Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10

Δημοσίευση από fuzztone »

gash04 έγραψε:Και αν έχει υποτροπιασμό ο παίχτης φταίει πάντα κάποιος?
Όχι δεν φταίει πάντα κάποιος ή κάτι. Ωστόσο, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Από τα δεδομένα που βλέπουμε όλοι μας είναι φανερό ότι κάτι δεν πήγε καλά φέτος ή και εξακολουθεί να μην πηγαίνει καλά. Είχε επισημανθεί από το καλοκαίρι αν και τότε πολλοί είχαν επιφυλάξεις.

Προσωπικά ελπίζω η διοίκηση να προβληματιστεί και να αναζητήσει σοβαρά τα αίτια αυτής της ιστορίας. Μιλάμε για παίκτες περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω τι φταίει, είναι δουλειά της διοίκησης. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά να δε θα καταφύγει στην εύκολη δικαιολογία της "ατυχίας"...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και όμως fuzztone επειδή όλους μας απασχολεί το φαινόμενο στο τόπικ που έχω ανοίξει αν δεις ποιο πάνω στην προηγούμενη σελίδα ο Γίγης το ρίχνει στην ατυχία.

Να υπενθυμίσω ότι σαν γιατρός είναι πολλά χρόνια στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ΕΤ3 είπε μόλις τώρα ότι ο Lucio θα μείνει άλλες δύο εβδομάδες εκτός και θα λείψει από τα επόμενα 4 (!) παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Εννοεί ΠΑΟ, Ξάνθη, ΟΦΗ και Πανθρακικό;
Α, ρε Σάκη, όλοι για σένα δουλεύουν!
ΥΓ: Καμμία αναφορά στον Βίκτωρα (αν θα παίξει την Κυριακή, ή όχι).
kos

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Και όμως fuzztone επειδή όλους μας απασχολεί το φαινόμενο στο τόπικ που έχω ανοίξει αν δεις ποιο πάνω στην προηγούμενη σελίδα ο Γίγης το ρίχνει στην ατυχία.

Να υπενθυμίσω ότι σαν γιατρός είναι πολλά χρόνια στην ομάδα.
δηλαδη περιμενες να το ριξει καπου αλλου? εχεις ακουσει ποτε στα παγκοσμια χρονικα γιατρος να αναλαμβανει ευθυνη για τραυματισμους αθλητων, για λανθασμενη διαγνωση και λανθασμενη θεραπευτικη αγωγη?

δεν λεω οτι φταει γιατι δεν ειμαι ουτε γιατρος, ουτε αθλητης. λεω οτι ακριβως λεει και ο fuzztone.
"η διοίκηση να προβληματιστεί και να αναζητήσει σοβαρά τα αίτια αυτής της ιστορίας"
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Να μην μιλήσω για τους άλλους αλλά η περίπτωση Φιλομένο μόνο ατυχία δεν είναι...για ένα παίκτη που ένα μήνα κάνει θεραπεία και με την πρώτη προπόνηση ξανατραυματίζεται μόνο την ατυχία δεν μπορείς να επικαλεστείς.
Για τον Μούσλι τι να πω...έφυγε 7-10 μέρες ήταν εκτός αποστολής απ΄την εθνική του και αυτός έμεινε στην Βοσνία...προφανώς προτίμησε να κάνει τις διακοπούλες του....η ατυχία έφταιγε??
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ολα στην ατυχια μας τα ριχνουμε και οτι ξεκινήσαμε νωρίς.... και αλλες ομαδες ξεκινισαν νωρίς αλλα δεν βλεπω τέτοια πράγματα...

δεν ξερω ποιος φταίει αλλα κάποιος απο το τεχνικο τιμ....δεν γίνετε να ειναι μονο ατυχια πως να το κανουμε.
οι παικτες και η κακή ζωη τους? ο γυμναστής? η προπόνηση? δεν ξερω αλλα πλεον δεν το βλεπω σαν τυχη.
Αν ειναι δυνατών δηλαδή ειναι να κλαις και να γελας με το χαλι μας.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αν θελαμε να ειχαμε περισσοτερο χρονο για προετοιμασια, ας νικουσαμε το ''αεκακι'' μεσα στην Τουμπα στα πλει οφ -με 9 παιχτες- ...Θα βγαιναμε δευτεροι στα πλει οφ (στην θεση της αεκ) και θα ξεκινούσαμε κατευθειαν στο τελευταιο γυρο (2 βδομαδες μετα αν δεν κανω λαθος).

Αλλα τι λεω; Φυσικα η ομαδα δεν ξερει να επιτιθεται, αρα δεν μου κανει εντυπωση το οτι βγηκαμε τεταρτοι...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

έτσι είναι παιδιά, θα συμφωνήσω μαζί σας. σίγουρα γίνανε κάποιες λάθος εκτιμήσεις στο φετινό σχεδιασμό της ομάδας και στη προετοιμασία. για μένα αυτή η χρονια θα είναι μια ακόμη μεταβατική, αλλα με τη μεγάλη διαφορα ότι έχουμε ήδη αλλάξει επίπεδο. πιστεύω ότι στη διάρκεια της χρονιας (το δεκέμβρη) τα λάθη θα διορθωθούν όσο γίνεται και μετά το τέλος της, θα χαράξομε νέα πορεία. όπως είναι τα πράγματα, αν βγούμε και πάλι ευρώπη, καλά θα είμαστε! Το καλοκαίρι γκρινιάξαμε πολλοί από εμάς, γιατί βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τώρα είναι ώρα να στηρίξουμε όλους μέσα και γύρω από τη ομάδα και να αρχίσουμε (ή μάλλον να συνεχίσουμε) να δουλεύουμε για το μέλλον. Το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ, είμαι πεπεισμένος γι αυτό...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Η μεταβατική χρονιά
Της μεταβατικής χρονιάς..
Ω μεταβατική χρονιά...
Οι μεταβατικές χρονιές...
Των μεταβατικών χρονιών...
Ω μεταβατικές χρονιές...

Κουράστηκα βρε Θέμη μου....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δε βαριέσαι βρε Ντίμι, τί είναι όλη η ζωή? μια μεταβατική περίοδος δεν είναι? Γι αυτό άλλωστε όλι οι άνθρωποι στη γη ΠΑΟΚ είναι... απλά ορισμένοι απ αυτούς δεν το ξέρουν. :opaokara:

Χωρίς πλάκα πάντως, αυτό που λες νομίζω αισθανόμαστε όλοι αλλά δεν το λέμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο ρε thrix! Το είπες ολόσωστα: Η ζωή αυτή είναι μια μεταβατικη περίοδος!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μέχρι την μετάβαση μας εις άλλον κόσμο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Aυτό διέλαθε της προσοχής μου. Δίκιο έχετε.... 8-)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Μητσαρα την εκατσες τη βαρκα.

Ο Κωστας θα κανει χρηση του βιντεο και θα φας αποβολη απο τα ποδοσφαιρικα θεματα και λοιπες αθλοπαιδιες( :redcard: )* μεχρι να εχουμε πληρη ομαδα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Περα απο την πλακα ομως , εγω τουλαχιστον δεν μπορω να εξηγησω για πιο λογο εχουμε ολους αυτους τους τραυματισμους.Ουτε γιατρος ειμαι , ουτε φυσιοθεραπευτης.Αλλα υπενθυμιζω πως και οι υπολοιπες ομαδες εχουν προβληματα.Ο γαυρος εχει μεινει κι αυτος με ενα επιθετικο οπως κι εμεις , ο βαζελος και η ΑΕΚ εχουν κι αυτοι τα προβληματα τους (π.χ.Χουανπαλταν....αν δεν κανω λαθος κι ο Λεοναρντο μολις επανηλθε απο τραυματισμο στο ματς με τον Ανθρακικο)

Ρε μηπως μας ματιασανε?????

Για κατσε να δω.....Τρεις στο λαδι , τρεις στο ξυδι , τρεις και στου παπα τ' @ρχ#δ# :o (χασμουρητο ειν' αυτο)
Τρεις στο λαδι , τρεις στο ξυδι , τρεις και στου παπα τ' @ρχ#δ# :o :o
Τρεις στο λαδι , τρεις στο ξυδι , τρεις και στου παπα τ' @ρχ#δ# :o :o :o
Τρεις στο λαδι , τρεις στο ξυδι , τρεις και στου παπα τ' @ρχ#δ# :o :o :o :o

Πω πωωωω...αυτο δεν ειναι ματι , ειναι καρφι (που ελεγε και η Βασιλειαδου) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ πάντως βλέπω πως, εξαιρουμένου τον Μπιζέρα (που το φλουρί του έπεσε..) με το σκουλήκι θα είμαστε.. πλήρεις!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”