24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
apple64

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από apple64 »

sic-4 έγραψε:
apple64 έγραψε:Εμένα αν μου έδιναν τα διπλά σε μία άλλη ομάδα θα έφευγα αμέσως. Αυτό θα έκαναν όλοι οι επαγγελματίες.
Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Τα ευκολα συμπερασματα καλο ειναι να μην τα παρουσιαζουμε με τοσο στομφο. Οχι φιλε μου, ο σωστος επαγγελματιας θα τιμουσε το συμβολαιο και την υπογραφη του και δεν θα κρεμουσε καποιον απεναντι στον οποιον εχει αναλαβει υποχρεωσεις ωστε να μην χαλασει το ονομα του. Αλλιως δεν ειναι επαγγελματιας αλλα κερδοσκοπος που κανει αρπαχτες.

Δηλαδη για παραδειγμα πες οτι ερχεται ενας και σου λεει, θελω να μου χτισεις ενα κτιριο. Το κτιριο θα κοστισει 1μυριο και η αμοιβη σου θα ειναι 100.000.
Ξεκινας εσυ να χτιζεις και στη μεση του κτιριου ερχεται ενας σαουδαραβας και σου δινει 500 για να πας να του χτισεις ενα παλατι ξερω γω. Ο σωστος επαγγελματιας δηλαδη κατα τη γνωμη σου παραταει τον αλλον συξυλο με τα μπετα και την κανει; Αυτο το λες επαγγελματισμο; Εγω το λεω καραγκιοζιλικι.
Εκει ειναι και το νοημα της ρητρας βεβαια. Οτι, κυριος, η αμοιβη σου ειναι 100.000 αλλα αν δεν μου παραδωσεις το κτιριο τοτε θα εχεις προστιμο 2.000.000 ωστε να βγαλω τη χασουρα μου κι εσυ μετα τραβα στους σαουδαραβες.

edit: και ποσο μαλλον οταν εσυ μεχρι προτινος εχτιζες κοτετσια για 1000 ευρω και δεν σε εμπιστευοταν κανενας για κατι καλυτερο και ο τυπος που σου εδωσε τα 100.000 ηταν αυτος που πιστεψε σε 'σενα και σου εδωσε τη δυνατοτητα να προβαλλεις τη δουλεια σου και μαλιστα καλα αμοιβομενος. Αλλα αυτο εχει να κανει και με συναισθηματισμο. Μπορουμε να παραμεινουμε στα καθαρα επαγγελματικα δεδομενα που ειναι αυτα που περιεγραψα.
Πιθανώς να σου κάνει εντύπωση αλλά η απάντηση είναι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ.
Θα έφτιαχνα μία εταιρία Apple64 Constructions LTD, θα μετέφερα στην εταιρία το συμβόλαιο που έχω μαζί σου, θα προσλάμβανα κάποιον με 30.000 να κάνει την δουλειά και εγώ θα έκανα την δουλειά του Σαουδάραβα. Εάν το κτίριο σου δεν γινόταν θα είχα πρόβλημα αλλά αυτό είναι που λέγεται "επιχειρείν". Εάν έβγαζα και τα δύο όμως, θα κέρδιζα 570 χιλιάρικα και όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι. Θα μου έμενε και μία επιχείρηση με εκτελεσμένα έργα που θα την διαφήμιζαν στη πιάτσα.

Ο Γκάρυ δεν ήταν από μικρός ΠΑΟΚτσάκι. Τα φράγκα ψάχνει. Του τα δίνουν στην Τουρκία. Ας πάει να τα πάρει. Φυσικά εμείς πρέπει να κερδίσουμε από αυτό ότι είναι εφικτό. Μακάρι αυτό να είναι η ρήτρα. Εάν δεν θέλουμε να φεύγουν έτσι οι παίκτες να τους κρατάμε την γυναίκα όμηρο. Λογικό; Δεν νομίζω.

Ούτε εμένα μου αρέσει που φεύγει. Δεν τον βρίζω όμως. Ξέρω πως ήρθε στον ΠΑΟΚ για τα λεφτά. Ξέρω πως θα φύγει πάλι για τα λεφτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς.

Ο Γκάρυ προσέφερε. Μπράβο του. Ας πάει στο καλό. Εμείς πρέπει να βρούμε ποιοτικό αντικαταστάτη άμεσα!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Βολικα το παρουσιαζεις.
Ο εργοδοτης θα σου πει: φιλε, το συμβολαιο ηταν 100 για να μου το κανεις το εργο εσυ οχι ο φουφοτος. Με εσενα εκανα συμβολαιο, εσενα πληρωσα γιατι ηθελα τις δικες σου ικανοητες. Ηξερα να παω και μονος μου στον φουφοτο αν ηθελα. Σκασε 2 μυρια αποζημιωση λοιπον μια και δεν τηρεις το συμβολαιο που υπεγραψα μαζι σου, και αντε στους σαουδαραβες και τα δινω εγω τα 30 στον φουφοτο μονος μου. Ετσι λοιπον βγηκες με -1.500.000 και το ονομα του καραγκιοζη που παραταει δουλειες στην μεση μολις του κατσει αρπαχτη.

Να το συνεχισω? Ζητας απο τον σαουδαραβα να πληρωσει αυτος για σενα τη ρητρα που ειναι απλας για να πας να του χτισεις το παλατι. Γυρναει ο σαουδαραβας και σου λεει, ε οχι ρε φιλαρακι να δωσω και 2,5 για την παρτη σου. Σαλαμαλεκουμ.

Γυρνας εσυ με κατεβασμενα μουτρα στον πρωτο εγοδοτη (μια και δεν μπορεις να πληρωσεις τη ρητρα μονος σου) κι εκεινος τα εχει παρει στο κρανιο μαζι σου, σου δινει τα υπολοιπα της αμοιβης σου και σου λεει: αναθετω το εργο στον φουφοτο κι εσυ κατσε να του καθαρογραφεις τα σχεδια του. Ετσι λοιπον εχασες και την ευκαιρια να εχεις την υπογραφη σου σε ενα εκτελεσμενο εργο που θα σε διαφημιζε στην πιατσα και εμεινες με τη ρετσινια του ασυνεπη απληστου.

ΥΓ: Το "επιχειρειν" για τον κλασσικο ελληναρα μπορει να ειναι ο τζογος και η κουτοπονηρη λαμογια που περιγραφεις, αν θελουμε ομως να μιλησουμε για πραγματικο επαγγελματικο ηθος και αξια, δεν εχουν καμια θεση τετοια σκεπτικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τετ 04 Ιαν 2017, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Αρα,να κανει ο Γκαρυ μια Rodriguez Playing Football LTD,να στειλει τον αδερφο του να παιζει μπαλα σε μας,να του δινει τα μισα που παιρνει απο εδω κι ας παει να παιξει στην Τουρκια...
Αν δεν παιζει το ιδιο βεβαια ο αδερφος του δεν πειραζει αλλα ετσι ειναι τα "συμβολαια"..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

kotsidas9 έγραψε:Αρα,να κανει ο Γκαρυ μια Rodriguez Playing Football LTD,να στειλει τον αδερφο του να παιζει μπαλα σε μας,να του δινει τα μισα που παιρνει απο εδω κι ας παει να παιξει στην Τουρκια...
Αν δεν παιζει το ιδιο βεβαια ο αδερφος του δεν πειραζει αλλα ετσι ειναι τα "συμβολαια"..
:lol: :lol: :lol: :lol:

κλασσικη ελληναραδικη κουτοπονηρια... θα τους πιασω κοτσους... η δουλεια μου να γινει γιατι ειμαι πρωτος μαγκας, και ολα καλα
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ΡΗΤΡΑ

Πόσο πιο καθαρά να το πει κάποιος;;;
Αν θέλεις να πάρεις παίχτη, εν μέσω σεζόν, έχεις αυτή την δυνατότητα.
Σπας την ρήτρα που έχει θέσει η ομάδα και έχει αποδεχθεί και ο παίχτης.

Σύγχρονο ποδόσφαιρο λέγεται.

Υπάρχουν περιπτώσεις που την ρήτρα την πληρώνει και ο ίδιος ο παίχτης αν χρειαστεί.
Ο νόμος προστατεύει όλους.

Όλα τα άλλα, είναι για εσωτερική κατανάλωση, για να γεμίζουμε σελίδες στα forums και να γεμίζουν εκπομπές
οι παοκ-έμποροι των ραδιφώνων.

ΡΗΤΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Goran για την έκφραση έχεις δίκιο,αλλά ας παραδεχθούμε πως υπάρχει μια δόση αλήθειας.Anyway, fixed.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ακούσατε τον Ρεπόρτερ της Γαλατά που είπε ότι λόγω ffp δεν μπορούν να δώσουν πανω απο 2,5?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Που μπορούμε να βρούμε αυτές τις δηλώσεις;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κανε μας την χάρη κανε μας τη χάρη πες τους τουρκαλαδες να πληρώσουνε αδρά αν δε θελουνε γκαρυ

Καλο ειναι μην τραβήξει η υποθεςη παντως
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν μπορεί να δώσει πάνω από 2.5 εκ. λόγω Financial Fair Play

Ο Gokmen Ozcan, ρεπόρερ της «Fanatic», μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τις τελευταίες πληροφορίες της υπόθεσης του Γκάρι Ροντρίγκες και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Γαλατάσαράι. Όσα είπε ο ρεπόρτερ της τουρκικής εφημερίδας στον ArenaFM 89.4: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη γιατί η Γαλατάσαράι ψάχνει αριστερό εξτρέμ και σήμερα ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία. Έχει γίνει έρευνα για τον Ροντρίγκες, μιλάνε με τον ΠΑΟΚ και με τον ποδοσφαιριστή και από την στιγμή που ο παίκτης είπε ότι θέλει να παίξει στην Γαλατά, οι προσπάθειες έγιναν εντονότερες.

Οι διαπραγματεύσεις γίνονται κυρίως μέσω του μάνατζερ του παίκτη. Η Γαλατά έκανε πρόταση στα 2.5 εκ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ ζήτησε 3.5 εκ. ευρώ. Η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει και προβλήματα με το «Financial Fair Play» οπότε έχει περιορισμούς στα χρήματα που θα δαπανήσει στις μεταγραφές , δεν μπορεί να πληρώσει τόσο υψηλό τίμημα για τον Ροντρίγκες. Πιστεύω ότι θα επιμείνει στα 2.5 εκ. ευρώ».

Για την περίπτωση του Μπρούμα και αν τελικά θα πουληθεί στην Τότεναμ: «Δεν έχει τελειώσει αυτή η μεταγραφή, αλλά και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή και πάρει τα χρήματα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από 2.5 εκ. ευρώ για τον Ροντρίγκες λόγω των περιορισμών που υπάρχει από το «Financial Fair Play».

Πηγη arenafm.gr

http://www.paok365.net/2017/01/25-finan ... -play.html
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Odi έγραψε:Goran για την έκφραση έχεις δίκιο,αλλά ας παραδεχθούμε πως υπάρχει μια δόση αλήθειας.Anyway, fixed.
Συμφωνώ μεν με την όποια διαφαινόμενη αγανάκτηση, τίποτα όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο, ούτε είναι δεδομένοι οι ισχυρισμοί του, αφού κανένας δεν επιβεβαιώνει τίποτα απ αυτά, οπότε η λέξη μου έπεσε πολύ βαριά...

Thank's anyway...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στα τετοια μας το προβλημα τους. Αν δεχτουμε τα 2.5 τοτε ναι θα ειναι εγκλημα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κρίμα ειναι ας τον δώσουμε ετσι

Αντε βρε που θα σας λυπηθούμε κιολας έξυπνοι
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Dimg4 έγραψε:Στα τετοια μας το προβλημα τους. Αν δεχτουμε τα 2.5 τοτε ναι θα ειναι εγκλημα
Ενω στα 3,5 θα εχουμε πιασει το Παπα απο @@ ..
Ποσοστά σας δίνουν και ανυσηχειτε τοςο πολυ για το οικονομικό ;
Αμα ειναι να αρχίσει να σας απασχολεί και πως παει η Σεκαπ και το Μακεδονία και τα μπιτσομπαρα στην Χαλκιδική ..
Ρε με δουλεύεται , η τσέπη του σαββιδη ειναι δικού του θεμα ο ΠΑΟΚ ειναι αλλο , ομαδα θελουμε να δουμε
Εμεις όχι να πανε καλα οι ισολογισμοί της ΠΑΕ

Και μην ακούσω οτι αμα πάρει 3.5 θα τα δωσει για παίχτη .. Καλη καραμέλα και αυτη
Ακομα περνει απο τα λεφτά του Λουκάς και του μακ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πυροβολισμοί με τραυματίες σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κωνσταντινούπολη, μετά την αναφορά για πυροβολισμούς σε εστιατόριο της τουρκικής πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις τουρκικές αρχές, ώστε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Καλη επιλογη Γκαρι, με το καλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”