ΨήθηκαKirilos_Despotas έγραψε:Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Kirilos_Despotas έγραψε:Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.
Πολυ καλος παικτης αλλα 8αρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Δευ 29 Ιούλ 2024, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ καλος παικτης αλλα νομιζω οτι ειναι περισσοτερο 8αριKirilos_Despotas έγραψε:Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.
Βέβαια το άρθρο της l'equipe αναφέρει ότι κ παίκτης προτιμάει Γαλλία ή Ισπανία.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα ότι πρέπει για ΡαζβανAthalos έγραψε:Πολυ καλος παικτης αλλα νομιζω οτι ειναι περισσοτερο 8αριKirilos_Despotas έγραψε:Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.
Τσάλοφ είναιnkoss έγραψε:Τσάλοβ η Τσαλόβ? Ή μήπως Τσαλόφ? Έχω κατάμπερδευτεί.
- ΑποστόληςΑ
Όταν ο παίκτης δηλώνει οτι προτιμάει Γαλλία ή Ισπανία ποιός ο λόγος να τον βάζετε στο μικροσκόπιο? Έτσι για την προπόνηση?
Ε μπορει να κλειδωσουμε Γιουροπα Λιγκ και να περιμενουμε το Τσουλου και να ψηθει. Κατι διαφορετικο για αυτον. Γιατι οχι;
- PAOK_Antarctica
Чалов, Фёдорnkoss έγραψε:Τσάλοβ η Τσαλόβ? Ή μήπως Τσαλόφ? Έχω κατάμπερδευτεί.
Δηλαδή Τσάλοβ Φιόνταρ.
-
Maezono Masakiyo
Δεν μας χαλάειAthalos έγραψε:Πολυ καλος παικτης αλλα νομιζω οτι ειναι περισσοτερο 8αριKirilos_Despotas έγραψε:Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.