ΥΓ.
Ο μετοχος υπ' αριθμον 3.452 με ποσοστό 0,0000001 % του κεφαλαίου, μπορει να διωξει ή να προσλαβει προπονητή; Πειτε τη μαγική λεξη...please...make my day!
Τωρα που θα γινω μετοχος, ετοιμαστειτε για την μεγαλη επιστροφη!

καμια σχεση. αυτη η μπακαλιστικη λογικη εχει γραφτεις 200 φορες στις 114 σελιδες του τοπικ.Realcon έγραψε:kos έγραψε:2130 μετοχοι τρεις μερες πριν την ληξη. μαλιστα. οσο και της τελευταιας στιγμης να ειναι ο ελληνας ο αριθμος δεν μπορει να παει πανω απο 5000 μετοχους. μην δεν παει ουτε 3000.
το ειχα γραψει και λιγο πριν αρχισει η αυξηση. χρηματα να μην περιμενει κανεις να μαζευτουν. δεν ειναι καιρος για να "πεταει" ο κοσμακης φραγκα. ο ελληνας χωρις χρεη σε τραπεζες και καρτες ειναι ειδος προς εξαφανιση. την ψυχολογια του, την γαμησαν τα βρωμοκαναλα (παγωμα μισθων, αυξηση φορων, καταστροφη, μπαροζο, αλμουνια, ολι ρεν και το λουρι της μανας. η ανεργεια στο κοκκινο, τα φεσια στην αγορα στο βαθυ κοκκινο κτλ κτλ. τον εβαλαν να μαζευει και αποδειξεις απο τον κουλουρτζη, που να βρει το κουραγιο να μπει στην τραπεζα.
οι μπακαλιστικοι υπολογισμοι του στυλ 100,000 Παοκτσηδες απο 100 ευρω μας κανουν 10,000,000 ειναι απο ανευ ουσιας εως γραφικοι. δεν υπαρχουν ουτε οι 100,000 Παοκτσηδες ουτε τα 100 ευρω.
στοχος ηταν η συμμετοχη, ακομη και με 10 ευρω. τα νουμερα ειναι απογοητευτικα. 2000 ατομα ειναι ξευτιλα αλλα δεν ηταν δυσκολο να το προβλεψει καποιος. δεν μπαινει ρε ο αλλος στην τραπεζα για 10 ευρω. φωτια θα τα βαλει αλλα στην τραπεζα δεν μπαινει για να βαλει 10 ευρω. θεωρει οτι ειναι ντροπη, οτι δεν αξιζει τον κοπο, οτι δεν θα κανει την διαφορα και οτι αλλο θελεις. απλα δεν μπαινει. αποδεδειγμενα. μεχρι εχθες και συμφωνα με το πρωτοσελιδο των σπορ μπηκαν 235.621 απο 2130 ατομα. δηλαδη μ.ο τα 110 ευρω.
τα λογια ειναι φτωχια. εαν θελει η παε συμμετοχη για να αποκτησει ενα οπλο για το μαρκετινγκ της εταιριας ή για να πιεσει το κρατος για τα χρεη ας βρει αλλο τροπο για να παρει τα 10ευρα. ας πουλησει μετοχες απο τα γραφεια της τουμπας. στην περιοδο πωλησης των διαρκειας για τα πλει οφ θα περασουν απο τα γραφεια της παε 21,000 ατομα. το ιδιο θα συμβει και το καλοκαιρι. να κοψουν το κεφαλι τους να βρουν τροπο. αν θελουν. αν δεν θελουν να ξερουν οτι οσες αυξησεις και αν κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι θα συμμετεχουν. 10,000 στην πρωτη, 4,000 στην δευτερη, 2,000 στην τριτη και καποια στιγμη δεν θα εχει ουσια το ολο εγχειρημα.
Να το εκ λάβω ως κομπλιμέντο το γραφικοί και το άνευ ουσίας;
Να είσαι καλά αδερφέ όπου και να είσαι γιατί σε εμένα αναφέρεσαι, γιατί εγώ το είπα. Με την διαφορά μίλησα για 150 ευρώ. και 100,000 ΠΑΟΚτσήδες, βέβαια το ανέφερε ένα άλλο Μέλος στην παρέα μας... Αλλά το υποστήριξα και το έγραφα συνέχεια.
Βλέπεις από την αγάπη μας μπορεί να κάνουμε και τον μπακάλη. Αν είχα τα εκατομμύρια δεν θα σου απαντούσα αλλά θα έπαιρνα την ομάδα.
Αδερφέ... παράγοντας δεν είμαι, αλλά ο παράγοντας σεβασμός νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει. Άλλωστε ιδέες λέμε για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα νομίζω.
Να είσαι καλά!!!

kalamata4 έγραψε:Έτσι ακριβώς, οι μπακαλίστικοι υπολογισμοί μας έχουν φάει. Τουλάχιστον να προσγειωθούμε και να πάμε σε άλλες λύσεις. Δεν ξέρω ποιές, ας τις προτείνουν αυτοί που δεν έγιναν μέτοχοι...
Η έμπνευση μου έφθανε ως την αγορά μετοχών από τον λαό.