Rosa Radom-Π.Α.Ο.Κ. 93-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Rosa Radom-Π.Α.Ο.Κ. 93-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Το να διαβάζω πως φταίει ο κόσμος που έχουμε γεμίσει και φέτος αστείους παίκτες (Πέινερς,Μπράιαντ,Μιλιένοβιτς),ενώ πέρυσι είχαμε Τέπιτς,Μάρκοβιτς,Μπάλαμπαν,αποκτώντας έναν προβληματικό Σόφο και μετά από όλα αυτά να βλέπω και βασικό άσσο τον Τσόχλα ( :shock: :shock: ) με έναν λίγο Κόνιαρη να είναι το back up είναι επίσης αστείο.
Ο καθένας τις ευθύνες του.
Απλα μαθηματικα .200 εισητηρια Χ 10 = 2.000 ευρω το παιχνιδι εσοδα
Με 2000 εισητ Χ 10 = 20.000 ευρω το παιχνιδι εσοδα .
Διαφορα 18.000 στο παιχνιδι.

Στο χρονο 18.000χ 25 παιχνιδια(εντος εσακε ,ΤΣ Λ,πλειοφ) τη χρονια =450.000 επιπλεον εσοδα.
25 -30.000 κοστιζε ενας Χατσερ αν θυμαμαι καλα.Μπορεις να γελασεις τωρα αν θες.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

goran 64 έγραψε:+ 1...Κιθαρίστα...

Ξέχασες όμως και τα "ευθέως υπονοούμενα" για τον Κούδα :o και τον δαφνοτσιμπουκωμένο!!!! :shock: :oops: :cry:

Υ.Γ. Τραγική πλέον η κατάσταση...Αν δεν στηρίξει ο κόσμος δεν γίνεται τσαρές θαρρώ, αλλά αιτιολογημένα... :|
Αν και θέλουμε σαν ΠΑΟΚτσηδές να περνάμε το προφίλ του λαού που ακολουθεί παντού και πάντα, αυτό το κάνουν πολύ λίγοι που είναι όντως ΟΠΑΔΟΙ. Οι υπόλοιποι απογοητεύονται, δεν βρίσκουν νόημα να πάνε παλατάκι κτλ κτλ.. Αυτά είναι κατανοητά.

Είναι όμως ΑΝΗΘΙΚΟ να κράζεις ανθρώπους σαν τον Μπάνε που προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ. Μάλλον μερικοί ξεχνάνε το πώς σωθήκαμε το 2008. Να σας θυμίσω πως στηριζόμασταν σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μην ΠΕΣΟΥΜΕ? Να σας θυμίσω πως ο μόνος που βρέθηκε να πάρει την ΚΑΕ ήταν ο Δροσος? Τον θυμάστε τον Δρόσο?

Πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας που έχουμε Μπάνε, Μάτζικ, Γαλατσό, Αμοιρίδη και όλους τους υπόλοιπους που δουλεύουν και τσοντάρουν σε αυτή την ομάδα.

Φτάνει η λάσπη. :evil:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

kataramenos5 έγραψε:
paokpantou έγραψε: ναι φιλε μου τωρα μου την ειπες...το που παω εγω δεν το ξερεις...μπορει να ημουν μεσα στους 200.. :o ...οσο για αυτο που ειπα εχεις καμια ουσιαστικη απαντηση?η μονο λεζαντες και βολλευ???
Πεστο μας να μαθουμε.Οπως και να χει δε με νοιαζει να στην πω.Αφορμη πηρα απ το ποστ γιατι μαθαινω οτι εχουν γεμισει τα σοσιαλ μ με αναλογες αναρτησεις για ξεφτιλα κλπ.
Και τι θες να σ απαντησω σ αυτο
ο ποντιος κατι ξερει και δεν χωνετε και δεν ψηνεται και τοσο για το μπασκετ
τι ξερει αραγε????
Εσυ ξερεις κατι η απλα πετας λασπη σε μια απ τις μεγαλυτερες φυσιογνωμιες του συλλογου?
δε με λες φιλαρακι διαβαζεις κατι που να πεταω λασπη?εσενα δηλ δεν σε κανει εντυπωση που ο ρωσος δεν δινει φραγκα στο μπασκετ?εγω προβληματισμο εθεσα,,,,,και ποιος σε ειπε πως ο μπανε και ο καθε μπανε ειναι πανω απο τον συλλογο που λεγεται ΠΑΟΚ?και δεν πρεπει να λεμε για τον μπανε, που αναφερεις κιολας να φυγει να σωθει?? η μηπως να μην κριτικαρει ο οποιοσδηποτε κατι που δεν παει καλα και παει μονο κατα διαολου?? και ξεφτιλιζεται απο λευκαδα φαρους πολωνιες κτλ κτλ..
οσο για το που πηγαινω τι βλεπω τι κανω δεν σε αφορα.
παντως δεν ξημεροβραδιαζομαι οταν παιζει ο ΠΑΟΚ εδω περα και να γραφω να γραφω και να ξαναγραφω..
αρα η καπου το βλεπω πιθανον η ειμαι στο γηπεδο..και δεν παω μονο ποδοσφαιρο φιλε μου..
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Με τα εισιτήρια φέρνουμε παίκτες.
Ωραία. Να γίνει πρόεδρος η θεία μου τότε και να λέει ''πρώτα αγοράστε εισιτήρια και μετά θα δω τι ομάδα θα κάνω''.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

paokpantou έγραψε:που ο ρωσος δεν δινει φραγκα
ΟΚ καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αφού δεν δίνει φράγκα αφού.
Εξ άλλου το 99 από τα διαρκείας το πληρώσαμε.
Τί, όχι;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

fossa έγραψε:Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Ωραία. Να γίνει πρόεδρος η θεία μου τότε και να λέει ''πρώτα αγοράστε εισιτήρια και μετά θα δω τι ομάδα θα κάνω''.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ακούσει ποτέ τον Μπάνε να μιλάει? Σου είπε ποτέ πως έχει φράγκα να χώσει? Διαχείριση κάνει ο άνθρωπος. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ κάθε χρόνο για διαρκείας, γιατί είναι η μόνη πηγή εσόδων. Επίσης έχει πει πως ΜΑΚΑΡΙ να ρθει επενδυτής αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Οπότε...λα'ι'κή βάση.
χωρις εσοδα δηλαδη πως να τους πληρωσει?Τι λετε, καταλαβαινετε?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ο ΠΑΟΚτσής έχει χάσει το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις από το μπάσκετ εδώ και χρόνια.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Guitarman έγραψε:
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ακούσει ποτέ τον Μπάνε να μιλάει? Σου είπε ποτέ πως έχει φράγκα να χώσει? Διαχείριση κάνει ο άνθρωπος. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ κάθε χρόνο για διαρκείας, γιατί είναι η μόνη πηγή εσόδων. Επίσης έχει πει πως ΜΑΚΑΡΙ να ρθει επενδυτής αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις. Να γίνει και η θεία μου πρόεδρος τότε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

fossa έγραψε:
Guitarman έγραψε:
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις. Να γίνει και η θεία μου πρόεδρος τότε.
ΕΝΤΙΤ. Το σβήνω γιατί δεν αξίζει να γίνομαι εριστικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Πέμ 20 Οκτ 2016, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ειρήνη υμίν.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ναι αλλά η θεία μου μπορεί να έπαιζε και καλύτερα από αυτούς τους αστείους ξένους.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ε ρε μανία με τη θεία του.

Δηλαδή κάνει και για Πρόεδρος και για 3αρι η θεία? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Είμαι με τον κιθαρωδό και τον κατ5 σε αυτήν την περίπτωση.

Είναι ζόρικο να βλέπουμε το μπάσκετ σε αυτήν την κατάσταση, αλλά είναι δική μας ως οπαδών η αποκλειστική ευθύνη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Champions League”