Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Karlat, αν εγώ έχω εμπάθεια προς τον Δώνη, τότε ο συνάδελφος Sick έχει επίσης εμπάθεια στο πρόσωπό μου.. Είναι το ίδιο πράγμα.
- Dinos_Liverpool
Ίσως θα μπορούσε ο Φώτης να δώσει μία εξήγηση στον φίλο τον eleos γιατί έσβησε το post του. Ούτε εγώ νομίζω ότι ήταν και πολύ off topic (καθόλου μάλιστα). Επίσης, μια και συμφωνώ σχεδόν σε όσα όλα γράφει ο eleos, θα ήθελα να συνεχίσει να γράφει τη γνώμη του. Εμένα δεν με έχει κουράσει καθόλου. Σίγουρα στα τελευταία post δεν συμφωνώ με το ύφος του, αλλά συμφωνώ με την ουσία αυτών που γράφει.
Θα πρέπει η ευαισθησία στο σβήσιμο των post να είναι ίδια για όλους. Έχουμε γεμίζει με τις on topic και τις off topic ειρωνείες στο Δώνη, αλλά αυτές μένουν και δεν σβήνονται. Μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και αρκετοί έχουν πέσει να τον φάνε από την ΠΡΩΤΗ μέρα που ανέλαβε και τον Βρύζα που τον έφερε, θαρρείς και ήξερε ότι η επιλογή του δεν θα έβγαινε καλή!
Δεκτό ότι η ομάδα αγωνιστικά νοσεί, ειδικά το τελευταίο δίμηνο, δεκτό ότι οι δηλώσεις του είναι γεμάτες δικαιολογίες και επίρριψη ευθυνών, δεκτό ότι ο γιος του παπαρίζεται και έπρεπε να τον είχε συμμαζέψει, δεκτό ότι δεν είναι δυνατόν να τελειώσεις έτσι τον Garcia, αλλά όλα μέχρι ενός ορίου! Δεκτό ακόμα και το γεγονός ότι δεν κάνει και μάλλον θα φύγει, αλλά αυτό το λέμε τώρα και όχι από τον Ιούλιο πριν καλά-καλά αναλάβει! Και δεν είναι δυνατόν να φύγει πριν από το καλοκαίρι, στη μέση της χρονιάς!
Αυτά που έχουν καταντήσει κουραστικά είναι οι συνεχείς ειρωνείες και η ίδια καραμέλα: φύγε χθες, φύγε τώρα, φύγε... φύγε και πολλά άλλα.
Φυσικά και δεν μ’ αρέσει να αποχωρούν συνετές ΠΑΟΚτσήδικες φωνές, όπως αυτή του eleos και θα χαρώ πολύ να αναθεωρήσει. Δεν είναι δυνατόν να φεύγει απογοητευμένος κάποιος, επειδή λέει το αυτονόητο, ότι δεν του αρέσει ο πόλεμος και η απαξίωση στον προπονητή της ομάδας του. Αυτό που γίνεται ξεφεύγει από τα πλαίσια της κριτικής και είναι καθαρή εμπάθεια και πόλεμος. Όπως ο Λαγογιάννης που έλεγε προ ημερών ότι τον σιχαίνεται... Ίσα ρε βούρλο που σε είπαμε να τον φιλήσεις κιόλας!
Θα πρέπει η ευαισθησία στο σβήσιμο των post να είναι ίδια για όλους. Έχουμε γεμίζει με τις on topic και τις off topic ειρωνείες στο Δώνη, αλλά αυτές μένουν και δεν σβήνονται. Μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και αρκετοί έχουν πέσει να τον φάνε από την ΠΡΩΤΗ μέρα που ανέλαβε και τον Βρύζα που τον έφερε, θαρρείς και ήξερε ότι η επιλογή του δεν θα έβγαινε καλή!
Δεκτό ότι η ομάδα αγωνιστικά νοσεί, ειδικά το τελευταίο δίμηνο, δεκτό ότι οι δηλώσεις του είναι γεμάτες δικαιολογίες και επίρριψη ευθυνών, δεκτό ότι ο γιος του παπαρίζεται και έπρεπε να τον είχε συμμαζέψει, δεκτό ότι δεν είναι δυνατόν να τελειώσεις έτσι τον Garcia, αλλά όλα μέχρι ενός ορίου! Δεκτό ακόμα και το γεγονός ότι δεν κάνει και μάλλον θα φύγει, αλλά αυτό το λέμε τώρα και όχι από τον Ιούλιο πριν καλά-καλά αναλάβει! Και δεν είναι δυνατόν να φύγει πριν από το καλοκαίρι, στη μέση της χρονιάς!
Αυτά που έχουν καταντήσει κουραστικά είναι οι συνεχείς ειρωνείες και η ίδια καραμέλα: φύγε χθες, φύγε τώρα, φύγε... φύγε και πολλά άλλα.
Φυσικά και δεν μ’ αρέσει να αποχωρούν συνετές ΠΑΟΚτσήδικες φωνές, όπως αυτή του eleos και θα χαρώ πολύ να αναθεωρήσει. Δεν είναι δυνατόν να φεύγει απογοητευμένος κάποιος, επειδή λέει το αυτονόητο, ότι δεν του αρέσει ο πόλεμος και η απαξίωση στον προπονητή της ομάδας του. Αυτό που γίνεται ξεφεύγει από τα πλαίσια της κριτικής και είναι καθαρή εμπάθεια και πόλεμος. Όπως ο Λαγογιάννης που έλεγε προ ημερών ότι τον σιχαίνεται... Ίσα ρε βούρλο που σε είπαμε να τον φιλήσεις κιόλας!
λαθος διατύπωση εκανα,δεν αναφερομουνα προσωπικά σε σεναRoMaN έγραψε:Karlat, αν εγώ έχω εμπάθεια προς τον Δώνη, τότε ο συνάδελφος Sick έχει επίσης εμπάθεια στο πρόσωπό μου.. Είναι το ίδιο πράγμα.
- Μπαρκαρούτσος
Karlat, ούτε το δικό μου post απευθυνόταν σε εσένα..
Θα γυρίσει ο eleos, δεν ανησυχώ... Έχουν φύγει πολλοί (
) αλλά δεν είναι σοβαρός λόγος για ένα περιστατικό να φύγει..
Δεν κόβεται εύκολα το Paokmania σε λέω!

Θα γυρίσει ο eleos, δεν ανησυχώ... Έχουν φύγει πολλοί (

Δεν κόβεται εύκολα το Paokmania σε λέω!

Και όμως 50 άτομα το πολύ διαμαρτυρήθηκαν live στον προπονητή της ομάδος.
Φυσικά δυσανασχετούν πολύ περισσότεροι, και σίγουρα κάποιοι γράφουν εναντίον του σε ένα φόρουμ.
Αλλά και πάλι είναι αστείο να παραπονιέστε για κάτι που γράφτηκε σε ένα φόρουμ.
Ε και; Σιγά τα αυγα.
Η μηπως βγάλαμε μαντήλια (αλήθεια που γίνεται αυτό; ) για να τον διώξουμε;
Ή μήπως γράφτηκαν πανό;
Μπερδεύετε ένα οπαδικό φόρουμ με τις λακαμίες που γράφει ο κάθε δημοσιογραφίσκος.
Όποιος θέλει γράφει και όποιος θέλει δε γράφει. Απόψεις λέμε και είναι λογικό να γράφονται διάφορα σε ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ. Έχουν ειρωνευτεί άτομα εδώ μέσα και έχουν γραφτεί που όλοι θα έπρεπε να είμαστε αλλού.
Στην τελική όλοι την ίδια χαρά θα πάρουμε αν όλα πάνε καλά. Μην ακούω αηδίες.
Φυσικά δυσανασχετούν πολύ περισσότεροι, και σίγουρα κάποιοι γράφουν εναντίον του σε ένα φόρουμ.
Αλλά και πάλι είναι αστείο να παραπονιέστε για κάτι που γράφτηκε σε ένα φόρουμ.
Ε και; Σιγά τα αυγα.
Η μηπως βγάλαμε μαντήλια (αλήθεια που γίνεται αυτό; ) για να τον διώξουμε;
Ή μήπως γράφτηκαν πανό;
Μπερδεύετε ένα οπαδικό φόρουμ με τις λακαμίες που γράφει ο κάθε δημοσιογραφίσκος.
Όποιος θέλει γράφει και όποιος θέλει δε γράφει. Απόψεις λέμε και είναι λογικό να γράφονται διάφορα σε ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ. Έχουν ειρωνευτεί άτομα εδώ μέσα και έχουν γραφτεί που όλοι θα έπρεπε να είμαστε αλλού.
Στην τελική όλοι την ίδια χαρά θα πάρουμε αν όλα πάνε καλά. Μην ακούω αηδίες.
Το να βλέπεις εδώ και μήνες έναν άνθρωπο να προσπαθεί να φέρει στα μέτρα του την ομάδα ( βλέπε παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο και νοοτροπία ομάδας - δηλώσεις παικτών ) για να μπορέσει να σταθεί σε αυτήν, η οποιαδήποτε αντίδραση δεν αποτελεί εμπάθεια, αλλά δικαιολογημένη αγανάκτηση και ανησυχία.
teod1980 έγραψε:Αλλά και πάλι είναι αστείο να παραπονιέστε για κάτι που γράφτηκε σε ένα φόρουμ.
Ε και; Σιγά τα αυγα. ...
Dinos_Liverpool έγραψε:........Θα πρέπει η ευαισθησία στο σβήσιμο των post να είναι ίδια για όλους. ......

Δυστυχώς Ντίνο ... δεν έχουμε και πμ ...

Το οτι ακομα και εδω που συζητάμε για προβληματα και λυσεισ για το φορουμ, κάποιοι κράζουν ΚΑΙ εδώ το Δωνη, αναδυκνύει το μεγεθος του "κολλήματος'....
- Μπαρκαρούτσος
Δικαιολόγησα την αιτία της "εμπάθειάς" μου εναντίον του Δώνη.
- kataramenos5
Σκεφτείτε λίγο οτι όλοι μπήκαμε εδώ για να ικανοποιήσουμε την καψούρα μας τον ΠΑΟΚ και οχι για να χαλιόμαστε για το οποιοδήποτε πρόσωπο είτε παίκτη είτε προπονητή και να αντιδικούμε με άτομα που έχουμε το ίδιο πάθος.
Χαλαρώστε λιγάκι και απ τη μια μεριά και απ την άλλη.Δεν υπερασπίζουμε ούτε Θερμοπύλες ούτε τα τείχη της Ιερουσαλήμ εδω μέσα.Ειλικρινά είναι πολύ κουραστικό να βρίσκεις μπροστά σου τον ΓΔ σε όποιο τόπικ κι αν μπείς ακόμα και στο μπάσκετ,όπως εξίσου κουραστικό είναι να βρίσκεται αμέσως κάποιος στο ίδιο άσχετο τόπικ να μιλάει για εμπάθειες και για ΠΑΟΚτσηδες που χαίρονται όταν χάνει οΠΑΟΚ και να ανάβει ο καυγάς.Μεγάλα παιδιά είμαστε
ας καταλάβει ο καθένας τις ευθύνες του κι ας μη κάνουμε το φόρουμ μπ@@@@ελο .
ΥΓ Έχετε παρατηρήσει οτι γράφουμε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι και κάποιοι άλλοι πολυ πιο ενεργοί παλαιότερα ,απέχουν πλέον απ όλο αυτό γιατί έχουν κουραστεί?
Χαλαρώστε λιγάκι και απ τη μια μεριά και απ την άλλη.Δεν υπερασπίζουμε ούτε Θερμοπύλες ούτε τα τείχη της Ιερουσαλήμ εδω μέσα.Ειλικρινά είναι πολύ κουραστικό να βρίσκεις μπροστά σου τον ΓΔ σε όποιο τόπικ κι αν μπείς ακόμα και στο μπάσκετ,όπως εξίσου κουραστικό είναι να βρίσκεται αμέσως κάποιος στο ίδιο άσχετο τόπικ να μιλάει για εμπάθειες και για ΠΑΟΚτσηδες που χαίρονται όταν χάνει οΠΑΟΚ και να ανάβει ο καυγάς.Μεγάλα παιδιά είμαστε
ΥΓ Έχετε παρατηρήσει οτι γράφουμε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι και κάποιοι άλλοι πολυ πιο ενεργοί παλαιότερα ,απέχουν πλέον απ όλο αυτό γιατί έχουν κουραστεί?
- Dinos_Liverpool
+1926
ΥΓ. Μεγάλα παιδιά είστε εσείς... εγώ και ο DC είμαστε μικρούληδες...

ΥΓ. Μεγάλα παιδιά είστε εσείς... εγώ και ο DC είμαστε μικρούληδες...

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγώ αδερφέ το έχω θίξει αυτό το θέμα πάρα πολλές φορές. Συμφώνων απόλυτα. Ξέρεις πριν λίγα χρόνια υπήρχε και το ΠΑΟΚ game με τους Γκόρντο και Πρακτορίνο. Για κάτι τέτοιο πρέπει να έφυγαν και αυτοί. Εγώ δυστυχώς το πρόλαβα στα τελευταία του το game και πρέπει να πω πως αποτελεί απίστευτη πηγή πληροφοριών για τον ΠΑΟΚ μας.kataramenos5 έγραψε:Σκεφτείτε λίγο οτι όλοι μπήκαμε εδώ για να ικανοποιήσουμε την καψούρα μας τον ΠΑΟΚ και οχι για να χαλιόμαστε για το οποιοδήποτε πρόσωπο είτε παίκτη είτε προπονητή και να αντιδικούμε με άτομα που έχουμε το ίδιο πάθος.

Παιδιά, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
Οι διαχειριστές του φόρουμ (αυτοί με τα κόκκινα nicks), ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί, ούτε ηλίθιοι είναι.
Γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβάινει στο φόρουμ και από την στιγμή που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι, κάνουν αυτό στο οποίο αναφέρεται ο τίτλος τους: διαχειρίζονται.
Όσο και να σκούζω εγώ και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα, η μπουρδελοποίηση του φόρουμ θα σταματήσει όταν το αποφασίσουν αυτοί. Δεν σας αρέσει η λέξη μπουρδελοποίηση; ΟΚ. Ας το αλλάξω με το "λάθος τήρηση των κανονισμών του φόρουμ".
Αυτά τα ολίγα ως επισήμανση και μόνο.
PS: Κάπως έτσι το σκεφτόταν ο Alekakius του φόρουμ; Δεν ξέρω. Ίσως.
Οι διαχειριστές του φόρουμ (αυτοί με τα κόκκινα nicks), ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί, ούτε ηλίθιοι είναι.
Γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβάινει στο φόρουμ και από την στιγμή που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι, κάνουν αυτό στο οποίο αναφέρεται ο τίτλος τους: διαχειρίζονται.
Όσο και να σκούζω εγώ και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα, η μπουρδελοποίηση του φόρουμ θα σταματήσει όταν το αποφασίσουν αυτοί. Δεν σας αρέσει η λέξη μπουρδελοποίηση; ΟΚ. Ας το αλλάξω με το "λάθος τήρηση των κανονισμών του φόρουμ".
DC ο τρόπος που γράφεις βρωμάει απο χιλιόμετρα οτι είναι συγκεκαλυμμένη πρόκληση. Μάζεψέ το ή κάτσε μια βδομάδα έξω.
Κατά τα λοιπά, υπάρχουν όντως παράπονα σχετικά με τα όσα γίνονται κατά καιρούς. Επειδή όμως ΚΑΘΕ φορά βρίσκεται η άκρη, καλό θα ήταν να προσέχουν ορισμένοι στις... καταστροφολογίες τους.
Το ζήτημα με τον Δώνη έχει... τεντώσει. Εδώ και μέρες υπάρχει προσπάθεια να συμμαζευτεί. Αλλά αν η πλειοψηφία ασχολείται με ένα πράγμα, ε αυτό θα φαίνεται ρε παιδιά δε μπορούμε να διαγράφουμε συνέχεια.
Το αν κάποιοι παλιοί αποχώρησαν είναι άλλο ζήτημα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Σε γενικές γραμμές το φόρουμ ρολάρει καλά, όταν υπάρχει ροή καθημερινότητας. Όσο ο ΠΑΟΚ κινείται σε μια μετριότητα, τόσο πιο πολύ γκρίνια θα βλέπουμε.
Τουτέστιν, ηρεμείστε και μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Καμία ευαισθησία δεν υπάρχει προς μέλη. Ούτε αρνητική, ούτε θετική.
Κατά τα λοιπά, υπάρχουν όντως παράπονα σχετικά με τα όσα γίνονται κατά καιρούς. Επειδή όμως ΚΑΘΕ φορά βρίσκεται η άκρη, καλό θα ήταν να προσέχουν ορισμένοι στις... καταστροφολογίες τους.
Το ζήτημα με τον Δώνη έχει... τεντώσει. Εδώ και μέρες υπάρχει προσπάθεια να συμμαζευτεί. Αλλά αν η πλειοψηφία ασχολείται με ένα πράγμα, ε αυτό θα φαίνεται ρε παιδιά δε μπορούμε να διαγράφουμε συνέχεια.
Το αν κάποιοι παλιοί αποχώρησαν είναι άλλο ζήτημα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Σε γενικές γραμμές το φόρουμ ρολάρει καλά, όταν υπάρχει ροή καθημερινότητας. Όσο ο ΠΑΟΚ κινείται σε μια μετριότητα, τόσο πιο πολύ γκρίνια θα βλέπουμε.
Τουτέστιν, ηρεμείστε και μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Καμία ευαισθησία δεν υπάρχει προς μέλη. Ούτε αρνητική, ούτε θετική.
Θα σου πω εγώ... Που το φόρουμ το θυμάμαι και πριν απο σχεδόν 5 χρόνια. ΟΧΙ βέβαια... Τότε μιλαγαμε πολιτισμένα, αναλυαμε...κάναμε πλακιτσα.Ακομα και αν δεν έγραφε κάποιος, έμπαινε για να διαβάσει μόνο και να πάρει κάτι...υπήρχαν πολλοί λιγότερες κραυγές και πολλοί λιγότεροι αγένεισ χαρακτηρισμοί.ενας λόγος που εγώ έγραφα τόσο λίγο παλιότερα, εκτοσ του λιγου χρονου μου,είναι το ότι με εξέφραζαν απόλυτα απόψεις παιδιών που έγραφαν εδώ. Γιαγκοσ, ολιβαρες, γκορντον κλπ...στο χέρι μας είναι λοιπόν, ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι να δώσουμε το παράδειγμα , αναβαθμίζοντας το φόρουμ και φέρνοντας έτσι πίσω και παιδιά που πραγματικά λείπουν.οσο για τους υπεύθυνους του φόρουμ αυτή την περίοδο, εύχομαι να κάνουν το καλύτερο προς την...αναβάθμιση!DC έγραψε:Παιδιά, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.