25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:έχω πάντως περιέργεια να δω την αντιμετώπιση που θα του τύχει, γιατί ήδη απο χθές τα αρδακια αρχίσαν τις..μπηχτές... :evil: 8-)

σε θέση...μάχης τους κόβω... :twisted: :twisted:
Απαράδεκτοι οι αρδ

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Για μένα είναι τεράστιο ταλέντο. Έχει όμως και τεράστιο θέμα με τις εξόδους, ελπίζω στο διάστημα που έμεινε έξω να το δούλεψε να βελτιώθηκε και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνετε. Γιατί μετά τη χθεσινή εμφάνιση του Γλυκού δύσκολα θα ξανά έβλεπε εντεκάδα φέτος.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

@chrisg4

Συμφωνώ ότι είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και ότι έχει τεράστια φυσικά προσόντα.
Στήριξη θέλει για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και για να τον κερδίσει γρήγορα η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Τωρα ας πουμε που θα μπει αναγκαστικα στην εντεκαδα κ οχι μετα απο επιλογη του προπονητη, δεν πρεπει να τον χειροκροτησουμε ακομη παραπανω ακομη κ οταν κανει λαθος;;; Την ψυχολογια δεν τη μοιραζουν στο δρομο, οι συνθηκες τη δημιουργουν!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Παρότι προσωπικά με έχει απογοητεύσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα τον στηρίξω μέχρι αηδίας όσο τον βάζει ο προπονητης μέσα.

Δεν έχουμε περιθώρια στη θέση και αν το παληκάρι χρειάζεται στηριξη, θα του τη δώσω και να φυσιξει και να γλυστραν τα γάντια και να βγει βολτα στα μπαΐρια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ψηλέ σε στηρίζουμε όλοι ρε συ...Τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. είσαι, :nairepaok: , της ομάδας που κέρδισε 0-1 την Borussia Dortmund BVB 09 μέσα στο σπίτι της :opaokara: στις 10-12-2015...ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΨΗΛΕ; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

1...Σε ποια ομάδα παίζεις; ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. !!! :nairepaok:

2...Ποιοι σε στηρίζουν; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ στις 10-12-2015 ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΡΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ :opaokara: ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΦΩΝΙΑ 80.000 ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ :opaokara: ΠΑΝΩ ΣΤΟ PICK TΟΥΣ (και 2-3 Γερμανοτσολιάδες :oops: ανύπαρκτους σκώληκες της Γ' Εθνικής :oops: :oops: στη χώρα μας) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ :opaokara: !!!

Πάρε τ απάνω σου λοιπόν, τσαμπουκαλέψου παίρνοντας χαμπάρι απ αυτά τα δύο και γίνε επιτέλους Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΑΣ ΜΑΣ !!! ΑΪΝΤΕΕΕΕΕ !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 12 Δεκ 2015, 10:02, έχει επεξεργασθεί 20 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Trilofiotis έγραψε:Παρότι προσωπικά με έχει απογοητεύσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα τον στηρίξω μέχρι αηδίας όσο τον βάζει ο προπονητης μέσα.

Δεν έχουμε περιθώρια στη θέση και αν το παληκάρι χρειάζεται στηριξη, θα του τη δώσω και να φυσιξει και να γλυστραν τα γάντια και να βγει βολτα στα μπαΐρια.
Καλά

Μισή ασταθή έξοδο υπόθεση είναι να φύγουν αυτά περί στήριξης. Όχι από σένα προσωπικά, γενικά εννοώ

Ο zarathustra το είπε τέλεια περί πίεσης των παιχτών
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρομπιν αξίζεις αποδειξε το

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Offtopic: Ρε παιδιά αμα σας δυσκολεύει τόσο πολύ το νικ μου να το αλλάξω (είναι η δεύτερη φορα μονο σημερα που το διαβαζω αλλαγμενο)!!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ενώ το ξέρω και το διαβάζω και το λέω και σωστά, δε ξέρω γιατί το έβαλα εκεί το r :lol:

Για συγχώρεση θα σου πάρω μια Bitches don't know μπλούζα :P
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

pgetsos έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:Παρότι προσωπικά με έχει απογοητεύσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα τον στηρίξω μέχρι αηδίας όσο τον βάζει ο προπονητης μέσα.

Καλά

Μισή ασταθή έξοδο υπόθεση είναι να φύγουν αυτά περί στήριξης. Όχι από σένα προσωπικά, γενικά εννοώ

Ο zarathustra το είπε τέλεια περί πίεσης των παιχτών
Και εγώ τον είχα κράξει, την εποχή των τελευταίων βασικών εμφανήσεων του πριν τον πάγκο. Όπως άλλαξα και εγώ και συνειδητοποίησα ότι τώρα σφίξαμε και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κανενα παίχτη και θα στηρίξα, έτσι μπορούν και όλοι.

Ο αναμάρτητοc 1οc τη καφρίλαν βαλέτω
:twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίος ο Τριλοφίτης... :opaokara: ... :pano: είμαστε όλοι...αφού... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στη γήπεδο Η στο φόρουμ; :mrgreen:

Δε θεωρώ πως στο γήπεδο θα γλυτώσουμε από την γκρίνια εύκολα, σε καμία θέση

Μακάρι να βγεις αληθινός αλλά δε το πολιπιστευω
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εγώ συμφωνώ με τον ζατουρατιστραζατου.. φτου μπερδεύτηκα... ζαβαρακατρανέμια79, τέλος πάντων!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ευκαιρια να αποδειξεις σε μας(εγω προσωπικα σε πιστευω),το τι μπορεις να κανεις.Βελτιωση στις εξοδους κ περισσοτερο θαρρος θελει(κι ας κανεις λαθος)κι οχι κραξιμο στο πρωτο λαθος, ειδικα στο γηπεδο μεσα.Να του δωσουμε την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται ο ανθρωπος, χειροκροτωντας τον κ στο ΛΑΘΟΣ που θα κανει για να παρει τα πανω του.Κατ εμε αυτο χρειαζεται.ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”