Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ λέω να τους αφήσουν να κάνουν ντου (με το νου τους) στον Σαββίδη! Το πολύ πολύ να φάνε καμιά φάπα από κανένα μπράβο του και να ηρεμήσουν! Αλλά η αχαριστία και η μαλάκυνση εγκεφάλου έχει πιάσει ταβάνι στον ΠΑΟΚ...
Εχουμε υπερεκτιμησει τον ΠΑΟΚ, ειδικα σε περιπτωσεις παικτων. Σκληρο αλλα αληθινο.proedros έγραψε:Ήρθε η γριά και σου πήρε το διπλό για πλάκα...ούτε καν δυσκολεύτηκε να το κρατήσει...Κάποιος στο forum των μεταγραφών είχε πει πως από τον ΠΑΟΚ λείπει ένας πάικτης σαν τον Λεοζίνιο...Και όλοι πέσανε να τον φάνε..Σήμερα έδειξε πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο...Ανέτοιμος με 2-3 προπονήσεις χωρίς ρυθμό με 100.000-150.000 ετήσιο συμβόλαιο έκανε αυτό για το οποίο ήρθε...2-3 κάθετες, 1 γκολ, κλεψίματα και λίγο πίεση μπροστά...Τίποτα άλλο...Και εμείς βολοδέρνουμε να βρούμε το δεκάρι του 1.000.000...Μας χαλούσε ο Κλέιτον...των 12 γκολ και των 7 ασίστ πέρσι...
-
Οτι θέση και να πάρει ο ΠΑΟΚ, εγω προσωπικά δεν μπορώ να βρισω κανέναν που ειναι στον οργανισμο του ΠΑΟΚ ειλικρινά μαύρη νύχτα για πολλούς λόγους. Εκτός απο τους τραυματίες εχουμε και μια μικρη ομάδα σε ηλικία ,θέλει υπομονη. Λαθη εχουν γίνει θα διορθωθούν,προσωπικά ειμαι σιγουρος. Πιστεύω στο πλάνο.
Ο Μακ μπροστα ειναι όλη η ομάδα.
Υ.Γ Δυστηχώς η μιζέρια θα βγάλει χρήμα και σημερα το βράδυ.
Ο Μακ μπροστα ειναι όλη η ομάδα.
Υ.Γ Δυστηχώς η μιζέρια θα βγάλει χρήμα και σημερα το βράδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Κυρ 14 Φεβ 2016, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νταξ, εγω θεωρω οτι σε ελαχιστα γηπεδα στην ευρωπη δινεται αυτο οφσαιτ..desperando έγραψε:Δεν υπαρχει 5% απο τη στιγμη που παει να κατεβασει την μπαλα και απλα δεν την βρισκει για 5 ποντους.simba έγραψε:Ελα ρε ντεσπε, τι οφσαιτ, 5% συμμετοχη στη φαση εχει ο Μπερμπα..
Πουθενα δεν ακυρωνεται αυτο το γκολ..
Ξεκαθαρα συμμετέχει ενεργα στην φαση.
Δεν χρειάζεται να κανουμε σαν τους γαυρους
Απο την στιγμη κι ολας που σ αυτο το παιχνιδι μπορουμε να βρουμε τουλαχιστον 10-15 φασεις οπου αδικηθηκαμε
Και φυσικα δεν υπαρχει κανενα πεναλτι του μυστα
Τεσπα, μακαρι να ηταν το μειζον θεμα αυτο, που εγινε στο 60'..
Το θεμα κατ'εμε ειναι το πως εγινε τοσο εκρυθμη η κατασταση και πως γιγαντωθηκε το αγχος απ'την αναιτια αλλαγη συστηματος..
Δεν παιξαμε 3-5-2 στο καραιταβλι πχ και σημερα, σε must win παιχνιδι το επιλεγουμε και βραχυκυκλωνουμε αναιτια, με αποτελεσμα να προστιθεται παραπανω πιεση κ αγχος στην ομαδα απ'την ανυπαρκτη αναπτυξη..
(Μειον ενας παίκτης στην αναπτυξη τη στιγμη που θες παραπανω παικτες σε επιθεση λογω ελλειψης προσωπικης ενεργειας, ανύπαρκτες πλευρες με κιτσιου-λεοβατς να εχουν παλι να αντιμετωπισουν μονιμα 2 αντιπαλους και λογω των 3 πισω η γριούλα απ'το 15 μεχρι το 40 εβρισκε ευκολα τον τροπο να φτασει στην περιοχή μας..Μολις 10λεπτα τους πηρε να μας βραχυκυκλωσουν και να φτασουν το αγχος στα κοκκινα..)
Ξερω, ξερω, εστω κ ετσι, μπορουσαμε με χαλια παιχνιδι και οντας πληρως ακινδυνοι να κανουμε το 1-0, αλλα το ποδοσφαιρο δε μπορει να εχει συνεχεια αυτη την αναγνωση.. Ειδικα οταν σε τετοιο παιχνιδι επιλεγεις να κανεις τετοια αλλαγη που εμπρακτα εχει αποδειξει οτι βραχυκυκλωνει την ομαδα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 14 Φεβ 2016, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Odi έγραψε:Παίδες αυτό που κάνετε μερικοί,να κατηγορείτε μόνο την κερκίδα δεν είναι σωστό.
Τα συνθήματα για Σαββίδη ήταν λάθος και το κράξιμο να είναι σε κόσμια πλαίσια,αλλά το να κατηγορείτε την κερκίδα για την αστεία εικόνα της ομάδας και να θάβετε κάτω από αυτό όλες τις παθογένειες της είναι αρρωστο.
Ετσι ειναι,ο Σαββιδης θελουμε δεν θελουμε,με την αποπληρωμη χρεων εγινε ο μεγαλυτερος ευεργετης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια.
Η κερκιδα φταει για τα συνθηματα κατα Σαββιδη και μονο,οχι για τα συνθηματα κατα του εκτρωματος στο γηπεδο.Δικαιως φωναζουν για την απαραδεκτη εικονα της ομαδας και καλα κανουν κιολας,διοτι αν υπηρχε μονο χειροκροτημα,οι παικτες θα ταν χειροτεροι απο δημοσιους υπαλληλους
Το σημερινο αποτελεσμα ηταν φυσικο επακολουθο του τροπου που λειτουργει η παε και οκ ναι δεν εχω βρισει ποτε στο γηπεδο,θεωρω και εγω πως η οποια κριτικη,η οποια γκρινια,η οποια μιρλα οπως λετε πρεπει να γινεται εκτος αυτου αλλα αληθεια,χωρις να εχω ηχο στην παρακολουθηση καθως το εβλεπα κλεφτα στην δουλεια,αν τα συνθηματα στραφηκαν κατα της παε και οχι κατα του Σαββιδη προσωπηκα,αληθεια ποσο αδικο εχουν? Ειναι η δεν ειναι ενα μπουρδελο η παε?Χασαμε η δεν χασαμε μια μεταγραφικη περιοδο γιατι καποια στιγμη του καβλωσε του Ιβαν να βαλει τον Βεζυρτζη στην παε και αυτος τα εκανε πουτανα?Αληθεια πιστευει κανεις οτι ο Μιχελς ηρθε ως υπευθυνος διεθνων σχεσεων?Ελυσε η παε ολα τα αλλα της προβληματα και της ελειπε αυτο?Ο καημενος ο Τουντορ οσο απειρος και αν ειναι οσο λιγος αν θελουν καποιοι ως προπονητης απο τον ιουλιο φωναζε για ενισχυση και ποιοτητα και αυτοι που και καλα τον στηριξαν πριν λιγο καιρο τον εγραψαν στα παπακια τους.Το σημερινο αποτελεσμα οπως και πολλα αλλα μεσα στη χρονια ηταν αποτελεσμα ΚΑΙ αυτου του γραψιματος.Αποτελεσμα των μεγαλων κενων σε συκεκριμενες θεσεις.Αν δεν τα βρει ο Σαββιδης πανω απο ολα με τον εαυτο του να διαλεξει ενα πλανο και να το στηριξει μεχρι τελους,τιποτα δεν θα αλλαξει και θα καταληξουμε σε αυτο που ειπε νωριτερα ο μπανε,ενα αδιεξοδο ειτε συμμετεχει σε αυτο,ειτε οχι.
Σωστός ο Τζος
Σαββιδης ευχή και καταρα θα το ξαναπω
Σαββιδης ευχή και καταρα θα το ξαναπω
Μας κάνουν πλάκα και οι αλλοθρησκοι διώξτε τον Σαββίδη ΠΑΟΚΙΑ κοντά ειστε και θα δείτε κλάμα μετά έτσι λένε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Omar316 έγραψε:Εχουμε υπερεκτιμησει τον ΠΑΟΚ, ειδικα σε περιπτωσεις παικτων. Σκληρο αλλα αληθινο.proedros έγραψε:Ήρθε η γριά και σου πήρε το διπλό για πλάκα...ούτε καν δυσκολεύτηκε να το κρατήσει...Κάποιος στο forum των μεταγραφών είχε πει πως από τον ΠΑΟΚ λείπει ένας πάικτης σαν τον Λεοζίνιο...Και όλοι πέσανε να τον φάνε..Σήμερα έδειξε πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο...Ανέτοιμος με 2-3 προπονήσεις χωρίς ρυθμό με 100.000-150.000 ετήσιο συμβόλαιο έκανε αυτό για το οποίο ήρθε...2-3 κάθετες, 1 γκολ, κλεψίματα και λίγο πίεση μπροστά...Τίποτα άλλο...Και εμείς βολοδέρνουμε να βρούμε το δεκάρι του 1.000.000...Μας χαλούσε ο Κλέιτον...των 12 γκολ και των 7 ασίστ πέρσι...
Το προβλημα με τον ΠΑΟΚ ειναι οτι απτην εποχη Σαββιδη και μετα,παντα χρυσοπληρωναμε παικτες...για να μην πω και απτην εποχη Ζαγορακη.
Διοτι σου λεει οτι αν εισαι ο Κλειτον στην Ξανθη παιρνεις 200 χιλιαρικα,αν εισαι ο Κλειτον στον ΠΑΟΚ πας 500.000.Δεν ξερω αν ειναι μαγκια των μανατζαρεων η αδυναμια των δοιηκουντων,ωστοσο αυτο ειναι η σκληρη αληθεια.Οποτε οπως σωστα λες και για να ειμαστε πιο ακριβεις,εχουμε υπερεκτημισει τις δυνατοτητες των παικτων σε σχεση με τις απολαβες τους.
ο ιδιος αιτος που στην ουσια ειχε αφησει την ομαδα με ενα φορ μεχρι να καυ...σει ο ιβαν και να φερει τον μπερμπατοφ τον σεπτεμβριο...o ιδιος αιτος που σχεδιασε μια ομαδα με διακοσια αμυντικα χαφ και ενα δεκαρι.... μετα περιμενουμε να δεσει και να στρωσει η ομαδα να παιξει μπαλα....xpan έγραψε:Να ρωτήσω κάτι;Ποιος "αητός" αποφάσισε να αφήσει την ομάδα με 2 σέντερ φορ να βγάλει 60 ματς μέσα στην χρονιά και έδωσε δανεικό τον Κουλούρη;Ποιος θα παίξει τώρα μπροστά στο επόμενο ματς;Είναι σχεδιασμός σοβαρής ομάδας αυτός;Ξέρει κανένας να μου απαντήσει;
- theodorsalonika
εγω εχω να μιλησω πολυ καιρο ..γιατι εκραζα και τοτε που κερδισαμε τον βαζελο 3-1 με την εικονα που ειχα δει και πολυ θα με λεγατε εμπαθη και στημενο...
επανερχομαι σημερα και λεω μονο αυτο και τιποτα αλλο..
οταν δεν υπαρχει γενικος αρχηγος,οταν δεν γινετε ελεγχος στους παικτες και οι μισοι ειναι για καφε στην παραλια και καπνιζουν μισο πακετο με τον καφε,και οι νεαροι μας πανε μαρκιζ και γινονται τυφλα...τοτε τι περιμενεις απο εναν απειρο προπονητη?να τους βαλει σε ταξη?
ειμαστε αστειοι σε ολα τα επιπεδα...και μου λετε γιατι βριζανε οι οπαδοι μας που εχουν φαει παπα 30 χρονια?
δηλαδη ελατε στο γηπεδο καθε κυριακη να δειτε αρρωστια?η δεν το βλεπετε?οταν νοσει η ομαδα νοσει και ο κοσμος της...δικαιολογω μονο τους οπαδους μας και τιποτα αλλο...εχω αγανακτησει σημερα...ειπα να μην μιλαω να μην μιλαω αλλα ρε παιδια δεν γινετε αλλο...εσκασα σημερα......απο τις γριες ρε?απο τις γριες?

επανερχομαι σημερα και λεω μονο αυτο και τιποτα αλλο..
οταν δεν υπαρχει γενικος αρχηγος,οταν δεν γινετε ελεγχος στους παικτες και οι μισοι ειναι για καφε στην παραλια και καπνιζουν μισο πακετο με τον καφε,και οι νεαροι μας πανε μαρκιζ και γινονται τυφλα...τοτε τι περιμενεις απο εναν απειρο προπονητη?να τους βαλει σε ταξη?
ειμαστε αστειοι σε ολα τα επιπεδα...και μου λετε γιατι βριζανε οι οπαδοι μας που εχουν φαει παπα 30 χρονια?
δηλαδη ελατε στο γηπεδο καθε κυριακη να δειτε αρρωστια?η δεν το βλεπετε?οταν νοσει η ομαδα νοσει και ο κοσμος της...δικαιολογω μονο τους οπαδους μας και τιποτα αλλο...εχω αγανακτησει σημερα...ειπα να μην μιλαω να μην μιλαω αλλα ρε παιδια δεν γινετε αλλο...εσκασα σημερα......απο τις γριες ρε?απο τις γριες?

ΣΑΒΒΙΔΗ Π@ΥΣΤΑΡΑ εε;;ναι; ΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜ************?? ..πωπω ένας λαος παλικαρος...Παλικαρος με Π ΚΕΦΑΛΑΙΟ!! Καθιστε να τα χαιδευετε και να τα ακουτε επειδή...ξερουμε ξερουμε...κανανε παλι χιλιόμετρα τα...αδερφια!!
Στα @@ ΜΑΣ!! αφήστε τη την ομαδα να παιζει μονη της..καλυτερα θα είναι
θα πω κι άλλα...κλείνω εδώ...
για το παιχνίδι τι να πεις...δεν μας πάει τιποτα φέτος...ΤΙΠΟΤΑ όμως....
Επεξεργάστηκε.
Roman
Στα @@ ΜΑΣ!! αφήστε τη την ομαδα να παιζει μονη της..καλυτερα θα είναι
θα πω κι άλλα...κλείνω εδώ...
για το παιχνίδι τι να πεις...δεν μας πάει τιποτα φέτος...ΤΙΠΟΤΑ όμως....
Επεξεργάστηκε.
Roman
- hasio_john
Οι γυναίκες του Χάντμπολ παίζει να έπαιρναν καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα...
Κι όλα αυτά γιατί ένα μουνοπ@νο αποφάσισε να μας ακυρώσει ένα κανονικό γκολ, με το έτσι -θέλω....
Ντροπή σε όσους έβριζαν την ομάδα όταν όλα ήταν ανοιχτά ακόμη.Ούτε εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας....
Κι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή σε όσους χειροκρότησαν τις βρωμόγριες.
Τελικά , μας αξίζει αυτή η ομάδα....κι αυτή η διοίκηση κι όλα....
Και τώρα κάντε τα ταναπού όλα ξανά.
Ντροπή σε όσους έβριζαν την ομάδα όταν όλα ήταν ανοιχτά ακόμη.Ούτε εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας....
Κι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή σε όσους χειροκρότησαν τις βρωμόγριες.
Τελικά , μας αξίζει αυτή η ομάδα....κι αυτή η διοίκηση κι όλα....
Και τώρα κάντε τα ταναπού όλα ξανά.
-
Του Αλαφουζου τα μέσα μας γλεντάνε sdna κτλ,εχει φύγει ο Αρνεσεν ,ο Τουντορ ,ο Ιβαν και όλα ,μπορείτε να την διαλύσετε την ομάδα σήμερα.