοληθουν μετο πως θα στηριχτει η προσπαθεια της διοικησης
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια για ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!Θα το ξαναπω...Εαν δεν φτασουμε τον αριθμο των μετόχων της προηγουμενης ΑΜΚ......βγαλτε ΤΩΡΑ τα διαρκειας της επομενης χρονιας με 300 ευρω το φθινοτερο!!!!Και οποιος γουσταρει!Οποιος δε γουσταρει....εχει ραδιοφωνα ...για να βριζει και να ειρωνευεται....
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

ο ΠΑΟΚ ανηκει στο λαο του,ο λαοσ του ακομα δεν καταλαβε οτι η ομαδα του ανηκει.δυο και σημερα,βαλτε εστω 10ευρω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”