Απόλλων Σμύρνης- Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 27/03, 19:30, NS1
- sakis_the_fraud
Re: Απόλλων Σμύρνης- Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 27/03, 19:30, NS1
ΧΟΥΣΕΝ πανε σπιτι σου. Ακομα και ο κοντος ενα απο ολα αυτα θα το ειχε βαλει.
ΓΧ δεν ξερω τι παιζει με τον γεωργιαδη, αλλα αυτο το παιδακι δεν κανει ουτε για την δευτερη ομαδα.
με Χ με τους 2 που υποβιβαζονται δεν εκανε κανενας πρωταθλητισμο.
ΓΧ δεν ξερω τι παιζει με τον γεωργιαδη, αλλα αυτο το παιδακι δεν κανει ουτε για την δευτερη ομαδα.
με Χ με τους 2 που υποβιβαζονται δεν εκανε κανενας πρωταθλητισμο.
- Sick Bastard
rouki έγραψε:Ρε βγάζεις Στοχ και Νάττσκο, για να βάλεις τους πρώην;
Ρε Γεωργιάδη, τι εφιάλτη είδες στον ύπνο σου;

+++++ Σωστος καταραμενε!
Παικτακια της σειρας καποιοι που πατησαν χορταρι σημερα!Αμεση αποδεσμευση η προταση μου!Ρε Γ.Χ. μου βγαζεις Στοχ,Νατχο??Ρε πας καλα??

Παικτακια της σειρας καποιοι που πατησαν χορταρι σημερα!Αμεση αποδεσμευση η προταση μου!Ρε Γ.Χ. μου βγαζεις Στοχ,Νατχο??Ρε πας καλα??
- trel@menos
νταξει ας το παρουμε λιγο στην πλακα το σημερινο αλλιως μας βλεπω να μας χαζευουμε ομαδικως.
αυτα δεν γινονται. νομιζα ειχαμε εξαντλησει τους τροπους του πως να μην κερδιζεις ενα ματς στην τριπολη και τον εργοτελη αλλα σημερα το τερματισαμε.
αυτα που χασαμε ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. αν στη θεση του χουσεν ηταν κανας σαλπι θα τον ειχαμε σταυρωσει εξω απ το γηπεδο.
τι να πω δεν ξερω. καταφεραμε να μην νικησουμε σε 2 παιχνιδια μια ομαδα που ειναι χαλαρα πιο αμπαλη κι απ τον ρουλη. μοναδικο πλανο αναπτυξης ενενηντα λεπτα η γιομα και τα πλαγια. αν ειναι δυνατον.
αυτα δεν γινονται. νομιζα ειχαμε εξαντλησει τους τροπους του πως να μην κερδιζεις ενα ματς στην τριπολη και τον εργοτελη αλλα σημερα το τερματισαμε.
αυτα που χασαμε ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. αν στη θεση του χουσεν ηταν κανας σαλπι θα τον ειχαμε σταυρωσει εξω απ το γηπεδο.
τι να πω δεν ξερω. καταφεραμε να μην νικησουμε σε 2 παιχνιδια μια ομαδα που ειναι χαλαρα πιο αμπαλη κι απ τον ρουλη. μοναδικο πλανο αναπτυξης ενενηντα λεπτα η γιομα και τα πλαγια. αν ειναι δυνατον.
βγαζεις χουσεν και βαζεις σαλπι.... τοσο απλα
- Aureliano Buendia
Το τσιμπήσαμε και το πονταλάκι σήμερα.
Μόνοι 2οι, μην έχουμε και παράπονο.
Όχι, για να μην κατηγορούμεθα πως δεν έχουμε να πούμε οτιδήποτε θετικό για κανέναν
Κι αν δεν ήταν το φόρουμ, θα παίρναμε τη νίκη. Εμείς στερήσαμε 2 πολύτιμους πόντους από την ομάδα.
Ευτυχώς, η inspiring ομιλία του ΓΧ στα αποδυτήρια κράτησε τα μπόσικα.
Μίλησε σαν τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ και το σκορ δεν πήγε στο 6-3.
Μόνοι 2οι, μην έχουμε και παράπονο.
Όχι, για να μην κατηγορούμεθα πως δεν έχουμε να πούμε οτιδήποτε θετικό για κανέναν

Κι αν δεν ήταν το φόρουμ, θα παίρναμε τη νίκη. Εμείς στερήσαμε 2 πολύτιμους πόντους από την ομάδα.
Ευτυχώς, η inspiring ομιλία του ΓΧ στα αποδυτήρια κράτησε τα μπόσικα.
Μίλησε σαν τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ και το σκορ δεν πήγε στο 6-3.
Πλάκα πλάκα ο Χάσεν σήμερα μπορούσε να βάλει τις βάσεις και για πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Άλλο ένα τέτοιο παιχνίδι χρειαζόταν.
Περισσότερη κριτική δεν έχει νόημα.

Περισσότερη κριτική δεν έχει νόημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 27 Μαρ 2014, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Παιδιά ... ΗΡΕΜΙΑ!! Μην λέτε βαριές κουβέντες για τον Γεωργιάδη! Ντροπή να μιλάμε έτσι για ένα δικό μας παιδί ΠΑΟΚτσάκι! ΔΕΝ το ζήτησε αυτός να είναι προπονητής, αλλά οι συγκυρίες!
Τις αλλαγές τις έκανε αργά και δε νομίζω να έπαιξαν αυτές ρόλο για την ήττα! Η ΑΣΤΟΧΙΑ έφταιξε και η γκαντεμιά!
Αντί για 0-5 , πήγαμε 3-3 .... , τι να πει κανείς!! Για μένα σήμερα, 2 έφταιγαν για το αποτέλεσμα, ο Κάτσε και ο Χούσεν!!
Τις αλλαγές τις έκανε αργά και δε νομίζω να έπαιξαν αυτές ρόλο για την ήττα! Η ΑΣΤΟΧΙΑ έφταιξε και η γκαντεμιά!
Αντί για 0-5 , πήγαμε 3-3 .... , τι να πει κανείς!! Για μένα σήμερα, 2 έφταιγαν για το αποτέλεσμα, ο Κάτσε και ο Χούσεν!!
Ο Κουλουρης στη θεση του χουσεν θα εκανε χατ τρικ.
Απαραδεκτος, ουτε αποστολη πλεον, προπονησεις με την Κ 11.
Απαραδεκτος, ουτε αποστολη πλεον, προπονησεις με την Κ 11.
Πρέπει να το πάρουμε στην πλάκα γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για σοβαρή συζήτηση για αυτό το παιχνίδι.
hulk4teo έγραψε:+++++ Σωστος καταραμενε!![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι ποιους βγαζει αλλα ποιους βαζει.γχ-σπυρο-κατσικας-χουσεν ουτε για προπονηση!γχ ο κιτσιου γιατι παγκο?!φυγεεεεεεεεεεεε
- Μπαρκαρούτσος
hasio_john έγραψε:Παιδιά ... ΗΡΕΜΙΑ!! Μην λέτε βαριές κουβέντες για τον Γεωργιάδη! Ντροπή να μιλάμε έτσι για ένα δικό μας παιδί ΠΑΟΚτσάκι! ΔΕΝ το ζήτησε αυτός να είναι προπονητής, αλλά οι συγκυρίες!
Και ο 14 δικό μας παιδί είναι.