Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Αμα προσεξεις εγω γενικα για το φορουμ λεω, για τον dc ζητημα να βγαινουν 10 γραμμες.
Τα αλλα ειναι για το φορουμ γενικα και το ζητημα με τον σερ ντόουνις.
Ετσι κι αλλιως , μην ανησυχεις του τα πα πολλες φορες, και οταν μπορουσε να απαντησει.
Τα αλλα ειναι για το φορουμ γενικα και το ζητημα με τον σερ ντόουνις.
Ετσι κι αλλιως , μην ανησυχεις του τα πα πολλες φορες, και οταν μπορουσε να απαντησει.
-
Μπαρκαρούτσος
Μήπως πρέπει να αλλάξει η μπλε ομάς; Κάποτε άλλαζαν κάθε τόσο (6μηνο νομίζω; )... Τώρα που η κατάσταση είναι λίγο "κάπως" (για να το ειπώ ευγενικά), γιατί να μην γίνει κάτι που θα δώσει ίσως νέα πνοή στο forum;
Ξερεις,φιλε μου,guardian-ελπιζω να μου επιτρεπεις-,ποιο ειναι το προβλημα με ενα forum?...Οποιοδηποτε και οχι μονο για το Paokmania...
Οτι γραφεται...διαβαζεται απο παρα πολλα ζευγαρια ματια και οχι μονο απο 2,3,5,10 φιλους μας.Απο προσωπικοτητες και χαρακτηρες που ουτε μπορουμε να φανtαστουμε οτι υπαρχουν.Ειναι λογικο,λοιπον,κατι το οποιο σε μενα φαινεται φυσιολογικο,καποιον αλλο να τον εκνευριζει.
Γι'αυτο πιστευω πως πρεπει να ειμαστε πολλοι προσεκτικοι στο τι γραφουμε και κυριως στο ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!Γραφουμε προσωπικες αποψεις και τιποτα παραπανω!
ΥΓ.Για τους μαγκες των PC...δεν θελω καν να αναφερθω...
Οτι γραφεται...διαβαζεται απο παρα πολλα ζευγαρια ματια και οχι μονο απο 2,3,5,10 φιλους μας.Απο προσωπικοτητες και χαρακτηρες που ουτε μπορουμε να φανtαστουμε οτι υπαρχουν.Ειναι λογικο,λοιπον,κατι το οποιο σε μενα φαινεται φυσιολογικο,καποιον αλλο να τον εκνευριζει.
Γι'αυτο πιστευω πως πρεπει να ειμαστε πολλοι προσεκτικοι στο τι γραφουμε και κυριως στο ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!Γραφουμε προσωπικες αποψεις και τιποτα παραπανω!
ΥΓ.Για τους μαγκες των PC...δεν θελω καν να αναφερθω...
Αδερφε, πανε παλαιοτερα και δες τι γινοτανε.
Δεν συνεχιζω αλλο επι του θεματος και δεν με απασχολει.
Δεν συνεχιζω αλλο επι του θεματος και δεν με απασχολει.
Πολυ κακο για το τιποτα...Ενα διαδικτυακο φορουμ ειναι που μπαινουμε οποτε εχουμε χρονο και κανουμε την πλακα μας και λεμε καμμια μαλ@κια να ξεσκασουμε ...
Σιγα μην απολογηθουμε για τον Δωνη και τον καθε ενα ... Σιγα μην επηρεαζει το φορουμ και οι συζητησεις την γενικοτερη πολιτικη της διοικησης , και την αποδοση των παικτων και την προσελέυση του κοσμου.... Αν ειχε τοση δυναμη το φορουμ , θα βγαιναμε και απο το μνημονιο ....
Διαβαζω και κατι π@πες " η κριτικη και τα συναφη " ....Σιγα την Ακαδημια Πλατωνος και το φιλοσοφικο φορουμ .... Βαλαμε μια φωτο με δυο παπαδες και θιχτηκαν οι ευαισθητες χορδες καποιων .... Σιγα τον πολυελαιο....
Ας μπει καποιος να δει τι γραφοταν στο τοπικ του Χελιγουελ , του Τσιριλο , του Κρεσιτς ( καλα δεν μιλαμε για του Σαλπι ) και μετα ας μου πει για κριτικες ...Λες και αυτοι δεν ηταν παικτες του ΠΑΟΚ....
Σιγα τον Μαρτσελο Λιπι που κραξαμε ....Φυσικα μεσα απο τις μ@λακιες που κατα κορον εχει πει ο συγκεκριμενος , δινει πατηματα... Δεν σας ειδα να φυτιλιαζεστε ομως οταν επαιρναν ποδι οι προηγουμενοι με συνοπτικες διαδικασιες .... Εχουμε τα προβληματα μας , γραφουμε και δυο μ@λακιες να ξεσκασουμε ....
Οσο δε για τους νυν και πρωην μοντ ας τα βρουν μεταξυ τους ....
Υ.Γ. Guardian μια χαρα τα γραφεις....
Σιγα μην απολογηθουμε για τον Δωνη και τον καθε ενα ... Σιγα μην επηρεαζει το φορουμ και οι συζητησεις την γενικοτερη πολιτικη της διοικησης , και την αποδοση των παικτων και την προσελέυση του κοσμου.... Αν ειχε τοση δυναμη το φορουμ , θα βγαιναμε και απο το μνημονιο ....
Διαβαζω και κατι π@πες " η κριτικη και τα συναφη " ....Σιγα την Ακαδημια Πλατωνος και το φιλοσοφικο φορουμ .... Βαλαμε μια φωτο με δυο παπαδες και θιχτηκαν οι ευαισθητες χορδες καποιων .... Σιγα τον πολυελαιο....
Ας μπει καποιος να δει τι γραφοταν στο τοπικ του Χελιγουελ , του Τσιριλο , του Κρεσιτς ( καλα δεν μιλαμε για του Σαλπι ) και μετα ας μου πει για κριτικες ...Λες και αυτοι δεν ηταν παικτες του ΠΑΟΚ....
Σιγα τον Μαρτσελο Λιπι που κραξαμε ....Φυσικα μεσα απο τις μ@λακιες που κατα κορον εχει πει ο συγκεκριμενος , δινει πατηματα... Δεν σας ειδα να φυτιλιαζεστε ομως οταν επαιρναν ποδι οι προηγουμενοι με συνοπτικες διαδικασιες .... Εχουμε τα προβληματα μας , γραφουμε και δυο μ@λακιες να ξεσκασουμε ....
Οσο δε για τους νυν και πρωην μοντ ας τα βρουν μεταξυ τους ....
Υ.Γ. Guardian μια χαρα τα γραφεις....
Ενα κλασικο και προσφατο παραδειγμα των οσων εγραψα παραπανω ειναι ο κυριος απο πανω!
Ενω καποιοι εκνευριζονται με αυτα που γραφει για το Δωνη...εγω απο ενα σημειο και μετα περιμενα να δω τι θα βρει να γραψει και γελαω ακομα με τις φωτογραφιες που εχει ποσταρει.
Και ας διαφωνω,οχι τοσο πλεον,με την συμπεριφορα του απεναντι στο Δωνη.
Ενω καποιοι εκνευριζονται με αυτα που γραφει για το Δωνη...εγω απο ενα σημειο και μετα περιμενα να δω τι θα βρει να γραψει και γελαω ακομα με τις φωτογραφιες που εχει ποσταρει.
Και ας διαφωνω,οχι τοσο πλεον,με την συμπεριφορα του απεναντι στο Δωνη.
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω εκνευριζομαι με αυτα που λεει ο κυριος που προπονει την ομαδα...Απο ενα σημειο και περα το εχω ριξει στην πλακα και χαλαρωνω... Ποσως με απασχολει για τους εκαστοτε κυριους και για τη γνωμη που εχουν, ειτε απο πανω ειτε απο κατω....
Με λιγα λογια....μας εχεις ολους γραμμενους στ'@ρχιδια σου!....Δικαιωμα σου και απολυτως σεβαστο!
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειπα οτι θα ριξουμε καμοια κυβερνηση ή θα βγαλουμε προεδρο αλλα δες πολλες φορες τη μιρλα που βγαζουμε στο φορουμ πως βγαινει και στο γηπεδο ή και το αντιθετο.
Ο κοσμος που μπαινει ειναι παρα πολυς ασχετα αν δε γραφει.
Το ζητημα ειναι οτι ολοι μας πρεπει να εχουμε ως κοινο σημειο το καλο του ΠΑΟΚ οπως ο καθενας το αντιλαμβανεται ειτε με χιουμορ ειτε με καυστικα σχολια ειτε με οτιδηποτε και να μπορουμε να προστατευουμε το φορουμ.
Ολοι μας καποια στιγμη τα πηραμε με το σαλπι το σαντος,τον κλαους,τον μπολονι, το δωνη, το ζαγορακη και οποιον θες.Αμα ομως μπουμε και το μεταφερουμε οπως το λεμε στο γηπεδο το φορουμ δεν μπορει να εχει πολυ μελλον.
Επειδη ολοι το γουσταρουμε αυτο που κανουμε,και οπως ο argonaut ειπε οτι και οι mod κανουν λαθη, πρεπει ολοι μαζι να προστατευουμε.Και εγω ξεφυγα καποια στιγμη και εσυ και ολοι μας.
Μπορουμε ομως να το διατηρουμε σε καλα πλαισια.
Αυτα βεβαια τα αναφερω προς ολους...Οχι προσωπικα για σενα.
Υ.Γ.Ρε μαγκες μη γραφετε μακριναρια...
Τα ματια μου..

Ο κοσμος που μπαινει ειναι παρα πολυς ασχετα αν δε γραφει.
Το ζητημα ειναι οτι ολοι μας πρεπει να εχουμε ως κοινο σημειο το καλο του ΠΑΟΚ οπως ο καθενας το αντιλαμβανεται ειτε με χιουμορ ειτε με καυστικα σχολια ειτε με οτιδηποτε και να μπορουμε να προστατευουμε το φορουμ.
Ολοι μας καποια στιγμη τα πηραμε με το σαλπι το σαντος,τον κλαους,τον μπολονι, το δωνη, το ζαγορακη και οποιον θες.Αμα ομως μπουμε και το μεταφερουμε οπως το λεμε στο γηπεδο το φορουμ δεν μπορει να εχει πολυ μελλον.
Επειδη ολοι το γουσταρουμε αυτο που κανουμε,και οπως ο argonaut ειπε οτι και οι mod κανουν λαθη, πρεπει ολοι μαζι να προστατευουμε.Και εγω ξεφυγα καποια στιγμη και εσυ και ολοι μας.
Μπορουμε ομως να το διατηρουμε σε καλα πλαισια.
Αυτα βεβαια τα αναφερω προς ολους...Οχι προσωπικα για σενα.
Υ.Γ.Ρε μαγκες μη γραφετε μακριναρια...
Τα ματια μου..
mpafos4 έγραψε:Με λιγα λογια....μας εχεις ολους γραμμενους στ'@ρχιδια σου!...
Aυτο ειναι το τελικο σταδιο και δεν συμβαινει ...Απλως δεν με ενδιαφερουν τα σχολια καποιων , οχι ολων... Προσωπικα δεν απολογουμαι σε κανεναν.... Πολλω δε μαλλον στους "ευθικτους" και στους διαθετοντες " ευαισθητες χορδες " .....
Υ.Γ. Δεν φτανει που κερδιζει η ομαδα με το παπαδαριο που ποσταρω , θιχτηκαν και καποιοι απο πανω.... Αχαριστοι...
Υ.Γ. 2 @ Σουρμενετες
Αμα σας κανει αγωγη ο ΓΔ , θα αναλαβω τα δικαστικα εξοδα εξ 'ολοκληρου....Και η "Εταιρια Προστασιας Δωνη" , που συσταθηκε εσχατως ας παει να τον υπερασπιστει...
- kataramenos5
Sourmen ++++ ειδικα για το

sourmenetes έγραψε: Υ.Γ.Ρε μαγκες μη γραφετε μακριναρια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ματια μου..![]()
![]()
![]()
![]()
-
Μπαρκαρούτσος
χρειαζόταν να ξεχειλίσει το ποτήρι για να γίνει κάτι τέτοιο?RoMaN έγραψε: Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πάντως, έχω μειώσει πολύ τα postαρίσματά μου αυτές τις μέρες. Και τα λίγα που κάνω δεν αποτελούν μπηχτές στο Δώνη. Ακόμα και ο Shark δεν postάρει εικόνες με Χριστοπαναγίες!![]()
το ότι κουβεντιάσαμε για αυτά τα θέματα μπορεί να γίνει πολύ εποικοδομητικό για τη συνέχεια ή μπορεί και να περάσει στα ψιλά.
εύχομαι να συμβεί το πρώτο
- angelheart
- Επικοινωνία:
1 Έχω γράψει τουλάχιστο 5 φορές οτι όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αρκεί να ξέρουν αυτοί που τις γράφουν και ΠΩΣ θα πούνε κάτι. Προσωπικά μιλώντας έχω δώσει και "αβάντζο" κατά καιρούς σε κάποιους που "ξεφεύγανε". ΠΑΝΤΑ το μετάνιωσα, αλλά θα το ξανακάνω.1)ανοχη σε ολες τις αποψεις οσο ακριαες και αν ειναι αρκει να μην χρησιμοποιουν κακες λεξουλες ελεω κυρωσεων του φορουμ και τιποτα αλλο.
2)μπαν μονο σε στημενα τρολ καμικαζι που τρολαρουν για μπ@ρδελοποιηση συστηματικα και οχι μια δυο φορες.γενικα το μπαν πρεπει να ντρεπομαστε να το χρησιμοποιουμε.αρα η χρηση του θα πρεπει να ειναι αξαιρεση και οχι κανονας.τρελη εξαιρεση.
3)μπαναρισμα απο περισσοτερους και οχι απο εναν μοντ.συναποφαση και αιτιολογηση.
4)εφοσον ειναι εφικτο οι μοντ να ειναι κληρωτοι και οχι με αιθαιρετη αναθεση.ας δηλωσουν οποιοι θελουν και ας κληρωνονται.
2+3. Εντελώς καλοπροαίρετα (σου) λέω οτι στα περισσότερα μπαν συμφωνούσαν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι μοντς. Υπήρξαν και μεταξύ μας διαφωνίες. Πχ όταν μπανάρισα τον Σουηδό και τον Νικόλα. Το ΒΑΣΙΚΟ στο μπαν είναι να καταλάβει κάποιος οτι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ενοχλεί και ΟΧΙ οι απόψεις του. ΝΙΩΣΤΕ και κάποια πράγματα επιτέλους.
4 Το σωστό είναι να απαντηθεί από αυτόν που βάζει τα ωραία του λεφτά για να υπάρχει ο χώρος εδώ. Φυσικά και έχω προσωπική άποψη και διαφωνώ με το 4. ΜΥΛΟΣ θα γίνουμε, έτσι και γίνει κάτι τέτοιο. Δική μου άποψη το τελευταίο.
Επιλεκτικές οι "ευασθησίες" κάποιων..
Δεν μου είναι ούτε 2 λεπτά να βρω ποστ αυτών που τώρα διαμαρτύρονται με ειρωνείες και απαξιωτικά κατά του Χάβου, Δερμιτζάκη, Μπερέτα, Boloni κτλ ..
Εκεί δεν υπήρχε ο θεσμός του προπονητή να δείξετε σεβασμό, και υπάρχει όμως στον Δώνη...!
Επιπλέον οι μισοί και περισσότεροι έχουν φάει μπαν όπως οι πιτσιρικάδες μπανεπρελεβιτς361 και digital που χωρίς να καταλάβουν ή να ξέρουν κάποια πράγματα έγραψαν χωρίς να τους αφορά και να απευθύνομαι σε αυτούς..
Οι ίδιοι όπως και πολλοί ακόμα, σε τόπικ του αγώνα έχουν απαξιώσει παίκτη-ες, τους έχουν χαρακτηρίσει και όλα αυτά τα διάρκεια του παιχνίδιού, ούτε καν μετά την λήξη, βλέπεις και κράζεις μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδικη πρωτοτυπία, ευτυχώς παώ γήπεδο η τα βλέπω έξω τα παιχνίδια...
Επιπλέον, στην κεντρική έχουμε αναρτήσει ένα σωρό τίτλους όπως "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΔΩΝΗ", "ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ", "25 ΕΚ ΕΥΡΏ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ"...
Εκεί που την σελίδα την παρακολουθούν χιλιάδες, δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται...όλα καλά...
Τώρα όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έχει ξαναγίνει και θα πω αυτό που είχα πει και παλιά...
Η εύκολη λύση είναι να την" κάνεις", το δύσκολο είναι να μείνεις και να βρεις λύση αφού υπάρχει πρόβλημα...
Περιμένω από αυτούς που έχουν θίξει όλα αυτά τα θέματα να μην δώσουν από εδώ και πέρα ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ αφορμή με την συμπεριφορά τους είτε πρόκειται για προπονητή, παίκτη, δίοικηση και μέλος του φόρουμ..
Δεν μου είναι ούτε 2 λεπτά να βρω ποστ αυτών που τώρα διαμαρτύρονται με ειρωνείες και απαξιωτικά κατά του Χάβου, Δερμιτζάκη, Μπερέτα, Boloni κτλ ..
Εκεί δεν υπήρχε ο θεσμός του προπονητή να δείξετε σεβασμό, και υπάρχει όμως στον Δώνη...!
Επιπλέον οι μισοί και περισσότεροι έχουν φάει μπαν όπως οι πιτσιρικάδες μπανεπρελεβιτς361 και digital που χωρίς να καταλάβουν ή να ξέρουν κάποια πράγματα έγραψαν χωρίς να τους αφορά και να απευθύνομαι σε αυτούς..
Οι ίδιοι όπως και πολλοί ακόμα, σε τόπικ του αγώνα έχουν απαξιώσει παίκτη-ες, τους έχουν χαρακτηρίσει και όλα αυτά τα διάρκεια του παιχνίδιού, ούτε καν μετά την λήξη, βλέπεις και κράζεις μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδικη πρωτοτυπία, ευτυχώς παώ γήπεδο η τα βλέπω έξω τα παιχνίδια...
Επιπλέον, στην κεντρική έχουμε αναρτήσει ένα σωρό τίτλους όπως "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΔΩΝΗ", "ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ", "25 ΕΚ ΕΥΡΏ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ"...
Εκεί που την σελίδα την παρακολουθούν χιλιάδες, δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται...όλα καλά...
Τώρα όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έχει ξαναγίνει και θα πω αυτό που είχα πει και παλιά...
Η εύκολη λύση είναι να την" κάνεις", το δύσκολο είναι να μείνεις και να βρεις λύση αφού υπάρχει πρόβλημα...
Περιμένω από αυτούς που έχουν θίξει όλα αυτά τα θέματα να μην δώσουν από εδώ και πέρα ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ αφορμή με την συμπεριφορά τους είτε πρόκειται για προπονητή, παίκτη, δίοικηση και μέλος του φόρουμ..