Απαράδεκτοι οι αρδK_geo έγραψε:έχω πάντως περιέργεια να δω την αντιμετώπιση που θα του τύχει, γιατί ήδη απο χθές τα αρδακια αρχίσαν τις..μπηχτές...![]()
σε θέση...μάχης τους κόβω...![]()
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Απαράδεκτοι οι αρδK_geo έγραψε:έχω πάντως περιέργεια να δω την αντιμετώπιση που θα του τύχει, γιατί ήδη απο χθές τα αρδακια αρχίσαν τις..μπηχτές...![]()
σε θέση...μάχης τους κόβω...![]()
ΚαλάTrilofiotis έγραψε:Παρότι προσωπικά με έχει απογοητεύσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα τον στηρίξω μέχρι αηδίας όσο τον βάζει ο προπονητης μέσα.
Δεν έχουμε περιθώρια στη θέση και αν το παληκάρι χρειάζεται στηριξη, θα του τη δώσω και να φυσιξει και να γλυστραν τα γάντια και να βγει βολτα στα μπαΐρια.
Και εγώ τον είχα κράξει, την εποχή των τελευταίων βασικών εμφανήσεων του πριν τον πάγκο. Όπως άλλαξα και εγώ και συνειδητοποίησα ότι τώρα σφίξαμε και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κανενα παίχτη και θα στηρίξα, έτσι μπορούν και όλοι.pgetsos έγραψε:ΚαλάTrilofiotis έγραψε:Παρότι προσωπικά με έχει απογοητεύσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα τον στηρίξω μέχρι αηδίας όσο τον βάζει ο προπονητης μέσα.
Δεν έχουμε περιθώρια στη θέση και αν το παληκάρι χρειάζεται στηριξη, θα του τη δώσω και να φυσιξει και να γλυστραν τα γάντια και να βγει βολτα στα μπαΐρια.
Μισή ασταθή έξοδο υπόθεση είναι να φύγουν αυτά περί στήριξης. Όχι από σένα προσωπικά, γενικά εννοώ
Ο zarathustra το είπε τέλεια περί πίεσης των παιχτών