World Cup 2010

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: World Cup 2010

Δημοσίευση από Sera4 »

μη μας τρελαινεις ρε γκεο μεημεριατικα...αξιοπρεπης σταση ζωης ο μαραντονα χαμηλων τονων???το μαμησες :opaokara: :opaokara: ο πελε αδερφε αποσυρθηκε και δεν εμφανιζεται σχεδον ποτε ο μαραντονα απο τοτε που αποσυρθηκε ολο στη δημοσιοτητα ειναι(και οχι λογω ναρκωτικων) αυτο για τα περι χαμηλου προφιλ...κριμα που οταν επαιζε ο πελε δεν υπηρχαν βιντεο να τον θαυμασετε...και οπως ειπα δεν ειναι δυνατον να ονομαζεις καλυτερο ποδοσφαιριστη εβερ εναν παιχτη με ελαχιστα χρονια μπαλας...αυτα που εκανε ο πελε με τη βραζιλια ο μαραντονα ουτε στον υπνο του αυτη ειναι η αποψη μου...βεβαια δεν ειμαι φαν κανενος απο τους 2 ειμαι πιο πολυ της κεντροευρωπαικης σχολης οχι της λατινοαμερικανικης... 8-) 8-)

υγ βεβαια θα με πεις και εσυ τι μιλας αφου δεν προλαβες τον πελε αλλα εχω αρκετους που τον προλαβαν και μου λενε δεν υπαρχει συγκριση...μου θυμιζει μια ψηφοφορια που εγινε πριν απο λιγες μερες και βγαλανε τον σαντος καλυτερο προπονητη απο τον λοραντ...

η αξιοπρεπεια του μαραντονα

«Ποιος είναι αυτός και τι δουλειά έχει εδώ», αναρωτήθηκε ο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από την αίθουσα, εκνευρισμένος με την παρουσία του Μέλερ και επέστρεψε για να μιλήσει μόνο όταν ο Γερμανός μέσος αποχώρησε χαμογελώντας αμήχανα. «Αλήθεια είναι παίκτης; Συγνώμη, δεν το γνώριζα»

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 28 Ιουν 2010, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Zorro4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν το λέω λόγω επειδή πιστεύω στην καθαρότητα των φυλών, αλλά επειδή ΕΚΕΙΝΟΙ κάποτε πίστευαν στην φυλετική τους ανωτερότητα.
ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ 2010 ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
Δεν διαφωνώ, αλλά αυτό να το πεις στην Αγγελική (Μέρκελ) που αντιμετωπίζει τους άλλους λαούς ως υπήκοους και όχι ως πολίτες της Ε.Ε.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ε καλα μωρε, στα πλαισια της κοντρας υπερεβαλλα λιγακι :opaokara: :opaokara:
Κρατα μονο το μεγαλη προσωπικοτητα..Οχι βεβαια οτι θα ηθελα τα παιδια μου να του μοιασουν, αλλα μου κανει καλυτερο "κλικ" απο τους περισσοτερους ποδοσφαιριστες που εχω δει..

ρε σερα δεν ειπα για χαμηλο προφιλ..για αποψεις μιλησα..
αυτο με το βιντεο ισχυει, αλλα απ οτι λενε οι παλιοτεροι ο πελε ειχε αλλους 10 παιχταραδες και μαλιστα σε εποχη που το ποδοσφαιρο δεν ειχε τοση σκοπιμοτητα, ενω ο μαραντονα πηρε μουντιαλ σχεδον μονος του κ εχοντας φαει το ξυλο της χρονιας..ασε που δεν μπορω να συγκρινω τον μαραντονα με παιχτη που δεν ηρθε ΠΟΤΕ στην ευρωπη..
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Για το θέμα Πελέ-Μαραντόνα υπάρχει αλλού θέμα γιατί είναι ατελείωτο :) στη γενική συζήτηση με ωραίες απόψεις
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Zorro κατάλαβα το πνεύμα με οποίο πήγες τη κουβέντα στην Ιστορία της κάθεμιας.

Γιαυτό κ δε συνεχίζω την ιστορική κουβέντα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη!!! Απλά ομάδα που έχει βγάλει Μαραντόνα και Μέσι , δικαιούται να είναι στην ελίτ... Οπως στην ελιτ είναι κ η Βραζιλία ... και η Ιταλία.

Να φανταστείς ούθε κάν ξέρω ποιος έχει πιο πολλά μουντιαλ...για να μπω σε διαδικασία σύγκρισης !!!!

Στο θέμα μας τώρα.. Δεν είπα θα τη πετσοκόψουν σαν το Ουζμπεκισταν ... αλλά έστω κ μια κρίσιμη φάση αν πάρει η Αργεντινή, θα κερδίσει. Οπως έκανε με το Μεξικο... Ή άμα πέσει κάμια "αυστηρή" κόκκινη στους Γερμανούς...

Ισως βέβαια κάνω λάθος. Απλά θεωρώ τους παίκτες της Αργεντινής ( μαζί με το τρελο-ντιέγκο ) πολύ ελκυστικότερο εμπορικά προιον από το αντίστοιχο της Γερμανίας. Και το λογικό είναι οι χορηγίες εκατομμυρίων να θέλουν να φαίνεται η διαφήμιση στη φανέλα του Μέσι περισσότερο...

Και εννοείται πως ΔΕ γίνεται πάντα έτσι...Αν ήταν έτσι η Ρεαλ θα ήταν ισοβια πρωταθλήτρια παντού ... Απλά πολλές φορές παίζει κ αυτό ( χορηγίες + διαφημίσεις) το ρόλο του.

Θα φανούν όλα στο γήπεδο!!!

Αν και θα τη πω τη κακία μου ότι το ψιλο-προκλητικό-υποτιμητικό σας ύφος για την Αργεντινή .... με έπεισε να την υποστηρίξω!!!!!!!!!!!

Διακριτικά όμως...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δε θελουμε ουδετερους μαζι μας μονο φανατικους...εμεις και ολοι σας... :twisted: :twisted: :twisted:

υγ οπως ειπε και ο παυλαρας μονο αδερφες βαζουν ζαχαρη στο ματε τους... :lol: :lol:

υγ2 καμια αλαζονεια ισα ισα που εγω κρινω ιδιαιτερα πετυχημενη την πορεια μεχρι εδω με μια τοσο απειρη ομαδα... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Sera4 έγραψε:δε θελουμε ουδετερους μαζι μας μονο φανατικους...εμεις και ολοι σας... :twisted: :twisted: :twisted:
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... :opaokara:
ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ... :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε: υγ οπως ειπε και ο παυλαρας μονο αδερφες βαζουν ζαχαρη στο ματε τους... :lol: :lol:
Αυτό το επεισόδιο το έχασα !??
Σε τί αναφέρεσαι??
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

VAMOS ARGENTINA!!!

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

[youtube]oeXUFlxgR5Q[/youtube]

[youtube]d-AlpLtIpeA[/youtube]

[youtube]i_LppAezgeA[/youtube]

[youtube]gpqJmyA0cGM&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Contreras ετοιμάσου σήμερα θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα σε βλέπω να σε κάνουν γιογιο FORCA SELECAO!!!
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Ελα ρε stelyk τρελανε μας ολους!!! :opaokara:

VAMOS!!!

Κερκυραιε να ευχεσαι να μην τον κανουν γιογιο σημερα τον παμπλο γιατι η ομαδα χρειαζεται ρευστο..Εξαφανιζει τον φαμπιανο σημερα και αυριο πρωι εχουμε οχταψηφια προταση στα γραφεια.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μα τα λιπαρα χαμπουργκερ...τι αλλο θα ακουσουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Α ρε παιχτούρα τεράστια... Ποδοσφαιρικέ μου έρωτα.. Έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ρε Ρομπεν. Έστω και στα 40
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΛΑΙΜΑΙ:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010: Γερμανία- Βραζιλία.

Και η ρεβάνς του 2002 για τους ασπρόμαυρους θα είναι γεγονός...

Μετά την γιουροβίζιον ένα ακόμα τρόπαιο θα μπει στην τροπαιοθήκη της Μέρκελ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”