Inside ίnfo?Van Roy έγραψε:https://www.transfermarkt.com/nemanja-maksimovic/profil/spieler/273152
Μένουν λεπτομέρειες
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Τον Βιποτνικ τον είδα που γράφτηκε χθές σε δύο πρωτοσέλιδα (μετροσπορ σπορτντει)και μου έκανε εντύπωση που δεν σχολιάστηκε εδώWeWillRockYou έγραψε:Ο Μίχος έγραψε πριν μια ώρα στο sportdog, πως πέρα από τον Σαματά, επιθυμία του Γιώργου Σαββίδη είναι και ο 21 χρόνος Βιποτνικ ο Σλοβένος σέντερ φορ με transfer fee μεχρι2-2,5 εκ. (κρίνεται προφανώς για την αξιοπιστία του)
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν εγώ έχω πει ότι ο Τζίμας πάει για δανεισμό μου λέτε ότι δεν κουνιέται..Napoli4 έγραψε:Με Βιποτνικ και Σαματα κάπως μπαλωνεται το πράγμα στην επίθεση
Βέβαια με Τζίμα τι θα κάνουμε είναι ένα καλό ερώτημα...
Ίσως περιμένουν ο Μπράντον ή ακόμα και ο Σαματα να δώσουν λύσεις στην πίσω ζώνη... Who knows
Εκτός και αν γίνει το θαύμα και τέλος Αυγούστου φύγει ο Μπράντον και πάνε με 3αδα Σαματα, Βιποτνικ, Τζίμα
Ας είμαστε και λίγο λογικοί ρε παίδες.
Χρειαζόμαστε έμπειρο φορ για βασικό και φαίνεται πως θα είναι ο Σαμάτα ή δεν ξέρω ποιος άλλος.
Από που κι ως που να ενδιαφερόμαστε για έναν 21χρονο όταν έχουμε από πίσω έναν παιχταρά, παιδί-προτζεκτ, που λένε πως θέλουν να τον στηρίξουν ;
Δεν βγάζει νόημα.
Επίσης οι εξαίρετοι δημοσιογράφοι γράφουν για ενδιαφέρον κι από το ΠΟΚ για τον Σλοβένο.
Να χαμε, να λέγαμε.
Χρειαζόμαστε έμπειρο φορ για βασικό και φαίνεται πως θα είναι ο Σαμάτα ή δεν ξέρω ποιος άλλος.
Από που κι ως που να ενδιαφερόμαστε για έναν 21χρονο όταν έχουμε από πίσω έναν παιχταρά, παιδί-προτζεκτ, που λένε πως θέλουν να τον στηρίξουν ;
Δεν βγάζει νόημα.
Επίσης οι εξαίρετοι δημοσιογράφοι γράφουν για ενδιαφέρον κι από το ΠΟΚ για τον Σλοβένο.
Να χαμε, να λέγαμε.
Όχι, αλλά δύο φορ στην ίδια ευθεία το θεωρώ πολύ δύσκολο. Μόνο κατά τη διάρκεια του ματς και αν ψάχνουμε γκολ.icue έγραψε:Το να δουμε καποια στιγμη σχημα με 2 φορ το αποκλειουμε;
Δύο φορ όπως είχαμε τον Πέλκα σε ρόλο κρυφού επιθετικού, πολύ πιο πιθανό.
Ο Μίχος, με όποια αξιοπιστία έχει, γράφει κι άλλα στο άρθρο του. Γράφει ότι ο Πέλκας δεν θα έρθει, παρότι τον θέλει ο Λουτσέσκου δεν τον θέλουν κάποιοι άλλοι μέσα στην ομάδα. Και για τον Βιπότνικ, ότι τον θέλει ο Γιώργης και ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από όλους τους μνηστήρες με ένα ποσό 2-2,5 εκ. καθώς έχει χρήμα να ξοδέψει από την επικείμενη πώληση Ίγκανσον...!
Επαναλαμβάνω όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος.
Επαναλαμβάνω όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος.
Μήπως να ψάχνουμε και για τερματοφύλακα; Γουέστ Χαμ με πάρα πολύ καλή πρόταση ακούγεται
Αν δεν κάνω λάθος, στη συνέντευξη ο Λουτσεσκου είπε πως θα στηριχτεί ο Τζίμας.nunies4 έγραψε:Όταν εγώ έχω πει ότι ο Τζίμας πάει για δανεισμό μου λέτε ότι δεν κουνιέται..Napoli4 έγραψε:Με Βιποτνικ και Σαματα κάπως μπαλωνεται το πράγμα στην επίθεση
Ίσως περιμένουν ο Μπράντον ή ακόμα και ο Σαματα να δώσουν λύσεις στην πίσω ζώνη... Who knows
Εκτός και αν γίνει το θαύμα και τέλος Αυγούστου φύγει ο Μπράντον και πάνε με 3αδα Σαματα, Βιποτνικ, Τζίμα
Το να φύγει ο Μπράντον δύσκολο. Ίσως φύγει τον Γενάρη;
Να δούμε. Πάντως το ιδανικό θα ήταν να έκλεινε ο Σαματα πριν κάνα διβδομαδο, και τώρα να ψάχναμε πιο άνετοι τον δεύτερο επιθετικό, έχοντας και την καβατζα του Τζίμα. Ο Μπράντον πιο πολύ πιάνει χώρο παρά δίνει λύσεις.
Βέβαια με μηδέν ανακοινώσεις μεταγραφών, καλός είναι και ο Μπράντον χαχα
Λοιπον σαν αισιοδοξος ανθρωπας να πω και εγω την γνωμη μου για τον Σαματα που γινεται. Πριν απο δυο καλοκαιρια αποκτήθηκε με 6 μιλιουνια απο την Φενερ στην οποια δεν επιασε καθολου, σε μια προβληματικη γενικα χρονια για την ομαδα. Αν τον παίρναμε πριν την Φενερ, θα πανηγυριζε και ο παπας της Αγια Βαρβαρας. Τωρα ομως εκανε δυο ψιλομετριοκακες χρονιες και μας μοιάζει χειρότερος και απο τον Γκορντεζιανι. Πέρυσι ξεκινησε την χρονια αναπληρωματικος και μεχρι τον Φλεβαρη ειχε 20 συμμετοχες κατω του τριανταλεπτου στις οποιες εβαλε ενα γκολ. Απο τον Φλεβαρη και μετα βασικοποιηθηκε και ειχε 5 γκολ και μια ασιστ σε 11 συμμετοχες στο πρωταθλημα. Ε δεν τον λες και λιμο.
Ας πουμε και για τον Πριγιιβιτς οταν πηγε στην Αραβια βγαινανε βιντεο με τα χαμενα γκολ του, κατω απο καθε ποστ στο twitter οι οπαδοι τους παρακαλουσαν να φυγει κλπ κλπ. Για τον Μισιτς οι της Σπορτινγκ στα φορουμς τον πηγαινανε στο αεροδρομιο με κορδελακι. Δεν εχουν καμια σημασια ολα αυτα, στο χορταρι φαινονται ολα.
Για εμενα ενας ειναι ο προβληματισμος, η πραγματικη του ηλικία. Αν δεν υπαρχει θεμα με αυτο, τοτε εχουμε ενα 30χρονο σεντερ φορ, που θα παιζει προς το τελευταίο μεγάλο συμβολαιο της καριέρας του. Αν πιστευω σε κατι στο ποδοσφαιρο, ειναι οτι υπαρχει μεγαλο κινητρο για το κασερι, οποτε θα μπορουσα να πονταρω οτι τουλαχιστον θα ειναι τιμιος και 10-15 γκολακια θα τα βαλει. Τραυματισμούς δεν εχει, αν εχει κι αλλο ποδοσφαιρο μεσα του λογω ηλικίας, νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να μην πιασει. Ιδιως αν τον συγκρίνουμε με τον Ολιβειρα τον περσινό που δεν πετύχαινε ουτε ελέφαντα απο τα δυο μετρα με το κεφαλι.
Ας πουμε και για τον Πριγιιβιτς οταν πηγε στην Αραβια βγαινανε βιντεο με τα χαμενα γκολ του, κατω απο καθε ποστ στο twitter οι οπαδοι τους παρακαλουσαν να φυγει κλπ κλπ. Για τον Μισιτς οι της Σπορτινγκ στα φορουμς τον πηγαινανε στο αεροδρομιο με κορδελακι. Δεν εχουν καμια σημασια ολα αυτα, στο χορταρι φαινονται ολα.
Για εμενα ενας ειναι ο προβληματισμος, η πραγματικη του ηλικία. Αν δεν υπαρχει θεμα με αυτο, τοτε εχουμε ενα 30χρονο σεντερ φορ, που θα παιζει προς το τελευταίο μεγάλο συμβολαιο της καριέρας του. Αν πιστευω σε κατι στο ποδοσφαιρο, ειναι οτι υπαρχει μεγαλο κινητρο για το κασερι, οποτε θα μπορουσα να πονταρω οτι τουλαχιστον θα ειναι τιμιος και 10-15 γκολακια θα τα βαλει. Τραυματισμούς δεν εχει, αν εχει κι αλλο ποδοσφαιρο μεσα του λογω ηλικίας, νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να μην πιασει. Ιδιως αν τον συγκρίνουμε με τον Ολιβειρα τον περσινό που δεν πετύχαινε ουτε ελέφαντα απο τα δυο μετρα με το κεφαλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Κυρ 02 Ιούλ 2023, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζος σε περίπτωση που παρεξηγήσεις δεν είπα θέλω Πέλκα αλλά....βλέπω Πέλκα.joshua έγραψε:Nα φερουμε και τον Πελκα,μονο να αλλαξουμε το τερμα απο ποδοσφαιρου σε ραγμπι μηπως και βρουμε διχτυα.
Δεν με χαλαει ο Πελκας,ουτε ο Σαματα,ουτε ο Μαξιμοβιτς σαν παικτες.Συγκεκριμενο σχεδιο καλυψης κενων και χαρακτηριστικων εχουμε η απλα λογω πιεσης χρονου προσπαθουμε να φερουμε οτι μπορουμε? Και οι τρεις μαζι 7 γκολ ειχαν περσι και εμεις ειμαστε μια ομαδα με μεγαλο προβλημα σε αυτο.Εγω στα χαφ Οζντοεφ ηθελα που λογικα ειναι πιο φτηνος απο τον Σερβο.Μακαρι να τον φερουν και αυτον.
Προφανώς συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε μεσοεπιθετικους με νούμερα
- WeWillRockYou
Ο Τζίμας έχει άλλη μια χρονιά σχολείο με Πανελλήνιες και πρακτικά δεν πρόκειται να φύγει το παιδί.nunies4 έγραψε:Όταν εγώ έχω πει ότι ο Τζίμας πάει για δανεισμό μου λέτε ότι δεν κουνιέται..Napoli4 έγραψε:Με Βιποτνικ και Σαματα κάπως μπαλωνεται το πράγμα στην επίθεση
Και ο Κούτσιας δανεικός έφυγε μετά τα 18. Ο Τζίμας προφανώς θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα πάρει ευκαιρίες, αλλά πχ. το να παίρνει και παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β δεν είναι παράλογο σε αυτή την ηλικία.
Όπως το να πάρει παιχνίδια στο πλάι ο Μπραντον δεν είναι ούτε αυτό παράλογο. Αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρη σκέψη αγωνιστικά.
- iremidynami 4+
papwolf έγραψε:Πες τα αδερφέ να ξεθυμάνεις, προβλέπεται μακρύ καλοκαίρι φέτος.iremidynami 4+ έγραψε:papwolf έγραψε:Ο Σέρβος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, να μη ζητήσει η Χετάφε κάνα τάληρο...?
Οχι, γιατι να ζητησει λεφτα; αν ηταν με λεφτα πηγαιναμε κι αλλου!!
Θα τους πιασουμε Κωτσους κ αυτους.
Ετσι, γιατι εμεις ειμαστε έξυπνοι κ αυτοι μπουνταλαδες!!
Σορρυ για τη γκρινια που βγαζω, αλλα εσκασα πια!!
Μακρυ.. Ζεστο... κ... σκληρο!!!
Οι πονηροι βγάλτε απ'το μυαλο σας αυτο που σκεφτεστε..
Δεν είναι αυτο που νομιζετε χαχαχα!!!
Για πάνω από 10 λένε, δεν ξέρω ;ν είναι επίσημη η πρόταση.Demir έγραψε:Καλά με 9-10 το δίνεις το κοταρσκι πακέτο !!
Προβλέπεται καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών.
Επίσης πιστεύω ότι αν έρθει χαφ εξαρι, ο Ντάγκλας θα πωληθεί για να πάρουν και άλλον μετα
Για τον Βιποτνικ έγραφε και ο γαύρος χθές ότι στην Σλοβενία γράφουν για μάχη γαύρου ΠΑΟΚ για αυτόν.
Μήπως έχει κλείσει σε αυτούς και τα γράφουν για να το παρουσιάσουν ως νίκη τους, συνήθης πρακτική.
Μήπως έχει κλείσει σε αυτούς και τα γράφουν για να το παρουσιάσουν ως νίκη τους, συνήθης πρακτική.