Razvan Lucescu V
- Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu V
Οι δικαστές που εκδίκασαν την υπόθεση, μήπως είχαν ασχοληθεί και με τη γνωστή υπόθεση της Ηριάννας;
ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ
ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ.
ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!
ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ
ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ.
ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!
Με το ορφανό αποτύπωμα, κάτι μου θυμίζει με μια υπόθεση πριν μερικές εβδομάδεςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Οι δικαστές που εκδίκασαν την υπόθεση, μήπως είχαν ασχοληθεί και με τη γνωστή υπόθεση της Ηριάννας;
ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ
ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ.
ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!

την καταδικασαν οπως και μια ΠΑΕ που ξερω συμφωνα με το οτι εισαι ενοχος μεχρις αποδειξεως του εναντιου
αυτη ομως μετα πηρε αποζημιωση
αυτη ομως μετα πηρε αποζημιωση
Πιστεύω ότι χάνεις το δίκιο σου.joshua έγραψε:Σίγουρα με απαγόρευση εισοδου για ενα διαστημα. Ένα απλό πρόστιμο για ομαδες εκατομμυρίων δεν λέει τίποτα.
Είναι τελείως διαφορετικό κάποιος προπονητής να κυνηγήσει κάποιον στην εξέδρα και διαφορετικό να τον κυνηγήσει στα αποδυτήρια ή στην έξοδο της ομάδας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι μία τέτοια πράξη είναι σωστή, αλλά σίγουρα η βαρύτητα είναι τελείως διαφορετική, όπως και οι υπεύθυν οι περισσότεροι από αυτόν τον έναν
ενάμιση μήνας είναι ρε παιδιά, δεν χάλασε ο κόσμος.
Δηλαδή όταν ο παίχτης μας τραυματίζεται και μένει εκτός για 1,5 μήνα, ζητάμε να τον αντικαταστήσουμε;
Η δουλειά του προπονητή γίνεται στην προπόνηση και κατά την προετοιμασία για τον αγώνα.
Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο ρόλος του προπονητή περιορίζεται στην ανάγνωση των πλάνων του αντίπαλου προπονητή, στην προσαρμογή του δικού του πλάνου πάνω στην εξέλιξη του αγώνα, στις ψυχολογικές ντόπες στους παίχτες και στις αλλαγές παιχτών και συστημάτων.
Πέραν του ψυχολογικού ντοπαρίσματος, όλα τα υπόλοιπα γίνονται πλέον εύκολα και από την κερκίδα με ένα κινητό τηλέφωνο.
Βεβαίως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δικού μας είναι αυτό καθ'αυτό το ψυχολογικό ντοπάρισμα και στα υπόλοιπα είναι λιγότερο καλός.
Αλλά και πάλι, δεν θεωρώ πως υπάρχει (ή πρέπει να υπάρξει) θέμα ''αλλαγής προπονητή'' για τον ενάμιση μήνα.
Σε ενάμιση μήνα, παίζουμε 4 αγώνες. Μετά, ξανά στον πάγκο.
Υπομονή και ψηλά το κεφάλι.
ΥΣ λέτε ο Κούγιας να διατυμπανίζει πως....εσωσε τον Λούτσε????
Δηλαδή όταν ο παίχτης μας τραυματίζεται και μένει εκτός για 1,5 μήνα, ζητάμε να τον αντικαταστήσουμε;
Η δουλειά του προπονητή γίνεται στην προπόνηση και κατά την προετοιμασία για τον αγώνα.
Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο ρόλος του προπονητή περιορίζεται στην ανάγνωση των πλάνων του αντίπαλου προπονητή, στην προσαρμογή του δικού του πλάνου πάνω στην εξέλιξη του αγώνα, στις ψυχολογικές ντόπες στους παίχτες και στις αλλαγές παιχτών και συστημάτων.
Πέραν του ψυχολογικού ντοπαρίσματος, όλα τα υπόλοιπα γίνονται πλέον εύκολα και από την κερκίδα με ένα κινητό τηλέφωνο.
Βεβαίως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δικού μας είναι αυτό καθ'αυτό το ψυχολογικό ντοπάρισμα και στα υπόλοιπα είναι λιγότερο καλός.
Αλλά και πάλι, δεν θεωρώ πως υπάρχει (ή πρέπει να υπάρξει) θέμα ''αλλαγής προπονητή'' για τον ενάμιση μήνα.
Σε ενάμιση μήνα, παίζουμε 4 αγώνες. Μετά, ξανά στον πάγκο.
Υπομονή και ψηλά το κεφάλι.
ΥΣ λέτε ο Κούγιας να διατυμπανίζει πως....εσωσε τον Λούτσε????
Προσωπική άποψη είναι πως είναι χειρότερο να τον κυνηγήσει στα αποδυτήρια η στην έξοδο της ομάδας και προφανώς ότι λέω δεν εχει να κάνει μόνο με τον Λουτσεσκου. Ακόμα περισσότερο με ενόχλησε ο Παντελής και η εικόνα του να κρέμεται από το πούλμαν Αν γυρνουσε την ωρα του αγωνα οταν του εβριζαν τη μανα εν χωρο και πετουσε ξερω γω κατι που θα έβρισκε μπροστα του θα δεχόμουν την τιμωρια αλλα μπορει και να ελεγα καλα τους έκανες..Τα όσα έγιναν στη πρώτη περίπτωση μπορεί να θεωρώ ότι μπορούσε να τα αποφύγει αλλά τα βρίσκω ανθρώπινα. Άκουσε ένα μπινελικι,εριξε ένα μπινελικι στον καθένα μπορεί να συμβεί για αυτό και θεώρησα την τότε τιμωρία υπερβολική τη μη τιμωρία των άλλων προκλητική και τέλος. Η δεύτερη περίπτωση προσβάλει βάναυσα την προσωπική μου αισθητική. Προσωπική ξαναλεω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 14 Ιαν 2025, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Βρε σύ η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό και εγώ δέχομαι απόλυτα την δική σου. Κανένας πιστεύω δεν σκέφτηκε, μπράβο καλά τους κάνατε. Η τιμωρία όμως από που προκύπτει; Τι το αξιόποινο έγινε;
Δεν ξέρω τι λένε οι κανόνες αλλα και μόνο ως δυσφήμιση αθλήματος εγώ θα έριχνα τιμωρια απουσίας από τα γήπεδα.
Βρε καλά μας κάνουν και έρχονται μέσα στο σπίτι μας και μας κουνάνε και το δάχτυλο
Συμφωνώ 100% με τον Joshua.
Το να κατεβαίνει το προπονητικό τιμ για να κηνυγησει αντιπάλους οπαδούς λες και πρόκειται για συνδέσμιτες είναι εικόνα που από μόνη της προσβάλει το άθλημα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τιμωρήθηκε ο Λουτσεσκου αλλά το ότι δεν τιμωρήθηκε ο Αλμειδα όταν έπιασε τον άλλο από τον λαιμό, ή ο Βενγκα και ο Ιωαννιδης για τις χειρονομίες.
Στα του ΠΑΟΚ τώρα, απορώ πως ένας Ιβαν ο οποίος έχει αποφασίσει να κρατάει χαμηλά τους τόνους και να μην απαντάει σε τίποτα, ανέχεται έναν προπονητή που κρεμάει με τέτοιον τρόπο την ομάδα.
Προσωπική εκτίμηση πάντως είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν είναι χαζός, και είτε το έκανε για να δουλέψει το exit plan του, είτε για να πουλήσει ΠΑΟΚτσιδηλικι στην ευρύτερη μάζα, είτε για να πάρει πάνω του τα πυρά από μια ομάδα που είναι σε πολύ κακή περιοδο, είτε για ότι άλλο. Για βλάκα δεν τον έχω και μου κάνει πολύ εντύπωση που δεν έχουμε ακόμα εξελίξεις.
Μηδέν στήριξη, ούτε με ανακοινώσεις, ούτε με (μεταγραφικές) πράξεις.
Το να κατεβαίνει το προπονητικό τιμ για να κηνυγησει αντιπάλους οπαδούς λες και πρόκειται για συνδέσμιτες είναι εικόνα που από μόνη της προσβάλει το άθλημα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τιμωρήθηκε ο Λουτσεσκου αλλά το ότι δεν τιμωρήθηκε ο Αλμειδα όταν έπιασε τον άλλο από τον λαιμό, ή ο Βενγκα και ο Ιωαννιδης για τις χειρονομίες.
Στα του ΠΑΟΚ τώρα, απορώ πως ένας Ιβαν ο οποίος έχει αποφασίσει να κρατάει χαμηλά τους τόνους και να μην απαντάει σε τίποτα, ανέχεται έναν προπονητή που κρεμάει με τέτοιον τρόπο την ομάδα.
Προσωπική εκτίμηση πάντως είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν είναι χαζός, και είτε το έκανε για να δουλέψει το exit plan του, είτε για να πουλήσει ΠΑΟΚτσιδηλικι στην ευρύτερη μάζα, είτε για να πάρει πάνω του τα πυρά από μια ομάδα που είναι σε πολύ κακή περιοδο, είτε για ότι άλλο. Για βλάκα δεν τον έχω και μου κάνει πολύ εντύπωση που δεν έχουμε ακόμα εξελίξεις.
Μηδέν στήριξη, ούτε με ανακοινώσεις, ούτε με (μεταγραφικές) πράξεις.
Για να το κλείσω,όπως είναι γνωστό είμαι αθηναιος ΠΑΟΚτσης. Ένας από τους λόγους που έγινα ΠΑΟΚ ήταν η αηδία που ένιωθα με όσα έβλεπα και έκαναν οι γύρω μου. Κάπως έτσι όταν την λαλακια την κάνω εγώ δεν μπορώ να μπω στη λογική του τι έχουν κάνει οι άλλοι και πως τότε αυτοί δεν τιμωρήθηκαν. Θα φωνάξω για τις δικές τους μη ποινές, αλλά θα δεχτώ τη δική μου. Ένιωσα πολύ περήφανος όταν ο Ιβαν ζήτησε συγνώμη και δεχτηκε στωικά την τριετή τιμωρία χωρίς καν έφεση και ας είχα πληγωθει από την εικόνα. Δεν .με ενδιέφερε αν τα παχύδερμο των άλλων θα εγραφαν τυχόν αποφάσεις στα @@ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 14 Ιαν 2025, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγνώμη αλλά τι είναι αυτά που λέτε ;
Μπήκε ο άλλος στα αποδυτήρια μας και μας κουνούσε το δάχτυλο… το διανοείστε ;
Να μπει άλλος στον προσωπικό σου χώρο και να σου κάνει υποδείξεις κινώντας σου το δάχτυλο ;
Απαντήστε τίμια ποιος δεν θα αντιδρούσε να του βάλει το δάχτυλο εκεί που ξέρει … Τίμια όμως
Και μετά σε πάει καροτσάκι μέχρι να φύγεις με προκλήσεις και αλαζονεία και όχι μόνο δεν τιμωρείται.. ούτε καν καλείται για απολογία. Χωρίς προστασία από κανένα θεσμικό ή μη όργανο .
Και έπειτα να τιμωρείται η αντίδραση (που ναι είναι κακή ) αλλά χωρίς αξιόποινη πράξη χωρίς να υπάρχει αιτιολογία …
Εξύβριση σε βίντεο χωρίς ήχο !!!!! Αν είναι δυνατόν !! Είναι να τρελενεσαι
Εδώ τιμώρησαν τον άλλο που δεν ήταν εκεί σε πρώτο βαθμό .. η απόλυτη ξεφτίλα
Και επειδή κανένα δικαστήριο δε θα βγάλει στη σέντρα συναδέλφους τους και επίσης τι θα πει και ο κόσμος … ας μειώσουμε την ποινή και όλοι ευχαριστημένοι !!!
Μπήκε ο άλλος στα αποδυτήρια μας και μας κουνούσε το δάχτυλο… το διανοείστε ;
Να μπει άλλος στον προσωπικό σου χώρο και να σου κάνει υποδείξεις κινώντας σου το δάχτυλο ;
Απαντήστε τίμια ποιος δεν θα αντιδρούσε να του βάλει το δάχτυλο εκεί που ξέρει … Τίμια όμως
Και μετά σε πάει καροτσάκι μέχρι να φύγεις με προκλήσεις και αλαζονεία και όχι μόνο δεν τιμωρείται.. ούτε καν καλείται για απολογία. Χωρίς προστασία από κανένα θεσμικό ή μη όργανο .
Και έπειτα να τιμωρείται η αντίδραση (που ναι είναι κακή ) αλλά χωρίς αξιόποινη πράξη χωρίς να υπάρχει αιτιολογία …
Εξύβριση σε βίντεο χωρίς ήχο !!!!! Αν είναι δυνατόν !! Είναι να τρελενεσαι
Εδώ τιμώρησαν τον άλλο που δεν ήταν εκεί σε πρώτο βαθμό .. η απόλυτη ξεφτίλα
Και επειδή κανένα δικαστήριο δε θα βγάλει στη σέντρα συναδέλφους τους και επίσης τι θα πει και ο κόσμος … ας μειώσουμε την ποινή και όλοι ευχαριστημένοι !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τρί 14 Ιαν 2025, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ ακόμα λένε εδω μεσαα ότι ο Ιβάν έδωσε πάτημα με τον ανιψιό στην Ξάνθη , στον Ρουμάνο θα κωλωσουμε
Επιτέλους τα βασικά ρε παιδιά, μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Ούτε δράματα ούτε αισθητικές ούτε φασαρίες ούτε εντάσεις, απλά 4 επαγγελματίες που είναι εκεί για να κάνουν την δουλειά τους. Κατεβαίνεις από το λεωφορείο μετακίνεις το εμπόδιο ή στην δεύτερη περίπτωση δεν αφήνεις να εξελιχθεί αυτό το παρατράγουδο. Δεν αφήνεις την ομάδα απροστάτευτη γιατί δεν μπορείς να κατανοήσεις την κρισιμότητα του αγώνα. Ακούς εκεί τους αφήσαμε για να μην προκαλέσουμε!!!!!