Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pegasus1589 έγραψε:Δεν πατάει περιοχή και όταν πατάει πέφτει
Όταν συνηθίσει την ομάδα, θα βγάζει και πάσες πιστεύω. Αλλά πρέπει να κόψει τις βουτιές. Εκτός από την κίτρινη, είναι καφρίλα να παίρνεις έτσι πέναλτι.
Πάντως δεν τον πήραμε για να μπάινει περιοχή, να οργανώνει ή οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με οργάνωση, αλλά παρόλαυτα έδειξε πως προσπαθεί.
Αρκετά καλός αν και στο γκολ φέρει (και) αυτός ευθύνη. Πάντως χωρίς προετοιμασία με την ομάδα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, ενώ δείχνει να δένει άψογα με τον Πάμπλο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι κι ακόμα καλύτερα!!
Δυστυχώς παίζει στο κέντρο του γηπέδου (πιο κέντρο δε γίνεται) και αναγκαστικά έχει επαφή με όλους τους παίχτες. Λέω δυστυχώς γιατί λείπει ακόμη το αναγκαίο δέσιμο (το λάθος του στο οφσάιντ, η βουτιά στην περιοχή όταν δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα, κάτι ασυνεννοησίες με τον Αρχηγό στο δεξί άκρο κ.α.).
Αν ο Βιτόλο ήταν ακραίος και είχε να κάνει μόνο με 1 ή 2 συμπαίχτες, θα είχαμε τρελαθεί σήμερα.
Και εις ανώτερα
Ποιος Γιουσειν Μπολτ και μλκιες.Το ατομο σε κλασματα του δευτερολεπτου βρισκεται οπου χρειαζεται.Απιστευτο τρεξιμο,μεγαλη αντοχη,δυνατος.Υστερει σε τεχνικη αλλα δεν τον πηραμε γι αυτο.Αυτος να κοβει και ο Γκαρσια να ραβει
Χωρίς προετοιμασία,χωρίς να γνωρίζει τη φιλοσοφία της ομάδας,χωρίς τέλεια φυσική κατάσταση κλπ κλπ και ο Βιτόλο ήδη ψιλοοργιάζει..
Το πάθος το πείσμα,η αποτελεσματικότητα του και η σιγουριά που μου βγάζει ο Vitolo μέχρι τώρα δεν μου την βγάζει κανένας άλλος.Δεν ξέρω αν η απόδοση του μείνει σταθερή μέχρι τέλους αλλά προς το παρόν εξελίσσεται σε μεγάλο πουλέν..
Σήμερα κράτησε μόνος του όλο το κέντρο, συνέχισε να παλεύει σαν σκυλί μέχρι το τέλος και δεν μάσησε ούτε από κλωτσιές, ούτε από μπουνιές των Ολλανδών..Την ματώνει τη φανέλα, και δικαιολογεί μέχρι και την τελευταία ώρα αναμονής της έλευσης του..
ΦΟβερος...επαιξε σαν σκυλι, μεχρι και 2 τακλιν εκανε σε μια φαση στον ιδιο χρονο...Φανηκε γιατι τον περιμενε 1,5 μηνα...Και να φανταστειτε ΔΕΝ εκανε προετοιμασια..Μπραβο του...