Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από teod1980 »

Επειδή ανάμεσα στις προσωπικές κόντρες του καθενός δε γουστάρω να με μπλέκει κανείς, θέλω να πω ότι
οτιδήποτε έχει γραφτεί από εμένα σε κριτική προς τον προπονητή αλλά και παλιότερα σε συγκεκριμένα τόπικ το θέμα των οποίων με έκανε να βγάζω σπυριά είναι αυστηρά προσωπική μου άποψη.

Στο θέμα του προπονητή έκανα όση υπομονή ήθελα να κάνω και από εκεί και πέρα άρχισα να εκφράζω την άποψή μου για τον άνθρωπο αυτό, που στις ΘΥΡΕΣ που πηγαίνω στην Τούμπα ακούω από το 90% των ατόμων γύρω μου να εκφράζει τους ίδιους με μένα προβληματισμούς.

Τα θέματα του φόρουμ τα αντιμετώπισα μία χρονική στιγμή και εγώ προσωπικά και παρότι δεν είχα επιλέξει ''στρατόπεδο'' παρολίγο να βρεθώ μέσα σε μία μάχη. Για αυτό κι εγώ ευγενικά στα παιδιά και των δύο ρευμάτων είχα αρνηθεί.

Επειδή ο καθένας επιλέγει τι θα διαβάσει και που θα συμμετέχει είναι απόλυτα σεβαστό άτομα να αποχωρούν, φυσικά ο καθένας από τη δική του πλευρά και με τους δικούς του προβληματισμούς.
Ωστόσο κι επειδή γράφτηκε για προπαγάνδα και κατευθυνόμενες απόψεις, ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καμία σχέση και δεν έχω επαφή με κανέναν.

Από την άλλη οπαδοί είμαστε. Στις κερκίδες του γηπέδου δλδ δεν ακούτε ποτέ ειρωνείες και βρίσιμο για παίκτες, προπονητή και όλους της ομάδας; Εκεί τι κάνετε; Είστε σε γυάλα και δεν ακούτε ή παίζετε ξύλο με τον καθένα;

Όσο για το αν σβήνονται ποστ και τέτοια δεν είναι αρμοδιότητά μου. Βρείτε τα μεταξύ σας αλλά χωρίς σπόντες για κανέναν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

navigator11 έγραψε:Εμπαθής ή μη ρε συ καρχαρία,με το χέρι στην καρδιά και πλήρη μπέσα,αν ... γινόταν το αίμα νερό πιστεύεις πως θα την είχες <<σκαπουλάρει>> με το θέμα του προπονητή;

Ναι...

navigator11 έγραψε:Και κοντά σε εσένα και πλήθος άλλων ατόμων ακόμα δίνει <<χρώμα>> στο εν λόγω νήμα ...

Εχω ηγετικες ικανοτητες , τι να κανω.... Φερνω τα πληθη με το μερος μου .....
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Εγώ ένα ξέρω..
Γράφοντας ούτε τα μισά για το νούμερο 14( πρώην νούμερο 9 πρώην πράσινο νούμερο 14 πρώην νούμερο 9 και πρώην απόφοιτο της ακαδημίας κούδα) από αυτά που έχουν γραφτεί για Δώνη κατά καιρούς εδώ μέσα εξασφάλισα μπάνια σε σύνολο 8-9 μηνών..
Βάσει λογικής θα περίμενα κάτι ανάλογο και σε όσους χαρακτηρίζουν τον Δώνη..
Βάσει προτίμησης θα ήθελα τα δικά μου μπάνια να είναι τα τελευταία και η κακή κριτική (σε κόσμια πάντα επίπεδα) να γίνει μέρος του φόρουμ και να μη φιμώνεται..
Άλλωστε είναι μέρος και της εκάστοτε κοινωνίας η διαφορετική άποψη η οποία αν μη τι άλλο πρέπει να είναι σεβαστή..
Τελοσπάντων αυτό τον πόλεμο των αδικημένων και κατατρεγμένων πρώην μπλε με τους νυν και τους κόκκινους και τους μελιτζανί δεν μπορώ να τον καταλάβω..
Έχει πάντως το χαβά του και μπάχαλο.. :'(
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Photis »

eleos έγραψε:
eleos έγραψε:Βλέπω παίδες οι κανόνες ισχύουν όπως βολέυει ε; Για τον αδερφό Photis λέω..

Συζητάω εγώ με τον kataramenos στο τόπικ του Δώνη και μιλάω για το ότι ο λαός δεν πατάει γήπεδο και όλοι κατηγορούν τον προπονητή και γι αυτό και διαγράφεται ως offtopic. (ήταν σε κάποιο βαθμό φυσικά)

Συζητάει ο ΑποστόληςΑ με τον RoMaN στο τόπικ του ματς με την Κέρκυρα για τον Κατσουράνη την οπισθοχώρηση και το σύστημα (κλασικές μπηχτές για Δώνη) και αυτά φυσικά είναι ontopic!

ΟΚ, μη ξυπνήσουμε τον κόσμο και καταλάβει ότι κοιμάται και κράζει απλά, μην ακουστεί μια διαφορετική άποψη που έχει μήνες να αναφερθεί. Με τη μία offtopic!
Αν είναι να κράζουμε τον προπονητή οπου νάναι και με ότι λόγο νάναι όμως, νταξ, πάνω κάτω σχετικό είναι...

ΥΓ: Και φυσικά δε θέλω να διαγραφούν όσα γράφουν τα παιδιά, δικαίωμα τους είναι να τα λένε.
Αλλά αν είναι να διαγράφουμε ΜΟΝΟ τον αντίλογο με πρόφαση το οφτόπικ τότε αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι χειραγώγηση.
Βλέπω οι admins "δεν είδατε τι έγραψα" ή απλά με γράψατε.
Περίεργο γιατί και ο Photis, σε άλλα posts έγραψε μετά, φαίνεται σ'αυτό δε μπαίνει γιατί όλα πάνε ρολόι στο φόρουμ :lol:
Τώρα είδα το πόστ σου φίλε eleos. Έχω κι άλλες δουλειές εκτός από τα ασχολούμαι με το γεγονός ότι βλέπετε ερινύες ορισμένοι πάντως. Προσπαθείτε ντε και καλά να ανακαλύψετε προβλήματα. Με κανέναν σας δεν έχω πρόβλημα, όποτε μπαίνω μέσα στο φόρουμ βλέπω τι γράφετε και κρίνω. Η κρίση δεν είναι και αλάνθαστη πολλές φορές. Από την άλλη αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με κατηγορείς για μεροληψία γιατί κανεναν δεν ξέρω προσωπικά εδώ και ότι κάνω το κάνω για 1 λόγο μόνο. Αν δεν τον έβρισε τον προπονητή δεν πρόκειται να μπαναριστεί. ΤΟ σύστημα βέβαια και ταιριάζει στο τόπικ του παιχνιδιού με την Κέρκυρα κατά την προσωπική μου άποψη. Για τι θα λέγανε δλδ? Για ότι άλλο θες διευκρίνηση δώ είμαι.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ίσως θα μπορούσε ο Φώτης να δώσει μία εξήγηση στον φίλο τον eleos γιατί έσβησε το post του. Ούτε εγώ νομίζω ότι ήταν και πολύ off topic (καθόλου μάλιστα). Επίσης, μια και συμφωνώ σχεδόν σε όσα όλα γράφει ο eleos, θα ήθελα να συνεχίσει να γράφει τη γνώμη του. Εμένα δεν με έχει κουράσει καθόλου. Σίγουρα στα τελευταία post δεν συμφωνώ με το ύφος του, αλλά συμφωνώ με την ουσία αυτών που γράφει.

Θα πρέπει η ευαισθησία στο σβήσιμο των post να είναι ίδια για όλους. Έχουμε γεμίζει με τις on topic και τις off topic ειρωνείες στο Δώνη, αλλά αυτές μένουν και δεν σβήνονται. Μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και αρκετοί έχουν πέσει να τον φάνε από την ΠΡΩΤΗ μέρα που ανέλαβε και τον Βρύζα που τον έφερε, θαρρείς και ήξερε ότι η επιλογή του δεν θα έβγαινε καλή!

Δεκτό ότι η ομάδα αγωνιστικά νοσεί, ειδικά το τελευταίο δίμηνο, δεκτό ότι οι δηλώσεις του είναι γεμάτες δικαιολογίες και επίρριψη ευθυνών, δεκτό ότι ο γιος του παπαρίζεται και έπρεπε να τον είχε συμμαζέψει, δεκτό ότι δεν είναι δυνατόν να τελειώσεις έτσι τον Garcia, αλλά όλα μέχρι ενός ορίου! Δεκτό ακόμα και το γεγονός ότι δεν κάνει και μάλλον θα φύγει, αλλά αυτό το λέμε τώρα και όχι από τον Ιούλιο πριν καλά-καλά αναλάβει! Και δεν είναι δυνατόν να φύγει πριν από το καλοκαίρι, στη μέση της χρονιάς!

Αυτά που έχουν καταντήσει κουραστικά είναι οι συνεχείς ειρωνείες και η ίδια καραμέλα: φύγε χθες, φύγε τώρα, φύγε... φύγε και πολλά άλλα.

Φυσικά και δεν μ’ αρέσει να αποχωρούν συνετές ΠΑΟΚτσήδικες φωνές, όπως αυτή του eleos και θα χαρώ πολύ να αναθεωρήσει. Δεν είναι δυνατόν να φεύγει απογοητευμένος κάποιος, επειδή λέει το αυτονόητο, ότι δεν του αρέσει ο πόλεμος και η απαξίωση στον προπονητή της ομάδας του. Αυτό που γίνεται ξεφεύγει από τα πλαίσια της κριτικής και είναι καθαρή εμπάθεια και πόλεμος. Όπως ο Λαγογιάννης που έλεγε προ ημερών ότι τον σιχαίνεται... Ίσα ρε βούρλο που σε είπαμε να τον φιλήσεις κιόλας!
Φίλε Ντίνο, με βάση την ροή των όσων διάβασα έκρινα ότι δεν είναι ontopic στο συγκεκριμένο τόπικ. Οκ ο λόγος που δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο είναι ο προπονητής. Τις συνέπεις με το να το λέμε συνέχεια ίσως είναι καλά να τις σκεφτείτε. Δεν είστε mod να ασχολείστε μην ξεφύγει η κατάσταση καμμιά φορά και μιλάτε εκ του ασφαλούς πολλές φορές. Προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ με κανεναν σας πρόβλημα και ειδικά με τον eleos που ούτε τον ξέρω αλλά και πρώην mod ήταν το παιδί. Απλά ορισμένες κρίσεις γίνονται χωρίς να συμφωνούμε όλοι τι να κάνουμε? Έσβησα πολλές φορές σχόλια του eleos δλδ, για να καταλάβω. Eleos διάβαστα φίλε μου αυτά που σου γράφω γιατί εν την απουσία μου με ξεπάτωσες φίλε μου. Όπως και να έχει, εγώ σε θεωρώ και φίλο και αδελφό γιατί είμαστε με τα 4 γράμματα. Dino συγγνώμη για τα offtopic αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται και να μην παρεξηγούνται.
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τo "προσωπικό" πρόβλημα του καθενός δυστυχώς δεν μπορούμε να το λύσουμε.
Ειδικά ποστ που αναφέρουν λέξεις όπως "εξουσία και στοιχειώδη παιδεία" για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε χωρίς να ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις..
Και εγώ και όλοι μας μπορούμε να γράψουμε πολλά για πολλούς..
Εκεί όμως αναλαμβάνει η επιστήμη.. :ugeek:

Δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί το ρόλο του, όπως και ελάχιστοι θα τον κατανοήσουν.
Οι υπόλοιποι θα τσιρίζουν, θα διαμαρτύρονται και πάντα κάτι θα τους φταίει (μερικές φορές υπάρχει και λόγος υπαρκτός).
Το ποιοι είναι κάποιοι δεν χρειάζεται να μας το αποδείξουν το ξέρουμε και από την συμμετοχή τους σε άλλα -κλειστά- φόρουμ που το μ%$#@ της μάνας του καθενός πήγαινε σύννεφο και μπορεί 10-15 "κότες" να είχαν-ουν μαζευτεί να βρίζουν τον μοικαν,τον αργοναυτη π.χ... 8-)

Επειδή όμως η υπομονή έχει τα όριά της θα απαντήσω σε έναν μόνο που με προκαλεί εδώ και μέρες.
DC έγραψε:
Έχεις δίκιο και δεν βρίσκω νόημα να συνεχίσω κι εγώ στο φόρουμ. Ένα πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα είναι. Ούτερ το πόκερ με αρέσει ούτε και οι σημαδεμένες τράπουλες.
Ήδη, το τόπικ με τα "Λύσεις και προβλήματα (με αυτήν την σειρά καλύτερα) του φόρουμ", που είχα ανοίξει για να δώσω βήμα στους χρήστες, κλειδώθηκε με την αστεία αφορμή ενός αρχιτρόλ. Θα κλειδωθούν και άλλα. Όπως σβήστηκαν και ποστ μου ή μέρη αυτών.
Σε άλλο τόπικ ο φίλος μας ο σαρκ (που τρία ποστ παραπάνω ξαναπέταξε εκτός τόπικ ειρωνία, όπως έχει κάνει και στο τόπικ του Σούλη, του Μαγκράθ, στο παρόν, σε όλα τα τόπικ των παικτών και γενικώς σε όλα τα τόπικ του φόρουμ, αλλά είπαμε ...), έκανε τον κινέζο και έριξε την αποχώρησή σου, στον Δώνη και όχι στην λειτουργία του φόρουμ και τους διαχειριστές του. Έτσι τον βολεύει να το παρουσιάσει. Το αίμα νερό δεν γίνεται.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναμιλήσω με ονόματα. Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι το πρόβλημα στο φόρουμ. Οι ίδιοι που μας έχουν γεμίσει με παραθέσεις των προβλέψεών τους από την αρχή της χρονιάς. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα το φόρουμ δίπλα σε κάποιους συγκεκριμένους μπλε.

Πιθανότατα θα σβηστεί και το παρόν ποστ. Όποιος πρόλαβε το διάβασε. Αν δεν σβηστεί, ας μην μπει κανένας έγχρωμος να απαντήσει. Τις ευκαιρίες για διάλογο σας τις έδωσα πολλάκοις αλλά .... τζιζ κακά ο DC.

Χάρηκα πραγματικά που γνώρισα διαδυκτιακά κάποια άτομα που το επίπεδό τους είναι too much για εδώ μέσα και τους εύχομαι καλό κουράγιο.

Δύο πι ες για το τέλος.
PS1: Ζυγίζετε ό,τι διαβάζετε.
PS2: Και ο κόλκας και πολλοί άλλοι αρδ, μέχρι πρότεινος είχαν κονέ στην ΠΑΕ ....

Στο επαναβλέπειν και Ασπρόμαυρους χαιρετισμούς.
Δυστυχώς τα παντελόνια δεν κάνουν για όλους ούτε για εσένα Ντισι που ήσουν ότι χειρότερο πέρασε από Μοντ και γι αυτό "ξυλώθηκες" με συνοπτικές διαδικασίες.
Από 45+ άνθρωπο περίμενα τσίπα αλλά τι να κάνεις αυτός είναι ο κόσμος, γεμάτος κόμπλεξ...
Πόσο γελοίο είναι να χαρακτηρίζεις το φόρουμ "σημαδεμένο" όταν μέχρι πρότινος είσαι ένα "πιόνι" της.?
Πόσο γελοίο είναι να παραπονιέσαι στέλνοντας μαιλ στους αντμιν ζητώντας να βρεθεί λύση στο "πρόβλημα"
Από την ημέρα που βγήκες από την ομάδα έβγαλες τον "πραγματικό" σου χαρακτήρα.
Ενοχλήθηκες που είπα για την αρχή της χρονιάς για τον Δώνη..βλέπεις το επίπεδο σου μέχρι εκεί φτάνει να νιώθεις θιγμένος...!!

Γενικά ήσουν ντροπή για το φόρουμ και την ΜΟΝΤ team.
PS2: Και ο κόλκας και πολλοί άλλοι αρδ, μέχρι πρότεινος είχαν κονέ στην ΠΑΕ ....
είπες να γράψεις μια ακόμα γραφικότητα...

ΥΓ. Μπορούσες να μου τα πεις και κατ ιδίαν, όπως και να στα πω αλλά προτίμησες την "μαγκιά" του φόρουμ...

ΥΓ.2 Μην επιχειρήσεις να "μπεις" έχεις αποβληθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Ξέρω μικρό το "κακό" αλλά αναγκαίο

ΥΓ.3 Το τόπικ μένει ανοικτό για όποιον γουστάρει να γράψει οτιδήποτε αν γουστάρετε κλειδώνουμε και όλα τα υπόλοιπα και αφήνουμε μόνο αυτό ..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Θα ήθελα πραγματικά ο eleos να μου απαντήσει παρακαλώ. Γιατί ορισμένα πράγματα παρεξηγούνται εύκολα. Να του λύσω τα όποια παράπονα γιατί δεν θέλω από πρώην Mod να έχει πρόβλημα με Mod.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

1.Στο λογαριασμό μου στο facebook μπορώ να γραφω ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ..ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Οποιοςαρχιτρολ hacker ξέρει ποιος είμαι στο facebook να κάνει το κόπο να μπει και στο φωτογραφικό μου αλμπουμ.....πριν ξαναποστάρει χολή για μένα.....!Για να ξέρει για ποιον μιλάει.

2.Λίγοι εχουν αγαπήσει το φόρουμ εδω μέσα για αυτό που είναι......Παντα οι άλλοι μοντ φταίνε......αλλά λίγοι έχουν καταλάβει την χρησιμότητα του.

3.Συγγνώμη για την φασαρία που προκάλεσαν και φάγανε μπαν εχουν ζητήσει ίσως και 5 μόνο άτομα....όσα χρόνια είμαι μοντ εδω μέσα.Αυτογνωσία μηδέν....αυτοκριτική μηδέν.

4.Ξέρω ότι φταίω που το τόπικ του Δωνη ξέφυγε και είχα τα κάκαλα να ζητησω δημοσια συγγνώμη.Οπως βλέπετε εδω και καιρό έχω ρίξει 90% τους τόνους.Ουτε αυτό δε σέβεστε μερικοί......μπράβο σας.

5.Συγκρίνετε μερικοί καλοθελητές το τόπικ του Δωνη με του Σαλπι.Για να το δούμε καλύτερα.....

Στο τόπικ του Σάλπι όσοι φαγανε μπαν......το φαγανε γιατι--->

α.Δε μιλάγαν καθαρά αγωνιστικα......αλλά η καούρα τους ήταν τα λεφτα που παίρνει.....!

β.Τσακώνονταν με άλλα μέλη χαρακτηρίζοντας τα....

γ.Φυτιλιάζανε το φόρουμ.

Ποιος μίλησε καθαρά αγωνιστικά και μπαναρίστηκε στο τόπικ του Σάλπι?Ε .........?ΟΕΟ?Κανένας.

Στο τόπικ του Δώνη αμα δείτε.....εχω μπαναρει προσωπικά......άτομα και απο τις 2 παρατάξεις.......και πιο πολλά απο τους αντι-Δωνικούς.

Μη πετάχτεί μόνο κάνα άτομο που χει φάει 123425234324 μπαν πάλι να μιλήσει για διακρίσεις και αξιοκρατία γιατι θα γελάνε και τα mouse.Να βγει ο Παλαιοκώστας....να μιλήσει για δικαιοσύνη. :lol: :lol: :lol:

Τι ακριβώς ψάχνετε να βρείτε?Να μας βρείτε φαούλ?

Ναι η ομάδα των μοντ είναι φαουλ πολλές φορες....γιατί είναι άνθρωποι.....και κάνουν και αυτοι τη κάυλα τους....για τη μεγάλη τους καψούρα....τον ΠΑΟΚ.

Ειμαστε όλοι εδώ για το ΠΑΟΚ......δεν είμαστε κανα πανεπιστήμιο ή κάποιος πανελληνιος διαγωνισμός ποσταρισμάτων.

Α και για αυτους που βλέπουν πελατειακά τη σχέση τους με το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ γιατι μέχρι εκει φτάνει το μυαλουδάκι τους θα τους πω το εξής.

Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εχει κλειστές τις εγγραφές.......και περιμένουν εκατοντάδες εγγραφές έγκριση για ενεργοποιήση.Ουδείς αναντικατάστατος λοιπόν......οποιος θέλει να πάει στο καλό.Οταν αποφασίσει η διοίκηση του φορουμ και αυτοι που πληρώνουν απο την τσέπη τους τη συντήρηση του φόρουμ τότε θα ανοίξουν...!

Ετσι είναι η ζωή ....άλλοι πάνε ...άλλοι έρχονται......ανανέωση....!

Για τον DC....έχω να πω ότι έπεσα πολύ έξω......και λυπάμαι για παρτι του.Το χειρότερο είναι οτι νόμιζε ότι το φόρουμ είναι προέκταση του κόμπλεξ του.

Εδω μέσα ένας μοντ δίδαξε ήθος........και σαν μοντ και τώρα σαν μέλος.Ο ΑποστόληςΑ.......ας παραδειγματιστείτε μερικοί.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχετε καταλαβει πως αυτη η δημοσια "συζητηση" μεταξυ σας...για να μην το πω αλλιως...ξενερωνει αρκετους απο εμαςεδω μεσα?

:evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Τρί 26 Φεβ 2013, 02:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Mpafe4......

Θα συμφωνήσω .....αλλά πρεπει να απαντηθούν κάποια πράγματα.

Δε θα μας μαμήσουν και απο πάνω μερικοί.

Σορρυ κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

paok87 έγραψε:Χθες υπενθύμισα στον αδερφό Karelias να μην περιμένει απάντηση από mod που έχει αποκαλέσει τον προπονητή της ομάδας καρκίνο, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης[facebook]. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προμοτάρει το συγκεκριμένο group μέσω του ΠΑΟΚμάνια.
Το ποστ μου ως δια μαγείας σβήστηκε ως off-topic. Το ξαναγράφω λοιπόν και περιμένω απάντηση.

Υ.Γ. Περιττό να αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο group συμμετέχει και άλλος mod.
Υ.Γ. (2) Απόδειξη - εικόνα υπάρχει και μπορώ να την παραθέσω οποιαδήποτε στιγμή.

Σου απάντησα πιστεύω.......ε?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

barlow4 έγραψε:dc πολλα παραπονα συγκεντρωνεις ρε συ.λιγη ευθιξια.
ντινο ουτε που ξερω τις αποψεις σου.το δωνη το σιχαινομαι αλλα συμφωνω με σενα οτι ο τροπος με τον οποιο φιλτραρονται αποψεις τουλαχιστον απο μερικους προσομοιαζει σε φυλαρχους και σεριφηδες.
παροτι δε γουσταρω καθολου το ΠΑΟΚμανια ετσι οπως ειναι τωρα εντουτοις δε σταματω.δεν μου εχει περασει καν απο το μυαλο.
αφ ενος ο δογματισμος γιγαντωνεται απο την ελλειψη αντιδρασης και αφ ετερου ειναι απελευθερωτικη η κατανοηση οτι η κοινη ΠΑΟΚτσηδικη γνωμη δεν διαμορφωνεται (ευτυχως)μονο απο εδω.ενα διαστημα τον ειχα φαει τον παπα μου.
και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι κανενας γκουρου.ειμαι σε εκεινη τη μικρη δογματικη επισης ομαδα που θελει τον ΠΑΟΚ τζαναμπετη,ασυμβιβαστο,ενοχλητικο και εκδηκιτικο.ακομα και αυτοκαταστροφικο αλλα με αιτια.οχι πειθηνιο κουτοπονηρο ευρωλιγουρη.αυτα πιστευω και ακομα αν ατομα χωρις τη στοιχειωδη παιδεια εχουν στα χερια τους την εξουσια της ιερας εξετασης στα μικρα πλαισια ενος φορουμ,να με μπαναρουν για δεκα χρονια ,μολις τελειωσει η αστεια ποινη παλι θα γραψω οτι πιστευω και γουσταρω.
υγ.μπαναρισμα στα στημενα και καθ'εξη τρολς και οχι στις ακομα και ακραιες αποψεις.
υγ2.ισως το μπαναρισμα θα πρεπει να γινεται με συναποφαση περισσοτερων μοντς.οχι απο σεριφηδες.

+100000

Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ όμως είναι μια χαρά....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Argonaut4 έγραψε:Mpafe4......

Θα συμφωνήσω .....αλλά πρεπει να απαντηθούν κάποια πράγματα.

Δε θα μας μαμήσουν και απο πάνω μερικοί.

Σορρυ κιόλας.
Τελος παντων...δεν ξερω πως λειτουργει το φορουμ και ουτε θελω να μαθω,απλα πιστευω πως μεταξυ σας υπαρχουν και αλλοι διαυλοι επικοινωνιας,οπως πχ κινητα,mail...και δεν ειναι απαραιτητο να γινεται ολο αυτο ανοιχτα.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα γιατι .....οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Θα παρακαλούσα τον barlow να γράψει γιατί δεν γουστάρει καθόλου το paokmania όπως είναι τώρα. Είσαι παλιό μέλος και θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι δεν σου αρέσει πλέον. Ναι έχουν αποσυρθεί αξιολότατα μέλη του φόρουμ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας απ' όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω, ναι στις αρχές του το paokmania είχε περισσότερο χιούμορ με διάφορα ευρηματικά τόπικ που σφύζαν από ζωή αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται τόσο "αποκρουστικό". Εμένα πάντως συνεχίζει να είναι το διαδικτυακό μου στέκι και αν και διαφορετικό σε κάποιο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν, το γουστάρω ακόμα κάργα. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το να έχω μια "γωνιά" να συζητώ για την καψούρα μου με τόσα πολλά άτομα, πέραν των 2-3 κολλητών μου και τους σύντομους διαλόγους με αγνώστους στο γήπεδο. Με τα καλά του και τα στραβά του το paokmania μου το προσφέρει αυτό, κι ας έχω "αδικηθεί" μερικές φορές σε "αστείους" εν τέλει προσωπικούς διαξιφισμούς. Δε με ενδιαφέρει, πως το λένε. Άνθρωποι είμαστε όλοι και θα φερθούμε και εγωιστικά, θα βρίσουμε, θα ξεφύγουμε, θα αδικήσουμε, όλα μέσα στη ζωή είναι. Μη τρελαίνεστε.

ΥΓ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ή όχι offtopic. Αν είμαι ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα ούτε θέλω να υπερασπιστώ τον DC, ο οποίος μάλιστα με παραξένεψε τελευταία με την συμπεριφορά του (μετά την διαγραφή του από mod), όμως θέλω να εκφράσω καποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν με το post σου Moican4.
moican4 έγραψε:Δυστυχώς τα παντελόνια δεν κάνουν για όλους ούτε για εσένα Ντισι που ήσουν ότι χειρότερο πέρασε από Μοντ και γι αυτό "ξυλώθηκες" με συνοπτικές διαδικασίες.

Γενικά ήσουν ντροπή για το φόρουμ και την ΜΟΝΤ team.
Aυτοί είναι βαριοί χαρακτηρισμοί (για ένα άτομο μάλιστα που ήταν με την συναίνεσή σας για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα mod) και πιστεύω ότι απαιτούν μια ξεκάθαρη αιτιολόγηση, γιατί κάποια πράγματα που ίσως ξέρεις εσύ οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε, όπως και ο ίδιος λες. Παρ' όλα αυτά όμως, απλά αφήνεις υπονοούμενα όπως παρακάτω...
moican4 έγραψε:Δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί το ρόλο του, όπως και ελάχιστοι θα τον κατανοήσουν.
Είναι αδιανόητο να το γράφεις αυτό χωρίς να εξηγείς τι εννοεις! Ποιός ο λόγος να το γράψεις αν δεν έχεις σκοπό να μας δώσεις να καταλάβουμε τι ακριβώς θες να πείς; Ποιός είναι/ήταν λοιπόν ο ρόλος του DC;
moican4 έγραψε:Πόσο γελοίο είναι να παραπονιέσαι στέλνοντας μαιλ στους αντμιν ζητώντας να βρεθεί λύση στο "πρόβλημα"
Αυτό εμάς τους υπόλοιπους μας ενδιαφέρει...; Για να λες ότι επικοινωνεί με τους admin μέσω mail, σημαίνει ότι και εσύ μπορείς να του απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο! Γιατί δεν το κάνεις αυτό;
Εγώ πιστεύω ότι αν μπορούσε να postάρει τώρα ο DC θα σου έγραφε κάλιστα κάτι αντίστοιχο με αυτό:
moican4 έγραψε:Μπορούσες να μου τα πεις και κατ ιδίαν, όπως και να στα πω αλλά προτίμησες την "μαγκιά" του φόρουμ...
...υποθετικά μιλώντας πάντα!
moican4 έγραψε:Το ποιοι είναι κάποιοι δεν χρειάζεται να μας το αποδείξουν το ξέρουμε και από την συμμετοχή τους σε άλλα -κλειστά- φόρουμ που το μ%$#@ της μάνας του καθενός πήγαινε σύννεφο και μπορεί 10-15 "κότες" να είχαν-ουν μαζευτεί να βρίζουν τον μοικαν,τον αργοναυτη π.χ... 8-)
Δεν τη καταλαβα αυτή τη πρόταση... Σε ποιούς αναφέρεσαι και για ποιά forum μιλάς; Το http://paokg4.org/ ; Το http://paokworld.com/ ;
moican4 έγραψε:Πόσο γελοίο είναι να χαρακτηρίζεις το φόρουμ "σημαδεμένο" όταν μέχρι πρότινος είσαι ένα "πιόνι" της.?
Τι εννοείς με αυτό...; Oι mod's του forum δηλαδή, μπορούν να είναι κατά οποιαδήποτε έννοια "πιόνια";

Αυτά είχα να γράψω και θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη και την διάθεση να μου απαντήσεις! Πραγματικά πιστεύω ότι αυτές τις απορίες θα τις έχουν κι άλλοι! Ελπίζω να με ικανοποιήσεις...!
Ευχαριστώ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”