Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Την σεζον που μας περασε, ο Σορετιρε που αγωνιστηκε και ποσα παιχνιδια;
Στην Κ21 της Man Utd, οπου στα πρωτα 9 παιχνιδια που αγωνιστηκε εκανε παπαδες με 7 γκολ και 4 ασσιστ. Ξαφνικα, στα μεσα της χρονια δεν επαιξε ουτε μισο αγωνα. Ο παραγκωνισμος (;) του φανταζομαι οτι ισως είχε να κανει με το οτι δεν τα εβρισκε με τη Utd σχετικα με το μελλον του.
- john4serres
Λογικά κατά τις 20:00Magpies4 έγραψε:Ώρα άφιξης Τσάλοφ ή Τσαλόφ;
- GeorgiosLeeds
Καλημερα
Πριν λιγο στο Μετροπολις ειπε ο Ζαίρης πως η ενημερωση της ΠΑΕ ειναι πως ο Τσάλοφ έρχεται αύριο το βράδυ
Πριν λιγο στο Μετροπολις ειπε ο Ζαίρης πως η ενημερωση της ΠΑΕ ειναι πως ο Τσάλοφ έρχεται αύριο το βράδυ
Γιατί ΠΑΟΚ είσαι ! Έχω το ίδιο συναίσθημα. Επίσης αυτό που γίνεται μπροστά επειδή παραείναι ονειρεμένο( πλην μουργκ που δεν μ χαλάει για ροτεισιον όλοι οι άλλοι μου σηκώνουν το ηθικό απίστευτα) άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για Ντελια .joshua έγραψε:Εγω γιατι με τοση χαρα μαζεμενη λογω μεταγραφων εχω χεστει πανω μου για το αυριανο παιχνιδι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 30 Ιούλ 2024, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραιος σε ευχαριστω. Ηθελα μια επιβεβαιωση, γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο που εβλεπα στα δεδομενα του transfemarkt αλλα καθως φαινεται ισχύει.
Παικτης που ερχεται στην ομαδα τωρα και το τελευταιο παιχνιδι που αγωνιστηκε ειναι στις 12 Ιανουαρίου 2024, όση ποιοτητα κι αν εχει, θα χρειαστει αρκετο χρονο για να ερθει στο επιπεδο που θελουμε.
Και το λεω γιατι βλεπω τα ποστ να φευγουν βροχη "Γιατι δεν βαζει τον Σωτηρη;" και "Ε ναι εχουμε τον Σωτηρη, αλλα ο Λουτσεκου βαζει τον Μουργκ"
6,5 μηνες χωρις ρυθμο αγώνα ειναι πολλοι.
Παικτης που ερχεται στην ομαδα τωρα και το τελευταιο παιχνιδι που αγωνιστηκε ειναι στις 12 Ιανουαρίου 2024, όση ποιοτητα κι αν εχει, θα χρειαστει αρκετο χρονο για να ερθει στο επιπεδο που θελουμε.
Και το λεω γιατι βλεπω τα ποστ να φευγουν βροχη "Γιατι δεν βαζει τον Σωτηρη;" και "Ε ναι εχουμε τον Σωτηρη, αλλα ο Λουτσεκου βαζει τον Μουργκ"
6,5 μηνες χωρις ρυθμο αγώνα ειναι πολλοι.
Αυριο βραδυ ο Τσαλοφ Θεσσαλονικη μεσω Κωνσταντινουπολης,επισημα απο την ΠΑΕ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε τέτοια πληρότητα μεσοεπιθετικά;
Θα παιξει ο Σαματταρος στα χαφ! Μι χαρα κορμι μια χαρα τεχνικη. Ταμαμ ειναι.
- PAOK_Antarctica
Σο-Ρετιρέ
Ταραραραραραραραααααααααα και close up στην Γκιουλάκη.
Ταραραραραραραραααααααααα και close up στην Γκιουλάκη.
-
Η συμφωνία είναι οριστική και ο Φιόντορ Τσάλοβ ντύνεται στα ασπρόμαυρα! Μέσω Κωνσταντινούπολης φτάνει το βράδυ της Τετάρτης (31/7) στην Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει ένα μεγάλο «χτύπημα».
Μια σπουδαία μεταγραφή έφερε εις πέρας ο ΠΑΟΚ καθώς έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του 26χρονου στράικερ, Φιόντορ Τσάλοβ!
Βεβαίως χρειάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 3 εκατ.ευρώ και να το πάρει πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης, επικοινωνώντας με τον παίκτη αλλά και με τον ιδιοκτήτη της «ομάδας του στρατού» προκειμένου να κλειδώσει το deal!
Όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ, ο παίκτης θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τετάρτης και μετά τα ιατρικά και τις απαραίτητες υπογραφές, θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος θα βάλει βαθιά το χέρι καθώς του δίνει 1.3 εκατ. ευρώ συν 300.000 σε μπόνους και φυσικά την προοπτική της συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ήταν το μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1220944_ ... i-o-tsalob
Μια σπουδαία μεταγραφή έφερε εις πέρας ο ΠΑΟΚ καθώς έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του 26χρονου στράικερ, Φιόντορ Τσάλοβ!
Βεβαίως χρειάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 3 εκατ.ευρώ και να το πάρει πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης, επικοινωνώντας με τον παίκτη αλλά και με τον ιδιοκτήτη της «ομάδας του στρατού» προκειμένου να κλειδώσει το deal!
Όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ, ο παίκτης θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τετάρτης και μετά τα ιατρικά και τις απαραίτητες υπογραφές, θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος θα βάλει βαθιά το χέρι καθώς του δίνει 1.3 εκατ. ευρώ συν 300.000 σε μπόνους και φυσικά την προοπτική της συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ήταν το μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1220944_ ... i-o-tsalob
Κερασακι δεν μπήκε. Παραμονή Σου ή κανένας Γκρουγιτς (Μαριν,λουσα,λιουμπισιτς) ξέρω γω;;;Napoli4 έγραψε:Ρε και Τισουνταλι και Τσαλοφ και Σορετιρε;![]()
Τι όνειρο ζούμε;