Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Tι διαβαζουμε Θεε μου...Ο εγωιστης Ιβαν καπελωνει τον Ραζβαν γιατι τον ενοχλει η προβολη του...Γιατι οχι ο Ραζβαν θιχτηκε απο τη δηλωση του Ιβαν για το καλυτερο ροστερ της ιστοριας μας και επιτηδες σαμποταρει την ομαδα καθως οι επιλογες δεν ηταν δικες του για να τις βγαλει αχρηστες? Καλο ε? ...
Στα σοβαρα τωρα εχουμε ροστερ αξιας σχεδον 100 μυριων και δεν μπορουμε να επιβαλουμε το παιχνιδι μας απεναντι σε λεβαδειακους,σερρες και οφη και εμεις γραφουμε το 100στο επεισοδιο της Μειτεαδας...
Στα σοβαρα τωρα εχουμε ροστερ αξιας σχεδον 100 μυριων και δεν μπορουμε να επιβαλουμε το παιχνιδι μας απεναντι σε λεβαδειακους,σερρες και οφη και εμεις γραφουμε το 100στο επεισοδιο της Μειτεαδας...
Δεν ειναι δυνατον με την τρεχουσα διεθνη επικαιροτητα να βαζουμε στο ιδιο καζανι ΟΛΘ,λιμανι Βολου και προπονητικο ΠΑΟΚ...Νομιζω δεν χρειαζεται να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες...VfB v2 έγραψε:Ρε συ Τζοσουα, δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάντα τελευταίος στην ατζέντα του Ιβαν? Το κόστος κατασκευσής του προπονητικού, που έχει τοσο πολύ ανάγκη η ομάδα, ισούται με τα κέρδη που βγάζει ο ΟΛΘ σε περίπου δύομισι μήνες. Ε δηλάδη σε παρακαλώ. Τοσο καιρό περιμένουμε τα φράγκα απο τον Κουλιεράκη για να το φτιάξουμε;joshua έγραψε:Επιμενετε να διαλέγετε την εκδοχή που βολεύει ενώ υπάρχει και άλλη που ανέφερα και πριν...
Υ.Γ Τη πιθανότητα τα λεφτά του Κουλιερακη να φτιάξουν το νέο προπονητικό τη σκεφτόμαστε;
figurehead4 έγραψε:Δεκτό που μου λες για το αόριστο συμπέρασμα για τους χειροκροτητες, όμως μετα είσαι εσύ γεμάτος αυθαίρετα συμπεράσματα και ξεφτιλίζεις την άποψη μου με λόγια που δεν είπα ποτέ. Ένα ενα:Blackgr4 έγραψε: Ποιος χαρακτήρισε αχάριστο τον ΠΑΟΚτσή που αντιδρά στις στραβές; Τι αόριστα συμπεράσματα είναι αυτά;
Μια χαρά κάνει ο ΠΑΟΚτσής που αντιδρά στις στραβές. Σιγά μην κάθεται σαν το βόδι να βαράει παλαμάκια.
Ποια είναι όμως η αντίδραση; Το πάρε μπούλο άμπαλε Ρουμάνε κλεφτοκοτά που δεν βάζεις τον Θυμιάνη να ισοπεδώσει τους Τσικίνιο, Πινέδα, Αράο; Είναι αυτή νορμάλ αντίδραση;
Ή μήπως το αυθαίρετο συμπέρασμα πως αν έμενε ο Τζίμας θα έβαζε 57 γκολ και θα έβγαζε 36 ασίστ, αλλά ο κακός ο κλεφτοκοτάς Ρουμάνος προτίμησε τον Σαμάττα;
Ο ΠΑΟΚτσής και ο οπαδός κάθε ομάδας, το πρώτο πράγμα που θέλει (και θα πρεπε) είναι η ομάδα του να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Τελειώσαμε.
Η αντίδραση είναι απόλυτα λογική, αλλά δεν γίνεται και να ξεφεύγει από συγκεκριμένα όρια και σίγουρα είναι απαράδεκτο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας λες και αντικειμενικά θα έπρεπε να είμαστε σήμερα στο +20 από τον δεύτερο.
Η ομάδα του Σάντος δεν άξιζε να πέσει και δεν έπεσε. Όχι όμως επειδή μαζευόμασταν εμείς έξω από το γήπεδο και φωνάζαμε είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο διώξε πια τον Πορτογάλο.
Τερμάτισε όπου τερμάτισε, γιατί εκεί άξιζε να τερματίσει. Σιγά μην άξιζε να σηκώσει κούπα ο Κνολ και ο Σάλμον.
ΥΓ Από την Ευρώπη αποκλείστηκε γιατί ο Φωτάκης μέσα στο Χέρενφεν, από τα 5 μέτρα, σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Μπροστά μου έγινε.
Τέλος πίστεψε με, δεν είσαι ο μόνος που έσταξε ότι μπορούσε για να φέρει ο ΠΑΟΚ σοβαρούς παίκτες.
Ορισμένοι το κάναμε και αρκετά νωρίτερα για να μείνουν παίκτες και να μην έχουμε προσφυγές.
Ειδικά όμως όσοι νιώθαμε, δεν καβαλήσαμε ποτέ το καλάμι και όσο και αν αισθανόμασταν πρωταθλητές εκτός γηπέδου, είχαμε λίγο μυαλό για να καταλάβουμε τι αξίζαμε εντός γηπέδου.
ΥΓ Κάτι πήρε το μάτι μου για 20χρονους που ο κλεφτοκοτάς άμπαλος Ρουμάνος δεν τους θέλει.
Δεν έχετε ιδέα. Καμία όμως. Μακάρι κάποια στιγμή να μιλήσει ο Κουλιεράκης για το ποιος τον κράτησε στην ομάδα και ποιοι ήθελαν να φύγει δανεικός. Μακάρι.
Εγώ δεν είπα ποτέ να φύγει γιατί δεν βάζει τον Θυμιανη ή τον Τζίμα. Εγώ λέω ότι οι περιπτώσεις αυτές δείχνουν έναν ανειλικρινή προπονητή που έχει χάσει την αξιοπιστία του μπροστά στους παίχτες του. Πιο τρανταχτό παράδειγμα τελευταία του Θυμιάνη Εγώ σου λέω ότι είναι λίγος και το ξέρει ο κόουτς και δεν τον βάζει. Βγαίνει όμως και λέει πως τον αδίκησε και λίγες μέρες μετά στο πρώτο ματς που τον έχει πραγματικά ανάγκη, προτιμά τον έτοιμο να καταρρεύσει Σβαμπ. Και αντε στην αρχή να πεις ήθελε να δει, μα μετα που είδε τα χάλια, ούτε λεπτό δεν θεώρησε τον αδικημένο ικανό να αντικαταστήσει ένα "πτωμα' αγωνιστικό που ήταν να τον λυπάσαι. Με Ντεσπότοφ τα ίδια. Τον ρωτάει το καλοκαίρι αν με πιστεύεις, αν θα παίζω η να βρω ομάδα και του λέει ναι φυσικά σε πιστευω, αλλά με τα πρώτα παιχνίδια Τάισον κι ας σερνεται. Πέρυσι με τον Τζίμα μόνο τυφλοί δεν έβλεπαν πως είναι ανώτερος του Σαμάτα. Να οι ευκαιρίες στον τελειωμένο Σαμάτα και τέλος από το Φλεβάρη ο πιτσιρικάς. Μετά δηλώσεις πως ήθελα να μείνει. Έλεος. Αρχή μεταγραφών δηλώνει "ελπίζω να μείνει ο Κουλιεράκης" παίρνοντας σαφή θέση στο ποιος να πουληθεί. Και μετά την παραμονή έκπληξη του Ντέλια να σου οι κωλοτουμπες. Μα χαζοί νομίζει είναι οι παίχτες; Πρώτες δηλώσεις μετά τη λίστα, εγώ ήθελα Μουργκ, ο Σαμάτα αδικήθηκε. Ελάτε στη θέση του Τσάλοφ και του Σορετίρε. Που το βλέπουν και στην πράξη πως δεν τους γουστάρει.
Ποιοι μένουν; Οι γνωστοί κι αγαπημένοι του.
Χαμένα αποδυτήρια, μηδέν πειθαρχία, τέλος κάθε ομάδας.
Ποιος μιλάει για το ποιος να παίζει και ποιος όχι;
Για τις σαρδέλες δεν είπα πως έπρεπε να πάρουν τίτλο. Αλλά Παράσχο είχαμε για να βγούμε δέκατοι. Ναι το είπα, πίεσε και ήρθαν παιχταράδες. Και στέρεψε η βρύση κι έφυγε τρέχοντας. Ξαναλέω καλά έκανε, αλλά όχι και αγιοποίηση. Αφού τα θυμάσαι τα παιχνίδια με Χερενβεν, τι ακριβώς δικαιολογίες; Ο Δερμιτζάκης με Αγιαξ και Φενερ ήταν όαση μπροστά του στα ευρωπαϊκά. Δεν τους συγκρίνω, απλώς δεν μπορώ την τόση αγιοποίηση.
Για το οικονομικο, συγγνώμη αλλά δεν με ξέρεις καθόλου για να πεις νωρίτερα από μένα κτλ. Και με Σαλπιγγιδη και με συλλαλητήρια και με ερανους για αδερφια στη φυλακή και με ΑΣ και με μετοχές και όλο το μενού δοκίμασα. Αλλά δεν έχει σημασία. Σημασια έχει να μην βγαίνει ο κάθε Σαντος ήρωας και ο κάθε ανώνυμος οπαδός αχάριστος, αμπαλος, βρικόλακας που δίψα για αίμα και άλλα όμορφα που γράφονται εδώ.
Για τον Κουλιεράκη μην υπονοείς ότι τον κράτησε ο Λουτσέσκου. Για όνομα. Ο τύπος έκανε σαματά μεγάλο που δεν ανανέωνε ο Κρέσπο και το λαμογιο ο Ζαφείρης που έκανε την ξερή με το Νάσμπεργκ και θα ερχόταν Αύγουστο τελικά είπε την παπαρια του για να καλυφθει πως πιστεύει στον Κούλιε τον οποιο δεν είχε πάει να τον δει πουθενά. Με Λέφσκι ο προπονητής ξεκίνησε Κάργα. Εκτός αν εννοείς πως ζήτησε να μείνει στο ρόστερ μετά που έμαθε πως ο Νάσμπεργκ θα αριβαρει τέλη Αυγούστου. Πάσο τότε, αλλά άσχετο με την ουσία αν ήταν επιλογή ή ανάγκη. Όπως και με Ντέλια. Αυτοί που λες ήθελαν να τον δώσουν δανεικό ήταν οι διοικούντες, γιατί δεν πίστευαν ποτέ πως θα του δώσει ευκαιρίες. Δεν τους λες και παράλογους όταν είχε Ντέλια και προτιμουσε Μπίσεσβαρ, τι να σκεφτούν οι καψεροι; Είχε ήδη γίνει με τον Ντέλια στο Βέλγιο, οπότε θα επρεπε να τον κρατήσουν ζεστό κάπου.
Δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις να αναφέρεις τη μετέπειτα συμπεριφορά του Σάντος. Κανείς δεν προσπαθεί να τον αγιοποιήσει.
Εγώ ανέφερα τον Σάντος σε ένα προηγούμενο σχόλιο μου και το έκανα για να δείξω την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που είχε από τη πλευρά της διοίκησης. Τον στήριξαν έμπρακτα και είδαμε τα αποτελέσματα.
Για τον χαρακτήρα του και τις αρχές του, ούτε έγραψα κάτι, ούτε βλέπω τον λόγο να το κάνω τώρα. Είναι εντελώς άσχετο θέμα.
Κανένα Σάντος δεν προσπαθώ να βγάλω ήρωα και κανέναν οπαδό αχάριστο. Βασικά κανείς δεν το έκανε.
Σου έγραψα ξεκάθαρα και αρχίζω να ψιλιάζομαι πως απλά δεν θέλεις να καταλάβεις, πως θεωρώ απόλυτα λογική την αντίδραση του οπαδού, όταν βλέπει την ομάδα να γκελάρει διαρκώς.
Το μόνο που συμπλήρωσα, ήταν πως η κάθε αντίδραση πρέπει να γίνεται μέσα σε ορισμένα πλαίσια και σίγουρα να υπάρχει από πίσω και λίγη λογική.
Το κλείνουμε εδώ αυτό να πάμε παρακάτω ή πρέπει να το ξαναγράψω;
Τον Κουλιεράκη τον κράτησε στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Είτε σου αρέσει είτε όχι αυτό ισχύει. Ο μόνος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει είναι ο ίδιος ο παίκτης, κάτι το οποίο αργά ή γρήγορα θα γίνει. Εδώ θα είμαστε.
Τώρα σχετικά με τον Λουτσέσκου. Έχεις κάθε δικαίωμα να ερμηνεύεις τις δηλώσεις του και να βγάζεις το συμπέρασμα πως δεν τον εμπιστεύονται οι παίκτες του.
Όπως επίσης έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις πως επειδή δεν τον εμπιστεύονται οι Θυμιάνης, Ντεσπότοφ, Σορετίρε και Ντέλιας (αυτούς ανέφερες άρα αυτούς γράφω), έτσι έρχονται και οι γκέλες.
Επειδή θεωρώ πως η συζήτηση έχει ανοίξει λόγω αρκετών στραβών αποτελεσμάτων, γι' αυτό βάζω τις γκέλες στη συζήτηση.
Ε για να το κλείσουμε και αυτό, εγώ προσωπικά ούτε θεωρώ πως δεν τον εμπιστεύονται, ούτε θεωρώ πως οι γκέλες έχουν να κάνουν με αυτό, ούτε υποστηρίζω πως αξίζει να απομακρυνθεί λόγω ασυνέπειας ανάμεσα σε δηλώσεις και πράξεις.
Για εμένα προσωπικά, οι γκέλες έρχονται για αρκετούς λόγους. Ο βασικότερος εξ αυτών η τεράστια έλλειψη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στους παίκτες που ήρθαν ως αντικαταστάτες των Μεϊτέ και Κουλιεράκη, σε συνδυασμό με την έλλειψη χαρακτηριστικών των περισσότερων που ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα.
Δεν θα δεχθώ ποτέ τη νοοτροπία που ορίζει πως ο σύλλογος θα κάνει τις μεταγραφές και ο προπονητής θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτές αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού που ξέρει, τα συστήματα του και τα ποδοσφαιρικά του πιστεύω.
Η ομάδα πρέπει ΠΆΝΤΑ να στήνεται πάνω στα θέλω του προπονητή. Όχι το αντίθετο.
Πιο ξεκάθαρο παράδειγμα από την εναλλακτική του Μπρέθγουειτ, δεν υπάρχει.
Ο Μπρέθγουειτ με τον Τσάλοφ, δεν έχουν ούτε μισό κοινό ποδοσφαιρικό χαρακτηριστικό.
Το ίδιο και ο Μεϊτέ με τον Μπακαγιόκο, όπως επίσης και ο Κουλιεράκης με τον Κόλεϊ.
Συμφωνώ πως θα έπρεπε να πάρει περισσότερα πράγματα από το υπάρχον ρόστερ και μάλιστα αυτό του το χρεώνω, αλλά δεν θα δεχθώ ποτέ πως είναι αναγκασμένος να κάνει παπάδες με οποιοδήποτε ρόστερ και να του δώσουν.
Δυστυχώς πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν και να καταλάβουν πως ΜΌΝΟ ο προπονητής πρέπει να κάνει κουμάντο στο αγωνιστικό και όταν σου ζητάει Α δεν γίνεται να φέρνεις Ω.
-
το μεγαλυτερο προβλημα του προπονητη μας ειναι ο εγωισμος του , που αλλες φορες γινεται και πλεονεκτημα αλλα και μειονεκτημα παραλληλα. Δηλ κολλας σε προσωπα συστηματα τακτικες .
Θα παιξει ο σβαμπ βρεξει χιονισει , θα παιξει με το ζορι ο τσαλοφ μεχρι να βαλει γκολ με το ζορι, δεν θα παιξει ποτε ο θυμιανης αλλα τον εχεις στο ροστερ για τις προπονησεις, δεν θα παιξει ο σορετιρε που δεν ειρθε απο κανενα καφενειο. Ο κωνσταντελιας δεν εχει ωριμασει ακομα και ψιλοαπαγορευεται να κανει και πολλες ντριπλες το παιδι . Ο ζιβκοβιτς παντα θα ξεκινα βασικος και ο βουλγαρος παντα αλλαγη .Ο καμαρα ξεκινησε 4 φορες βασικος αρα δεν ειναι ετοιμος και αυτος .
Ε ΠΩς ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗς ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ????? ΠΩς ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???? 20 λεπτα ο ενας 10 λεπτα ο αλλος τσαλοφ βασικος , δεν βαζει γκολ βασικος, ο σβαμπ σαν παλαιμαχος οταν ειναι καλα βασικος . ΚΑΛΟ Τ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΟΣ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ!! πρεπει να ξεκολλησει καπως ο κοουτς! λεμε οτι βλεπουμε! Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη! Και μην υποτιμας την νοημοσυνη μας επειδη οκ μας εσκισαν σε 2 φασεις ρε λουτς , με το βαλμπουενα επαιζες 45 χρονων
Θα παιξει ο σβαμπ βρεξει χιονισει , θα παιξει με το ζορι ο τσαλοφ μεχρι να βαλει γκολ με το ζορι, δεν θα παιξει ποτε ο θυμιανης αλλα τον εχεις στο ροστερ για τις προπονησεις, δεν θα παιξει ο σορετιρε που δεν ειρθε απο κανενα καφενειο. Ο κωνσταντελιας δεν εχει ωριμασει ακομα και ψιλοαπαγορευεται να κανει και πολλες ντριπλες το παιδι . Ο ζιβκοβιτς παντα θα ξεκινα βασικος και ο βουλγαρος παντα αλλαγη .Ο καμαρα ξεκινησε 4 φορες βασικος αρα δεν ειναι ετοιμος και αυτος .
Ε ΠΩς ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗς ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ????? ΠΩς ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???? 20 λεπτα ο ενας 10 λεπτα ο αλλος τσαλοφ βασικος , δεν βαζει γκολ βασικος, ο σβαμπ σαν παλαιμαχος οταν ειναι καλα βασικος . ΚΑΛΟ Τ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΟΣ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ!! πρεπει να ξεκολλησει καπως ο κοουτς! λεμε οτι βλεπουμε! Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη! Και μην υποτιμας την νοημοσυνη μας επειδη οκ μας εσκισαν σε 2 φασεις ρε λουτς , με το βαλμπουενα επαιζες 45 χρονων
.joshua έγραψε:Δεν ειναι δυνατον με την τρεχουσα διεθνη επικαιροτητα να βαζουμε στο ιδιο καζανι ΟΛΘ,λιμανι Βολου και προπονητικο ΠΑΟΚ...Νομιζω δεν χρειαζεται να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες...VfB v2 έγραψε:Ρε συ Τζοσουα, δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάντα τελευταίος στην ατζέντα του Ιβαν? Το κόστος κατασκευσής του προπονητικού, που έχει τοσο πολύ ανάγκη η ομάδα, ισούται με τα κέρδη που βγάζει ο ΟΛΘ σε περίπου δύομισι μήνες. Ε δηλάδη σε παρακαλώ. Τοσο καιρό περιμένουμε τα φράγκα απο τον Κουλιεράκη για να το φτιάξουμε;joshua έγραψε:Επιμενετε να διαλέγετε την εκδοχή που βολεύει ενώ υπάρχει και άλλη που ανέφερα και πριν...
Υ.Γ Τη πιθανότητα τα λεφτά του Κουλιερακη να φτιάξουν το νέο προπονητικό τη σκεφτόμαστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 03 Δεκ 2024, 14:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με το έξυπνο χιούμορ, θεωρώ οτί γίνονται εύληπτες και κατανοητές πολλές αλήθειες
Εμένα με κάλυψαν πάντως
[youtube]ff2iwu6DEvg[/youtube]
Εμένα με κάλυψαν πάντως

[youtube]ff2iwu6DEvg[/youtube]
Ποιο παιχνίδι μας δεν επιβάλουμε ρε Τζος; Αλήθεια τώρα; Δηλαδή επειδή φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια του Κοτάρσκι, δεν έπρεπε να έχουμε βάλει 4 γκολ στον ΟΦΗ;joshua έγραψε:Tι διαβαζουμε Θεε μου...Ο εγωιστης Ιβαν καπελωνει τον Ραζβαν γιατι τον ενοχλει η προβολη του...Γιατι οχι ο Ραζβαν θιχτηκε απο τη δηλωση του Ιβαν για το καλυτερο ροστερ της ιστοριας μας και επιτηδες σαμποταρει την ομαδα καθως οι επιλογες δεν ηταν δικες του για να τις βγαλει αχρηστες? Καλο ε? ...
Ώρες είναι να διαβάσουμε πως μας έπαιζαν και μονότερμα.
Χάνουμε από το σκουλήκι έχοντας 2 δοκάρια και ενώ τους έχουμε κάνει πουτ@να.
Χάνουμε από τον ΟΦΗ με ένα ακυρωθέν γκολ που ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε, έχοντας χάσει τουλάχιστον 4-5 μαλλιά μπροστά και ενώ ο Κοτάρσκι χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.
Γκελάρουμε με την Καλλιθέα ενώ έχει κάνει δυο τελικές σε όλο το ματς, γιατί τα δυο στόπερ μας βλέπουν το μεγαθήριο Λουκίνα να κόβει ανάμεσα τους ως άλλος Μπατιστούτα και στο 2-2 να μην υπάρχει κανένας μπροστά τους να πηδήξει για κεφαλιά (τα χαφ μας άραγε που έβοσκαν), ο Κόλεϊ να χάνει εντελώς τη φάση και ο Κεντζιόρα να πηδάει μόνος του με 4 αντιπάλους.
Στα μοναδικά παιχνίδια που δείξαμε δυσκολία ανάπτυξης επιθέσεων ήταν μέσα στον Λεβαδειακό.
Σε ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες γκέλες, από τη μέση και πίσω είσαι ΓΙΑ ΤΟ Π@ΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.
Ε ΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΙΤΈ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΕΡΆΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΌ ΑΜΥΝΤΙΚΌ ΜΈΣΟ ΚΑΙ ΣΤΌΠΕΡ ΔΕΝ ΉΡΘΑΝ.
Αν έχει φτάσει Δεκέμβριος και ακόμα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πως το πρόβλημα είναι από τα χαφ και πίσω τότε δεν βλέπουμε μπάλα με τα μάτια αλλά με τους αγκώνες.
Και να ρωτήσω και κάτι. Το 100% του κόσμου έχει δει το πρόβλημα στα χαφ. Θα είναι εδώ 1η Γενάρη χαφ έτοιμο να μπει να παίξει; Όχι δυο Γενάρη. Πρώτη Γενάρη απόγευμα θα πρέπει να είναι στη προπόνηση.
Μη σου πω πως θα πρέπει να έρθουν δυο χαφ και ο Μπακαγιόκο να υπογράψει λύση συμβολαίου να τελειώνουμε.
Ok οι τελικες με τον ΟΦΗ ηταν 21 -15,ο ΟΦΗ εκανε ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ τελικες αλλα επιβαλαμε το παιχνιδι μας και επρεπε να ειναι 3-0...Ειμαστε για το λουτσο καβαλα μεσοαμυντικα ,προσεξτε η ιδια ομαδα που για πρωτη φορα δεν δεχτηκε σοβαρη τελικη απο τη κουλα ,αλλα φταινε οι κακοι μας αμυντικοι και οχι η τακτικη προσεγγιση μας...Ειναι κακοι παικτες ο Λοβρεν και ο Κολει...Οκ συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...
Έτσι ακριβως ! Είναι πολύ σωστά αυτά που λες . Εμένα με πειράζει πιο πολύ αυτή η λυσσασμένη επίθεση που δέχεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ από ορισμένους λογαριασμούς όχι τώρα αλλά εδώ κι αρκετό καιρό. Ακόμα κι αν έχουν 100% δίκιο για όσα του προσάπτουν δεν είχε ούτε ένας την τιμιότητα να βγει και να πει όταν εξελισσόταν το ενορχηστρωμένο σχέδιο δολοφονίας του χαρακτήρα του ότι έχω υποχρέωση τουλάχιστον από το γεγονός της προστασία στον θεσμό του προπονητή να τον στηρίξω απέναντι σε αυτή την άθλια επίθεση ( 23 μέρες για να μην παίξει με τον γαύρο και ο βίντεο τον επεισοδίων να μην λαμαβανεται υπόψιν ) μαλιστα είχαμε κι ποσταρισματα όπου του κάναν κι τις γνωστές υποδείξεις χριστομαθειας , ενώ έχουμε φτάσει τώρα κι στο άλλο άκρο αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε να μην αναφερόμαστε καν στην προχθεσινή διαιτησία . Γυρίσαμε δηλαδή σε εποχές που μας λέγαν κάντε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές.Special 4 έγραψε:Τι ανακοίνωση να βγάλει η ΠΑΕ?
Μόνο μία κόκκινη δεν έδωσαν στον παίκτη της Καλλιθέας και ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, σε ένα σημείο που θα τέλειωνε κάπου εκεί το παιχνίδι
Τα ίδια και στο ματς με τον ΟΦΗ
Μπαμ μπαμ αυτά είναι 4 βαθμοί
Δεν θα πιάσω τα υπόλοιπα ματς που μας πήγαν πριονοκορδέλα και χάθηκαν βαθμοί
Αλλά είπαμε, εμείς πρέπει να κερδίζουμε και τους Κουμπαρακηδες και τους Τσαγκαράκηδες και τους Φωτιάδες και τους Τζήλους
Και θα βγω εγώ φέτος να κάνω κριτική στον Λουτσέσκου, που τον ανανέωσε η διοίκησή μου, αλλά δεν του έδωσε τα κατάλληλα μεταγραφικά εφόδια για προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ?
Εγώ δεν του έχω και καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια τον Λουτσέσκου, ούτε ποτέ μου άρεσε η φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο ή ο τρόπος που παίζουμε ακόμα και στα πρωταθλήματα που πήραμε
Αλλά σε αυτόν τον προπονητή, που μου έφερε τα πρωταθλήματα, όπως τα έφερε, έστω και με αλλαγή της τακτικής πέρσι στα τελευταία παιχνίδια, θα βγω εγώ φέτος να τον κράξω?
Τον έκραζα πέρσι, γιατί δεν ήθελα να τον κρατήσουν
Τον ανανέωσαν για 3 χρόνια
Πήραμε όμως το πρωτάθλημα
Και φέτος τι γίνεται?
Πηγαίνει ο Μακούλης στην ΕΠΟ και βγαίνει πρόεδρος με τις ψήφους των ενώσεων που είναι φιλικές στον ΠΑΟΚ και τον γαύρο
Και ενώ η κούλα είναι η πιο ευνοημένη, σβήνονται τιμωρίες όπως του Λαμέλα, σβήνονται οι ποινές του ρούλη κατόπιν φόβων για φθορές στο μετρό Θεσσαλονίκης όπως καταγγέλθηκε, ο γαύρος παίρνει αθόρυβα τα σφυρίγματά του, τον ΠΑΟΚ τον πηγαίνουν πριονοκορδέλα σε κάθε παιχνίδι
Και θα βγω εγώ φέτος να κράξω τον Λουτσέσκου?
Που η ΠΑΕ δεν βγάζει μισή ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ και της ΚΕΔ?
Ο Λανουά από τη μια λέει τα λάθη των Κουμπαράκη - Τσαγκαράκη - Τζήλου στο ματς με την Καλλιθέα και από την άλλη τους ορίζει κανονικά στα ματς του κυπέλλου μετά από 2 μέρες
Που δεν ξέρουμε καν αν ο Κουμπαράκης πληρεί τα κατάλληλα προσόντα για να είναι στους πίνακες?
Κοροϊδία κανονική στα μούτρα μας
Και η ΠΑΕ απλός αμίλητος παρατηρητής
Δηλαδή τη στιγμή που ο Μακούλης κάνει καριέρα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πάνω στις πλάτες του ΠΑΟΚ, τη χρονιά που ο γαύρος θέλει το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια της ιστορίας του και γίνονται όλα αυτά που προανέφερα, εγώ θα βγω να κράξω φέτος τον Λουτσέσκου?
Συγνώμη πολύ, αλλά δεν θα πάρω
Όποιος θέλει να κράξει τον Λουτσέσκου ας τον κράξει, δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας, αλλά εγώ φέτος όχι
Θέλω να κοιτάω το δάσος και όχι το δέντρο
Φέρτε ένα λειτουργικό χάφ ρε στον άνθρωπο θα παίξουμε με 2,5 χάφ 9 ματς σε 25 μέρες !!!
αυτό ακριβώς είναι το θέμα!!! κι έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι η πραγματική προσέγγιση του θέματος άρα και του λούτσε.Special 4 έγραψε:Μα το ερώτημα δεν είναι αν γουστάρει ή όχι τους νέους σε ηλικία παίκτες
Το ερώτημα είναι αν γουστάρει να μαθαίνει ο ίδιος τακτική σε νέους παίκτες ή αν προτιμάει έτοιμους τακτικά παίκτες, ανεξαρτήτως ηλικίας
Εγώ θεωρώ ότι προτιμάει τους έτοιμους τακτικά παίκτες, είτε είναι νέοι είτε μεγαλύτεροι
Πιστεύω ότι δεν του αρέσει να μαθαίνει από την αρχή τακτική σε νεαρούς
Το κάνει αναγκαστικά
ρε συ φίλε black, έχεις κάνει σούμα ένα σωρό πράγματα και περιέχουν ανακρίβειες.....(μην με παρεξηγήσεις)
γράφεις ένα σωρό ονόματα παικτών εκ των οποίων κάποιοι ήταν δική του επιλογή, με ανανεώσεις, κι όσους αναφέρεις σχεδόν το σύνολο τους έχουν παραπάνω στήριξη για τον λόγο να μην θέσει εαυτόν κόντρα στις επιλογές της διοίκησης. Ωστόσο έρχεται ο σπεσιαλίστας και τα βάζει σε μια σειρά.
δεν θα στηρίξει, δεν θα επιμείνει σε παίκτες που δεν έχουν ''τακτική παιδεία'' και συνήθως αυτοί είναι νεαροί.
κι εδώ εγώ είμαι αντίθετος. έπρεπε ο ντέλιας να έχει μπει στο γκρουπ του πιο νωρίς, όχι στην θέση του κάθε μιτρίτσα αλλά παίρνοντας περισσότερο χρόνο από δαύτους και δουλεύοντας περισσότερο μαζί του.
δεν ξεχνάμε τον τσιγγάρα ξαφνικά και στηρίζουμε όσο δεν πάει... τον εσίτι.
να μην πάρει την θέση του σαμάτα και του μπράντον ο τζήμας αλλά δώσε του περισσότερο χρόνο.
Σήμερα έχουμε τον θυμιάνη και τον σωτηράκη.
και τέλος η άποψη μου για το να μείνει ή να φύγει μιας που βλέπω αρχίσαμε να ερωτούμεθα επί προσωπικού.
αν η διοίκηση δεν κάνει τα χατήρια του κάθε προπονητή όπως και του λούτσε αλλά ο τελευταίος δεν ''αντιδρά'' τότε να μείνει ο λούτσε. Ο καταλληλότερος!!!! έχουμε ''ησυχία και έλλειψη ανασφάλειας....'' και παίρνουμε τίτλους!
αν η διοίκηση υποστηρίξει το πρότζεκτ ακαδημίες-νέοι ζητώντας από τον κάθε προπονητή να επενδύει σε στήριξη, με πραγματικό χρόνο σε παιχνίδια, δουλεύοντας με υπομονή και επιμονή τους νέους, τότε πρέπει να έρθει άλλος προπονητής.
- figurehead4
@GINOLAGINOLA έγραψε:Τον έκοψε ο προπονητήςPAOK_Antarctica έγραψε:Τελικά γιατί δεν ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με Μεϊτέ; Μάθαμε ποτέ;πλάκα θα είχε.
Κρίθηκε ότι με λιγότερα χρήματα βρέθηκε καλύτερη λύση. Προφανώς υπήρχε και στραβωμα γτ πολλοί πίστεψαν (ίσως δικαιολογημενα) ότι πούλησε παπά για να καθυστερήσει.
Για μενα η σοβαρή ερώτηση είναι γτ επιλέχθηκε ο μπακα και όχι να μένουμε στον μειτε,γτ ενώ είχαν 2 μήνες πουλημένο τον κουλιερακη( πίεσε άπειρα ο τουντουρης) γτ ο αντικαταστατης του ήταν απλά εμάς αριστεροποδατος που προτάθηκε όταν πουλήθηκε ο Κουλιε και μπορούσε να μείνει ελεύθερος και όχι μια δουλεμένη και στοχευμενη περίπτωση
Αν φίλε ξέρεις και φυσικά θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας, είναι το μεγαλύτερο και πιο ακατανόητο έγκλημα που έγινε κατά τη γνώμη μου το καλοκαίρι. Πάνω και από του Μεϊτέ, που δεν ήταν 100% φταίξιμο δικό μας.
Αφού είχαμε τον Σλοβένο αμυντικό κλεισμένο και συμφωνημένο, αφού ήταν σύμφωνα με τη γνώμη όλων στην ομάδα και του Ραζβάν, ιδανικός αντικαταστάτης του Κούλιε, γιατί ξαφνικά κάναμε πίσω και μετά τρέχαμε και δεν φτάναμε;
Ήταν παπάς όλα τελικά ή απλώς ανέβηκε η τιμή μετά το Euro και την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια;
Εκεί έδειξαν τόσο επαρκείς στην προετοιμασία (σκάουτινγκ τιμ) για να βρούνε να αντικαταστήσουν τον Κούλιε με έναν παιχταρά νεαρό με τρελές προοπτικές και τόσο ανεπαρκείς στο τελικό στάδιο (μαράκι) που δεν τόλμησαν να τον κλείσουν νωρίς, αναμένοντας (ίσως) να εξασφαλιστεί η πώληση του Κούλιε, λες και υπήρχε περίπτωση να τους μείνει αμανάτι τέτοιος παιχταράς;
Έγινε κάτι άλλο;
Βασικα το ιδιο λετε. Το προβλημα μεσοαμυντικα σκουζει, οχι απλα φωναζει.
Ολες οι ομαδες βρισκουν στρεματα στο κεντρο και φτανουν στην περιοχη μας για πλακα.
Εκει που περυσι ο Κοταρσκι ο Κεντζιορα και ο Κουλιε ειχαν να αντιμετωπισουν Χ επιθεσεις, φετος ο Κοταρσκι , ο Κεντζιορα και ο οποιος εχει να αντιμετωπισει 15Χ. Και το μυαλο χαλαει και κουραζεται και ερχονται και οι μαλακιες απο παικτες που μεχρι περυσι ηταν κομπιουτερ.
Δεν υπαρχει ανασταλτικα στα χαφ τιποτα. Το χαος. Με πονο ψυχης το λεω οτι η 1η μεταγγραφη που θα εκανα χθες, οχι 1η Γεναρη, ΧΘΕΣ, ειναι ο Σιωπης. Μια σκουπα να μαζεψει τα ασυμαζευτα. Και επειτα θα κοιτουσα να προσθεσω και ποιοτητα σε δημιουργια και μεταβασεις τυπου Μειτε η Πινεδα.
Μια σκουπα με πνευομανια στα χαφ ΧΘΕΣ!!!!
Ολες οι ομαδες βρισκουν στρεματα στο κεντρο και φτανουν στην περιοχη μας για πλακα.
Εκει που περυσι ο Κοταρσκι ο Κεντζιορα και ο Κουλιε ειχαν να αντιμετωπισουν Χ επιθεσεις, φετος ο Κοταρσκι , ο Κεντζιορα και ο οποιος εχει να αντιμετωπισει 15Χ. Και το μυαλο χαλαει και κουραζεται και ερχονται και οι μαλακιες απο παικτες που μεχρι περυσι ηταν κομπιουτερ.
Δεν υπαρχει ανασταλτικα στα χαφ τιποτα. Το χαος. Με πονο ψυχης το λεω οτι η 1η μεταγγραφη που θα εκανα χθες, οχι 1η Γεναρη, ΧΘΕΣ, ειναι ο Σιωπης. Μια σκουπα να μαζεψει τα ασυμαζευτα. Και επειτα θα κοιτουσα να προσθεσω και ποιοτητα σε δημιουργια και μεταβασεις τυπου Μειτε η Πινεδα.
Μια σκουπα με πνευομανια στα χαφ ΧΘΕΣ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 03 Δεκ 2024, 14:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
φίλε όπααααα, μιλάμε για νέα παιδιά.psykoman έγραψε:Δλδ για να καταλάβω...
Αν ένας πάει στο πανεπιστήμιο και δεν ξέρει την ΑΒ...που έπρεπε να μάθει απ' το δημοτικό και το Γυμνάσιο λύκειο...θα κάτσει ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο να σου την μάθει;;;
να σου πω και το άλλο, αν αυτά τα παιδιά δεν έχουν τακτική παιδεία πάλι δική του είναι η ευθύνη διότι εδώ και πόσα χρόνια που εργάζεται στην ομάδα θα έπρεπε να δίνει κατευθύνσεις, οδηγίες, συγκεκριμένο οργανόγραμμα για το πως πρέπει να δουλεύεται το τακτικό κομμάτι στις υπό ηλιακές κατηγορίες και μάλιστα να το επιβλέπει.
2 μυριάκια παίρνει το τίμ του, και φαντάζεσαι και συ δεν έχει αρμοδιότητες μόνο να προπονεί και να επιβλέπει 25 αθλητές.
προσωπικά δεν γίνεται να διαφωνήσω!!!!! είσαι ωραίος1joshua έγραψε:Τι ακριβως δεν καταλαβαινετε? Για το σχεδιασμο, τη δομηση, τη διαμορφωση ,τη συνθεση χαρακτηριστικων των παικτων που συμμετεχουν στο ροστερ,λογο ειχε η εχει ο εκαστοτε ΤΔ,ο Γιωργης,η Γκοντζαρεβα,ο Ιβαν,ο Κωστικος,ο Θωμαρεης,ο φροντιστης και η καθαριστρια. Ο Ραζβαν απλα περιμενει στωικα καθε χρονια να δει τι θα του φερουν, χωρις να εκφραζει την παραμικρη αποψη.Στις δε συζητησεις του με τον Ιβαν ,ο δευτερος του εχει θεσει βετο να μην αναφερθει ποτε σε παικτες.Μιλανε για τον πολεμο στην Ουκρανια και για το Παλαιστινιακο...Οσο δε για αυτους που φρικαραν με την επιλογη του Μπακαγιοκο και επιμενουν πως αυτη εγινε μετα απο καθετη αρνηση Λουτσεσκου ,μια αρνηση που ειναι ενας αστικος μυθος καθως δεν αναφερθηκε ποτε,παρα μονο ως γενικος προβληματισμος των ανθρωπων της ομαδας για το αν μπορει να επανελθει,να θυμισω οτι τοσα χρονια ο μονος παικτης που εμφανιστηκε ως διακαης ποθος του Ραζβαν ηταν ο ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ...Αυτο που πρεπει να διαλεγουμε μια πλευρα αναλογα την επικαιροτητα και να την υπερασπιζομαστε σχεδον τυφλα εμενα με κουραζει απιστευτα και δεν οδηγει και πουθενα.Η ευθυνη βαραινει παντα ολους,το ποσο τον καθενα, το γνωριζουν ,ειδικα στον ΠΑΟΚ, μετρημενοι στα δαχτυλα.Να εμφανιζεται ο Λουτσεσκου ως καποιου ειδους υποχειριο του Ιβαν μετα απο οσα εχουν περασει και εχουν πετυχει μαζι δεν τιμαει πρωτα απο ολα τον ιδιο τον Ραζβαν.
Υ.Γ Ο αλλος εγραψε πως ο Σορετιρε ΑΓΓΛΟΣ ποδοσφαιριστης των ακαδημιων της united ειναι απαιδευτος τακτικα σε σχεση με τον Μουργκ...Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι παιζει και να ισχυει. Εκεινος διδαχθηκε να παιζει εξτρεμ και επιτελικος ενω ο Αυστριακος παιζει το γυρω γυρω ολοι απο τη περιοχη αν μπεις μεσα θα εκραγεις...