24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Αν γουστάρεις τόσο να πας στους Τούρκους να μην πάρεις εσύ κ ο μανατζερ ευρώ απο το ποσοστό σου και να πάρει ο ΠΑΟΚ 4 ....γιατι να κάνει ο ΠΑΟΚ πισω στα λεφτά που θελει?
- pisakaipoupoula
Κι εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα αφήστε με να φύγω, μεγάλε φέρε τη ρήτρα σου και να μας γράφεις, τι πάει να πει το μυαλό μου δεν είναι στην ομάδα και θέλω να παίξω με τον Σνάιντερ?
Στα τέτοια μας τα προβλήματα της Γαλατά με το ffp
Στα τέτοια μας τα προβλήματα της Γαλατά με το ffp
- Sick Bastard
Γκούχου γκούχου...Μα αφού ο Γκάρυ θέλει τον Σνάιντερ για συμπαίχτη αφού...Γκούχου γκούχου...
Υ.Γ. Μπορούμε όμως να τον κάνουμε το χατίρι και να τον ντύσουμε στα ασπρόμαυρα...Είναι και πουλέν μου...
Υ.Γ. Μπορούμε όμως να τον κάνουμε το χατίρι και να τον ντύσουμε στα ασπρόμαυρα...Είναι και πουλέν μου...
-
Η υπό8εση Ροντρίγκες δίχως να έχω κάτι χειροπιαστό , μου μυρίζει ότι από πίσω είναι ο Γαύρος πως ως συνήθως βάση πρωτοκόλου , όταν πετάμε 87 πρόπερσι φέτος προσπαθούν να δημιουργήσουν διχώνια εσωτερικά (φέτος απέτυχαν) και να σου απομακρύνουν από την ομάδα παίκτες κλειδιά .... φέτος ο κινήσεις τους είναι σπασμωδικές γιατί έχουμε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από αυτούς ... και αν δεν δούμε μαγικά εμείς 8α περάσουμε στην επόμενη φάση (ευρώπη) αυτοί όχι ......και κινδυνεύουν όλοι όσοι φρενάρουν την ομάδα μας τόσα χρόνια να ξεσκεπαστούν ......
Έχουμε το πάνω χέρι όλοι στο γήπεδο ..... αυτό που φοβούνται τόσα χρόνια είναι η οργή του λαού μας .... προσπάθησαν να τον υπνωτίσουν αλλά αν πάρει μπρος δε μας σταματά τπτ...........
Οπως στο μπακετάκι όταν η ξανθιά τσατσα που γράφει βιβλίο έκανε τα πουστριλίκια και τα τρυπήματα....... υποκλήθηκε ΤΕΛΙΚΑ στο μεγαλείο μας 'οχι μόνο η Ελλάδα άλλα όλη η Ευρώπη ........
έτσι μετά από 30 περίπου χρόνια ο δρόμος εκεί είναι ανοικτός ...........
¨ΑΡΑ το σύνθημα της Κυριακής πρέπει να είναι
Η ΠΑΟΚάρα θα προχωρήσει σε Ελλάδα και ευρώπη θα γαμίσει και ο λαός θα προχωρά και θα χορεύει όπως τον 91 στη Γενεύη..........
Ο λαός μας ξέρει να βγάζει συνθήματα και να θέτει στόχους..........
Έχουμε το πάνω χέρι όλοι στο γήπεδο ..... αυτό που φοβούνται τόσα χρόνια είναι η οργή του λαού μας .... προσπάθησαν να τον υπνωτίσουν αλλά αν πάρει μπρος δε μας σταματά τπτ...........
Οπως στο μπακετάκι όταν η ξανθιά τσατσα που γράφει βιβλίο έκανε τα πουστριλίκια και τα τρυπήματα....... υποκλήθηκε ΤΕΛΙΚΑ στο μεγαλείο μας 'οχι μόνο η Ελλάδα άλλα όλη η Ευρώπη ........
Η ΠΑΟΚάρα θα προχωρήσει σε Ελλάδα και ευρώπη θα γαμίσει και ο λαός θα προχωρά και θα χορεύει όπως τον 91 στη Γενεύη..........
Για ακόμα μια ημέρα παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα των τουρκικών ΜΜΕ, το θέμα με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατασαράι.
Οι Τούρκοι την Πέμπτη (5/1), μάλιστα επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ του INPAOK, καθώς κάνουν αναφορά στα ποσά που ζητά ο Δικέφαλος, αλλά και σε αυτά που προσφέρει ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη.
Όπως σημειώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι «ασπρόμαυροι» ζητούν 5 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Γαλατασαράι φέρεται να προσφέρει 3,5 εκ. ευρώ.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ -όπως πάντα αναφέρουν οι Τούρκοι- η «Τσιμπόμ» έχει στο πλευρό της τον Ροντρίγκες, που τα έχει βρει σε όλα με την «Γαλατά» όσον αφορά το συμβόλαιο του…
Inpaok
Οι Τούρκοι την Πέμπτη (5/1), μάλιστα επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ του INPAOK, καθώς κάνουν αναφορά στα ποσά που ζητά ο Δικέφαλος, αλλά και σε αυτά που προσφέρει ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη.
Όπως σημειώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι «ασπρόμαυροι» ζητούν 5 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Γαλατασαράι φέρεται να προσφέρει 3,5 εκ. ευρώ.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ -όπως πάντα αναφέρουν οι Τούρκοι- η «Τσιμπόμ» έχει στο πλευρό της τον Ροντρίγκες, που τα έχει βρει σε όλα με την «Γαλατά» όσον αφορά το συμβόλαιο του…
Inpaok
- HeartOfDarkness
nothu έγραψε: Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ -όπως πάντα αναφέρουν οι Τούρκοι- η «Τσιμπόμ» έχει στο πλευρό της τον Ροντρίγκες, που τα έχει βρει σε όλα με την «Γαλατά» όσον αφορά το συμβόλαιο του…
Inpaok
Πως γινεται να χει συμφωνησει ο παικτης με την γαλατά ? Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να χει δωσει άδεια στον παικτη ο ΠΑΟΚ. Αλλά πως να συμφωνησει σε κατι τετοιο οταν υπάρχει , με βαση πάντα τα ρεπορτάζ που διαβαζουμε αυτές τις μερες, μεγάλο οικονομικο χάσμα αναμεσα στις 2 πλευρές ?
Σε αυτο το σημειο κολλάω εγώ. Κ φυσικά οχι σε ενα ποσο κάτω απο την ρήτρα.
Στην αρχή του video φαίνεται να κάνει ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια δεν εμφανίζεται πουθενά στις ασκήσεις με τους υπόλοιπους
εεεεεεεεε;;;;;;; χαθηκα..christos.paok.folegandros έγραψε:Η υπό8εση Ροντρίγκες δίχως να έχω κάτι χειροπιαστό , μου μυρίζει ότι από πίσω είναι ο Γαύρος πως ως συνήθως βάση πρωτοκόλου , όταν πετάμε 87 πρόπερσι φέτος προσπαθούν να δημιουργήσουν διχώνια εσωτερικά (φέτος απέτυχαν) και να σου απομακρύνουν από την ομάδα παίκτες κλειδιά .... φέτος ο κινήσεις τους είναι σπασμωδικές γιατί έχουμε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από αυτούς ... και αν δεν δούμε μαγικά εμείς 8α περάσουμε στην επόμενη φάση (ευρώπη) αυτοί όχι ......και κινδυνεύουν όλοι όσοι φρενάρουν την ομάδα μας τόσα χρόνια να ξεσκεπαστούν ......

Τους Τούρκους αρδ τωρα θα τους μάθετε....? Πιέζουν με τον τρόπο αυτό ασφικτικα με πληροφορίες για το ποσο θελει να παει παικτης προβάλλοντας σύγχυση στον κόσμο του αντιπάλου .. ώστε να προκαλέσουν άγχος στην άλλη πλευρά ...αν δίνουν 3,5 η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει...τέλος... 3,5 συνολικά σημαινει για τον ΠΑΟΚ 2,8 που ειναι αστείο ποσο για την αξια του παικτη κ την περίοδο που τον θέλουν.... αν πάρει ο ΠΑΟΚ 3,5 τσέπη θα τον δώσει.. ας κάνει πισω στα λεφτά που αξιώνει για το 20% ο μανατζερ κ ο παικτης... αλλα αυτό το 20% ειναι κ ο κυρίως λόγος που πιέζει ο γκαρυ για την μεταγραφή ,καθότι ο ίδιος ο παικτης εχει μερίδιο....
Και μεις ρε φουστη τι μαλακομπατιρο μαγνητη εχουμε...
Τη μια η κορουνια τωρα αυτοι.. ε στα διαλα να πουμε, δεν ερχεται μια κωλοαγγλικη να χωσει 7-8 μυρια, δεν εχουν βαρεθει να παιρνουν συνεχεια λιμα εκει στην αγγλια με 20πλασια χρηματα?
Αν δεν εχουν, ας μας δωσουν 3 και ποσοστο 40%
Τη μια η κορουνια τωρα αυτοι.. ε στα διαλα να πουμε, δεν ερχεται μια κωλοαγγλικη να χωσει 7-8 μυρια, δεν εχουν βαρεθει να παιρνουν συνεχεια λιμα εκει στην αγγλια με 20πλασια χρηματα?
Αν δεν εχουν, ας μας δωσουν 3 και ποσοστο 40%
Παντως, θα επανερθω στο θεμα της ρητρας. Η ρητρα λοιπον, υπαρχει στο συμβολαιο της ομαδας με τον παικτη. Ουσιαστικα αφορα τον παικτη και οχι τον υποψηφιο ενδιαφερομενο. Δηλαδη ειναι ορος-ποινη, οτι κυριε παικτη αν θελεις να σπασεις το συμβολαιο σου, πληρωσε 5 και εισαι ελευθερος. Στην πραξη βεβαια, αυτα τα 5 τα πληρωνει ο ενδιαφερομενος, αλλα τα πληρωνει για λογαριασμο του παικτη ο οποιος σπαει το συμβολαιο με το οποιο ειναι δεσμευμενος. Οποτε λοιπον κυριε Γκαρι, αν θελετε τοσο πολυ να παιξετε συμπαικτης με τον Σναϊντερ, μπορειτε να θυσιασετε μερος του πλουσιοπαροχου συμβολαιου που σας ταζουν οι γαλαταδες, και να συμπληρωσετε το υπολοιπο που μενει για να καλυφθει η ρητρα την οποια εσεις οφειλετε να καταβαλετε στην ομαδα του ΠΑΟΚ βασει οσων εχετε υπογραψει.
edit: δηλαδη.. θελω να παιξω συμπαικτης με τον Σναϊντερ, θελω να παιξω στη Γαλατα, θελω 1,5 εκατομμυριο το χρονο, θελω ο ΠΑΟΚ να παρει τα μισα απ'οσα δικαιουται για να πραγματοποιηθουν τα υπολοιπα θελω μου... ε κατσε ρε φιλαρακι.. ολα δικα σου; Βαζουν τα γαλατα 3, βαλε 2 κι εσυ και στο καλο να ζησεις το ονειρο σου.
edit: δηλαδη.. θελω να παιξω συμπαικτης με τον Σναϊντερ, θελω να παιξω στη Γαλατα, θελω 1,5 εκατομμυριο το χρονο, θελω ο ΠΑΟΚ να παρει τα μισα απ'οσα δικαιουται για να πραγματοποιηθουν τα υπολοιπα θελω μου... ε κατσε ρε φιλαρακι.. ολα δικα σου; Βαζουν τα γαλατα 3, βαλε 2 κι εσυ και στο καλο να ζησεις το ονειρο σου.