47. Shola Shoretire
Re: 47. Shola Shoretire
Φαίνεται ότι είναι σε άλλο επίπεδο τακτικά και σε ταχυτητα σκέψης και κίνησης ..
Παιχτης που δεν χρειάζεται ουτε λεπτο για να εξοικειωθει με το νέο περιβαλλον ειναι παιχτης τοπ επιπέδου.
- theodorsalonika
Δεκαρι ειναι ο τύπος...παικτουραμεγαλη...αυτόν θα με θυμηθείτε θα τον πουλήσουμε 30 μυρια
Δεν μιλαω για τα μπροστά, δεν χρειάζεται βγάζει ματια το πράγμα.
Η απορία μου ήταν (και αυτό περίμενα να δω) πως συμπεριφέρεται τακτικά μέσα στο γήπεδο, αν προσφέρει καλύψεις στο μπακ, αν γενικά παίζει με μυαλό.
Η απάντηση είναι καταφατική σε όλα αυτά όποτε δηλώνω σφόδρα αισιόδοξος για το μέλλον του στην ομάδα.
Η απορία μου ήταν (και αυτό περίμενα να δω) πως συμπεριφέρεται τακτικά μέσα στο γήπεδο, αν προσφέρει καλύψεις στο μπακ, αν γενικά παίζει με μυαλό.
Η απάντηση είναι καταφατική σε όλα αυτά όποτε δηλώνω σφόδρα αισιόδοξος για το μέλλον του στην ομάδα.
Σε λιγο καιρο θα ειναι αναποσπαστο μέλος της ομάδας κ σταθερά στο rotation ή στην βασική ενδεκάδα
Ο Σωτήρης ξερει πολλα κιλά ποδόσφαιρο
Ο Σωτήρης ξερει πολλα κιλά ποδόσφαιρο
Τι παιχτουρα εισαι συ ρε φιλε!? Μεχρι και στην αμυνα γυρνουσες να κοψεις!
Ηδη σε εχω καψουρευτει!
Αν δεν μπεις στη λιστα της Ευρωπης τοτε ξερω με σιγουριά οτι θα εισαι βασικος σχεδον καθε Κυριακη!
Ηδη σε εχω καψουρευτει!
Αν δεν μπεις στη λιστα της Ευρωπης τοτε ξερω με σιγουριά οτι θα εισαι βασικος σχεδον καθε Κυριακη!
Aλλοι πληρώνουν εκατομμύρια για τέτοιους παικταραδες σε αυτήν την ηλικία.
Φοβερός με τη μπάλα και μυαλωμένος και εργατικός χωρίς.
Ελπίζω να κατάλαβε και ο κόσμος γιατί αυτός μπαίνει με τη μία και για άλλους παίρνει καιρό.
Σαν έτοιμος από καιρό. Συνέχισε έτσι.
Φοβερός με τη μπάλα και μυαλωμένος και εργατικός χωρίς.
Ελπίζω να κατάλαβε και ο κόσμος γιατί αυτός μπαίνει με τη μία και για άλλους παίρνει καιρό.
Σαν έτοιμος από καιρό. Συνέχισε έτσι.
Βλέπω τη φάση που τον κλοτσάει ο άλλος ο μπινές και κόβει την αντεπίθεση για να δώσει φάουλ, πραγματικά απίστευτο, θα απορεί ο καημένος σε τι μπανανία ήρθε να παίξει μπάλα.