6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- Maximus
Re: Victor Vitolo
Ε μα τον ειχατε φαει εκεινες τις μερες!
''Καθυστερει επιτηδες γιατι θελει να γλιτωσει χρονο...'' , '' θέλει να αποφυγει την προετοιμασια'' , ''φυγοπονος'' , ''τεμπελης''...
Οριστε...μια χαρα ειναι το παιδι!
''Καθυστερει επιτηδες γιατι θελει να γλιτωσει χρονο...'' , '' θέλει να αποφυγει την προετοιμασια'' , ''φυγοπονος'' , ''τεμπελης''...
Οριστε...μια χαρα ειναι το παιδι!
ξαναρωταω: εχεις κανα φιλαρακι σου να τον φερεις στην ομαδα για μπροστα και να παιζει οπως και εσυ????diniko80 έγραψε:εχεις κανα φιλο σου για μπροστα???
ΥΓ στη περιοχη πανω απο τις ασπρες γραμμες δεν εχει πλεξιγκλας.....μπορεις να μπεις την επομενη φορα
- PAOK_NORTH_ARMY
Δε ξέρω αν ειπώθηκε. Έβλεπα βιντεοστιγμές του ΠΑΟΚ και μαντέψτε ποιος έχασε το πέναλτι μετά τον Σορλέν στο ματς κυπέλλου με τα σκουλήκια..
Α ρε Βιτόλο ΠΑΟΚτσάκι είσαι ρε.
Α ρε Βιτόλο ΠΑΟΚτσάκι είσαι ρε.
- sarkofagoktinos
Κάτι διαβασα για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου..
Μπορεί κάποιος να κάνει μια μετάφραση??
Αν είναι πρώτου βαθμού μια εβδομάδα περίπου, αν είναι δυτέρου 21 μέρες και αν είναι τρίτου πάνω από μήνα...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Κάτι διαβασα για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου..
- Pegasus1589
Κάθε εμπόδιο σε καλό.
Εγώ πάντως δεν το πιστεύω. Γ@μώ το χαμένο χρόνο προετοιμασίας. Αυτός, σε αντίθεση με τους άλλους που έκατσαν πολύ λίγο, έκατσε πάρα πολύ... Έχουμε Γκαρσία όμως. Ευτυχώς που οι στραβόστομοι δε δικαιώθηκαν.
Εγώ πάντως δεν το πιστεύω. Γ@μώ το χαμένο χρόνο προετοιμασίας. Αυτός, σε αντίθεση με τους άλλους που έκατσαν πολύ λίγο, έκατσε πάρα πολύ... Έχουμε Γκαρσία όμως. Ευτυχώς που οι στραβόστομοι δε δικαιώθηκαν.
- navigator11
μαλιστα,οξω κι αυτος με ολυμπιακο.ποτε θα δουμε ενδεκαδα επιλογης του προπονητη κι οχι κατα συνθηκη?θα φτασουμε σε σημειο οι 11-12 μετεγγραφες που καναμε να αποδειχθουν ανεπαρκεις οχι πλεον για προσδωση βαθους στον παγκο,αλλα για συμπληρωση της βασικης ενδεκαδας.να δουμε μεχρι που θα φτασει αυτη η βαλιτσα...
και μετα την επιστροφη των τραυματιων υπαρχει και το ζητημα της λογικης ανετοιμοτητας ελλειψει προπονησεων.οποτε επιπροσθετος χρονος ενσωματωσης στην ομαδα και παιζε σαντος "καρπουζα" καθε αγωνιστικη με διαφορετικους παιχτες στις πλεον κομβικες θεσεις!!!!!!!!
και μετα την επιστροφη των τραυματιων υπαρχει και το ζητημα της λογικης ανετοιμοτητας ελλειψει προπονησεων.οποτε επιπροσθετος χρονος ενσωματωσης στην ομαδα και παιζε σαντος "καρπουζα" καθε αγωνιστικη με διαφορετικους παιχτες στις πλεον κομβικες θεσεις!!!!!!!!
τον ειδα στις δηλωσεις πολυ χαλασμενο..ετοιμος να κλαψει ηταν..προφανως νοιωθει οτι εχει παθει κατι πολυ σοβαρο..Κριμα..μακαρι να ειναι κοντα μας συντομα και οχι σε μηνες
Αν είναι ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, τον έχω περάσει τον τραυματισμό και τον ξέρω (απο σκαλάκι όχι μπάλα
).
Εμένα με τυραννούσε ένα 4μηνο. Τώρα με γιατρούς και φυσιοθεραπευτές πάνω από την κεφάλα του, πιστεύω οτι 1,5 μήνα τον έχει μέσα στο νερό.
ΥΓ με γεια το φόρουμ νύφη

Εμένα με τυραννούσε ένα 4μηνο. Τώρα με γιατρούς και φυσιοθεραπευτές πάνω από την κεφάλα του, πιστεύω οτι 1,5 μήνα τον έχει μέσα στο νερό.
ΥΓ με γεια το φόρουμ νύφη