Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από barlow4 »

arrwstos έγραψε:Θα παρακαλούσα τον barlow να γράψει γιατί δεν γουστάρει καθόλου το paokmania όπως είναι τώρα. Είσαι παλιό μέλος και θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι δεν σου αρέσει πλέον. Ναι έχουν αποσυρθεί αξιολότατα μέλη του φόρουμ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας απ' όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω, ναι στις αρχές του το paokmania είχε περισσότερο χιούμορ με διάφορα ευρηματικά τόπικ που σφύζαν από ζωή αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται τόσο "αποκρουστικό". Εμένα πάντως συνεχίζει να είναι το διαδικτυακό μου στέκι και αν και διαφορετικό σε κάποιο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν, το γουστάρω ακόμα κάργα. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το να έχω μια "γωνιά" να συζητώ για την καψούρα μου με τόσα πολλά άτομα, πέραν των 2-3 κολλητών μου και τους σύντομους διαλόγους με αγνώστους στο γήπεδο. Με τα καλά του και τα στραβά του το paokmania μου το προσφέρει αυτό, κι ας έχω "αδικηθεί" μερικές φορές σε "αστείους" εν τέλει προσωπικούς διαξιφισμούς. Δε με ενδιαφέρει, πως το λένε. Άνθρωποι είμαστε όλοι και θα φερθούμε και εγωιστικά, θα βρίσουμε, θα ξεφύγουμε, θα αδικήσουμε, όλα μέσα στη ζωή είναι. Μη τρελαίνεστε.

ΥΓ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ή όχι offtopic. Αν είμαι ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
λοιπον φιλε.εχω απεριοριστο σεβασμο στην οποια αποψη.και οταν λεω απεριοριστο δεν εννοω οτι συμπαθω τους παντες οτι κ αν πιστευουν.αν καποιος γουσταρει για παραδειγμα γκαγκατση τον θεωρω σημειο των καιρων και μερος του θανατου του ΠΑΟΚ οπως τον εχω εγω στην καρδια μου.αλλα αν αυτο πιστευει πρεπει να να μπορει να το λεει.αυτο ισχυει για οποιοδηποτε ατομο σχετιζεται με τον ΠΑΟΚ.πιο πανω γραφω τι πρεπει να πρεσβευει για εμενα ο ΠΑΟΚ.και εγω για τους ιδιους λογους που μπαινεις εσυ μπαινω στο φορουμ.παλιοτερα εμπαινα αποκλειστικα για τους λογους που μπαινεις.απο ενα σημειο και μετα αρχισα να μπαινω κατα κανονα για θεματα που κατα την δικη μου κριση περα απο πραγματικα θεματα ειναι εχουν κ καποιο ηθικο υποβαθρο.γκαγκατσης,σαλπιγγιδης,μπαναρισματα,τροπος στηριξης στην εκαστοτε διοικηση.και πιστεψε με δεν ειμαι δογματικος οσο μπορω.σκυλιαζα για να στηριξω τοσο τη διοικηση ζαγορακη οσο και του βρυζα αργοτερα.κατι που με τον καιρο μετριαστηκε μεχρι που εσπασε.
οσο για το φορουμ θυμαμαι οτι καποτε υπηρχε μια ομοψυχια.ο στοχος ηταν η σωτηρια,οι μνημες απο προηγουμενες διοικησεις της κακιας ωρας ηταν νωπες και οι κακοτοπιες που επρεπε να αποφυγουμε γνωστες σε ολους.απο τη στιγμη που ο στοχος της σωτηριας αρχισε να επιτυγχανεται βγηκαν στην επιφανεια προσωπικα ονειρα του καθενος.αρχισε μια κλικοποιηση απο καποιους και μια χειραγωγηση του φορουν αναλογα με τους εκαστοτε μοντς διαχειριστες.αρχισε να προκρινεται η μια η αλλη αποψη με την τακτικη του μπαν,μεχρι που το θεμα ξεφτιλιστικε.
αρχισε ενα πατροναρισμα του φορουμ με σημαια το να μην μαλωνουμε.κατι σαν τον εξωστρακισμο στην αρχαια αθηνα που ξεκινησε σαν μεθοδος προστασιας του πολιτευματος και κατεληξε τροπος χειραγωγησης του πολιτικου ανταγωνισμου.οποιος ειχε την εξουσια χειραγωγουσε τη μαζα για να διωξει τον αντιπαλο του που ΔΕΝηταν επικινδυνος για το πολιτευμα.
το ΠΑΟΚ μανια δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.ειναι ενα πολυ μικρο τμημα της εκφρασης της κοινης γνωμης του ΠΑΟΚ.απο ενα σημειο και μετα εμενα πρσωπικα μου εμοιαζε σαν εργαλειο διαμορφωσης αυτης της γνωμης.προκρινοταν πολυ αχνα μια συγκεκριμενη σταση απεναντι στα πραγματα.του ΠΑΟΚ που αντιδραει παντα με πολιτισμενο τροπο για να μην φαει προστιμα.που πρεπει να διαχωρισει τη θεση του απο τους καφρους και τους συνδεσμους για να επιστρεψει η οικογενεια που ειναι πιο απαραιτητη απο τον αποκληρο που εχει δωσει το ειναι του στον ΠΑΟΚ και κανει κακο στην ομαδα με τη συμπεριφορα του.αρχισαν να προκρινονται αποψεις συμμαχιας με το διαβολο στη λογικη οτι με το σταυρο δεν παιρνεις πρωταθλημα λες και τα πρωταθληματα γεμιζουν το γηπεδο στον ΠΑΟΚ.αρχισαν να γινονται κοινωνικες συζητησεις με μια ιδιεταιρη συμπαθεια σε χρυσαυγιτικες αποψεις με τη σημαια του οτι ειναι δημοκρατικο κομμα.ολα αυτα δε με ενοχλουσαν οσο δεν κατευθυνονταν απο μπαν.
ενας αλλος λογος που πιστευω οτι τρυπησε το φορουμ ειναι το πατροναρισμα απο ατομα που ειχαν προσβασεις σε "εγκυρη" πληροφορηση.τρανσφερμανιακ,μοικαν εσχατως και αλλοι παλιοτερα.δεν εχω κανενα προβλημα να ενημερωνομαι απο οπαδους κανενα.αλλα ο συγκεκριμενος τροπος διαχειρησης απαιτει τρελη υπευθυνοτητα.αν δεν μπορεις να πεις κατι εδω μεσα πρεπει να κανεις πως δεν το ξερεις.αυτο γιατι ξαφνικα με την υπονοια της εγκυρης πληροφορησης ανεβαινεις στα ματια αρκετων και εστω και αθελα αποκτας εξουσιες και ασυλιες.αρχιζει να προσωποποιειται το φορουμ και να πατροναρεται.αυτα προς το παρον γιατι πρεπει να φυγω και στη δουλεια.
υγ.μοικαν τα περι παιδειας πηγαιναν στον dc που αν τον μπαναρες εισαι απαραδεκτος.ουτε τρολ ειναι ο dc ουτε κανενας χθεσινος.μπορεις να μην του μιλας.εμενα ο dc μου εριξε μπαν εναν μηνα οταν ερχοταν ο σαββιδης και γινοντουσαν μεταγραφες γιατι δεν εβαλα εμοτικον στο ποστ μου και δεν καταλαβε το εστω και κακο μου χιουμορ.το αν ειναι καποιος μ@λ@κας δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ και οτι ποναει λιγοτερο απο εσενα.απλα επαψα να του μιλαω.
υγ2.προτασεις.
1)ανοχη σε ολες τις αποψεις οσο ακριαες και αν ειναι αρκει να μην χρησιμοποιουν κακες λεξουλες ελεω κυρωσεων του φορουμ και τιποτα αλλο.
2)μπαν μονο σε στημενα τρολ καμικαζι που τρολαρουν για μπ@ρδελοποιηση συστηματικα και οχι μια δυο φορες.γενικα το μπαν πρεπει να ντρεπομαστε να το χρησιμοποιουμε.αρα η χρηση του θα πρεπει να ειναι αξαιρεση και οχι κανονας.τρελη εξαιρεση.
3)μπαναρισμα απο περισσοτερους και οχι απο εναν μοντ.συναποφαση και αιτιολογηση.
4)εφοσον ειναι εφικτο οι μοντ να ειναι κληρωτοι και οχι με αιθαιρετη αναθεση.ας δηλωσουν οποιοι θελουν και ας κληρωνονται.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ με το 2, το 3 και το 4 του Barlow!

Ειπώθηκε πάνω από μια φορά η φράση "χρησιμότητα του forum".
Δηλαδή το forum έγινε για κάποιον σκοπό που δεν μπορώ ν'αντιληφθώ;
"Η χρησιμότητά" του δεν είναι η ανταλλαγή απόψεων μέσα από εποικοδομητικό διάλογο, η συζήτηση περί Π.Α.Ο.Κ. και μη (αλλιώς δεν θα υπήρχαν topics τύπου "Κοινωνία ώρα μηδέν", "Βιβλία", "Συναυλίες", "PC Support" κτλ), με την απουσία ύβρεων, προσβολών κτλ;

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πάντως, έχω μειώσει πολύ τα postαρίσματά μου αυτές τις μέρες. Και τα λίγα που κάνω δεν αποτελούν μπηχτές στο Δώνη. Ακόμα και ο Shark δεν postάρει εικόνες με Χριστοπαναγίες! :mrgreen:

Ειρήνη ημίν ρε γαμώτο. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε κώλος, να φεύγουν άτομα για να έρχεται το forum στα συγκαλά του. Αυτό θα 'πρεπε να 'ναι το αναγκαίο κακό. Όχι η 2η λύση μετά τα bans.

Κι εγώ νοσταλγώ το peak που είχε το forum κάπου στο 2008 με αρχές 2009 και θα ήθελα να ήμουν ενεργότερο μέλος της κοινότητας εκείνης, αλλά απλώς διάβαζα τα σχόλια τότε. Άτομα όπως ο Platon, o DimisK, o Gash, ο Falegkos, ο ΠΑΟΚτσής εξ Ιταλίας που υπήρξε και mod αλλά δεν θυμάμαι το nick του και πολλοί άλλοι που ξεχνάω.. Ήταν κάποια από τα άτομα που συζητούσαν σε πολλά topic. Μέχρι που έφυγαν δυσαρεστημένοι (ψάξτε την υπογραφή του Gash).

Τίς πταίειν;
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Kenneth Άψογος..!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σβήστε την αηδία που λέει ο arkadopontios περί νεφροπάθειας/ηπατοπάθειας, δεν τιμά κανένα.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Photis έγραψε:...Τώρα είδα το πόστ σου φίλε eleos. Έχω κι άλλες δουλειές εκτός από τα ασχολούμαι με το γεγονός ότι βλέπετε ερινύες ορισμένοι πάντως. Προσπαθείτε ντε και καλά να ανακαλύψετε προβλήματα. Με κανέναν σας δεν έχω πρόβλημα, όποτε μπαίνω μέσα στο φόρουμ βλέπω τι γράφετε και κρίνω. Η κρίση δεν είναι και αλάνθαστη πολλές φορές. Από την άλλη αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με κατηγορείς για μεροληψία γιατί κανεναν δεν ξέρω προσωπικά εδώ και ότι κάνω το κάνω για 1 λόγο μόνο. Αν δεν τον έβρισε τον προπονητή δεν πρόκειται να μπαναριστεί. ΤΟ σύστημα βέβαια και ταιριάζει στο τόπικ του παιχνιδιού με την Κέρκυρα κατά την προσωπική μου άποψη. Για τι θα λέγανε δλδ? Για ότι άλλο θες διευκρίνηση δώ είμαι.
Photis έγραψε:Θα ήθελα πραγματικά ο eleos να μου απαντήσει παρακαλώ. Γιατί ορισμένα πράγματα παρεξηγούνται εύκολα. Να του λύσω τα όποια παράπονα γιατί δεν θέλω από πρώην Mod να έχει πρόβλημα με Mod.
:pano:
Πραγματικά με χάλασε τόσο πολύ όλο αυτό που έγινε και δεν είχα καμία πρόθεση να ξαναγράψω εδώ, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να αγνοήσει έναν αδερφό όταν του απευθύνει τον λόγο και θέλει απαντήσεις.

Κατ αρχάς αδερφέ δεν ήμουν ποτέ Mod στο paokmania,
δεν ξέρω από που σου ήρθε αυτή η εντύπωση αλλά δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με μπλε γράμματα εδω μέσα. Απλά γράφω καιρό.

Δευτερον, προσπάθησε ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ αν θέλεις να καταλάβεις ποιό ήταν το πρόβλημα μου πριν αρχίσεις να γράφεις, αφού απ'ότι φαίνεται πραγματικά σε νοιάζει το τι με πείραξε.
ΔΕΝ προσπαθώ ντε και καλά να ανακαλύψω προβλήματα.
ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι ήθελα κάποιος να μπαναριστεί, είναι τραγικό να βάζεις λόγια στο στόμα μου.
Για μεροληψία όμως επέτρεψε με να σας κατηγορήσω, εκτός και αν θεωρείς ότι είστε τελικά αλάνθαστοι.
Δεν γίνεται αδερφέ να γίνεται ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ απο 3-4 μέλη σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τόπικ με στόχο τον προπονητή και να μη σβήνεται τίποτα.
Και ενώ εγώ συζητώ με έναν αδερφό (όχι άμεσα αλλά με σαφή στόχο) για τον Δώνη, προσπαθώντας να κατευνάσω τα πνεύματα εδω μέσα και εγώ ΜΟΝΟ να είμαι offtopic (που δεν ήμουν, ξαναλέω, απλά ίσως δεν διάβασες όλο το νήμα του λόγου).
Επέτρεψε μου, αλλά αυτό είναι ο ορισμός της μεροληψίας.

Τόσο καιρό έκανα μόκο για το ότι επιτρέπετε αυτό το αίσχος εδω μέσα επειδή είναι δικαίωμα σας (ολονών των Mods όχι μόνο εσένα Φώτη) και απλά εξέφραζα τον αντίλογο.
Αλλά όταν όχι απλά δεν κάνετε τίποτα για το αναίσχυντο trolling, αλλά φιμώνετε και ΜΟΝΟ τον αντίλογο, τότε το ποτήρι για μένα ξεχείλησε.

Απλά εσύ ήσουν εκείνος που διέγραψε όσα έγραψα και γι αυτό τα "άκουσες" συγκεκριμένα, αν και απ'ότι κατάλαβα αυτή είναι η γενική "γραμμή" του παοκμάνια πλέον.
0 στήριξη στις επιλογές της διοίκησης (όσες δεν μας αρέσουν πάντα),
100% ανοχή στη γκρίνια (πάλι για όσες δεν μας αρέσουν),
επικρότηση στοις καφρίλες,
τιμωρία για την υπεράσπιση.

Και αφού εκφράζω το παράπονο μου για την αδικία, έρχεται και ο κύριος moican με ένα ύφος πρωθυπουργικό και απλά λέει:
moican4 έγραψε:eleos, πες μου το προβλημά σου γιατί κούρασες, πες το να τελειώνουμε
Και εδώ κάνω το λάθος να του το ξαναθίξω, επειδή ο ηλίθιος φαντάστηκα ότι πρόκειται να ασχοληθεί έστω 1 λεπτό..
Και πήρα την τρομερή απάντηση-μπούρδα που ουσιαστικά δε λέει τίποτα απολύτως:
moican4 έγραψε:Το γράψες πάνω από μια φορά και το παρέθεσες το ίδιο..
Φτάνει..

Δεν έχεις δει "καφρίλα" πραγμάτικη για τον ΠΑΟΚ, ψάξε λίγο και μετά ξανά έλα...
99% ούτε καν διάβασε το πρόβλημα μου :lol:
Η συμπεριφορά του moican προς εμένα ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ και προφανώς δεν περιμένω να κάτσει να αφιερωθεί ο άνθρωπος στο δικό μου πρόβλημα. Αλλά αφού δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί, καλύτερα να μην ασχολείται καθόλου, απτο να πετάει μόνο προσβολές και εξυπνάδες.

ΥΓ: Τόχω γράψει χιλιάδες φορές αλλά επειδή αυτή είναι απο τις τελευταίες μου να το ξαναπω για αποφυγή παρεξηγήσεων. Τον Δώνη δεν τον γουστάρω.
Αλλά επειδή για μένα ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ πάνω απ'όλα, δεν αντέχω την τόση καφρίλα απένατι του.
Δημιουργείται(τε) κλίμα ενώ δεν βλέπετε ότι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ η διοίκηση τον στηρίζει 100% αυτή τη στιγμή.
Δεν νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό τίποτα από όσα συμβαίνουν είναι προς τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Πάντα στήριζα και θα στηρίζω οποιονδήποτε φοράει τη φανέλα της ομάδας, παίχτη προπονητή, οποιονδήποτε.
Απλά πλέον δεν μπορώ να το κάνω εδω μέσα...
Γιατί άλλο η κριτική και άλλο η καφρίλα.

Ελπίζω να σε κάλυψα Φώτη και σε ευχαριστώ που πήρες το χρόνο να μου απευθύνεις τον λόγο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Θα πω κι εγω την αποψη μου.
Μια κοινοτητα θελει καποια ορια,καποτε ελαστικα και αγραφα ,και καποιους κανονες εγγραφους για να μπορει να λειτουργησει.
Ο ντι-σι ηταν προκλητικοτατος επιζαγορακαιας εποχης , και εκει που ειχε ολο το αδικο, για την ιερη αγελαδα, γινεται μοντ και μας ειχε ολους τους "αντιπαλους" στην μπουκα, κατι που ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ και το εννοιωσαν για τα καλα και πολλα μελη εδωπερα που πλεον δεν ειναι εδω ή απεχουν ή δεν ξερω.
Η ειρωνια επεφτε ΣΥΝΝΕΦΟ.
Και αλλα μελη ειρωνευωντουσαν και εκαναν εξυπναδες, αλλα μετα απο μια δυο κολοτουμπες εστρωναν και καταλαμβαιναν οτι δεν γινετε να σε ακραιος στις αποψεις σου, και τυφλος, γιατι η πιθανοτητα κολοτουμπας ειναι πολυ μεγαλη.
Εγω ειμαι με ολους μια χαρα πλεον, αφου κατι φαινομενα που αναφερονταν υποτημιτικα στα κομμαντα ;) της ομαδας μας εξαλειψαν, οπως και εκλεισαν και πολλα στοματα με τις συνεντευξεις των αδερφων που ειναι στο κελι, που εμαθαν και καποιοι που δεν ηξεραν και ειναι αλλες 10 φορες πραματα που δεν ξερετε.
Με καποιους μοντς ενω καποιες φορες δεν μου γεμιζαν το ματι, επεσα απο τα συννεφα, θετικα!, προσφατα, απο καποιες αποψεις τους που εκφραστηκαν για το πως βλεπουν τον ΠΑΟΚ.
Δηλαδη η αποψη μου ειναι η εξης, οτι ο ΠΑΟΚ εχει καποιες αξιες αρχες και βασεις και αυτες ΔΕΝ διαπραγματευονται.
Απο κει και περα, με τα υπολοιπα μαθαμε πιστευω με τον καιρο να τα συζηταμε.
Ο μοικαν το χειριστηκε πολυ καλα το θεμα, και δεν αβανταρω κανενα,
και οσοι με ξερετε και την παρουσια μου σ αυτο το φορουμ, πηγαινετε στα σχολια για κεντρικη σελιδα και ψαχτε για να το διαπιστωσετε, οτι ποτε δε σκεφτηκα δευτερη φορα να βγω "πυροβολωντας",οταν αυτα που θεωρουνται ΙΕΡΑ απο το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ εβλεπα οτι προσβαλλονταν.
Και υπηρχε ανταποκριση παντα, καποτε ΑΜΕΣΑ, και καποτε λιγο παρατεταμενα μεχρι να αποφασησουν οι υπευθηνοι τι θα κανουν.

Δυστυχως πολλα μελη λειπουν πλεον σημερα γιατι θα εγραφαν πολλα για τον κυριο ντι-σι.
Αν ανατρεξετε σε παλια ποστ του θα δειτε τι γινοτανε με μελη που πλεον δεν γραφουν.
Ο κομπλεξικος μπορει να κρυφτει αλλα μονο για λιγο.

Εφαγα και εγω μπαν απο τον κυριο. Και στα @@ μου κιολας τα μπαν,
Αντι να φυγω επαψα να ασχολουμε παντελως μαζι του, αλλοι εφυγαν, αλλα να μη μας το παιζει τωρα και θυγμενος.
Η ζωη με εχει μαθει τετοιους "μαγκες" να τους σβηνω.

Προσπαθησα θυμαμαι κιολας μια εποχη να κοψω τους τσακωμους μπας και το παρουμε αλλιως γιατι ειχα βαρεθει να γραφω και κατευθειαν να βλεπω ειρωνια απο κατω μου, και εκει που πηγαινε καλα, απλα δεν αντεξε και ξαναρχισε.

Οσο με τον ελεος δεν καταλαβα καν τι παιχτηκε :D ,

ο Σαββιδης ειναι λαθος καθε δευτερολεπτο που κραταει τον Δωνη γιατι αν νομιζει οτι θα φερει το καλοκαιρι ενα προπονητη και 5 παιχτες και θα δεσουν σε 4 βδομαδες για να παιξουμε και να αποκλεισουμε ,μεγαθηρια, που βγαινουν καθε χρονο,τσ.λ , ειναι πολυ γελασμενος.
Και δυστυχως ετσι πιστευει.
Γιατι πιστευω οτι 98% δεν εχουν τον Δωνη για τον ΠΑΟΚ , το θεμα ειναι αν πρεπει να κατσει μεχρι το καλοκαιρι.
Και του χρονου δεν θα ναι τοσο ευκολα αγωνιστικα τα πραματα και πιστευω ουτε συτο το εχουν καταλαβει για να παρουμε το εισητηριο.
Η διαφωνια μας λοιπον ειναι στο παραπανω, και αν πρεπει να πιεσουμε να φυγει ή οχι απο τώρα.
Το φορουμ παιδια ειναι καθρεφτης του τι πιστευει ο κοσμος στο γηπεδο και οχι το αναποδο. Ξεκολλατε.
Δεν υποσκαπτουμε κανενα , εκτος του οτι μονος του υποσκαπτετε με αυτα που κανει, αυτα λεγονται στο γηπεδο, οσο λεγονται και εδω περα. Δε θελετε να σας παραθεσω τι λεγετε για τον Δωνη μεσ την 4 :lol: :lol: :lol:

Δλδ δεν αργει να ακουστει συνθημα για να φυγει , τι νομιζετε?
Ο ανθρωπος ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ πλεον,για ολα αυτα που εκανε , και δεν εκανε, και οπως ο οποιοσδηποτε στον ΠΑΟΚ που ηταν ανεπιθυμητος , σε οποιοδηποτε ποστο εφυγε κλωτσηδον ετσι θα φυγει και αυτος.
Εχει ραγισει προ πολλου το γυαλι.

Απο κει και περα δεν νομιζω να χρειαζεται να αναλυουμε καθε φορα γιατι δεν κανει.

Πραγματικα το ευχομαι τουλαχιστον στα πλει-οφ να φερουν αλλο γιατι δεν προαλμβαινουν. Εκτος και αν ερθει ο Σαντος, που ειδε και την ομαδα δυο τρια ματς :lol: .

Δλδ, που να ηταν ο ανθρωπος σε εποχες περασμενων χρονων που οι ποδοσφαιριστες επαιζαν απληρωτοι 4-5 μηνες.
Τι θα κανε εκει?

Δλδ μην μαλωνετε για τον Δωνη, αφου ολοι συμφωνουμε οτι πρεπει να φυγει

Που να ανοιξει δλδ η υποθεση για το που θα χτιστει το γηπεδο :shock: ..

:lol: :lol: :lol:

Και στην τελικη, ακομα και για το προβλημα που προεκυψε στο φορουμ , ναι, φταιει ο Δωνης :lol: :lol:

Υ.Γ Αυτο που βγηκες και αφηνες υπονοουμενα για τον μοικαν οτι θα γινει κολκας, ξεπερνα ακομα και τα δικα σου στανταρ. Μπορω να πω οτι δεν το περιμενα ακομα και απο σενα :lol:

Υ.Γ 2 Θα πω και περι βρισιων. Ο λογος που δεν πρεπει να βριζουμε ειναι οτι απλα καποιοι ερχονται και κανουν μυνησεις στα παιδια. Και επειδη στη ζωη ΠΑΝΤΑ πρεπει να εκτιμας και να σεβεσαι,τουλαχιστον σε αυτο ειμαι πολυ προσεκτικος.

ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Συμφωνώ απόλυτα με digitalfun. Δεν καταλάβα για τι κονέ γράφεις; Τι είσαι ΠΑΟΚάρχης; Βασικά γενικά δεν είναι καθόλου όμορφο να γράφεις πράγματα σε ένα φόρουμ την στιγμή που ο άλλος δεν μπορεί να σου απαντήσει στα ίσια. Και αν έχετε τέτοια θέματα μέσα στο φόρουμ, θα παρακαλούσα και εγώ τους admin να λάβουν δράση. Η αν έχεις τέτοιο θέμα με τον DC (δικαιωμά σου δηλαδή) πες τα στον ίδιο, μην τα γράφεις δημόσιο.

Το έγραψαν και στον Είντζελ είστε μοντ και θα έπρεπε να είστε απομακρυσμένοι. Αν εσείς δημιουργήτε ίντριγκες στο φόρουμ τότε..... άστα βράστα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ας κοιταξουμε ΟΛΟΙ μας τη συμπεριφορα μας εδω μεσα και ας αφησουμε τους αλλους!

Δηλαδη,,εσυ που γραφεις ολα αυτα για εναν ανθρωπο που δεν μπορει να σου απαντησει εισαι σωστος?.....
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Γιατί δεν μπορεί ο Μόικαν τι έχει; Και αν αναφέρεσε σε μένα, μόνο με τον Καρέλια έχω βριστεί πέρισυ και έγω φάει και μπαν. Και ούτεδεποτε έχω μιλήσει υποτιμητικά για κανέναν ή για κανά παίχτη του ΠΑΟΚ ή για κανα μοντ. Εκτός αν αναφέρει που λέω τον Καλλέ νερουλά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν το εγραψα για σενα αλλα για τον guardian...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Αμα προσεξεις εγω γενικα για το φορουμ λεω, για τον dc ζητημα να βγαινουν 10 γραμμες.
Τα αλλα ειναι για το φορουμ γενικα και το ζητημα με τον σερ ντόουνις.
Ετσι κι αλλιως , μην ανησυχεις του τα πα πολλες φορες, και οταν μπορουσε να απαντησει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μήπως πρέπει να αλλάξει η μπλε ομάς; Κάποτε άλλαζαν κάθε τόσο (6μηνο νομίζω; )... Τώρα που η κατάσταση είναι λίγο "κάπως" (για να το ειπώ ευγενικά), γιατί να μην γίνει κάτι που θα δώσει ίσως νέα πνοή στο forum;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ξερεις,φιλε μου,guardian-ελπιζω να μου επιτρεπεις-,ποιο ειναι το προβλημα με ενα forum?...Οποιοδηποτε και οχι μονο για το Paokmania...

Οτι γραφεται...διαβαζεται απο παρα πολλα ζευγαρια ματια και οχι μονο απο 2,3,5,10 φιλους μας.Απο προσωπικοτητες και χαρακτηρες που ουτε μπορουμε να φανtαστουμε οτι υπαρχουν.Ειναι λογικο,λοιπον,κατι το οποιο σε μενα φαινεται φυσιολογικο,καποιον αλλο να τον εκνευριζει.

Γι'αυτο πιστευω πως πρεπει να ειμαστε πολλοι προσεκτικοι στο τι γραφουμε και κυριως στο ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!Γραφουμε προσωπικες αποψεις και τιποτα παραπανω!

ΥΓ.Για τους μαγκες των PC...δεν θελω καν να αναφερθω...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Αδερφε, πανε παλαιοτερα και δες τι γινοτανε.
Δεν συνεχιζω αλλο επι του θεματος και δεν με απασχολει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πολυ κακο για το τιποτα...Ενα διαδικτυακο φορουμ ειναι που μπαινουμε οποτε εχουμε χρονο και κανουμε την πλακα μας και λεμε καμμια μαλ@κια να ξεσκασουμε ...

Σιγα μην απολογηθουμε για τον Δωνη και τον καθε ενα ... Σιγα μην επηρεαζει το φορουμ και οι συζητησεις την γενικοτερη πολιτικη της διοικησης , και την αποδοση των παικτων και την προσελέυση του κοσμου.... Αν ειχε τοση δυναμη το φορουμ , θα βγαιναμε και απο το μνημονιο ....

Διαβαζω και κατι π@πες " η κριτικη και τα συναφη " ....Σιγα την Ακαδημια Πλατωνος και το φιλοσοφικο φορουμ .... Βαλαμε μια φωτο με δυο παπαδες και θιχτηκαν οι ευαισθητες χορδες καποιων .... Σιγα τον πολυελαιο....

Ας μπει καποιος να δει τι γραφοταν στο τοπικ του Χελιγουελ , του Τσιριλο , του Κρεσιτς ( καλα δεν μιλαμε για του Σαλπι ) και μετα ας μου πει για κριτικες ...Λες και αυτοι δεν ηταν παικτες του ΠΑΟΚ....

Σιγα τον Μαρτσελο Λιπι που κραξαμε ....Φυσικα μεσα απο τις μ@λακιες που κατα κορον εχει πει ο συγκεκριμενος , δινει πατηματα... Δεν σας ειδα να φυτιλιαζεστε ομως οταν επαιρναν ποδι οι προηγουμενοι με συνοπτικες διαδικασιες .... Εχουμε τα προβληματα μας , γραφουμε και δυο μ@λακιες να ξεσκασουμε ....

Οσο δε για τους νυν και πρωην μοντ ας τα βρουν μεταξυ τους ....

Υ.Γ. Guardian μια χαρα τα γραφεις....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”