Rosa Radom-Π.Α.Ο.Κ. 93-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Rosa Radom-Π.Α.Ο.Κ. 93-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Με τα εισιτήρια φέρνουμε παίκτες.
Ωραία. Να γίνει πρόεδρος η θεία μου τότε και να λέει ''πρώτα αγοράστε εισιτήρια και μετά θα δω τι ομάδα θα κάνω''.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Ωραία. Να γίνει πρόεδρος η θεία μου τότε και να λέει ''πρώτα αγοράστε εισιτήρια και μετά θα δω τι ομάδα θα κάνω''.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
- kataramenos5
ΟΚ καταλαβα.paokpantou έγραψε:που ο ρωσος δεν δινει φραγκα
Αφού δεν δίνει φράγκα αφού.
Εξ άλλου το 99 από τα διαρκείας το πληρώσαμε.
Τί, όχι;
Εξ άλλου το 99 από τα διαρκείας το πληρώσαμε.
Τί, όχι;
Τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ακούσει ποτέ τον Μπάνε να μιλάει? Σου είπε ποτέ πως έχει φράγκα να χώσει? Διαχείριση κάνει ο άνθρωπος. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ κάθε χρόνο για διαρκείας, γιατί είναι η μόνη πηγή εσόδων. Επίσης έχει πει πως ΜΑΚΑΡΙ να ρθει επενδυτής αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τι δεν καταλαβαίνεις?fossa έγραψε:Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
- kataramenos5
χωρις εσοδα δηλαδη πως να τους πληρωσει?Τι λετε, καταλαβαινετε?fossa έγραψε:Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Ο ΠΑΟΚτσής έχει χάσει το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις από το μπάσκετ εδώ και χρόνια.
Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις. Να γίνει και η θεία μου πρόεδρος τότε.Guitarman έγραψε:Τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ακούσει ποτέ τον Μπάνε να μιλάει? Σου είπε ποτέ πως έχει φράγκα να χώσει? Διαχείριση κάνει ο άνθρωπος. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ κάθε χρόνο για διαρκείας, γιατί είναι η μόνη πηγή εσόδων. Επίσης έχει πει πως ΜΑΚΑΡΙ να ρθει επενδυτής αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τι δεν καταλαβαίνεις?fossa έγραψε:Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
ΕΝΤΙΤ. Το σβήνω γιατί δεν αξίζει να γίνομαι εριστικός.fossa έγραψε:Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις. Να γίνει και η θεία μου πρόεδρος τότε.Guitarman έγραψε:Τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ακούσει ποτέ τον Μπάνε να μιλάει? Σου είπε ποτέ πως έχει φράγκα να χώσει? Διαχείριση κάνει ο άνθρωπος. ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ κάθε χρόνο για διαρκείας, γιατί είναι η μόνη πηγή εσόδων. Επίσης έχει πει πως ΜΑΚΑΡΙ να ρθει επενδυτής αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τι δεν καταλαβαίνεις?fossa έγραψε:Oπότε με τα εισιτήρια φτιάχνουμε μπάτζετ.
Οπότε...λα'ι'κή βάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Πέμ 20 Οκτ 2016, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά η θεία μου μπορεί να έπαιζε και καλύτερα από αυτούς τους αστείους ξένους.
Ε ρε μανία με τη θεία του.
Δηλαδή κάνει και για Πρόεδρος και για 3αρι η θεία?
Δηλαδή κάνει και για Πρόεδρος και για 3αρι η θεία?
Είμαι με τον κιθαρωδό και τον κατ5 σε αυτήν την περίπτωση.
Είναι ζόρικο να βλέπουμε το μπάσκετ σε αυτήν την κατάσταση, αλλά είναι δική μας ως οπαδών η αποκλειστική ευθύνη.
Είναι ζόρικο να βλέπουμε το μπάσκετ σε αυτήν την κατάσταση, αλλά είναι δική μας ως οπαδών η αποκλειστική ευθύνη.
Κι απ το ποδόσφαιρο το έχει απολέσει μετά το 2010, αλλά ας έχουμε χάρη που εντός μόλις δύο ετών από τότε...... εμφανίστηκε ο "από μηχανής Ιβάν" και δεν πρόλαβε να "ολοκληρώσει" το έργο του ο...κυρ Νίκος...Ale έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσής έχει χάσει το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις από το μπάσκετ εδώ και χρόνια.
Υ.Γ. Γενικώς...ξεχνάμε πολύ εύκολα και πολλά γεγονότα ως λαός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 20 Οκτ 2016, 01:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Guitarman το είδες το ματς ?
Αle αποκλειστική ευθύνη των οπαδών δεν υπάρχει. Έχω κράξει το κόσμο μας άπειρες φορές αλλά εδώ οι τύποι θα διώξουν και τους 500.
Αle αποκλειστική ευθύνη των οπαδών δεν υπάρχει. Έχω κράξει το κόσμο μας άπειρες φορές αλλά εδώ οι τύποι θα διώξουν και τους 500.
Πέρυσι στις 19 Οκτωβρίου πάλι "σιχτίρια" ρίχνανε πολλοί...
Όχι ότι ήταν καμιά σούπερ ντούπερ χρονιά, αλλά είχε τις περήφανες στιγμές της όπως και τις ντροπιαστικές!!!!
Υ.Γ. Πάρτε το χαμπάρι παιδιά ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό, αν δεν υπάρχει μαλλί τσαρές δεν γίνεται...
Όχι ότι ήταν καμιά σούπερ ντούπερ χρονιά, αλλά είχε τις περήφανες στιγμές της όπως και τις ντροπιαστικές!!!!
Υ.Γ. Πάρτε το χαμπάρι παιδιά ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό, αν δεν υπάρχει μαλλί τσαρές δεν γίνεται...