Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Equalizer »

Το κλίμα που υπήρχε για την ομάδα εκείνη την περίοδο το θυμάστε; Σκατά έπιανε ο Ζαγοράκης, χρυσός γινότανε.
Μετά φτάσαμε στο άλλο άκρο. Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε πως το φόρουμ του ΠΑΟΚ είναι αποκομμένο απο την πορεία της ομάδας, και την ψυχολογία του κόσμου!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ζητάτε χειραγώγηση απόψεων εμμέσως. Σε όλα τα οπαδικά φόρουμ υπάρχει το κράξιμο. Πως να το κάνουμε τώρα. Και μάλιστα δεν έχω δει κανέναν να βρίζει. Τι σας πείραξε δλδ κανα δυο φωτος που ανεβάζει ο Shark?
Χρειάζεται και λίγο χιούμορ μ αυτά που βλέπουμε στον ΠΑΟΚ, αλλιώς δεν την παλεύουμε.

@baneprelevic361 Μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα δεν έφυγαν γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

το θεωρω υγεια να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,διαφωνιες,αντεγκλησεις σε πολιτισμενο πλαισιο ομως...εαν συμφωνουσαμε ολοι θα με ανησυχουσε....βεβαια καποιοι πανω στην αγανακτηση τους η λογω ιδιοσυγρασιας ισως ξεφευγουν...ομως ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και για τον ΠΑΟΚ ποναμε...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

rainmaker έγραψε:Το κλίμα που υπήρχε για την ομάδα εκείνη την περίοδο το θυμάστε; Σκατά έπιανε ο Ζαγοράκης, χρυσός γινότανε.
Μετά φτάσαμε στο άλλο άκρο. Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε πως το φόρουμ του ΠΑΟΚ είναι αποκομμένο απο την πορεία της ομάδας, και την ψυχολογία του κόσμου!
Θέλω να είμαι δίκαιος, εδώ έχεις ένα πόντο.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Καταρχάς είμαι εντελώς κατά της διαγραφής απόψεων εφόσον δεν περιέχουν μπινελίκι επειδή απλά καταφέρονται ενάντια σε κάποιο μέλος της παε ΠΑΟΚ είτε αυτός είναι πρόεδρος, είτε προπονητής, είτε παίχτης..
Για να θεωρείται οπαδικό το φόρουμ πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις και όχι να σβήνονται ή να τιμωρούνται οι αντίθετες με τις θέσεις της παε..
Το να υπάρχει μια γραμμή η οποία λέει πως εδώ κάνουμε μόνο καλή κριτική ή αρκούμαστε σε ένα "σήμερα ο τάδε δεν ήταν και πολύ καλός" παραπέμπει σε επίσημο φόρουμ μιας παε όπου και είναι κατανοητό πως εκεί απαγορεύεται να φαίνεται προς τα έξω αρνητική εικόνα για κάποιο από τα μέλη ή τους υπαλλήλους της..
Η ιστορία σ'αυτό εδώ το φόρουμ μας έχει δείξει πως όποτε επιχειρήθηκε να περάσει σκληρό φιλτράρισμα στις απόψεις των μελών (περιπτώσεις διοικητικών επί Ζαγοράκη αλλά και αγωνιστικών με ΔΣ) μόνο σε καλό δε βγήκε με ομαδικές αποχωρήσεις (είτε εθελούσιες είτε όχι) που έριξαν πολύ το επίπεδο του..
Εγώ θα προτιμούσα το φόρουμ να είναι πιο ελεύθερο στις απόψεις όποιες και να είναι αυτές, άλλωστε τα γραπτά μένουν και φαίνεται με τον καιρό ποιος τελικά είχε δίκιο και ποιος όχι..

DC τώρα να μιλάς εσύ συγκεκριμένα για καρπούζια, μαχαίρια και μπορντελοποιήσεις από τη στιγμή που 1-2 μήνες νωρίτερα ήσουν κι εσύ γρανάζι της μηχανής που κατακρίνεις είναι το λιγότερο υποκριτικό..
Όπως επίσης υποκριτικό είναι να παραπονιέσαι εσύ στον μόικαν για μέτρα και σταθμά στα μπαν όταν σ'εμένα έριξες 6μηνο μπαν επειδή προφανώς δε μπορούσες να με αντιμετωπίσεις με διάλογο και πιάστηκες από ένα "γκ" που μετατράπηκε σε "τζ" και αντιμετωπίστηκε λες και ήταν ύβρις κατά Θείων, θείων και μανάδων..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κλειδωστε το τοπικ του νυν προπονητη και ανοιξτε το Μαιο μετα τα play-off ουτως ωστε να μπορουμε να πουμε τις αποψεις μας ... Θα κανουμε και ενα review των δηλωσεων του και θα τις συζητησουμε .... Μεχρι τοτε σεβασμο στον θεσμο του προπονητη στον ΠΑΟΚ ....

Φαινεται οτι η υπαρξη του συγκεκριμενου τοπικ επηρεαζει την αποδοση των παικτων , του προπονητη , τις κινησεις της διοικησης , την προσελευση των οπαδων στην Τουμπα και δεν ξερω τι αλλο... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Λοιπόν, ηρεμία και... ηρεμία.

Δεν υπάρχει λόγος να φαγωνόμαστε, τίποτα δεν γίνεται επίτηδες για να κοπούν απόψεις ή άτομα. Τόσο απλά.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δεκτό και επειδή το παρελθόν είναι σχεδόν ακατόρθωτο να αλλάξει πάμε για ένα πιο καλό μέλλον.. ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι ολοφάνερο πάντως.
Υπάρχουν συγκρούσεις περί των μοντερέϊτορ, άδικα ή δίκαια, εμένα δε με νοιάζει να σας πω την αλλήθεια.

Δεν πειράζουν τόσο οι απόψεις περί του Δώνη αλλά επειδή οι απόψεις αυτές εκφράζονται και από πολλούς μοντ και ορισμένους τους χαλάει.

Κι εγώ είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ πέντε χρόνια τώρα και θέλω να πιστεύω ότι ξέρω πως γράφει ο καθένας.

Σίγουρα κατα περιόδους υπάρχουν κόντρες σχετικά με την διαχείριση του φόρουμ αλλά συμφωνώ πως όταν ο ΠΑΟΚ πάει καλά κι έχει καθημερηνότητα σωστή όλα κυλάνε πιο νορμάλ.
Το ότι φύγανε κάποιες φωνές ακόμα και κάποιοι που ήταν μοντερέιτορ καμία σχέση δεν έχει με το αγωνιστικό και με την κριτική του ΠΑΟΚ όμως. Άλλα ήταν τα θέματα.

Ωστόσο επειδή τα απλά μέλη δεν πρέπει να μπλεκόμαστε σε αυτές τις διεργασίες καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούμε την κριτική πχ στον προπονητή τώρα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους άλλοι για τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ.

Στην τελική πολλές φορές κι εμένα δε μου αρέσουν κάποια πράγματα αλλά δεν είναι δουλειά μου αλλά άλλοι τρέχουν για αυτό ας τα λύσουν.

Στο ότι σβήνονται κάποια ποστ άδικα ίσως είναι και από την φόρτιση της στιγμής μιας και δε θέλω να πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες αυτοί που κάνουν τους μοντ. Μα οι περισσότεροι γράφανε και αυτοί ως απλά μέλη πιο πριν.

Πολύ βαριά δε χρειάζεται να παίρνουμε τα ποσταρίσματα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

rainmaker έγραψε:DC ο τρόπος που γράφεις βρωμάει απο χιλιόμετρα οτι είναι συγκεκαλυμμένη πρόκληση. Μάζεψέ το ή κάτσε μια βδομάδα έξω.

Κατά τα λοιπά, υπάρχουν όντως παράπονα σχετικά με τα όσα γίνονται κατά καιρούς. Επειδή όμως ΚΑΘΕ φορά βρίσκεται η άκρη, καλό θα ήταν να προσέχουν ορισμένοι στις... καταστροφολογίες τους.

Το ζήτημα με τον Δώνη έχει... τεντώσει. Εδώ και μέρες υπάρχει προσπάθεια να συμμαζευτεί. Αλλά αν η πλειοψηφία ασχολείται με ένα πράγμα, ε αυτό θα φαίνεται ρε παιδιά δε μπορούμε να διαγράφουμε συνέχεια.

Το αν κάποιοι παλιοί αποχώρησαν είναι άλλο ζήτημα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Σε γενικές γραμμές το φόρουμ ρολάρει καλά, όταν υπάρχει ροή καθημερινότητας. Όσο ο ΠΑΟΚ κινείται σε μια μετριότητα, τόσο πιο πολύ γκρίνια θα βλέπουμε.

Τουτέστιν, ηρεμείστε και μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Καμία ευαισθησία δεν υπάρχει προς μέλη. Ούτε αρνητική, ούτε θετική.
Δεν είχα ποτέ τίποτα μαζί σου (το αντίθετο, πάντα σεβόμουν το ύφος και τις θέσεις σου), δεν συγκάλειψα τίποτα στο προηγούμενο ποστ μου (μίλησα ξεκάθαρα για τους admins), δεν προκάλεσα κανέναν, είπα την άποψή μου, έχω συνηθίσει να μιλάω στα ίσα και παλικαρίσια και με ονόματα και το ξέρεις πολύ καλά.
Βάρος δεν θέλω να γίνω σε κανέναν ούτε και να σε φέρω σε δύσκολη θέση.
Θα ξανακάνω login σε μία εβδομάδα για να μην σε πετάξω μπαλάκι λοιπόν. Δε νομίζω ότι θα κρεμάσει κανείς πλερέζες. Άμα θες να με κάνεις και ταυτόχρονο ban, ελεύθερα.
Έτσι κι αλλιώς, έχω ελλατώσει πολύ και τον χρόνο μου μέσα στο φόρουμ όπως και τα ποσταρίσματά μου και σίγουρα δεν φταίνε γι αυτό οι έμμεσες απειλές του Αργοναύτη.

Το ζήτημα του Δώνη έχει τεντώσει γιατί κάποιοι το έχουν αφήσει να τεντώσει. Εσκεμμένα (άποψή μου). Επί 5 μήνες. Και ήταν και ο βασικός λόγος που αποχώρησα. Όχι ο Δώνης βέβαια. Συγκεκριμένες συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων. Για τι συγκάλυψη με λες τώρα; Παιδιά είμαστε και θα κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις; Φόρα παρτίδα σας το έγραψα τότε.
Σήμερα τέντωσε το ζήτημα του Δώνη, αύριο κάποιο άλλο. Είναι θέμα χρόνου και ... κεφιού.
Σήμερα το ζήτημα του Δώνη τέντωσε από αυτούς που ξετέντωσαν το ζήτημα του Σάλπι.
Γιατί; Γιατί πρώτοι απ' όλους κάποιοι από την moderating team δεν εφάρμοσαν τους κανονισμούς και στην συνέχεια επέτρεψαν και κάποιους (πάντα συγκεκριμένους) users να μην τους εφαρμόσουν. Μετά ... χαίρετε.

Τα εσωτερικά παραμένουν εσωτερικά. Η προσπάθεια να τα εξωτερικεύσουμε είναι αυτή που με βάζει σε υποψίες. Δεν έκανα κανένα ban. Το θέμα έληξε. Rainmaker

PS1: Παράσκευή σήμερα ... μία βδομάδα ... ΟΚ ... θα προλάβω την μεθεπόμενη αγωνιστική για το στοίχημα του φόρουμ.
PS2: Ντίνο, νομίζω ότι υπάρχει και το chat πασάκα μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε συ DC, ηρέμησε και συ βραδιάτικα...

Είπα να γράψω δυο λόγια για το παιδί που αποχώρησε οικιοθελώς γιατί και γω στεναχωρήθηκα... Κυρίως για να του πω ότι δεν έχει άδικο σε πολλά από αυτά που λέει και ότι αρκετοί συμφωνούμε μαζί του. Για να τον καλμάρω λίγο και για να προβληματίσω κάποιους άλλους για τις συνεχιζόμενες και επαναλαμβανόμενες ειρωνείες τους.

Ωραία ως εδώ αλλά μην το συνεχίζουμε άλλο και το χοντραίνουμε χωρίς λόγο. Πες του rain ότι κατάλαβε λάθος και φτάνει. Τι είναι τώρα όλα τα άλλα που λες και χαλάς την "παρέα" που κάνουμε εδώ μέσα; Ότι έγινε μεταξύ σας, λύστε το με τον καλύτερο τρόπο! Τα εν οίκω μη εν δήμω!

Ρε συ rain, κάλμα και συ. Δεν θέλει και πολύ για να ανάψει ο σιτεμένος!

Λήξτε το και προχωράμε...
ΠΑΟΚ ρεεεε

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Απο τις ρεζέρβες του Staffordshire δεν δέχομαι συμβουλές... 8-)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Βρε... αι χάσου μυρμηγκάκι, που θα έλεγε και ο Λαζόπουλος!

Αυτοσυμβουλέψου τότε, άμα είσαι έτσι! Εγώ ότι είχα να πω το είπα! Ουγκ!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Πλάκα κάνω, προφανώς...

Δεν είσαι και ρεζέρβα... :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εδω,ο ανθρωπος ειναι Λιβερπουλ....το ρεζερβα τον πειραξε?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”