ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
- WestBlock4
Re: ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 19:30 30/10 NovaSports
Άλλο ένα ημίχρονο στα σκουπίδια... αστεία άμυνα κ πάλι με λάθη ερασιτεχνικά.
Πραγματικά τα νεύρα μου έχουν ξεφύγει από τα όρια.
Βάλτε γκολ γαμω το νεφρο μου νωρίς γιατί τα κωλοπαιδα θα πέφτουν όλη την ώρα κατω μέχρι το τελος
Πραγματικά τα νεύρα μου έχουν ξεφύγει από τα όρια.
Βάλτε γκολ γαμω το νεφρο μου νωρίς γιατί τα κωλοπαιδα θα πέφτουν όλη την ώρα κατω μέχρι το τελος
- invincible
κουβά ημίχρονο και τα δύο
Ελέος που λέει και ο Φαφούτης, με τον Απόλλωνα παίζουμε που έχετε δει Ιταλό να κλέβει πορτοφόλι Ρουμάνου
Ρε Φέστα κάτσε καλά.
Πασχαλάκη μου αρέσει που μερικές μπαλαδόφατσες εδώ μέσα λένε ότι δεν φτες εσύ αλλά ο Ταυλορ . Ανανεώστε Πασχαλάκη ε?
Ελέος που λέει και ο Φαφούτης, με τον Απόλλωνα παίζουμε που έχετε δει Ιταλό να κλέβει πορτοφόλι Ρουμάνου
Ρε Φέστα κάτσε καλά.
Πασχαλάκη μου αρέσει που μερικές μπαλαδόφατσες εδώ μέσα λένε ότι δεν φτες εσύ αλλά ο Ταυλορ . Ανανεώστε Πασχαλάκη ε?
-
elvetos giatros
Θα νικήσουμε.
Πρέπει να βγει ο Τέιλορ ειναι πηγή κινδύνου και δεν δίνει και τίποτα απολύτως μπροστά.
Αλήθεια το μαρκάρισμα που κάνει στο γκολ, ούτε στα ερασιτεχνικά.
Πρέπει να βγει ο Τέιλορ ειναι πηγή κινδύνου και δεν δίνει και τίποτα απολύτως μπροστά.
Αλήθεια το μαρκάρισμα που κάνει στο γκολ, ούτε στα ερασιτεχνικά.
Αμ αυτό λέμε για..Fawkes έγραψε:Τουλάχιστο 10 μέτρα εκτός περιοχήςParolos έγραψε:Ο Μπισεσβαρ έχει περάσει καμιά 25 φορές από παίχτη.Fawkes έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι λείπει η ατομική ενέργεια που θα τους δημιουργήσει ανισορροπία
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ζιφκοβιτς καμιά 10..
Τι άλλο να γίνει να πάρει τη μπάλα ένας παίχτης να περάσει 10 παίχτες με τη μία?
Μενταλιτι και Αγκρεσιβνες 0.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 30 Οκτ 2021, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodorsalonika
Κουραστικό ποδόσφαιρο..τζάμπα κουράζεται η ομάδα άσκοπα..κάτι πρέπει να αλλάξει..οι άλλοι έχουν βάλει λεωφορείο πίσω καλύπτουν χώρους ,ρίχνουν ξύλο και τρέχουν...θέλει λογικά και άλλο φορ...ξέρω εγώ..απλά δεν κάνουμε φάσεις..γύρω γύρω η μπάλα και όλα καλα
ο γαυρος είναι 1-1 με παναιτωλικό, μακαρι να γκελάρει
Τι ανέκδοτο είναι πάλι αυτό το ματς απόψε;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει δεν υπάρχει λόγος να συγχυζόμαστε…Η ομάδα έτσι παίζει από την αρχή της χρονιάς…Αυτό θα αλλάξει μόνο με μεταγραφές σε ΟΛΕΣ τις γραμμές…Ας πάρουμε την νίκη και όλα καλά…
Που φταίει ο Πασχάλακης; Ο άλλος δεν ξέρει πως να μαρκάρει όταν έρχεται η μπάλα από ψηλά είναι ολοφάνερο. Ο Πασχάλακης βγήκε μπας και σώσει ότι σώζεται και δεν πρόλαβε, αν δεν εβγαινε πάλι θα το τρώγαμε.invincible έγραψε:κουβά ημίχρονο και τα δύο
Ελέος που λέει και ο Φαφούτης, με τον Απόλλωνα παίζουμε που έχετε δει Ιταλό να κλέβει πορτοφόλι Ρουμάνου![]()
Ρε Φέστα κάτσε καλά.
Καλά τα λέει εδώ ένας θείος.
Βρε πάρε έναν Σνάουτσνερ εκεί δεξιά τουλάχιστον να μην τρώμε να κρατάμε το μηδέν. Βρε Σνάουτσνερ χίλιες φορές.
Βρε πάρε έναν Σνάουτσνερ εκεί δεξιά τουλάχιστον να μην τρώμε να κρατάμε το μηδέν. Βρε Σνάουτσνερ χίλιες φορές.
Δηλαδη ο Λυρατζης ειναι τοσο χειροτερος του Τειλορ? Ή φταιει που δεν ειναι 27 χρονων δηθεν βραζιλιανος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
ΩχχχχDimitrisS έγραψε:Που φταίει ο Πασχάλακης; Ο άλλος δεν ξέρει πως να μαρκάρει όταν έρχεται η μπάλα από ψηλά είναι ολοφάνερο. Ο Πασχάλακης βγήκε μπας και σώσει ότι σώζεται και δεν πρόλαβε, αν δεν εβγαινε πάλι θα το τρώγαμε.invincible έγραψε:κουβά ημίχρονο και τα δύο
Ελέος που λέει και ο Φαφούτης, με τον Απόλλωνα παίζουμε που έχετε δει Ιταλό να κλέβει πορτοφόλι Ρουμάνου![]()
Ρε Φέστα κάτσε καλά.
Αν περάσει το πρώτο 15ρτο σφίγγουμε...
Μιλάμε για προπονητή που έχει σπουδάσει την καθυστέρηση...
Μιλάμε για προπονητή που έχει σπουδάσει την καθυστέρηση...
Οταν μπαίνεις και σκοράρεις νωρίς και έχεις τον ρυθμό για να βάλεις και δεύτερο και σε κρεμάει στην μοναδική φάση αυτός ο τύπος, ε δημιουργεί ένα ζήτημα σε σένα και αντιθέτως μια ψυχολογική ανάταση στον αντίπαλο.
Οσο κι αν γουστάρω τον Λούτσε δεν καταλαβαίνω την επιμονή του, όταν την έχεις πατήσει τόσες φορές με ένα παίχτη που δεν πηδάει εφημερίδα.
Μακάρι να σκοράρουμε νωρίς να τους φύγουν τα νεύρα.
Οσο κι αν γουστάρω τον Λούτσε δεν καταλαβαίνω την επιμονή του, όταν την έχεις πατήσει τόσες φορές με ένα παίχτη που δεν πηδάει εφημερίδα.
Μακάρι να σκοράρουμε νωρίς να τους φύγουν τα νεύρα.