Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
σε συζητησεις που εχω κανει με φιλους τις προηγουμενες φορες που τεθηκε απο τον ζαγορακη θεμα παραιτησης, το μοναδικο ονομα που ειχε 100% θετικες γνωμες ηταν αυτο του ζηση.
μακαρι να δεχτει το παλικαρι γιατι αλλιως θα υπαρχει προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Πέμ 08 Οκτ 2009, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ειναι αυτα ρε Θοδωρε? Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? Για ποιον και γιατι? Ποιες ανωτερες δυναμεις και ποια Νεφελειμ γαμω το κερατο μου?
Εσυ ο ιδιος ειπες πριν λιγο καιρο οτι δεν περναει απο το μυαλο σου να φυγεις. Τι συναντησες δηλαδη ρε Θοδωρε που δεν το περιμενες? Τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο ησουν. Στην ελληνικη ποδοσφαιρικη ιστορια κανενας προεδρος ΠΑΕ δεν συσπειρωσε τοσο κοσμο πισω του και γυρω του παραμενοντας αφθαρτος ταυτοχρονα. Αυτο δηλαδη για εσενα ηταν μικροτερο απο τις ανωτερες δυναμεις φαινεται.
Εγω σε ευχαριστω που με εκανες τουλαχιστον να ονειρευτω την πιθανοτητα υπαρξης ενος ΠΑΟΚ οπως τον ονειρευομουν απο μικρο παιδι.
ΥΓ1: O Καστανης μολις ειπε οτι πιθανοτατα αναλαμβανει ο Ζησης.
ΥΓ2:Οποιοσδηποτε πρασινος κωλοχοντρος επιχειρησει να ανακατευθει στην επομενη μερα του ΠΑΟΚ ελπιζω να βρει απεναντι του συσσωμο τον λαο του ΠΑΟΚ και να μην φαει κουτοχορτο ο λαος του ΠΑΟΚ για μια ακομα φορα.
ΘΟΔΩΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ μα περισσοτερο για την ελπιδα που μας εδωσες......απο εδω και μπρος πιστευω οτι η ομαδα πρεπει να περασει στα χερια του κοσμου δηλ. να εξαφανισουμε τις μετοχες απο την αυξηση και να συνεχισουμε να στηριζουμε τον προεδρο που θα μπει(πιστευω θα ειναι ο βιολιδης)!ο ΠΑΟΚ τωρα μας εχει αναγκη!!!ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!
μέχρι τις 7-10-2009 θεωρούσαμε πως ΠΑΟΚ είναι ο λαός του...
να δούμε αν ισχύσει....γιατί διαφορετικά θα γίνει ο ΠΑΟΚ του γουμενο-παγώνη...και κάθε γουμενο-παγώνη...
Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες, όσο αδύνατο και να ακούγεται ο πανικός πρέπει να αποκλειστεί από τη συμπεριφορά μας. Επειδή θεωρώ αδιανόητο να κρεμάσει ο Θόδωρος την ομάδα, πιστεύω πως η απόφαση είχε ήδη ληφθεί μετα το ματς με τον ολυμπιακό (σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη) και απλώς περίμενε να φτιάξει κάπως το κλίμα, να υπάρξει χρόνος ανασύνταξης (10 μέρες μέχρι το επόμενο ματς) αλλά και να προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση. Μακάρι να μην αποχωρήσει και το υπόλοιπο διοικητικό σχήμα, όχι γιατί προκειται για υπερανθρώπους αλλά γιατί είναι μια δεμένη και λειτουργική ομάδα.
Ο Ζήσης αυτή τη στιγμη είναι η βέλτιστη λυση, καθώς μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το μεγάλο ειδικό βάρος του συλλόγου.
Αδερφέ η ενασχόληση μας θεωρώ πως θα εξαρτηθεί άμεσα από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την προεδρία..
Αν πχ αναλάβει ο Ζήσης θεωρώ(και ελπίζω) ότι η στήριξη θα συνεχίσει να υφίσταται..
Αν αναλάβει κάποιος άλλος πχ Βιολίδης θεωρώ πως στην αρχή(ή και πάντα) θα υπάρχει μία δυσπιστία..
ΥΓ Κάπου διάβασα ότι γίνονται προσπάθειες για να μεταπείσουν τον Ζαγόρ ..
Αν βρω το άρθρο θα το παραθέσω..
Είμαι πολύ στεναχωρημένος και σοκαρισμένος που δεν μπορώ να γράψω πολλά... έπρεπε να μείνει να βγάλει τη χρονιά τουλάχιστον.. φαινόταν τον τελευταίο καιρό ότι θα έφευγε...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ένωσε τη μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από χρόνια και μας έκανε, εμάς τους μεγαλύτερους, να ονειρευτούμε ξανά... Μεγάλη συνεισφορά στα οικονομικά και στη διοίκηση, γεγονός που έκανε πλέον τον ΠΑΟΚ ελκυστικό και αξιόπιστο...
Θοδωρή, δεν με αποσχολούν οι λόγοι της παραίτησής σου.... θέλω να πιστεύω ότι ως μεγάλος ηγέτης θα φροντίσεις να συνεχιστεί αυτό το μεγάλο έργο...
Ρε πούστη που είναι τα καθίκια που έκραζαν?
Να βγούνε αν έχουν τα αρχίδια κ να συνεχίσουν την ανοδική μας πορεία...Ανάξιοι είμαστε.
Στον τόπο του κανένας δεν άγιασε.