Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Έτσι για πλακα
Θα'θελα να βγει σε συνέντευξη τύπου σε λιγες μέρες κ να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε δηλ πχ "από το 2018 μας κλέβουν και συνεχίζουν ως σημερα" κλπ κλπ.
Πραγματικά θα ήθελα να δω τις φάτσες τους να βγάζουν καπνούς!!

ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΤΩΡΑ!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κοουτς, μιλα με Ιβαν και γυριστε το καραβι. Αγωνιστικα ΠΡΕΠΕΙ να τους κερδισεις, αυτο τους ποναει. Η χρονια ειναι ηδη σε κινδυνο πρεπει να σωθει οτι σωζεται. Ξεκινας την Κυριακη, εκει που περσι εγραψε η ομαδα μια χρυση σελιδα. Για την πρωτη νικη σε ντερμπι φετος. Δεν υπαρχει αλλος δρομος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

joshua έγραψε:Ποια είναι ακριβώς τα μισά γεγονοτα; Τεσπα δεν εχει νόημα είμαι υποκριτης. Την επόμενη φορά που θα μπινελικωνει κανείς πχ στο παλατάκι κάνα Μπαρτζωκα αν αυτός πηδηξει τα κάγκελα και πάρει στο κυνήγι κανέναν να θυμηθείτε να πείτε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί,με ένα πρόστιμο είμαστε οκ...
Αν ο Μπαρτζώκας πάρει στο κυνήγι έναν οπαδό που τον έβρισε, δεν τον χτυπήσει και τον σταματήσει ο αστυνομικός, πόσο πρέπει να τιμωρηθεί; Περισσότερο από ένα πρόστιμο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Τρί 14 Ιαν 2025, 18:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σίγουρα με απαγόρευση εισοδου για ενα διαστημα. Ένα απλό πρόστιμο για ομαδες εκατομμυρίων δεν λέει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Πόσο διάστημα είναι εύλογο;
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

4 μήνες+23 μέρες καλά είναι;
Να τ' αφήσω;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

potamda έγραψε:Πόσο διάστημα είναι εύλογο;
Αν έχει κάποια σημασία η γνώμη μου θεωρώ άκρως υπερβολική τη τιμωρία για το περιστατικό στον πρώτο αγώνα όπου οι 15 μέρες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα ήταν υπεραρκετες και στη δεύτερη περίπτωση εύλογο θεωρώ τον ένα μήνα. Δεν είμαι όμως εγώ νομοθέτης,απλά λέω ότι μια τιμωρία απουσίας όχι προφανώς των 4 μηνών δεν μου ακούγεται παράλογη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Άποψη μου είναι δεν χρειάζεται να συμφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι το αξιόποινο είδες εσύ στο βίντεο; Νομίζω ότι το ερώτημα είναι πολύ βασικό. Χτύπησε καποιον; Έβρισε κάποιον; Πως στοιχειοθετούνται κατηγορίες;
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

joshua έγραψε:
potamda έγραψε:Πόσο διάστημα είναι εύλογο;
Αν έχει κάποια σημασία η γνώμη μου θεωρώ άκρως υπερβολική τη τιμωρία για το περιστατικό στον πρώτο αγώνα όπου οι 15 μέρες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα ήταν υπεραρκετες και στη δεύτερη περίπτωση εύλογο θεωρώ τον ένα μήνα. Δεν είμαι όμως εγώ νομοθέτης,απλά λέω ότι μια τιμωρία απουσίας όχι προφανώς των 4 μηνών δεν μου ακούγεται παράλογη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Άποψη μου είναι δεν χρειάζεται να συμφωνουμε.
Νομίζω κανείς (σχεδόν) δε θα μιλούσε με μια τιμωρία πχ.10-15 ημερών για τη λανθασμένη αντίδραση που όλοι (σχεδόν) παραδέχονται στις προκλήσεις των χάρτινων.
Άλλο αυτό και άλλο η εξόντωση της ομάδας με ψέματα και κατασκευασμένες κατηγορίες.
Να τιμωρηθούν για αυτά που έκαναν, όχι γι' αυτά που φαντάστηκε ο οργανισμός της αεχ και δυστυχώς παραπληροφόρησε βομβαρδίζοντας όλα τα μμε.
Δε δικάστηκαν με βάση τα γεγονότα και τα επιχειρήματα των συνηγόρων, αλλά 100% με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα προσωπικά κόμπλεξ. Από τη δίκη και όσα ειπώθηκαν εκεί είναι απόλυτα σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μια συγνώμη και ένα χρηματικό ποσό δεν Είναι αρκετό ? Τι, Οχι!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τελικά, θα μάθουμε ποτέ τι στον π@υτσο ισχύει με την παρέμβαση των κωλόχαρτων στην πρωτοβάθμια διαδικασία; Ήταν όντως άκυρη; Ναι ή όχι; Αν ναι, το ότι επετράπη να παρέμβει, τροφοδοτώντας προφανώς την πρόθυμη εκδικάσασα με το άνευ ήχου βίντεο, που όφειλε, υποθέτω, να μη ληφθεί υπόψη, βοηθάει και τον πλέον αφελή να αντιληφθεί τι ξανασυνέβη. Όλα τα άλλα τα βρίσκω πραγματικά παντελώς ανούσια προς κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εχω μια ...φαντασια....

τελευταια αγωνιστικη στα πλευ οφ μεσα στην παπαρενα και το διπλο να δινει τιτλο σε εμας και ενα ..παλαμαρι..στα χανουμια...

και μετα φιλακια και κολοδακτυλα ...
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

joshua έγραψε:Πεστα στους δικηγόρους μας που δεν εμφάνισαν κανένα περιστατικό όπως αυτά που αναφέρεις,απλα οτι ενα αυτοκινητο σταματησε μπροστα απο το πουλμαν.. Το έγραψε και ο φίλος πιο πάνω. Από τη πρώτη στιγμή περίμενα να ακούσω κάποιου είδους σοβαρη πρόκληση,καποιο επεισόδιο,κάτι ρε αδερφέ που να δικαιολογεί σε ένα βαθμό την αντίδραση ,να εμφανιστεί κάποιο βιντεο από τη πλευρά μας ρε ,έστω με ένα μπινελίκι. Ε δεν...
Το βίντεο με τις μανουρες το ανέβασε φίλος από το φόρουμ , είναι μερικές σελίδες πίσω , μια χαρά ακόμη κι ο παίκτης της ΑΕΚ προτρέπει κάποιους να φύγουν. Το πούλμαν γιατί είναι σταματημένο για τόση ώρα;;; Φυσικά κι δεν έπρεπε να κατέβει ο λουτσεσκου. Για αυτό όμως υπάρχει το τμήμα της ασφαλείας που πληρώνεται για αυτό το λόγο. Δεν είναι δυνατόν μετά τα όσα είχαν προηγηθει ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις κι αυτό να το κεφαλσιοποιησεις εναντίον του προπονητή. Μάλιστα θα μπορούσε η ασφάλεια της αποστολής να μετακινήσει το οποίο εμπόδιο κρατούσε καθηλωμένο το πούλμαν τόση ώρα στο πάρκινγκ με την αποστολή μέσα. Κι να μην είχαμε καν φτάσει στο σημείο τρία γελοία υποκείμενα να χλευάζουν την ομάδα. Ούτε γάτα ούτε ζημιά για το πιο απλό πράγμα του κόσμου σε ένα ντέρμπι που μυρίζει μπαρούτι κι πρόκληση να έχω μαζί μου τους άνδρες της ασφαλείας της αποστολής.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

navigator11 έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τελικά, θα μάθουμε ποτέ τι στον π@υτσο ισχύει με την παρέμβαση των κωλόχαρτων στην πρωτοβάθμια διαδικασία; Ήταν όντως άκυρη; Ναι ή όχι; Αν ναι, το ότι επετράπη να παρέμβει, τροφοδοτώντας προφανώς την πρόθυμη εκδικάσασα με το άνευ ήχου βίντεο, που όφειλε, υποθέτω, να μη ληφθεί υπόψη, βοηθάει και τον πλέον αφελή να αντιληφθεί τι ξανασυνέβη. Όλα τα άλλα τα βρίσκω πραγματικά παντελώς ανούσια προς κουβέντα.
Χωρίς να σπάσεις αβγά...Μας δίκασε πρωτοβάθμια η Δικαστής που μας δίκασε για την Πολυιδιοκτησια και δεν άνοιξέ ρουθούνι... Όπως και τότε έτσι και τώρα όλοι μας μιλούσαμε για κακοδικία και στημένη διαδικασία...Στην πρώτη περίπτωσή για να δικαιωθούμε καταλήξαμε μέχρι το CAS αφήνοντάς όμως στη θέση τους, τους εμπλεκόμενους δικαστικούς - επιτροπές ,καμία καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου τότε και τώρα...Όταν δεν είσαι πρόθυμος να το πας μέχρι τέλους τότε αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις...Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη :pano:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:εχω μια ...φαντασια....

τελευταια αγωνιστικη στα πλευ οφ μεσα στην παπαρενα και το διπλο να δινει τιτλο σε εμας και ενα ..παλαμαρι..στα χανουμια...

και μετα φιλακια και κολοδακτυλα ...
Στο μυαλο μου εισαι…

Αλλα εμενα η φαντασια μυριζε τηγανι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”