joshua έγραψε:Μεγαλη η κουβεντα για τον ΤΔ και η μονη υπαρκτη, που θα μπορουσαμε να κανουμε καποια στιγμη. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως ΤΔ δυσκολα επιβιωνει στον ΠΑΟΚ κυριως λογω Ιβαν, αλλα και με τον Λουτσεσκου εμμεσα να βαζει το χερακι του.
Οσον αφορα τις δηλωσεις τωρα, εκτος της δηλωσης Κυριακου πως δεν θα λογοκρινουμε τον προπονητη μας,δηλωση που φανερωνε μια εμμεση αποστροφη, εγω θα πω οτι σαν λαος εχουμε την αναγκη απο λαικους ηρωες και αυτη την αναγκη μια χαρα την ψυχανεμιζονται καποιοι. Στο παρελθον ο Λουτσεσκου ειχε πλακωθει με τη μιση Τουμπα σε παιχνιδια με τη Ξανθη κατα τη διαρκεια αγωνων με συνεχεια σε συνεντευξεις τυπου. Να μιλησω για τον παικταρα στο γηπεδο, επαναστατη εκτος, Γκαρσια που τωρα κλεινει μπεκ και ειρωνευεται τη διαιτησια στα παιχνιδια του εναντιον του ΠΑΟΚ? Μονο προωπικο κινητρο εχουν αυτες οι συμπεριφορες, καμια διαθεση προστασιας της ομαδας.
Τελος οσον αφορα το πουλμαν καμια ασφαλεια στον πλανητη δεν θα ασχολουταν με 3 τυπους που κουνανε ενα κινητο και μια φανελα,ακομα και αν δεν επρεπε να ειναι εκει. Ας σταματησουμε την υποκρισια...
Επειδη θα γραφτει ξανα για ξεπλυμα χαρτινων,μπορουμε να μιλησουμε για το ΓΕΛΟΙΟ της τιμωριας Αλμειδα,για το ΓΕΛΟΙΟ της μη τιμωριας Λαμελα και Βενγκα,για τον γραφικο Ηλιοπουλο και την επιπληξη,για το συμβαν στο παρκινγκ δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τη συμπεριφορα ανθρωπων που εχουν φαει τα γηπεδα με το κουταλι. Στη φυλακη θα επρεπε να ειναι οποιος περασε απο τον ΠΑΟΚ τις δεκαετιες 80-90-2000ς με οσα εχουμε ζησει αν αντιδρουσαμε αντιστοιχα.
Επαναλαμβάνω, εφόσον έχει αφεντικό και εφόσον εκείνο έκρινε πως οι δηλώσεις του δεν τον εξυπηρετούν, θα του το έλεγε και θα τις έκοβε.
Δεν έχει καμία λογική να του επιτρέπει να δηλώνει ότι θέλει, αν έκρινε πως δεν ωφελούν τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που λες εσύ προσωπικό κίνητρο, εγώ το λέω προστασία της ομάδας, με τον Σαββίδη να γνωρίζει ΚΑΙ να επιτρέπει τα πάντα.
Οι ΤΔ ήρθαν και έφυγαν από τον ΠΑΟΚ ακόμα και όταν δεν ήταν ο Λουτσέσκου. Άσχετο βέβαια με αυτό που έγραψα εγώ. Το αναφέρω μόνο σχετικά με τις δικές του ευθύνες γύρω από αυτό.
Εγώ έγραψα πως διαβάσαμε πολλές φορές πως του ανατέθηκαν σε πολλές περιπτώσεις και οι αρμοδιότητες του ΤΔ.
Γεγονός είναι, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.
Τέλος σχετικά με το πούλμαν. Προφανώς και θα έπρεπε να επέμβει η ασφάλεια διότι πολύ απλά δεν μπορείς να γνωρίζεις τις προθέσεις του κάθε οπαδού. Αν δηλαδή δεν είχαν ζυγίσει καλά τους οπαδούς και ένας από αυτούς πετούσε πέτρα στο πούλμαν θα έπρεπε να επέμβουν;
Και άντε, δεν είδαν καμία απειλητική κίνηση και δεν κατέβηκαν. Όταν είδαν τον Λουτσέσκου με τους άλλους να χτυπιούνται να κατέβουν γιατί δεν σηκώθηκαν να τους εμποδίσουν;
Ο υπεύθυνος ασφαλείας, ΕΚΤΌΣ γηπέδου, είναι ο μόνος που παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις. Γι' αυτό όπως διαβάσαμε ο Σαββίδης τους έβαλε χέρι και ζήτησε αλλαγές. Αν όσα έκαναν ήταν σωστά, δεν θα συνέβαινε αυτό.