Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από karlat85 »

Πλακα πλακα,αποτι φαινεται πραγματικα για ολα φταιει ο Δωνης ,ακομα και για τις αποχωρησεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

RoMaN έγραψε:Edit: Πάντως κι εγώ και ο Shark, που κράζαμε και ειρωνευόμασταν τον Δώνη περισσότερο απ'όλους εδώ μέσα σε πολλά topics, μετά την αποχώρηση του eleos, ελαττώσαμε ή σταματήσαμε τις ειρωνίες, τις σπόντες κτλ...

Γι ' αυτο και κερδισαμε 3-1 , με δυο γκολ του Σαλπι και δεν κινδυνεψαμε παροτι "χαλαρωσαν οι παικτες μετα το 60' " :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιο off-topic πεθαίνουμε!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:Χθες έγραψα σε κάποιο φίλο ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση με τη συνεχή εκτόξευση «εξυπνάδων» κατά του Δώνη παντού και πάντα σε όλα τα topic του forum. Και αυτό σβήστηκε! Γιατί παρακαλώ;

Το σχόλιο αυτό, όπως και αρκετά άλλα, τα έγραψα για δύο λόγους. 1) επειδή κανένας mod/admin δεν τους βάζει στη θέση τους όλους αυτούς τους εξυπναδιστές και 2) επειδή και μένα, όπως και σε αρκετούς άλλους, δεν μας αρέσει να ξεφτιλίζεται και να εμπαίζεται ο προπονητής της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι, σβήστηκε ενώ προηγουμένως κάποιοι το είχαν διαβάσει είναι σαφώς προσβλητικό για μένα, με την έννοια ότι θεωρήθηκε σκουπίδι και διαγράφηκε κάτι που έγραψα. Και αυτό μπροστά στα μάτια 100, 200... δεν ξέρω πόσων παιδιών το είχαν προηγουμένως διαβάσει.

Φυσικά και δεν απευθυνόμουν μόνο στο συγκεκριμένο φίλο. Ο στόχος ήταν να προβληματιστούν και άλλοι.

Τέλος πάντων… και το δικό μου σύντομο ταξίδι μου στο forum του Paokmania λαμβάνει τέλος. Ούτε φωνή βοώντος εν τη ερήμω θέλω να είναι, ούτε γραφικός, ούτε ενοχλητικός.

Συνεχίστε να αγαπάτε και να πονάτε την ΠΑΟΚάρα μας. Εγώ συνεχίζω εκτός forum, όπως εδώ και 40βάλε χρόνια. Κουράστηκα ειλικρινά να διαβάζω κάποια πράγματα, αλλά δεν δέχομαι ότι κάποιος θεώρησε ως υπερβολική και off topic μία παρατήρηση σαν αυτή που έκανα.

Χάρηκα που τα είπαμε με πολλούς από εσάς.

Καλή συνέχεια.
Κατ΄αρχήν, συγνώμη απ΄όλους σας που δεν τήρησα το επταήμερo auto ban μου και γράφω πριν την Παρασκευή.

Ντίνε μου, πριν λίγες μέρες με την είπες, με κάτι για Νίκους (δεν μπορείς να φανταστείς πόσους Νίκους "έθαψα")και Δήμους. Δεν πειράζει ρε κωλόγερε. Δεν σε κράτησα κακία.
Ξέρω γιατί το είπες αλλά λυπάμαι που ανακάλυψες με αυτόν τον τρόπο (την αποχώρησή σου) ότι απλώς ήθελα να μιλήσω με ονόματα και επιχειρήματα και όχι να εκθέσω. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Ότι το κατάλαβες.
Έχεις δίκιο και δεν βρίσκω νόημα να συνεχίσω κι εγώ στο φόρουμ. Ένα πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα είναι. Ούτερ το πόκερ με αρέσει ούτε και οι σημαδεμένες τράπουλες.
Ήδη, το τόπικ με τα "Λύσεις και προβλήματα (με αυτήν την σειρά καλύτερα) του φόρουμ", που είχα ανοίξει για να δώσω βήμα στους χρήστες, κλειδώθηκε με την αστεία αφορμή ενός αρχιτρόλ. Θα κλειδωθούν και άλλα. Όπως σβήστηκαν και ποστ μου ή μέρη αυτών.
Σε άλλο τόπικ ο φίλος μας ο σαρκ (που τρία ποστ παραπάνω ξαναπέταξε εκτός τόπικ ειρωνία, όπως έχει κάνει και στο τόπικ του Σούλη, του Μαγκράθ, στο παρόν, σε όλα τα τόπικ των παικτών και γενικώς σε όλα τα τόπικ του φόρουμ, αλλά είπαμε ...), έκανε τον κινέζο και έριξε την αποχώρησή σου, στον Δώνη και όχι στην λειτουργία του φόρουμ και τους διαχειριστές του. Έτσι τον βολεύει να το παρουσιάσει. Το αίμα νερό δεν γίνεται.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναμιλήσω με ονόματα. Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι το πρόβλημα στο φόρουμ. Οι ίδιοι που μας έχουν γεμίσει με παραθέσεις των προβλέψεών τους από την αρχή της χρονιάς. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. :lol:
Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα το φόρουμ δίπλα σε κάποιους συγκεκριμένους μπλε.

Πιθανότατα θα σβηστεί και το παρόν ποστ. Όποιος πρόλαβε το διάβασε. Αν δεν σβηστεί, ας μην μπει κανένας έγχρωμος να απαντήσει. Τις ευκαιρίες για διάλογο σας τις έδωσα πολλάκοις αλλά .... τζιζ κακά ο DC.

Χάρηκα πραγματικά που γνώρισα διαδυκτιακά κάποια άτομα που το επίπεδό τους είναι too much για εδώ μέσα και τους εύχομαι καλό κουράγιο.

Δύο πι ες για το τέλος.
PS1: Ζυγίζετε ό,τι διαβάζετε.
PS2: Και ο κόλκας και πολλοί άλλοι αρδ, μέχρι πρότεινος είχαν κονέ στην ΠΑΕ .... 8-)

Στο επαναβλέπειν και Ασπρόμαυρους χαιρετισμούς.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Dinos_Liverpool έγραψε: Το σχόλιο αυτό, όπως και αρκετά άλλα, τα έγραψα για δύο λόγους. 1) επειδή κανένας mod/admin δεν τους βάζει στη θέση τους όλους αυτούς τους εξυπναδιστές και 2) επειδή και μένα, όπως και σε αρκετούς άλλους, δεν μας αρέσει να ξεφτιλίζεται και να εμπαίζεται ο προπονητής της ομάδας μας.
Και τί θα μπορούσε να γίνει δηλαδή; Να τους σβήνουν τα γραπτά οι mods ή να μπανάρουν τους χρήστες; Εγώ πάντως αν ήμουν mod/admin, δεν θα μπάναρα τον αδερφό μου. ;) Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή τους, όπως κι εσύ τη δική σου.
Dinos_Liverpool έγραψε:Το γεγονός ότι, σβήστηκε ενώ προηγουμένως κάποιοι το είχαν διαβάσει είναι σαφώς προσβλητικό για μένα, με την έννοια ότι θεωρήθηκε σκουπίδι και διαγράφηκε κάτι που έγραψα. Και αυτό μπροστά στα μάτια 100, 200... δεν ξέρω πόσων παιδιών το είχαν προηγουμένως διαβάσει.
Εδώ έχεις δίκιο 100%. Αν κάτι θεωρείται εκτός θέματος (όπως για παράδειγμα αυτό που γράφω τώρα), ας μας ενημερώσουν σε ποιό - ανοικτό - θέμα θα ήταν εντός, να το γράψουμε εκεί. Παλιότερα τα εκτός θέματος γραπτά τα μετακινούσαν κιόλας, αλλά τέτοιες απαιτήσεις δεν είχα ποτέ.
Dinos_Liverpool έγραψε: Τέλος πάντων… και το δικό μου σύντομο ταξίδι μου στο forum του Paokmania λαμβάνει τέλος. Ούτε φωνή βοώντος εν τη ερήμω θέλω να είναι, ούτε γραφικός, ούτε ενοχλητικός.
Πρώτον ούτε γραφικός γίνεσαι, ούτε ενοχλητικός, επειδή διαφωνείς με την - σημερινή - πλειοψηφία, που χθες ήταν (ήμασταν) μειοψηφία. Δεύτερον, αν δεν σου αρέσει κάτι έχεις δύο επιλογές: Είτε «τα μουντζώνεις» και φεύγεις, είτε μένεις και προσπαθείς να το αλλάξεις. Εγώ θα ήθελα να κάνεις το δεύτερο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μου αποδείξεις (σε μένα τον καλοπροαίρετο) τί θετικό βλέπεις τέλος πάντων από τη δουλειά του Δώνη στο γήπεδο! :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

dc πολλα παραπονα συγκεντρωνεις ρε συ.λιγη ευθιξια.
ντινο ουτε που ξερω τις αποψεις σου.το δωνη το σιχαινομαι αλλα συμφωνω με σενα οτι ο τροπος με τον οποιο φιλτραρονται αποψεις τουλαχιστον απο μερικους προσομοιαζει σε φυλαρχους και σεριφηδες.
παροτι δε γουσταρω καθολου το ΠΑΟΚμανια ετσι οπως ειναι τωρα εντουτοις δε σταματω.δεν μου εχει περασει καν απο το μυαλο.
αφ ενος ο δογματισμος γιγαντωνεται απο την ελλειψη αντιδρασης και αφ ετερου ειναι απελευθερωτικη η κατανοηση οτι η κοινη ΠΑΟΚτσηδικη γνωμη δεν διαμορφωνεται (ευτυχως)μονο απο εδω.ενα διαστημα τον ειχα φαει τον παπα μου.
και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι κανενας γκουρου.ειμαι σε εκεινη τη μικρη δογματικη επισης ομαδα που θελει τον ΠΑΟΚ τζαναμπετη,ασυμβιβαστο,ενοχλητικο και εκδηκιτικο.ακομα και αυτοκαταστροφικο αλλα με αιτια.οχι πειθηνιο κουτοπονηρο ευρωλιγουρη.αυτα πιστευω και ακομα αν ατομα χωρις τη στοιχειωδη παιδεια εχουν στα χερια τους την εξουσια της ιερας εξετασης στα μικρα πλαισια ενος φορουμ,να με μπαναρουν για δεκα χρονια ,μολις τελειωσει η αστεια ποινη παλι θα γραψω οτι πιστευω και γουσταρω.
υγ.μπαναρισμα στα στημενα και καθ'εξη τρολς και οχι στις ακομα και ακραιες αποψεις.
υγ2.ισως το μπαναρισμα θα πρεπει να γινεται με συναποφαση περισσοτερων μοντς.οχι απο σεριφηδες.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

barlow4 έγραψε:δε γουσταρω καθολου το ΠΑΟΚμανια ετσι οπως ειναι τωρα
Aυτό ίσως δεν ισχύει μόνο για τον barlow4... Μήπως θα έπρεπε να κάτσετε και να το σκεφτείτε λίγο αυτό, οι διαχειριστές και οι mod's; Το να υπάρχουν συγκρούσεις και να χαλάμε τις καρδιές μας, δεν ωφελεί κάπου! Το paokmania δεν είστε (περισσότερο) εσείς, αλλά όλα τα μέλη...! Άρα πρέπει να ακούσετε τα παράπονα αυτών. Είναι υποχρέωσή σας!

ΥΓ: Δεν συμμερίζομαι ο ίδιος την φράση του barlow4... Το πνεύμα του όμως ναι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Δευ 25 Φεβ 2013, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το να υπαρχουν συγκρουσεις μια χαρα ωφελει και ας χαλαμε τις καρδιες μας.το να συμφωνουμε σε ολα ειναι ανουσιο.
αυτο ειναι το προβλημα εδω μεσα οτι καποιοι αποφασιζουν με προσωπικα κριτηρια σε τι θα διαφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

DC έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Χθες έγραψα σε κάποιο φίλο ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση με τη συνεχή εκτόξευση «εξυπνάδων» κατά του Δώνη παντού και πάντα σε όλα τα topic του forum. Και αυτό σβήστηκε! Γιατί παρακαλώ;

Το σχόλιο αυτό, όπως και αρκετά άλλα, τα έγραψα για δύο λόγους. 1) επειδή κανένας mod/admin δεν τους βάζει στη θέση τους όλους αυτούς τους εξυπναδιστές και 2) επειδή και μένα, όπως και σε αρκετούς άλλους, δεν μας αρέσει να ξεφτιλίζεται και να εμπαίζεται ο προπονητής της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι, σβήστηκε ενώ προηγουμένως κάποιοι το είχαν διαβάσει είναι σαφώς προσβλητικό για μένα, με την έννοια ότι θεωρήθηκε σκουπίδι και διαγράφηκε κάτι που έγραψα. Και αυτό μπροστά στα μάτια 100, 200... δεν ξέρω πόσων παιδιών το είχαν προηγουμένως διαβάσει.

Φυσικά και δεν απευθυνόμουν μόνο στο συγκεκριμένο φίλο. Ο στόχος ήταν να προβληματιστούν και άλλοι.

Τέλος πάντων… και το δικό μου σύντομο ταξίδι μου στο forum του Paokmania λαμβάνει τέλος. Ούτε φωνή βοώντος εν τη ερήμω θέλω να είναι, ούτε γραφικός, ούτε ενοχλητικός.

Συνεχίστε να αγαπάτε και να πονάτε την ΠΑΟΚάρα μας. Εγώ συνεχίζω εκτός forum, όπως εδώ και 40βάλε χρόνια. Κουράστηκα ειλικρινά να διαβάζω κάποια πράγματα, αλλά δεν δέχομαι ότι κάποιος θεώρησε ως υπερβολική και off topic μία παρατήρηση σαν αυτή που έκανα.

Καλή συνέχεια.
Κατ΄αρχήν, συγνώμη απ΄όλους σας που δεν τήρησα το επταήμερo auto ban μου και γράφω πριν την Παρασκευή.

Ντίνε μου, πριν λίγες μέρες με την είπες, με κάτι για Νίκους (δεν μπορείς να φανταστείς πόσους Νίκους "έθαψα")και Δήμους. Δεν πειράζει ρε κωλόγερε. Δεν σε κράτησα κακία.
Ξέρω γιατί το είπες αλλά λυπάμαι που ανακάλυψες με αυτόν τον τρόπο (την αποχώρησή σου) ότι απλώς ήθελα να μιλήσω με ονόματα και επιχειρήματα και όχι να εκθέσω. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Ότι το κατάλαβες.
Έχεις δίκιο και δεν βρίσκω νόημα να συνεχίσω κι εγώ στο φόρουμ. Ένα πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα είναι. Ούτερ το πόκερ με αρέσει ούτε και οι σημαδεμένες τράπουλες.
Ήδη, το τόπικ με τα "Λύσεις και προβλήματα (με αυτήν την σειρά καλύτερα) του φόρουμ", που είχα ανοίξει για να δώσω βήμα στους χρήστες, κλειδώθηκε με την αστεία αφορμή ενός αρχιτρόλ. Θα κλειδωθούν και άλλα. Όπως σβήστηκαν και ποστ μου ή μέρη αυτών.
Σε άλλο τόπικ ο φίλος μας ο σαρκ (που τρία ποστ παραπάνω ξαναπέταξε εκτός τόπικ ειρωνία, όπως έχει κάνει και στο τόπικ του Σούλη, του Μαγκράθ, στο παρόν, σε όλα τα τόπικ των παικτών και γενικώς σε όλα τα τόπικ του φόρουμ, αλλά είπαμε ...), έκανε τον κινέζο και έριξε την αποχώρησή σου, στον Δώνη και όχι στην λειτουργία του φόρουμ και τους διαχειριστές του. Έτσι τον βολεύει να το παρουσιάσει. Το αίμα νερό δεν γίνεται.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναμιλήσω με ονόματα. Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι το πρόβλημα στο φόρουμ. Οι ίδιοι που μας έχουν γεμίσει με παραθέσεις των προβλέψεών τους από την αρχή της χρονιάς. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. :lol:
Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα το φόρουμ δίπλα σε κάποιους συγκεκριμένους μπλε.

Πιθανότατα θα σβηστεί και το παρόν ποστ. Όποιος πρόλαβε το διάβασε. Αν δεν σβηστεί, ας μην μπει κανένας έγχρωμος να απαντήσει. Τις ευκαιρίες για διάλογο σας τις έδωσα πολλάκοις αλλά .... τζιζ κακά ο DC.

Χάρηκα πραγματικά που γνώρισα διαδυκτιακά κάποια άτομα που το επίπεδό τους είναι too much για εδώ μέσα και τους εύχομαι καλό κουράγιο.

Δύο πι ες για το τέλος.
PS1: Ζυγίζετε ό,τι διαβάζετε.
PS2: Και ο κόλκας και πολλοί άλλοι αρδ, μέχρι πρότεινος είχαν κονέ στην ΠΑΕ .... 8-)

Στο επαναβλέπειν και Ασπρόμαυρους χαιρετισμούς.

ARMY: DC δεν στο σβήνω (προς το παρόν) για να διαβαστεί. Κάποιοι ίσως πρέπει να σου απαντήσουν.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Καλή συνέχεια.
Ετσι...........
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

nico4 έγραψε:Όλες οι τελευταίες σελίδες είναι οφ τοπικ αλλά:
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ -κλειδωμένο
Παράπονα για το φόρουμ -κλειδωμένο
Προτάσεις και ιδέες για το forum -κλειδωμένο
Παράπονα για το Paokmania -κλειδωμένο

στο τέλος θα κλειδώσετε όλο το φόρουμ έτσι όπως πάτε.
Μπαρλοου μπράβο.
Γιάπας μη γράφεις ον τοπικ.
Μάλιστα, για ανθρώπους που κάνουν στον Δώνη και στον κάθε ποδοσφαιροπαραγονταπροπονητη κριτική (καλή η κακή) δεν δέχονται οι ίδιοι. ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Επιγραμματικά

1ον: Tα περισσότερα από αυτά που γράψατε είναι οφτοπικ.
2ον: Δεν σβήνω τίποτα για να διαβαστούν από όλους και όλους.
3ον: Σε πολλά έχετε δίκιο, σε άλλα όχι.
4ον: Τα σβήνουμε, γιατί τα σβήσατε.
5ον: Δεν τα σβήνουμε, γιατί δεν τα σβήσατε.
6ον: Γιατί έσβησε το δικό μου και δεν έσβησε του άλλου.
7ον: Έχει χαθεί η κάβλα γι΄αυτό συμβαίνουν αυτά.
8ον: Μειώνεται ο κόσμος στο γήπεδο, το ίδιο βλέπω και εδώ.
9ον: Τελικά ορισμένοι είστε πολύ ευαίσθητοι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

DC έγραψε:Σε άλλο τόπικ ο φίλος μας ο σαρκ (που τρία ποστ παραπάνω ξαναπέταξε εκτός τόπικ ειρωνία, όπως έχει κάνει και στο τόπικ του Σούλη, του Μαγκράθ, στο παρόν, σε όλα τα τόπικ των παικτών και γενικώς σε όλα τα τόπικ του φόρουμ, αλλά είπαμε ...), έκανε τον κινέζο και έριξε την αποχώρησή σου, στον Δώνη και όχι στην λειτουργία του φόρουμ και τους διαχειριστές του. Έτσι τον βολεύει να το παρουσιάσει. Το αίμα νερό δεν γίνεται.

Ειμαι εμπαθης ...Το εμπεδωσαμε ..... Εδω εφτιαξα τοπικ με ποιηση για να τα χωνω ποιητικα στον Δωνη , στο τοπικ του Μαγκραθ θα κολωσω .....Και που να δεις σε λιγο καιρο πως θα τα παρουσιασω.... Να μπαινεις να τα βλεπεις ....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμπαθής ή μη ρε συ καρχαρία,με το χέρι στην καρδιά και πλήρη μπέσα,αν ... γινόταν το αίμα νερό πιστεύεις πως θα την είχες <<σκαπουλάρει>> με το θέμα του προπονητή;Ειδικά τη στιγμή που η άποψή σας στο θέμα είναι κάτι παραπάνω από συμπλέουσα.Και κοντά σε εσένα και πλήθος άλλων ατόμων ακόμα δίνει <<χρώμα>> στο εν λόγω νήμα ...

Εντάξει,δε νομίζω πως πρέπει ρε μάγκες να ξενίζει ιδιαίτερα η όλη κατάσταση.Θα τολμήσω να εκφράσω αυτό που εδώ και πολύ καιρό αισθάνομαι.Δυστυχώς,το φόρουμ υπέστη αυτό που οι <<πολέμιοι>> του νυν προπονητή της ομάδας του καταμαρτυρούν μετά λύσσας:πως για να καταφέρει να σταθεί στον ΠΑΟΚ παλεύει να τον προσαρμόσει στα δικά του,σαφώς χαμηλότερα κυβικά.Ανθρώπινον μεν,αδύνατο να κρυβεί δε.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Χθες υπενθύμισα στον αδερφό Karelias να μην περιμένει απάντηση από mod που έχει αποκαλέσει τον προπονητή της ομάδας καρκίνο, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης[facebook]. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προμοτάρει το συγκεκριμένο group μέσω του ΠΑΟΚμάνια.
Το ποστ μου ως δια μαγείας σβήστηκε ως off-topic. Το ξαναγράφω λοιπόν και περιμένω απάντηση.

Υ.Γ. Περιττό να αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο group συμμετέχει και άλλος mod.
Υ.Γ. (2) Απόδειξη - εικόνα υπάρχει και μπορώ να την παραθέσω οποιαδήποτε στιγμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”