Αυτο το λες λογω των γνωστων προφητειων η λογω γνωριμιων; Γιατι ο μεγαλος Βεζυρης εχει λιγο ξεφυγει...pilotos έγραψε:Σε 2 χρόνια, δεν θα υπάρχει Τουρκία όμως... Αυτό μέχρι τώρα δεν το υπολογίζουμε
SM-G935F
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αυτο το λες λογω των γνωστων προφητειων η λογω γνωριμιων; Γιατι ο μεγαλος Βεζυρης εχει λιγο ξεφυγει...pilotos έγραψε:Σε 2 χρόνια, δεν θα υπάρχει Τουρκία όμως... Αυτό μέχρι τώρα δεν το υπολογίζουμε
SM-G935F
Μακάρι. Από στο στόμα σου και στου θεου το αυτί.pilotos έγραψε:Σε 2 χρόνια, δεν θα υπάρχει Τουρκία όμως... Αυτό μέχρι τώρα δεν το υπολογίζουμε
SM-G935F
Μάλλον (κάνεις ότι) δεν καταλαβαίνεις...Η άλλη μισή αλήθεια επιβεβαιώνει κάτι το οποίο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεσαι στα γραφόμενα σου που υπερτονίζω, δεν τελεσφόρησε!!!! Τέλος πάντων, θέλεις να έχεις την τελευταία λέξη, το κατανοώ και θα γίνει στο εξής, αρκεί αυτή να μην διαστρεβλώνει δικά μου γραφόμενα!!!!KOSTAS54 έγραψε:Ότι να ναι!!!
Τα τονισμένα γράμματα είναι δικά σου, εξάλλου θόρυβο κάνουν ......
Υπάρχει όμως κι αυτό. Μισή αλήθεια .......
""""
από KOSTAS54
Τετ Ιαν 04, 2017 10:24 pm
Re: 24. Garry Rodrigues
Τι σόι οψιόν είναι άμα είναι υποχρεωτική ?!
Τρικ. Εχει γίνει πρόσφατα σε μεταγραφή μεγάλου παίχτη σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα λόγω ffp. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα. Θυμάμαι την περίπτωση γιατί μου έκανε εντύπωση. 2 εκ + 8 εκ υποχρεωτική οψιον. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε εγγραφεί το σύνολο το...
""""
Συμφωνω δεν αναφερει μονο το ποσοστο μεταπωλησης που θα υπαρχει αλλα δειχνει καλο deal.The_Stalker έγραψε:Εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ του inpaok στο "τι γράφουν τα μμε", νομίζω ότι μιλάμε για μια καλή πώληση και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας ΜΟΝΟ.
Το έχω ξαναγράψει.Kostomanolis έγραψε:Αυτο το λες λογω των γνωστων προφητειων η λογω γνωριμιων; Γιατι ο μεγαλος Βεζυρης εχει λιγο ξεφυγει...pilotos έγραψε:Σε 2 χρόνια, δεν θα υπάρχει Τουρκία όμως... Αυτό μέχρι τώρα δεν το υπολογίζουμε
SM-G935F
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ