Πιθανώς να σου κάνει εντύπωση αλλά η απάντηση είναι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ.sic-4 έγραψε:Τα ευκολα συμπερασματα καλο ειναι να μην τα παρουσιαζουμε με τοσο στομφο. Οχι φιλε μου, ο σωστος επαγγελματιας θα τιμουσε το συμβολαιο και την υπογραφη του και δεν θα κρεμουσε καποιον απεναντι στον οποιον εχει αναλαβει υποχρεωσεις ωστε να μην χαλασει το ονομα του. Αλλιως δεν ειναι επαγγελματιας αλλα κερδοσκοπος που κανει αρπαχτες.apple64 έγραψε:Εμένα αν μου έδιναν τα διπλά σε μία άλλη ομάδα θα έφευγα αμέσως. Αυτό θα έκαναν όλοι οι επαγγελματίες.
Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Δηλαδη για παραδειγμα πες οτι ερχεται ενας και σου λεει, θελω να μου χτισεις ενα κτιριο. Το κτιριο θα κοστισει 1μυριο και η αμοιβη σου θα ειναι 100.000.
Ξεκινας εσυ να χτιζεις και στη μεση του κτιριου ερχεται ενας σαουδαραβας και σου δινει 500 για να πας να του χτισεις ενα παλατι ξερω γω. Ο σωστος επαγγελματιας δηλαδη κατα τη γνωμη σου παραταει τον αλλον συξυλο με τα μπετα και την κανει; Αυτο το λες επαγγελματισμο; Εγω το λεω καραγκιοζιλικι.
Εκει ειναι και το νοημα της ρητρας βεβαια. Οτι, κυριος, η αμοιβη σου ειναι 100.000 αλλα αν δεν μου παραδωσεις το κτιριο τοτε θα εχεις προστιμο 2.000.000 ωστε να βγαλω τη χασουρα μου κι εσυ μετα τραβα στους σαουδαραβες.
edit: και ποσο μαλλον οταν εσυ μεχρι προτινος εχτιζες κοτετσια για 1000 ευρω και δεν σε εμπιστευοταν κανενας για κατι καλυτερο και ο τυπος που σου εδωσε τα 100.000 ηταν αυτος που πιστεψε σε 'σενα και σου εδωσε τη δυνατοτητα να προβαλλεις τη δουλεια σου και μαλιστα καλα αμοιβομενος. Αλλα αυτο εχει να κανει και με συναισθηματισμο. Μπορουμε να παραμεινουμε στα καθαρα επαγγελματικα δεδομενα που ειναι αυτα που περιεγραψα.
Θα έφτιαχνα μία εταιρία Apple64 Constructions LTD, θα μετέφερα στην εταιρία το συμβόλαιο που έχω μαζί σου, θα προσλάμβανα κάποιον με 30.000 να κάνει την δουλειά και εγώ θα έκανα την δουλειά του Σαουδάραβα. Εάν το κτίριο σου δεν γινόταν θα είχα πρόβλημα αλλά αυτό είναι που λέγεται "επιχειρείν". Εάν έβγαζα και τα δύο όμως, θα κέρδιζα 570 χιλιάρικα και όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι. Θα μου έμενε και μία επιχείρηση με εκτελεσμένα έργα που θα την διαφήμιζαν στη πιάτσα.
Ο Γκάρυ δεν ήταν από μικρός ΠΑΟΚτσάκι. Τα φράγκα ψάχνει. Του τα δίνουν στην Τουρκία. Ας πάει να τα πάρει. Φυσικά εμείς πρέπει να κερδίσουμε από αυτό ότι είναι εφικτό. Μακάρι αυτό να είναι η ρήτρα. Εάν δεν θέλουμε να φεύγουν έτσι οι παίκτες να τους κρατάμε την γυναίκα όμηρο. Λογικό; Δεν νομίζω.
Ούτε εμένα μου αρέσει που φεύγει. Δεν τον βρίζω όμως. Ξέρω πως ήρθε στον ΠΑΟΚ για τα λεφτά. Ξέρω πως θα φύγει πάλι για τα λεφτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς.
Ο Γκάρυ προσέφερε. Μπράβο του. Ας πάει στο καλό. Εμείς πρέπει να βρούμε ποιοτικό αντικαταστάτη άμεσα!