Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

kataramenos5 έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι αυτό το παιδάκι θα κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ.
Εγω γιατι φοβαμαι οτι θα μας βγει...αφανας?
Τα μισά του Μπισε να κάνει :D
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ρε σεις αντι να πανηγυρίζουμε που ξαναεχουμε Μαροκινό και Αφανα αρχίσατε τις γκρίνιες....Δεν παιζεστε!!!

Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τα παιδία παίζει είστε μερικοί 8-)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν είχα τι να κάνω πρωί πρωί διάβαζα έδω μέσα κάποιες σελίδες πίσω κάτι λουκαδες και παμπλιτουςκατι. Τι γέλιο ρε. Να είστε καλά να μας διασκεδάζετε και εμάς και την ΠΑΕ.

Αμπαλαε και αλεο
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Καλημέρα σε όλους. Ισχύει όντως ότι εκτύπωσαν ήδη φανέλες του Chalov με το 9 οι απίθανοι;;;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανένα νέο για το χαφ;
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

vasgias έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Ισχύει όντως ότι εκτύπωσαν ήδη φανέλες του Chalov με το 9 οι απίθανοι;;;;;
Απίθανους ποιους εννοείς;!; :?

Δεν το ξέρεις ότι στη φανέλα μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκτυπώσει ό,τι θέλει; Πήγαινε αύριο και πάρε φανέλα με το 9 και όνομα Vasgias.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ώρα άφιξης Τσάλοφ ή Τσαλόφ;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

nunies4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι αυτό το παιδάκι θα κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ.
Εγω γιατι φοβαμαι οτι θα μας βγει...αφανας?
Τα μισά του Μπισε να κάνει :D
Κυπελλο 2018 ολος ο λευκος φωναζει το ονομα του και ο αφανας χοροπηδαει στο μπι μπι μπισεβαρ σα μικρο παιδι

ενας απο μας για παντα!!!!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

εγω προσωπικα στον Σωτηρακη απο το διαβασμα που εριξα και το υλικο που ειδα βλεπω ενα παιδι με τρομερη ταχηδυναμη, πολυ καλη τεχνικη, σουτ πατσαβουρε βρωμικο που παιζει στον αξονα και σε φαση τρανζισιον μπορει να σου κανει κηδειες

εχει μαθει το αθλητικο, τεχνικο και θεωρητικο κομματι σε μια πολυ καλη σχολη (οχι την αγαπημενη μου), και στα χερια του μαγου των Καρπαθιων θα μαθει και το πνευματικο (του λειπει) και κυριως πως να κλεβει ταυτοτητες μεσα στο γηπεδο

καλη του τυχη !!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Magpies4 έγραψε:Ώρα άφιξης Τσάλοφ ή Τσαλόφ;
Απογευματινή με είπε ένα πουλάκι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
JORDAN THOMAS FAN

Δημοσίευση από JORDAN THOMAS FAN »

Αφανας με fade δεν ειναι αφανας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω γιατι με τοση χαρα μαζεμενη λογω μεταγραφων εχω χεστει πανω μου για το αυριανο παιχνιδι?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Special 4 έγραψε:Ο πιτσιρικας απο τη Μαν Γιου εχει φοβερα ποδοσφαιρικα στοιχεια
Ακομα δεν εχω καταλαβει πως εφυγε απο εκει, για να ερθει εδω κ πως δεν τον αρπαξε καποιο αλλο κλαμπ
Ειναι κατι π μου προκαλει εντυπωση, αλλα κ επιφυλαξεις
Παντως σε οσα βιντεο τον ειδα, μου αρεσε πολυ επιθετικα - παραγωγικα

Θελω ομως να τον δω, αν μπορει να ανταπεξελθει σε σκληρο παιχνιδι κ αν μαρκαρει αποτελεσματικα
Οσο δυσνοητη φαινεται η κινηση του Σωτηρη μας να ερθει στον ΠΑΟΚ, αλλο τοσο κατανοητη γινεται αν αναζητησει κανεις πληροφορίες για το συστημα λειτουργίας των ακαδημιων της Πρέμιερ Λιγκ. Ενα σημαντικο στοιχειο που βρηκα ειναι οτι απο το συνολο των παιδιων που φοιτουν σε αυτές, μολις το 0,5% καταφερνει να ζησει τελικά απο το ποδοσφαιρο. Αρκετοι απο τους υπόλοιπους καταληγουν με σωματικα και ψυχολογικα θεματα, λογω της καταπονησης που υφιστανται στο ιδιαιτερα ανταγωνιστικο περιβαλλον οπου καλουνται να αναδειχτουν.

Ο Σωτήρης λοιπον αποτελει μια ιδιαζουσα, όπως το καταλαβαινω, περιπτωση παιχτη ο οποίος, παροτι ταλαντουχος, δεν καταφερε να πεισει καποια ομαδα απο την Πρεμιερ ή την Τσάμπιονσιπ οτι μπορει να τα καταφερει.

Δεν ειναι τυχαιο οτι η Μπολτον στην οποία αγωνιστηκε, στην League 1, δεν επιχείρησε να ανανεωσει τον δανεισμο του. Αυτο που προκύπτει, τοσο απ' τα λεγομενα του διευθυντη της Μπολτον οσο και απο οπαδους της Man Utd στο φορουμ της ομαδας, ειναι πως ο παιχτης παιζοντας επι πολλα χρονια σε μη επαγγελματικό επιπεδο (ακαδημιες) δεν καταφερε να αναπτυξει δεξιοτητες και ικανότητες που θα του επέτρεπαν να αγωνιστει στο υψηλοτερο επιπεδο.

Γι' αυτο ο Σωτήρης επελεξε να ερθει στον ΠΑΟΚ. Δείτε το σαν μια πραξη αλληλοεξυπηρετησης. Ο ΠΑΟΚ του προσφερει ενα επαγγελματικό συμβόλαιο, που δεν καταφερε να βρει στην Αγγλια, με καλες προοπτικές, και εκεινος μας προσφερει τη δυνατότητα να εχουμε στις ταξεις μας ενα πολυ μεγαλο ταλέντο, που ομως δεν καταφερε να κανει το μπαμ.

Επομένως, ο Σωτηρης αποτελει οντως ενα μεγαλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ, χωρις ωστοσο να διακυβευεται κατι το σπουδαιο σε περιπτωση αποτυχιας. Το στοιχημα ειναι αν ο Λουτσος καταφερει να βρει τα κουμπια του και αν ο ιδιος ο παιχτης καταφερει να βγαλει το απαραίτητο πεισμα για να εκτοξεύσει την καριερα του.

Ετσι το αντιλαμβανομαι εγώ τουλάχιστον.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

joshua έγραψε:Εγω γιατι με τοση χαρα μαζεμενη λογω μεταγραφων εχω χεστει πανω μου για το αυριανο παιχνιδι?
Γιατί το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”