Πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς 1/7/09 18:00
Re: Πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς 1/7/09 18:00
Εγω λεω οτι αυτα ειναι χαζομαρες και θα γινει ταναπου η πολη παλι........αν και ''νικησαμε'' πολλες συλληψεις
Παιδια οτι και να πουμε ειναι λιγο για αυτο τον κοσμο...ειμουν εκει...μεχρι τις 5.50 ειχε απνια..μιλαμε για φοβερη ζεστη...στις 6.01 βρομουσα μπαρουτι απο τους πιρσους αλλα μπερεκετ...ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΝΤΙΜΙ...ΑΡΕ ΝΤΙΜΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΛΑΡΙΓΓΙ ΜΟΥ ΣΕ 25 ΛΕΠΤΑ...
Ο ΚΟΥΤΣΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ...Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ...ΤΟΝ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1.90 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 1.50 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 20000 ΚΟΣΜΟ...

Ο ΚΟΥΤΣΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ...Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ...ΤΟΝ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1.90 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 1.50 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 20000 ΚΟΣΜΟ...

Βασικα στις συμπλοκες πρεπει τα σκουληκια να φαγανε τις φαπες τους παλι γιατι τους σπασαμε τον super πιπα Ευοσμου...αλλα εγιναν πολλες συλληψεις.Ετσι γραφει το gazzetta.
15OOO KAI 2 XILIARIKA ΚΑΙ μεσα εξω καναδιχιλιαρο......γυρνωντας ειδα στη κηφισια καμια εικοσαρια δωδεκαδεκαπενταχρονα δικα μας στο τοιχο κολλημενους απο τσουςμπα......φωτιες πρεπει να παιξαν σε συνδεσμους.........δε παμε καλα παντως ως πολη και ως φαση.....οτι και να γινοταν σημερα οι αριανοι θα ταν κανα διχιλιαρο παραπανω να ξερετε....απο φιλο πολυ αριανο ακουσα 15-17 πιο πολυ απο ματς με ειπε......
απο εμας που ειναι και η ουσια στο διπλο εντυπωσιασε στο ξεκινημα ο παπαζογλου (που ητανε ΠΟΛΥ τρακαρισμενος) ο κουτσια, ο ζλατας και ο σερτζιο πολυ ορεξατος....ο βερος ποιοτικος, ο φωτακης εγκεφαλος, ο φιλομενος εξαιρετικος ειδικα σε δευτερο χρονο στο υψος του πεναλτυ καραδοκουσε, καλοι κανα δυο πιτσιρικαδες, βαρυς ο κρεσιτς, κακος στα κοντρολ και εκτος κλιματος ο αμπου, τραγικο λαθος αραμπατζη αμυνες υποτυπωδεις....ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μη τρως
απο εμας που ειναι και η ουσια στο διπλο εντυπωσιασε στο ξεκινημα ο παπαζογλου (που ητανε ΠΟΛΥ τρακαρισμενος) ο κουτσια, ο ζλατας και ο σερτζιο πολυ ορεξατος....ο βερος ποιοτικος, ο φωτακης εγκεφαλος, ο φιλομενος εξαιρετικος ειδικα σε δευτερο χρονο στο υψος του πεναλτυ καραδοκουσε, καλοι κανα δυο πιτσιρικαδες, βαρυς ο κρεσιτς, κακος στα κοντρολ και εκτος κλιματος ο αμπου, τραγικο λαθος αραμπατζη αμυνες υποτυπωδεις....ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μη τρως
5 συλληψεις νομιζω...ρε παιδια τι ειναι αυτο που ιδα για τα σκουλικια...??
18000 κοσμο...
(8α μας τρελανουν εκει στην παπαναβλακιου)...ρε μηπως επεζαν ημιτελικο champions leugea και δε το πηραμε χαμπαρι...???

18000 κοσμο...

Δυστυχως γι αυτους στο πρωταθλημα πρεπει να δηλωνουν και εισητηρια τοτε θα γελαμε........
.

- navigator11
βλεπω ενα σχετικο ενθουσιασμο στα ποστ των φιλων και αντιλαμβανομαι οτι μολις ξεκινησουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις θα παψει επιτελους και η μουρμουρα ολων των μεμψιμοιρων.η αγωνιστικη απραξια βλαπτει σοβαρα τα μυαλα του παοκτση.καλη αρχη να εχουμε σε μια χρονια που θα φερει τιτλο για την ομαδαρα!!!

- Athanasiadhs
Με εντυπωσίασε ο Παπάζογλου, που έτσι όπως τον είδα με μια καλή προετοιμασία παίζει κατευθείαν ακόμα και βασικός..Μόνο τα θέματα λόγω τραυματισμού του να προσεχτούν, και θα δούμε πάρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο..
Κατά τ'άλλα πήρα την τζούρα μου από την Τούμπα και την ΠΑΟΚΑΡΑ και πλέον μπορώ να συνεχίσω την θητεία μου..
Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, όλοι οι παίκτες υπέγραψαν από μια μπάλα και την πέταξαν στον κόσμο στη κερκίδα.Τελευταίος κλώτσησε ο Conseicao και ο αρχηγός σημάδεψε στο μέρος που βρισκόμουν εγώ..Μετά από δυνατή μάχη και κλωτσοπατινάδα, η μπάλα με την υπογραφή του έγινε δικιά μου και κοσμεί πλέον τo δωμάτιο μου..

Κατά τ'άλλα πήρα την τζούρα μου από την Τούμπα και την ΠΑΟΚΑΡΑ και πλέον μπορώ να συνεχίσω την θητεία μου..
Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, όλοι οι παίκτες υπέγραψαν από μια μπάλα και την πέταξαν στον κόσμο στη κερκίδα.Τελευταίος κλώτσησε ο Conseicao και ο αρχηγός σημάδεψε στο μέρος που βρισκόμουν εγώ..Μετά από δυνατή μάχη και κλωτσοπατινάδα, η μπάλα με την υπογραφή του έγινε δικιά μου και κοσμεί πλέον τo δωμάτιο μου..

- lostparadise
διπλα απτο σπιτι μου (κηφισια μενω) υπαρχει συνδεσμος του αρη.εγινε χαμος!!!8-9 ζηταδες ψαχναν για συλληψεις αλλα μονο 5 βρηκαν.
δεν ξερω ποιας ομαδας οπαδοι ηταν.μεχρι και κλουβα γεματοι με ματ ηρθε!!!!!
δεν γαμαν που δεν γαμαν...δεν παν για ψαρεμα καλοκαιριατικα???!!!
που να παιζαμε και ματς!!!προπονηση ηταν.....
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
δεν ξερω ποιας ομαδας οπαδοι ηταν.μεχρι και κλουβα γεματοι με ματ ηρθε!!!!!
δεν γαμαν που δεν γαμαν...δεν παν για ψαρεμα καλοκαιριατικα???!!!
που να παιζαμε και ματς!!!προπονηση ηταν.....
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Απορω ρε πως πεφτουμε παλι στην παγιδα και ασχολουμαστε αν ειχαμε εμεις παραπανω κοσμο στην πρωτη προπονηση ή οι αλλοι...
Ασχολειται ο ΠΑΟΚτσης που ανηκει παραδοσιακα σε εναν απο τους δυο λαοφιστερους ελληνικους συλλογους παγκοσμιως! Που εχει αποδειξει αμετρητες φορες τη μαζικοτητα του και τον παλμο του! Μαλλον υπερισχυει η λογικη "αυτους εχουμε εδω, με αυτους ασχολουμαστε"...
Και υπ οψιν, μονο ενας που πηγε και στα 2 γηπεδα ξερει που ηταν οι περισσοτεροι! Και πως να το υπολογισεις κιολας, να χαμε να λεγαμε...
Αυτη η αισθηση του γηπεδου δε συγκρινεται... Τι κι αν ηταν προπονηση, τι κι αν ηταν μεσα στο κατακαλοκαιρο... Απο τη στιγμη που εχεις το ασπρομαυρο κασκολ στο λαιμο και πατας τα τσιμεντα της Τουμπας, εισαι σε αλλο κοσμο!
Τι κριτικη να κανεις στο πρωτο διτερμα της χρονιας? Οι νεοι δικαιολογημενα τα ειχαν λιγο χαμενα και το μονο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι φετος εχουμε μεγαλο βαθος σαν ομαδα και πολλες καλες λυσεις!
Ασχολειται ο ΠΑΟΚτσης που ανηκει παραδοσιακα σε εναν απο τους δυο λαοφιστερους ελληνικους συλλογους παγκοσμιως! Που εχει αποδειξει αμετρητες φορες τη μαζικοτητα του και τον παλμο του! Μαλλον υπερισχυει η λογικη "αυτους εχουμε εδω, με αυτους ασχολουμαστε"...
Και υπ οψιν, μονο ενας που πηγε και στα 2 γηπεδα ξερει που ηταν οι περισσοτεροι! Και πως να το υπολογισεις κιολας, να χαμε να λεγαμε...
Αυτη η αισθηση του γηπεδου δε συγκρινεται... Τι κι αν ηταν προπονηση, τι κι αν ηταν μεσα στο κατακαλοκαιρο... Απο τη στιγμη που εχεις το ασπρομαυρο κασκολ στο λαιμο και πατας τα τσιμεντα της Τουμπας, εισαι σε αλλο κοσμο!
Τι κριτικη να κανεις στο πρωτο διτερμα της χρονιας? Οι νεοι δικαιολογημενα τα ειχαν λιγο χαμενα και το μονο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι φετος εχουμε μεγαλο βαθος σαν ομαδα και πολλες καλες λυσεις!
Ωραία φάση ήταν , έτσι λίγο για να ξεμουδιάσουν τα λαρύγγια μας , μ'αρέσει πάντως που κάποιοι βγάζουν και αγωνιστικά συμπεράσματα από το σημερινό ιβέντ 

Ναι ρε παιδιά τι παρασύρεστε τώρα από τους βλάκες;
Εμείς μιλάμε με έργα (διαρκείας) και όχι με μαλακίες ..
Αυτοί θα συγκρίνουν τον κόσμο που πήγε στο αεροδρόμιο και αυτούς της προπόνησης και μεις θα πέσουμε στην παγίδα;
Που όλοι το ξέρουμε ότι δεν γίνεται να ήταν περισσότεροι ..
Αλλά και να ήτανε, η μαγκιά μας είναι τα διαρκείας ..
Δεν είμαστε τόσο τσαρλατάνοι όσο αυτοί .. Τόσο πανηγυρτζήδες ..
Να κάτσω να αναλύσω το ότι εγώ μπήκα στο γήπεδο 18:15 και πόσος κόσμος ήταν έξω από το γήπεδο και προσπαθούσε να μπει από την 4 ή την 5 ή την 6 χωρίς να ξέρει ότι αυτές οι θύρες ήταν κλειστές;
Τους άλλους που έβλεπα στον περιφερειακό να παρκάρουν και να τρέχουν όλη την Διαγόρα για να προλάβουν να μπουν στο γήπεδο;
Τον κόσμο που ήταν γενικά στα πέριξ και μπαινοέβγαινε;
Ας πανηγυρίσουν ότι θέλουν ..
Τα νούμερα έγραψαν ..
Πέρυσι 7.900 αυτοί και 19.159 εμείς.
Αυτές είναι οι διαφορές των συλλόγων μας!
Καλή χρονιά να έχουμε ...
Εμείς μιλάμε με έργα (διαρκείας) και όχι με μαλακίες ..
Αυτοί θα συγκρίνουν τον κόσμο που πήγε στο αεροδρόμιο και αυτούς της προπόνησης και μεις θα πέσουμε στην παγίδα;
Που όλοι το ξέρουμε ότι δεν γίνεται να ήταν περισσότεροι ..
Αλλά και να ήτανε, η μαγκιά μας είναι τα διαρκείας ..
Δεν είμαστε τόσο τσαρλατάνοι όσο αυτοί .. Τόσο πανηγυρτζήδες ..
Να κάτσω να αναλύσω το ότι εγώ μπήκα στο γήπεδο 18:15 και πόσος κόσμος ήταν έξω από το γήπεδο και προσπαθούσε να μπει από την 4 ή την 5 ή την 6 χωρίς να ξέρει ότι αυτές οι θύρες ήταν κλειστές;
Τους άλλους που έβλεπα στον περιφερειακό να παρκάρουν και να τρέχουν όλη την Διαγόρα για να προλάβουν να μπουν στο γήπεδο;
Τον κόσμο που ήταν γενικά στα πέριξ και μπαινοέβγαινε;
Ας πανηγυρίσουν ότι θέλουν ..
Τα νούμερα έγραψαν ..
Πέρυσι 7.900 αυτοί και 19.159 εμείς.
Αυτές είναι οι διαφορές των συλλόγων μας!
Καλή χρονιά να έχουμε ...
re yianko εδω και μια εβδομαδα δεν δινουν νουμερα για τα διαρκειας τους
λενε απλα οτι ειναι πανω απο 8.000 τι εγινε τι κανει η λαοθαλασσα
παει στην προπονηση και δεν παιρνει διαρκειας ?
προπαγανδιστες ρουληδες μεγαλα ομαδα με τα ψεματα δεν θα γινετε ποτε.....
λενε απλα οτι ειναι πανω απο 8.000 τι εγινε τι κανει η λαοθαλασσα
παει στην προπονηση και δεν παιρνει διαρκειας ?
προπαγανδιστες ρουληδες μεγαλα ομαδα με τα ψεματα δεν θα γινετε ποτε.....
- Athanasiadhs