Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η αλήθεια είναι ότι ο Mitsospaoki κάνει και μια πτυχιακή και δεν είδε το υπόλοιπο παιχνίδι.
Δεν είναι ότι εξαφανίστηκα επειδή το γύρισε η ομάδα ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο.

Ο ντε Ντρις στα 2 σετ που είδα έπαιζε σαν μεθυσμένος, για αυτό και τον σχολίασα αρνητικά. Δεν έχω κάτι με τον παίχτη.

Τεσπά μπράβο και στην ομάδα για την σημερινή νίκη!

Δεν περίμενα πάντως από εσένα να με χαρακτηρίσεις ύποπτο..
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Πρώτα από όλα δε σε χαρακτήρισα πουθενά ύποπτο και καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς που δεν ευσταθούν και αποτελούν λίβελο.

Είπα πολύ απλά ότι καλό είνα να σχολιάζουμε έναν παίκτη βλέποντας όλο το παιχνίδι και όχι 2 σετ, γιατί εύκολα βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα και μπορούμε να εκτεθούμε. Και μάλιστα σε είπα "λαλίστατο" όχι γιατί σε θεωρώ ύποπτο, αλλά γιατί περίμενα να διαβάσω την κριτική σου μετά και το τέλος του παιχνιδιού. Κάτι που δεν το είδα για τους λόγους που αναφέρεις τώρα και τους οποίους σέβομαι.

Εγώ πάντως ποτέ δε θα σχολιάσω κάποιον παίκτη εάν δεν έχω δει το παιχνίδι. Ακριβώς γιατί η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Και θέλω να συμβουλεύσω και τα μέλη του φόρουμ ως προς αυτό. Δε βλέπω που είναι το ύποπτο ή το κακό προς αυτό.

Καλή συνέχεια και επιτυχία με την πτυχιακή σου.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

4-5 σεζόν ήταν οικονομικά -σχεδον- ισάξιος ο ΠΑΟΚ. Τις χρονιές των Πρωταθλημάτων σύν 2-3 ακόμη μετά. Πριν και μετά δεν μπόρεσε ποτέ να ανταγωνιστεί με ίσους όρους.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PaokCuba4 έγραψε:Πρώτα από όλα δε σε χαρακτήρισα πουθενά ύποπτο και καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς που δεν ευσταθούν και αποτελούν λίβελο.

Είπα πολύ απλά ότι καλό είνα να σχολιάζουμε έναν παίκτη βλέποντας όλο το παιχνίδι και όχι 2 σετ, γιατί εύκολα βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα και μπορούμε να εκτεθούμε. Και μάλιστα σε είπα "λαλίστατο" όχι γιατί σε θεωρώ ύποπτο, αλλά γιατί περίμενα να διαβάσω την κριτική σου μετά και το τέλος του παιχνιδιού. Κάτι που δεν το είδα για τους λόγους που αναφέρεις τώρα και τους οποίους σέβομαι.

Εγώ πάντως ποτέ δε θα σχολιάσω κάποιον παίκτη εάν δεν έχω δει το παιχνίδι. Ακριβώς γιατί η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Και θέλω να συμβουλεύσω και τα μέλη του φόρουμ ως προς αυτό. Δε βλέπω που είναι το ύποπτο ή το κακό προς αυτό.

Καλή συνέχεια και επιτυχία με την πτυχιακή σου.
Ίσως και να κατάλαβα αλλιώς τα γραφόμενα σου .
Απλά έτσι όπως ανέφερες την απουσία μου, φάνηκε σαν να υπονοείς ότι έγινε με δόλο .

Τεσπά συνεχίζουμε, ΠΑΟΚ είσαι!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Προς Θεού σε καμία περίπτωση δεν έκανες κάτι με δόλο. Ίσως να μην ήταν και πολύ ξεκάθαρο όπως το έγραψα.

Σε σέβομαι άπειρα και ποτέ μου δεν θεώρησα ότι είσαι "ύποπτος".

Υγεία να έχουμε και να ζούμε μεγάλες στιγμές εδώ.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Μετά τη νίκη παναθηναικου με Ολυμπιακό βλέπω τους δεύτερους να διαλέγουν αντίπαλο στο ματς με Μίλωνα...
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ετσι ακριβως......
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Α ρε Βουλκίδη, ντιπ μυαλό! Θα σ' τη φυλάνε τα γαυράκια.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Τι συνέβη με τον Βουλκιδη?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δήλωσε ότι όποτε υπάρχει παιχνίδι με τον γαύρο μπροστά, ξυπνάει με καύλες τη Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Hayate έγραψε:Μετά τη νίκη παναθηναικου με Ολυμπιακό βλέπω τους δεύτερους να διαλέγουν αντίπαλο στο ματς με Μίλωνα...
Cylon-4 έγραψε:Ετσι ακριβως......
Ίσως αλλά δε νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία. Στο κάτω της γραφής και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό πρέπει να παίξεις για να πάρεις το Πρωτάθλημα.

Επίσης ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η προτεραιότητα στην ισοβαθμία με τον Μίλωνα. Μέχρι πέρσι ήταν πρώτα οι Νίκες-Ήττες στα μεταξύ μας και μετά η αναλογία νικηφόρων και χαμένων σετ στα μεταξύ μας. Και έπειτα έρχονταν η αναλογία νικηφόρων και χαμένων πόντων στα μεταξύ μας παιχνίδια και τέλος πηγαίναμε σε σύνολο αγώνων για τα σετ και τους πόντους.

Φέτος δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η προκήρυξη και το αν υπάρχουν αλλαγές. Μεγάλη υποψία επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο Μίλωνας θεωρείται ακόμα 3ος στη βαθμολογία λόγω της αναλογίας των νικηφόρων και χαμένων σετ στο σύνολο των αγώνων (2.00 έναντι 1.79).

Μήπως έκαναν την τράμπα και βάλανε την προτεραιότητα ως προς τους αγώνες;

Σε αυτή την περίπτωση για να βγούμε 3οι πρέπει ο Φοίνικας να χάσει με 3-0 από τον Ολυμπιακό εάν επικρατήσει αύριο του Φοίνικα με 3-0, ενώ εμείς πρέπει να κερδίσουμε με 0-3 μέσα στη Σύρο.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Τελικά μάθαμε από τους δημοσιογράφους και ο Μίλωνας χρειάζεται πια ένα βαθμό για να τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας έπειτα κι από τη νίκη του με 3-1 επί του Φοίνικα Σύρου.

Όσο για το Φοίνικα, ακόμα και να επικρατήσει του ΠΑΟΚ, θα παίξει για την επιβίωση του στη διαδικασία των πλέι άουτ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Προσωπικά το προτιμώ έτσι, μετά τη νίκη του Παναθηναικου
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Για μας, μπορει να μην εχει μεγαλη διαφορα, γιατι για να παρεις πρωταθλημα, πρεπει να παιξεις και με γαβρο και με βαζελο.
Ο ολυμπιακος ομως πιστευω, θα προτιμησει να "βγαλει" τον Μιλωνα τριτο και να παιξει μαζι του και λογω δυναμικοτητας και για να αποφυγει μετακινησεις και για να αλληλοεξουδετερωσει εμας και τους λαγους.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ας πάμε τελικό και το χουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”